TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #32 – Dags för civil olydnad!, mer Brexitkaos, schimpanser i riksdagen

Publicerad 21 oktober, 2019

Ingrid och Maria kämpar med att hålla humöret uppe i höstrusket, vilket är lättare sagt än gjort. Men vi piggar åtminstone upp oss med lite tips kring hur man kan utöva civil olydnad i sin vardag utan att bryta några lagar, samt konstaterar att det är så pass illa att det hade funkat bättre med 349 schimpanser i riksdagen än nuvarande ledamöter… Det blir mer snack om Brexitkaoset förstås, funderingar kring vad tusan Moderaterna egentligen vill, samt en vända kring den mytomspunne krigaren Beowulf – som kan ha varit gotlänning!


Listen to ”Nyhetshelgen #32 – Dags för civil olydnad!, mer Brexitkaos, schimpanser i riksdagen” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-1198525386967980/

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Vetenskapens värld om Beowulf

https://www.svtplay.se/video/24061026/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sasong-31-sanning-i-sagorna

Stram kurs nekas hålla möte på Fyn

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11697020/fyns-politi-har-brudt-grundloven-forbyder-stram-kurs-at-holde-rigskongres-paa-hotel-i-middelfart/

Boris förlust i underhuset kan leda till Hard Brexit!

https://www.youtube.com/watch?v=XmYluCFfLhc

Tvingades begära uppskov

https://samnytt.se/motvilligt-begar-premiarminister-johnson-uppskov-for-brexit/

Talmannen hindrar omröstning

https://news.sky.com/story/brexit-boris-johnson-set-for-showdown-with-bercow-as-he-pushes-for-meaningful-vote-11840962?dcmp=snt-sf-twitter

Hvad vilja Moderaterna?

Bjöd in globalisten Reinfeldt

https://twitter.com/mattiasreporter/status/1185960393832894464?s=21

Thoralf ryser

https://thoralfsblogg.com/2019/10/19/fredrik-reinfeldts-enogda-globalism/

Medan väljarna vill ha SD

https://www.expressen.se/nyheter/valjarnas-dom-ratt-att-samarbeta-med-sd/

Moodys: Trump vinner nästa val!

https://www.cnbc.com/2019/10/15/moodys-trump-on-his-way-to-an-easy-2020-win-if-economy-holds-up.html

Grisarna kan dö ut av samma virus som dödade mammutarna

http://www.whatdoesitmean.com/index3016.htm

Dags för civil olydnad

Chris Forsne: Krossa den svenska självbilden!

https://ledarsidorna.se/2019/10/den-svenska-potemkinkulissen/

Katerina: Stäng gränsen!

https://katerinamagasin.se/det-ar-politikernas-eget-fel-att-allt-handlar-om-invandringen/

Jeff Ahl

https://twitter.com/Jeff_Ahl/status/1185823581474840576?s=20

Utlänningar på myndigheter

http://katerinamagasin.se/utlandska-medborgare-arbetar-pa-svenska-statliga-myndigheter-och-fattar-viktiga-beslut-om-svenskar/

Skrota afghanlagen

(De [MP och C] bör be om ursäkt för att de gav afghanerna falska förhoppningar och förklara att det, i enlighet med asylrätten, inte går att få uppehållstillstånd i Sverige utan skyddsskäl.)

http://www.blt.se/ledare/hur-lange-ska-amnestifarsen-fortga-loof/

SKL kräver också skrotning

https://nyheteridag.se/gymnasielagen-totalsagas-fortackt-amnesti/

Koloniseringen av Sverige

https://morklaggning.wordpress.com/2019/10/20/kolonisation/

På den positiva sidan

Eskilstunas S-kommunalråd föreslår hyrestak

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/staten-har-lamnat-kommunerna-i-sticket/

Jan Tullberg: ”Schimpanser hade styrt Sverige bättre än våra politiker”

https://www.friatider.se/schimpanser-hade-styrt-sverige-b-ttre-n-v-ra-politiker


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  Äntligen tog någon upp om Almarna i Kungsan. Där satt nämligen jag. Fick många batongslag av poliserna. osv osv. Men det fanns även politiker som befann sig på plats. De skulle fälla almarna för att de skulle bygga en tunnelbanenedgång, MEN de sa att almarna var sjuka. Så långt vi kunde se då så var det ingen almsjuka.
  Heja er.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Aha, var det så det var! Tack för infon Monica! Och almarna lever fortfarande?

   Svara
 2. Avatar

  Inte fasiken ska invandringen vara på ett par tusen om året, den ska vara noll och deporteringen ska i slutändan bli runt tre miljoner.
  Riksdag och regering ska skrotas och ej hyllas i nya konstellationer för då kommer INGET att hända utan tiden går bara som vanligt.
  Äkta starka svenskar säger ÅK HEM till alla babbar och inget jädra hymlande.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Fast det sa jag inte, Anders. Jag sa att det funkade på den tiden det kom ett par tusen om året.

   Svara
 3. Avatar

  En herlig skrattfest der på slutten, ja 🙂 Skratta åt makten! Det er vel ingenting de er så redd for som det.
  Har begynt å le (skratta) av media her i Norge, orker ikke mer å bli irritert og sint. En latter forlenger jo livet, så da kan man jo
  regne med å bli ganske så gammel 🙂

  Svara
 4. Avatar

  Dags för svexit avskaffa gökungen Eu som kostar 42 miljarder = 4200000000. Och Sida 38 miljarder =3900000000. Migration 19 miljarder =1900000000. Nyanländas etabliseringsstöd 1400000000. Plus andra utgifter som hänger i hop med föregående utgifter. Sedan skylls det på gamla och barn att pengarna inte räcker.

  Svara
 5. Avatar

  Annie Lööf anfaller Jimmie Åkesson på Instagram…plastpåse upproret..lägg all mat direkt på bandet i affärn. 30 clementiner..wienerbröd..tomater…3 kg potatis.. allt e ju i plast ..hur tänker Jök.

  Svara
 6. Avatar

  Börjar bli patetisk nu med brexit. Det kommer inte bli av. Är jag rädd.
  En sådan röra som i Storbritannien vill nog inget land gå igenom. Nu ser iofs Storbritannien inte ut som andra EU-länder men det verkar hopplöst lämna den skadliga eu-skutan.
  Det visar hur farligt det är med totalitärt styre. Ingen ska komma undan globalisternas förstörelse av nationen.
  Fy tusan.

  Svara
 7. Avatar

  EU har blivit en mobbning organisation för globaristerna, från att vara en orgnation för handels undalättnader mellan länder. Med eu palementikernas löner vill dom inte släppa länder som ger fler miljarder i bidrag än dom får tillbaka.

  Svara
 8. Avatar

  3 miljoner om året i fem år..EU lönen bidrag glr kontor anställda resor m.m. Ylva e tydligen viktig. Den fuskande vänster tanten. Löfgren eller nått o utstötte Tomas Tobe m.fl. Lyxpratare. Swexit my goal. Sossepack with friends.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.