Nyhetshelgen #32 – Dags för civil olydnad!, mer Brexitkaos, schimpanser i riksdagen

Ingrid och Maria kämpar med att hålla humöret uppe i höstrusket, vilket är lättare sagt än gjort. Men vi piggar åtminstone upp oss med lite tips kring hur man kan utöva civil olydnad i sin vardag utan att bryta några lagar, samt konstaterar att det är så pass illa att det hade funkat bättre med 349 schimpanser i riksdagen än nuvarande ledamöter… Det blir mer snack om Brexitkaoset förstås, funderingar kring vad tusan Moderaterna egentligen vill, samt en vända kring den mytomspunne krigaren Beowulf – som kan ha varit gotlänning!


Listen to ”Nyhetshelgen #32 – Dags för civil olydnad!, mer Brexitkaos, schimpanser i riksdagen” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-1198525386967980/

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Vetenskapens värld om Beowulf

https://www.svtplay.se/video/24061026/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sasong-31-sanning-i-sagorna

Stram kurs nekas hålla möte på Fyn

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11697020/fyns-politi-har-brudt-grundloven-forbyder-stram-kurs-at-holde-rigskongres-paa-hotel-i-middelfart/

Boris förlust i underhuset kan leda till Hard Brexit!

https://www.youtube.com/watch?v=XmYluCFfLhc

Tvingades begära uppskov

https://samnytt.se/motvilligt-begar-premiarminister-johnson-uppskov-for-brexit/

Talmannen hindrar omröstning

https://news.sky.com/story/brexit-boris-johnson-set-for-showdown-with-bercow-as-he-pushes-for-meaningful-vote-11840962?dcmp=snt-sf-twitter

Hvad vilja Moderaterna?

Bjöd in globalisten Reinfeldt

https://twitter.com/mattiasreporter/status/1185960393832894464?s=21

Thoralf ryser

https://thoralfsblogg.com/2019/10/19/fredrik-reinfeldts-enogda-globalism/

Medan väljarna vill ha SD

https://www.expressen.se/nyheter/valjarnas-dom-ratt-att-samarbeta-med-sd/

Moodys: Trump vinner nästa val!

https://www.cnbc.com/2019/10/15/moodys-trump-on-his-way-to-an-easy-2020-win-if-economy-holds-up.html

Grisarna kan dö ut av samma virus som dödade mammutarna

http://www.whatdoesitmean.com/index3016.htm

Dags för civil olydnad

Chris Forsne: Krossa den svenska självbilden!

https://ledarsidorna.se/2019/10/den-svenska-potemkinkulissen/

Katerina: Stäng gränsen!

https://katerinamagasin.se/det-ar-politikernas-eget-fel-att-allt-handlar-om-invandringen/

Jeff Ahl

https://twitter.com/Jeff_Ahl/status/1185823581474840576?s=20

Utlänningar på myndigheter

http://katerinamagasin.se/utlandska-medborgare-arbetar-pa-svenska-statliga-myndigheter-och-fattar-viktiga-beslut-om-svenskar/

Skrota afghanlagen

(De [MP och C] bör be om ursäkt för att de gav afghanerna falska förhoppningar och förklara att det, i enlighet med asylrätten, inte går att få uppehållstillstånd i Sverige utan skyddsskäl.)

http://www.blt.se/ledare/hur-lange-ska-amnestifarsen-fortga-loof/

SKL kräver också skrotning

https://nyheteridag.se/gymnasielagen-totalsagas-fortackt-amnesti/

Koloniseringen av Sverige

https://morklaggning.wordpress.com/2019/10/20/kolonisation/

På den positiva sidan

Eskilstunas S-kommunalråd föreslår hyrestak

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/staten-har-lamnat-kommunerna-i-sticket/

Jan Tullberg: ”Schimpanser hade styrt Sverige bättre än våra politiker”

https://www.friatider.se/schimpanser-hade-styrt-sverige-b-ttre-n-v-ra-politiker


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 kommentarer angående “Nyhetshelgen #32 – Dags för civil olydnad!, mer Brexitkaos, schimpanser i riksdagen

 1. Äntligen tog någon upp om Almarna i Kungsan. Där satt nämligen jag. Fick många batongslag av poliserna. osv osv. Men det fanns även politiker som befann sig på plats. De skulle fälla almarna för att de skulle bygga en tunnelbanenedgång, MEN de sa att almarna var sjuka. Så långt vi kunde se då så var det ingen almsjuka.
  Heja er.

 2. Inte fasiken ska invandringen vara på ett par tusen om året, den ska vara noll och deporteringen ska i slutändan bli runt tre miljoner.
  Riksdag och regering ska skrotas och ej hyllas i nya konstellationer för då kommer INGET att hända utan tiden går bara som vanligt.
  Äkta starka svenskar säger ÅK HEM till alla babbar och inget jädra hymlande.

 3. En herlig skrattfest der på slutten, ja 🙂 Skratta åt makten! Det er vel ingenting de er så redd for som det.
  Har begynt å le (skratta) av media her i Norge, orker ikke mer å bli irritert og sint. En latter forlenger jo livet, så da kan man jo
  regne med å bli ganske så gammel 🙂

 4. Dags för svexit avskaffa gökungen Eu som kostar 42 miljarder = 4200000000. Och Sida 38 miljarder =3900000000. Migration 19 miljarder =1900000000. Nyanländas etabliseringsstöd 1400000000. Plus andra utgifter som hänger i hop med föregående utgifter. Sedan skylls det på gamla och barn att pengarna inte räcker.

 5. Annie Lööf anfaller Jimmie Åkesson på Instagram…plastpåse upproret..lägg all mat direkt på bandet i affärn. 30 clementiner..wienerbröd..tomater…3 kg potatis.. allt e ju i plast ..hur tänker Jök.

 6. Börjar bli patetisk nu med brexit. Det kommer inte bli av. Är jag rädd.
  En sådan röra som i Storbritannien vill nog inget land gå igenom. Nu ser iofs Storbritannien inte ut som andra EU-länder men det verkar hopplöst lämna den skadliga eu-skutan.
  Det visar hur farligt det är med totalitärt styre. Ingen ska komma undan globalisternas förstörelse av nationen.
  Fy tusan.

 7. EU har blivit en mobbning organisation för globaristerna, från att vara en orgnation för handels undalättnader mellan länder. Med eu palementikernas löner vill dom inte släppa länder som ger fler miljarder i bidrag än dom får tillbaka.

 8. 3 miljoner om året i fem år..EU lönen bidrag glr kontor anställda resor m.m. Ylva e tydligen viktig. Den fuskande vänster tanten. Löfgren eller nått o utstötte Tomas Tobe m.fl. Lyxpratare. Swexit my goal. Sossepack with friends.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #109 Platinasponsorer: Anders W – Bra jobbat. Fortsätt ta fajten, Kristina – Kära ni båda! Är så glad o tacksam för er! Kram, Henrik – Fortsätt opinionsbilda, Mildred – Jag är verkligt oroad för Sveriges framtid, tack för vad ni gör, jag tackar Gud för er, Anders– Nu har jag gratislyssnat alldeles för länge. Övriga: Janne -Stötta Claes Hedberg, kräv Sanningskommission!, Sten-Åke – Gåva till de skånska hjältinnorna, Benjamin – Gåva, Ingrid, Jim – Gåva, Paul – Gåva, Anonym J, Roger, Björn, Anders R – Donation, Anders V – Donation, Titti – Tack för ert fina arbete!, Liselotte, Lars Erik – Uppfriskande, roligt, givande..., Judit, Göran –Fortsätt så, kanske allt hopp inte ute ändå, Inger – Gåva, Lars J – Gåva, Lars A – Tur ni finns men är nog kört, Jan Erik – Gåva, Jennie – Finaste Ingrid o Maria, Hans, Sven-Olov – Gåva, Alexander, Carl – Gåva, Annelie – Litet bidrag, Inger – Gåva, Per-Åke, Lars-Göran – Ni är bäst!, Thuy – Tack för ert arbete, Fredrik –Blot till yttrandefrihetens kämparinnor, Örjan, Lars-Bertil, Lars, Jonas, Charlotte, Marie – Tack för intressanta poddar, Ulla – Gåva, Sofie, Sven-Olof – Gåva, Ove – Tack för ert arbete för Sverige, Lennart – Gåva IoM, Stefan – Gåva från en med dålig pension, Lennart – Ingrid o Maria !! Tack för er fantastiska insats för sverige. Är tyvärr fattig pensionär, Håkan, Ola Småland, Rolf – Kämpa på så vi kan störta globalisterna, Yvonne – Gåva, Andreas – Donation, Alexander P, Alexander M, Anonym B, Anonym L, Mona, Per, Siv - Tack för ert viktiga arbete!, Kristian, Leif, Anonym C, Lars, Anonym U, Anonym Y, Katrin, Milada, Tommy, Anonym B, Carin. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #109 Platinasponsorer: Anders W – Bra jobbat. Fortsätt ta fajten, Kristina – Kära ni båda! Är så glad o tacksam för er! Kram, Henrik – Fortsätt opinionsbilda, Mildred – Jag är verkligt oroad för Sveriges framtid, tack för vad ni gör, jag tackar Gud för er, Anders– Nu har jag gratislyssnat alldeles för länge. Övriga: Janne -Stötta Claes Hedberg, kräv Sanningskommission!, Sten-Åke – Gåva till de skånska hjältinnorna, Benjamin – Gåva, Ingrid, Jim – Gåva, Paul – Gåva, Anonym J, Roger, Björn, Anders R – Donation, Anders V – Donation, Titti – Tack för ert fina arbete!, Liselotte, Lars Erik – Uppfriskande, roligt, givande..., Judit, Göran –Fortsätt så, kanske allt hopp inte ute ändå, Inger – Gåva, Lars J – Gåva, Lars A – Tur ni finns men är nog kört, Jan Erik – Gåva, Jennie – Finaste Ingrid o Maria, Hans, Sven-Olov – Gåva, Alexander, Carl – Gåva, Annelie – Litet bidrag, Inger – Gåva, Per-Åke, Lars-Göran – Ni är bäst!, Thuy – Tack för ert arbete, Fredrik –Blot till yttrandefrihetens kämparinnor, Örjan, Lars-Bertil, Lars, Jonas, Charlotte, Marie – Tack för intressanta poddar, Ulla – Gåva, Sofie, Sven-Olof – Gåva, Ove – Tack för ert arbete för Sverige, Lennart – Gåva IoM, Stefan – Gåva från en med dålig pension, Lennart – Ingrid o Maria !! Tack för er fantastiska insats för sverige. Är tyvärr fattig pensionär, Håkan, Ola Småland, Rolf – Kämpa på så vi kan störta globalisterna, Yvonne – Gåva, Andreas – Donation, Alexander P, Alexander M, Anonym B, Anonym L, Mona, Per, Siv - Tack för ert viktiga arbete!, Kristian, Leif, Anonym C, Lars, Anonym U, Anonym Y, Katrin, Milada, Tommy, Anonym B, Carin. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #109 Platinasponsorer: Anders W – Bra jobbat. Fortsätt ta fajten, Kristina – Kära ni båda! Är så glad o tacksam för er! Kram, Henrik – Fortsätt opinionsbilda, Mildred – Jag är verkligt oroad för Sveriges framtid, tack för vad ni gör, jag tackar Gud för er, Anders– Nu har jag gratislyssnat alldeles för länge. Övriga: Janne -Stötta Claes Hedberg, kräv Sanningskommission!, Sten-Åke – Gåva till de skånska hjältinnorna, Benjamin – Gåva, Ingrid, Jim – Gåva, Paul – Gåva, Anonym J, Roger, Björn, Anders R – Donation, Anders V – Donation, Titti – Tack för ert fina arbete!, Liselotte, Lars Erik – Uppfriskande, roligt, givande..., Judit, Göran –Fortsätt så, kanske allt hopp inte ute ändå, Inger – Gåva, Lars J – Gåva, Lars A – Tur ni finns men är nog kört, Jan Erik – Gåva, Jennie – Finaste Ingrid o Maria, Hans, Sven-Olov – Gåva, Alexander, Carl – Gåva, Annelie – Litet bidrag, Inger – Gåva, Per-Åke, Lars-Göran – Ni är bäst!, Thuy – Tack för ert arbete, Fredrik –Blot till yttrandefrihetens kämparinnor, Örjan, Lars-Bertil, Lars, Jonas, Charlotte, Marie – Tack för intressanta poddar, Ulla – Gåva, Sofie, Sven-Olof – Gåva, Ove – Tack för ert arbete för Sverige, Lennart – Gåva IoM, Stefan – Gåva från en med dålig pension, Lennart – Ingrid o Maria !! Tack för er fantastiska insats för sverige. Är tyvärr fattig pensionär, Håkan, Ola Småland, Rolf – Kämpa på så vi kan störta globalisterna, Yvonne – Gåva, Andreas – Donation, Alexander P, Alexander M, Anonym B, Anonym L, Mona, Per, Siv - Tack för ert viktiga arbete!, Kristian, Leif, Anonym C, Lars, Anonym U, Anonym Y, Katrin, Milada, Tommy, Anonym B, Carin. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #109 Platinasponsorer: Anders W – Bra jobbat. Fortsätt ta fajten, Kristina – Kära ni båda! Är så glad o tacksam för er! Kram, Henrik – Fortsätt opinionsbilda, Mildred – Jag är verkligt oroad för Sveriges framtid, tack för vad ni gör, jag tackar Gud för er, Anders– Nu har jag gratislyssnat alldeles för länge. Övriga: Janne -Stötta Claes Hedberg, kräv Sanningskommission!, Sten-Åke – Gåva till de skånska hjältinnorna, Benjamin – Gåva, Ingrid, Jim – Gåva, Paul – Gåva, Anonym J, Roger, Björn, Anders R – Donation, Anders V – Donation, Titti – Tack för ert fina arbete!, Liselotte, Lars Erik – Uppfriskande, roligt, givande..., Judit, Göran –Fortsätt så, kanske allt hopp inte ute ändå, Inger – Gåva, Lars J – Gåva, Lars A – Tur ni finns men är nog kört, Jan Erik – Gåva, Jennie – Finaste Ingrid o Maria, Hans, Sven-Olov – Gåva, Alexander, Carl – Gåva, Annelie – Litet bidrag, Inger – Gåva, Per-Åke, Lars-Göran – Ni är bäst!, Thuy – Tack för ert arbete, Fredrik –Blot till yttrandefrihetens kämparinnor, Örjan, Lars-Bertil, Lars, Jonas, Charlotte, Marie – Tack för intressanta poddar, Ulla – Gåva, Sofie, Sven-Olof – Gåva, Ove – Tack för ert arbete för Sverige, Lennart – Gåva IoM, Stefan – Gåva från en med dålig pension, Lennart – Ingrid o Maria !! Tack för er fantastiska insats för sverige. Är tyvärr fattig pensionär, Håkan, Ola Småland, Rolf – Kämpa på så vi kan störta globalisterna, Yvonne – Gåva, Andreas – Donation, Alexander P, Alexander M, Anonym B, Anonym L, Mona, Per, Siv - Tack för ert viktiga arbete!, Kristian, Leif, Anonym C, Lars, Anonym U, Anonym Y, Katrin, Milada, Tommy, Anonym B, Carin.