TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #31 – Vet hut! partiledare, batikhäxerekord, miljonregn över ensamkommande

Publicerad 14 oktober, 2019

Söndagens partiledardebatt på Agenda var i stora stycken ett sömnpiller som dock livades upp av dramat mellan Jonas Sjöstedt, Ebba Busch Thor och Jimmie Åkesson. Ingrid&Maria ser det konservativa blocket växa fram vilket får statsminister Löfven att se ut som en uppgiven labrador. Vi diskuterar också det rimliga i att ”ensamkommande” får pension efter döda föräldrar och att invandrare ska ha rätt till gratis tolkhjälp hela livet, samt kräks lite över det senaste batikhäxerekordet: 70-åriga ”Mormor Ingrid” ströps av sin 50 år yngre afghanske älskare.


Listen to ”Nyhetshelgen #31 – Vet hut! partiledare, batikhäxerekord, miljonregn över ensamkommande” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Helgens klickraket på I&M

https://ingridochmaria.se/2019/10/13/debatt-mattias-karlsson-maste-avga-han-forstor-for-alternativa-medier/

PiS ökar sin majoritet i Polen

https://samnytt.se/nationalistiska-lag-och-rattvisa-vann-valet-i-polen/

https://www.friatider.se/lag-och-r-ttvisa-kan-f-absolut-majoritet

S blöder till SD

https://www.expressen.se/nyheter/s-splittring-om-migrationen-allt-handlar-om-sverigedemokraterna/

Agenda-debatten

https://www.expressen.se/nyheter/sjostedts-kritik-mot-svt-tar-upp-sds-favoritfragor/

Åkesson lämnade podiet

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-lamnar-akesson-podiet-jag-behovde-ta-en-paus

Gråtfärdig Löfven

https://www.expressen.se/ledare/jokens-pris-lofven-sag-smatt-gratfardig-ut-i-agenda/

Kristersson har slutat kalla SD rasister

https://www.expressen.se/nyheter/ulf-kristersson-fel-att-kalla-sd-rasister/

Bonus: Ganmanklassiker

http://projektsanning.com/2019/01/14/jens-ganman-coitus-interruptus/

Ny ensamkommande-bluff

https://uvell.se/2019/10/11/dod-eller-inte-dod/

2000-talets apatiska barn

https://ingridochmaria.se/2019/10/13/analys-forgiftade-barn-och-falska-seriemordare/

Tolkhjälp hela livet?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/nu-utreds-begransad-ratt-till-tolk-i-helsingborg-kan-bli-ett-lagbrott

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/helt-fel-vag-att-ga-om-fler-ska-lara-sig-svenska

Nytt batikhäxerekord – 50 års åldersskillnad

https://www.expressen.se/gt/ung-man-atalas-for-lararmordet-i-kil-/

“Grooming bakom humanitär dimridå”

http://katerinamagasin.se/aldre-svenska-kvinnors-sexuella-utnyttjande-av-afghanska-barnman-grooming-bakom-humanitar-dimrida/

“Mormor” Ingrid

https://samnytt.se/ensamkommande-ahmad-brot-nacken-av-69-ariga-sexpartnern-mormor-ingrid/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  Batikhäxans sex toy boy är ytterligare ett ex på en som fått avslag på asylansökan, som mördar för att få njuta av den mjuka svenska kriminalvården några år i stället för utvisning.

  Svara
 2. Avatar

  Löfven bor väl på Tokstolle avenue..en grådassig Statschef med en tok kommunist mitt emot. Bolund hade vargögon..röda som smultron och Lööf födde egen nazism medan Sabuni den lilla efterlängtade av vissa e bara grå liberal. Ebba Jimmie var klart bäst medan Uffe såf pissnödig ut.

  Svara
 3. Avatar

  Något man lägger märke till i samhället precis i Saud Arabien är att muslimer inte jobbar åt svenskar..alltså dom med sjalfru. Dessa har gått om pengar. startar skit trams affärer och lever vid sidan om svensken. Bara kontakt på svenska vid bidragssökning. På stormarknader lever deras barn i dagis världen och jävlas med folk. Särskilt på loven. Halvskalliga gubbar seglar runt med fru sjal medan barnen skriker och rotar runt i samhället. Svensken smyger vid sidan om och låtsas va vänster socialist. En man jag snackade med hade åsikter om detta men tittade sig omkring i affärn och sa kolla vem du snackar med om invandringen sen drog han ner kepsen o smög iväg. Åkesson om att sätta alla på livstid låter helt rätt.

  Svara
 4. Avatar

  Jag tycker som Åkesson sa i tidigare debatt, dagens flyktingar från Mellanöstern passar inte in här.

  Svara
 5. Avatar

  Såg partiledare debatt i söndags, är trött på lövens sjuksköterskor i varje debatt. Nu ex på socialdemokraternas vilseledande ordlista. Diskriminering av svenskar = Positiv särbehandling, Mer bidrag = Invistering, Sysselsättning= Stadsfiniserade låtsasjobb. Illegal invandrare = Papperslös.

  Svara
 6. Avatar

  Kul att ni Ingrid o Maria e tillbaks på Youtube. sicken cool lösning. Undersköterskor e ett vapen o debatten från Löfven och Sjöstedt medan Lööf använder dottern. Var blev gängutredningen av. Enda lösning e militär som går i ghettona och kollar vem som bor där plus att icke önskvärda återvandrar eller åker in på förvaring direkt. ta på sjalen o följ med till förvaring. Det finns säkert 500 000 som lever lyx på vår skatt. Lär dig svenska o folkdans med knätofs eller knip käft. Sen då alla som lever på gatan lasta dom på en ångare och skicka hem tiggisarna. Ta vårt land tillbaka…ut med Stalin från Rosenbad

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Fast vi är inte tillbaka på Youtube! Detta är Nontube, skapat särskilt för oss och andra som vill ha en trygg plattform.

   Svara
 7. Avatar

  Gör Stefan en tjänst. Entlediga karlsloken från statsministerposten. Sämre ledare kan inte finnas. Han är så kass att det saknar motstycke. Snackar som en drucken lodis.
  Ebba är vass, men en vindflöjel. Tuffe Uffe pratar så taffligt att man undrar om han tror att folket är förståndshandikappade, och det stämmer på drygt 80% .
  Sabuni är nobody, ingen att fästa vikt vid. Lööfskan är arrogant och dryg.
  Miljömuppen med de dåliga tänderna pratade som han gick på nått så speedad och ohörbart babblande. Jonas kommunist gråter en vals och vill verka trovärdig men är en dörrmatta.
  Åkesson är trött och snart utmattad igen. Han behöver avlasta men av vem?
  Finns ingen glöd längre.
  Sverige är ju helt kört med denna sandlåda till pajasriksdag.
  Det ska daltas med mena -packet och det är såå synd om de stackarna som måste fly genom massa säkra länder för att ta sig till ett land uppe i norr med midvintermörker halva året och vi ska vara så tacksamma att de vill just hit. Ymnighetshornet flödar av pengar,bidrag, bostäder, förmåner till dessa lyxlirare och den gamle svensken på äldreboendet får indraget suketter till kaffet i gengäld.
  Våldet är okontrollerbart i Sverige 2019, det mördas,bränns bilar, rånas ,sprängs, skjuts,knivhuggs i en aldrig sinande ström och de buset som åker fast får träffa socialkärringar med huvet på sne. Så sjukt är samhället idag. Invandrarna kan husera fritt eftersom det får inte ingripas mot dem för då är man rasist och islamofob.

  Det enda trygga Sverige vi har är Jannes fotbollsgrabbar. Dom presterar eftersom det är en homogen grupp där ingen dryg Zzzz från Rosengård får utrymme att härska och söndra.
  Tack Norge och Lagerbäck förresten. Kjempegreat med oavgjort för Sveriges del.

  Svara
 8. Avatar

  Alla vet vad som behöver göras, pengar finns det handlar om prioritering, men ingen gör något radikalt. Det är för många partier ,det räcker med två. Det har blivit så att man blir förvånad om det går en dag utan kniv rån skjutning sprängning våldtäkt bedrägeri i välfärden.

  Svara
 9. Avatar

  I varje debatt ser man Annie Lööfs ögon som glöder av hat, hon ger ett intryck av en fullblodspsykopat. Hur otrevligt som helst och inget bra för en som är partiledare. En partiledare ska vara skarp, men visa respekt och inte stå och glöda av hat.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.