TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #30 – Sköldmön från Sölvesborg, PK-toalettfars, dissidentkryssning

Publicerad 7 oktober, 2019

Nyhetshelgen #30 är ett lite mer dämpat program eftersom Ingrid drabbats av en förlust i den närmaste familjen. Men hon berättar om den lyckade dissidentkryssningen och om fantastiska presenter ombord. Ingrid&Maria talar också om transhysterin som får ödesdigra konsekvenser, om hur Gellert Tamas fortsätter mörka uppgifter om de ”apatiska” barnen och frågar sig om Gud verkligen skapat män så dåligt att de måste omskäras. Dessutom hyllar vi SD-politikern Louise Erixon och utnämner henne till Sköldmön från Sölvesborg.


Listen to ”Nyhetshelgen #30 – Sköldmön från Sölvesborg, PK-toalettfars, dissidentkryssning” on Spreaker.

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://ingridochmaria.se/

Alla poddar/videor: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Tjejer vågar inte gå på toa i skolan pga PK-hysteri

https://samnytt.se/transaktivister-tvingar-skolor-till-konsneutrala-toaletter-flickor-stannar-hemma-av-radsla/

Unga transpersoner i Storbritannien väljer “detransition”, att avbryta

https://news.sky.com/story/hundreds-of-young-trans-people-seeking-help-to-return-to-original-sex-11827740

 

“Gellert Tamas mörkar uppgifter”

https://www.dagenssamhalle.se/kronika/journalerna-bevisar-att-tamas-morkar-uppgifter-29555

 

Omskärelse

Dan Korn: Så det började på 30-talet

https://www.expressen.se/kultur/det-var-faktiskt-sa-har-det-borjade-pa-30-talet/

Doktor Hakim glömde nål i pojkens penis

https://www.svt.se/nyheter/koksbordskirurgen-doktor-hakim-glomde-nal-och-trad-i-ettarings-penis

 

Inte klart för Ylva Johansson ännu

https://www.di.se/live/ylva-johansson-pressad-i-styrkematning-men-besked-drojer/

Agenda – “tvingande solidaritet”

https://www.svtplay.se/video/23676490/agenda/agenda-6-okt-21-15

https://samnytt.se/sa-ska-ylva-johansson-fa-eu-landerna-att-ta-emot-migranter-tvingande-solidaritet/

Polen tänker inte ge sig

https://www.breitbart.com/europe/2019/09/29/poland-rejects-european-union-migrant-redistribution-plan/

 

SVTs osmakliga kampanj

https://snaphanen.dk/2019/10/07/et-selvforsvar-for-stats-tv/

 

Sköldmön från Sölvesborg

Debatten i SVT

https://www.youtube.com/watch?v=5lLjfov1S6o

Marcus Oscarsson: Louise-effekten

https://www.facebook.com/marcus.oscarsson.7/posts/2225721444201152

Intervju med Louise Erixon

https://nyheteridag.se/louise-erixon-sd-det-behovs-ett-kommunalt-uppror/

Niklas Svensson intervjuar Jimmie och Louise på onsdag

https://twitter.com/niklassvensson/status/1179726633852375040?s=20

“Regeringsformen erkänner självstyrelsens betydelse för den svenska folkstyrelsen.”

https://skl.se/demokratiledningstyrning/politiskstyrningfortroendevalda/kommunaltsjalvstyresastyrskommunenochregionen.380.html

“Någon reglering av vilka uppgifter som kommunerna har finns inte i regeringsformen.” sid 23

https://www.regeringen.se/contentassets/9d5af7bef6f147f6978523531d50ecd1/den-kommunala-sjalvstyrelsens-grundlagsskydd-sou-200793

Fnordspotting om förnedring

http://fnordspotting.blogspot.com/2019/10/om-fornedring-som-politiskt-vapen.html?m=1

Social dumpning

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/kommuner-protesterar-mot-social-dumpning?cmpid=del:tw:20191007:kommuner-protesterar-mot-social-dumpning:nyh:lp

 

Terrordådet i Paris

https://news.sky.com/story/paris-knife-attack-anti-terror-police-take-over-investigation-11827477?dcmp=snt-sf-twitter

Franska poliser tar livet av sig

https://www.zerohedge.com/political/french-police-stage-massive-anger-march-over-working-conditions-low-morale-and-suicide


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0709-963377

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

12 Kommentarer

 1. Avatar

  Nu skall EU jaga Höger extrema terrorister på Facebook och Twitter som nu skall hjälpa till. Alltså se upp Ingrid och Maria..det kommer att va 60 tals kommunism i era trådar. En jävla massa blattar på tv som inte kan svenska.

  Svara
 2. Avatar

  Eftersom Ingrid känner och fick sorg i helgen påminns man om när föräldrarna dog samma år. Det fanns ingen som ville snacka utan man låtsades böla i telefonen. sen försvann tryggheten.
  Rip alla döda o kram alla som sörjer redigt folk.

  Svara
 3. Avatar

  Tv reklamen är väldigt barnslig. Telias hela folkets nät! haha kommunism. terrorpeft tv man går in i huvet och bestämmer eat my Oatley shitheads. Oatley har Oathurt och sen att lägga en matsked havregryn i lite vatten ger havremjölk men det smakar Demokrat piss. High five vår goe Trump.

  Svara
 4. Avatar

  Alla judar och muselmaner samt vänsterblivna svenskar som stödjer omskärelse ska lämna Europa ögonaböj, det är en skymf att tillåta sådan barntortyr.
  Även de som vurmar för HBTQ ska ut fortare än man kan säga försvinn.

  Svara
 5. Avatar

  Så trist, Ingrid. Sender deg noen varme tanker. Og til Maria også.

  Svara
 6. Avatar

  Paulus var emot omskärelse. Han kallade den ”sönderskärelsen”. Googla! 🙂

  Svara
 7. Avatar

  Zlatan e emot Svenskar med svenskt namn. Janne Andersson e rasist. my god när man e för gammal börjar snikenheten ta över. Var finns dessa spelare Zlatan..inte en jädra medalj med Zlatan…Isak e roligare på planen än you och jädrigt mörk…Isak….Quiason…..Durmaz….Guidetti.. heja oss svenskar som sett på Bolibompa med rasistiska rötter från Sosseriet.

  Svara
  • Avatar

   Terror aom inte utreds plus att dom jävlarna spränger också. Farbror Melker sa ju denna dag ett liv. Denna sekund ett liv numera. Man jagar Trump man har 10 miljoner niggers som sitter o väntar på att rusa hit man brexar och spexar gängsamtal ala förskolan. Gamla gamla gubbar sitter och sover när fröken Thunis babblar och piskar upp hat. Turkiet invaderar och Löfven e på semester…Gula Västern.

   Svara
 8. Avatar

  Så bra att silver uppskattas. Men det är som sagt jag som ska tacka för att få möjligheten göra något bra för mitt land. Alla tjatar om rättigheter hit och dit och kräver att det ska vara gratis. Vad sägs om skyldigheter då? Finns ingen plikt?

  Silver är riktiga pengar. Min bästa gissning är att köpkraften för silver kommer att öka X3 X4 de kommande åren och i sämsta fall behåller det bara köpkraften. SEK kommer att fortsätta att minska i värde och inom några år kraftigt minska i värde. // Pekka

  Svara
 9. Avatar

  Det smusslas om att Strandhäll historien inte stämmer..familjefejd eller nått. Ingrid o Mary hittar kanske en fjäder. Turkiet lyckas snart fixa hit alla dessa IS warriors plus 10 miljoner stepp afrikaner. Nån som vill flytta från Diktatur Sverige. Nu spränger vi ett garage 2 ICA butiker och ett cykelställ. Sen skjuter vi in i 12 hus och bränner ner 14 höghus… för att sen våldta 45 höns och leka med cannabis. Tjoho I’m a nut from Afghanibush.

  Svara
 10. Avatar

  TACK Ingrid och Maria för att ni är en sådan oas i öknen för oss intaktivister på högerkanten just nu! Denna lobotomi som sprider sig inom gänget kring Modiri är vämjelig att beskåda. Man får väl anta att det är Flam som håller i kniven. Arpi, Panshiri, Bard, Heberlein, Ganman, t o m Bali, dessa högerdebattörer som jag beundrat så för sina skarpa intellekt och perfekt kalibrerade etisk-moraliska kompasser, vilken sorg jag känner inför bevittnandet av deras makabra, bisarra förvandling. Dock är det vi ser utspelas framför våra ögon inget annat än en stilstudie i hur oerhört starkt ett grupptryck kan bli, det kan på mycket kort tid förvrida det mest insiktsfulla intellekt till oigenkännlighet. Det är egentligen inte så konstigt, människan är i stånd till hart när vad som helst för att slippa bli utstött, men icke desto mindre är det som sker nu inte bara sorgligt utan även mycket, mycket oroande.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.