TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Krönika: Sverige behöver riktiga män – inga feminiserade pojkar!

Publicerad 24 september, 2019

Så nås vi av ännu ett filmklipp från Samnytt där en ung, svensk grabb blir misshandlad och förnedrad av invandrare. Hassan slår och medbrottslingarna filmar. Detta är inte bara ett tecken på det invandrade våldet utan också på hur nedbrytande feminiseringen av svenska pojkar och unga män är, menar Ulrika Hallgren.

Feminiseringen av våra pojkar tenderar att leda till kaos eftersom de blir strykrädda – och därmed åker på stryk. Som i den här obehagliga videon som Samnytt har publicerat. De skyldiga är skolväsendet och samhället, men även föräldrar som hukar sig för de mångkulturella problemen. Man brukar säga: ”Barn gör inte som du säger, barn gör som du gör!” Det är hög tid att svenska föräldrar rätar på ryggen och själva börjar forma sina barn. Lär dem självförsvar och uppfostra dem i nödvärnsrätten – annars är du lika skyldig när den stora smällen kommer.

Att värnplikten gör pojkar till män är ingen skröna. De pojkar som frivilligt söker militärtjänstgöring genomgår en påtaglig förändring, de har vi sett bland de yngre män vi mött och nyligen talade jag med en god vän som berättade att hans son var både känslig, kräsmagad och slarvig innan han ryckte in i lumpen. Men bara efter en tid och ett par perioder ute i fält med nattliga latrintömningar och andra tuffa prövningar, kom han hem på permission. Varje morgon bäddade han sängen och rensade även avloppet hemmavid – något han tidigare kräkts över. Han uppvisar också ett större ansvar gentemot sina småsyskon och sin mamma.

Fredrik Reinfeldt ansvarig

När Fredrik Reinfeldt tog bort den allmänna värnplikten gick feminiseringen av svenska män fort. Foto: Wikipedia.

När regeringen 16 juni 2009 under Fredrik Reinfeldts styre beslöt att låta värnplikten i Sverige vila i fredstid, lades en högre växel in i projekt Feminiseringen av våra pojkar. Har du unga pojkar i din närhet bör du uppmuntra dem att söka militärtjänstgöring. Försvarsmakten har visserligen blivit en del av hbtq-lobbyn, men än så länge får de unga pojkarna ligga ute i fält, tömma latriner och bädda sängarna med precision. Med den stora demografiska förändring som sker i Sverige, med efterföljande samhällsproblem, kommer vi att vara i högsta grad beroende av rejäla och ansvarstagande män som kommer till sina kvinnor och barns beskydd.

Feminiseringen av svenska män är nu ytterst påtaglig och blir allt värre ju mer akut situationen blir i vårt arma Moder Svea. Jag har under ett antal år hamnat i situationer där pojkar, unga män och även äldre män satts på prov och facit har inte varit tillfredsställande.  Vi är många kvinnor som engagerat oss i gatuaktivism på flera orter i Sverige, och som samlat på oss liknade erfarenheter kring hur män agerar för att skydda och hjälpa oss. Det är inte alltid så betryggande.

Dagens Sverige har feminiserat svenska pojkar och unga män. Om detta råder inga tvivel. Unga män hamnar efter i mognadsprocessen och detta i en tid när vi lever under stark press. I stora delar av landet lever vi svenskar i numerärt underläge och det drabbar oss på flera olika plan. Det är därför vi behöver män. Riktiga män. Som tar ansvar för sig själva, för sina kvinnor och sina barn.

Svenska män har blivit ”kärringar”

Som personer är svenska män i grunden pålitliga, men skolan och samhället har lärt dem att bli ”kärringar” – om man får använda det uttrycket. Lallande våp är ett annat uttryck som kanske uppfattas som lite väl hårt, men ibland behöver vi använda hårda ordalag för att få folk att förstå och kanske för att få männen att förstå vilken väg de med främst skolans hjälp hamnat på.

Lägg därtill (miss)bruket av sociala medier. Det passiviserar dem och avväpnar pojkar. Skolan och samhället hjärntvättar de unga och formar dem till att bli ”femimän”. De dagar man själv suttit och nätkrigat för länge är dagar då man själv är passiv. Man blir trött och trög när många sinnen används, samtidigt som man stirrar in i det skadliga ljuset från en bildskärm.

Feminiserade män lider brist på egenskapen uppoffring som går hand i hand med ansvar, och på det stora hela brister de ofta i moralisk standard. För oss i Mynttorgsaktivisterna betyder moralisk standard följande: Lojalitet, tillit och ansvar. Fallerar dessa egenskaper så drabbas hela gruppen av kamrater/aktivister. Om den moraliska standarden sjunker drastiskt hos stora delar av de feminiserade männen så drabbar det hela folkstammen, eftersom männen rent historiskt och genetiskt är satta till världen för att skydda kvinnor och barn.

Ta fram din inre viking!

Ta fram din inre viking och bli en modig man! Foto: Flickr/Hans Splinter.

Se tillbaka på vikingarna. De stod som en armada tappra män framför sina kvinnor och barn. I dag verkar dessa inbyggda instinkter nästan helt utrotade och här står vi nu med en hel stab ”produkter” – pojkar som fått lära sig att aldrig slå tillbaka vilket gör att de får stryk av invandrare utan att någonsin slå tillbaka. Detta är inte hoppingivande. De är produkter av en intensiv hjärntvätt från vaggan och genom hela skoltiden, förbi den näst intill obefintliga värnplikten och ut i arbetslivet där alltför många arbetsplatser styrs av den politiskt korrekta värdegrunden. Visst har jag mött män som mirakulöst klarat sig från att bli feminiserade och dessa män vet vilken viktig roll de haft för oss i aktivismen.

Söndagen 18 augusti publicerades en ledare i Sydsvenskan med titeln ”Mer feminism behövs – för pojkars skull”. Att artikeln är skriven och publicerad i Sydsvenskan med dess agendasättande, svenskfientliga journalistik är inte förvånande. Det är precis tvärtom! Ännu mer feminism är rena döden för den svenska folkstammen och måste motarbetas till varje pris. Att få folk att förstå detta är första steget i rätt riktning – först då kan vi hitta redskap att motarbeta feminiseringen av våra män.

”Make our men brave again!”

Sommaren 2017 anordnades en träff med gruppen ”Patriotiska kvinnor”. Ingrid Carlqvist föreläste och föreslog att man borde sjösätta ett projekt vid namn M.O.M.B.A = Make our men brave again!

Värnplikten är ett sätt att stoppa feminiseringen av svenska män. Foto: Wikipedia.

Av ren tidsbrist har det inte funnits tid att implementera M.O.M.B.A i det dagliga samtalet, men det är möjligt att det kanske ändå inte var rätt tid? Sedan denna föreläsning ägde rum 2017 har feminiseringen brett ut sig lavinartat snabbt och syltat in både Försvarsmakten och andra samhällsbärande myndigheter. Feminism + hbtq-lobbyn = sant, men också i allt större grad inom skolväsendet där våra barn och ungdomar vistas om dagarna och formstöps till feminister.

Det är hög tid att göra våra män modiga igen!

Ulrika Hallgren

Fotnot: Är du ung och politiskt vaken? Slå dig fri och tag kontakt med jämnåriga – först när ni blir flera så kan ni bygga stärkande nätverk med varandra. Maila Mynttorgsaktivisterna så vidarebefordrar vi till ungdomar i din egen ålder.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

11 Kommentarer

 1. Avatar

  Ulrika, en sann eldsjäl slår huvudet på spiken vad gäller pudelns kärna.?

  Svara
  • Avatar

   Tyko! Hade mer än gärna sluppit skriva denna. Led helvetets kval när jag under några dagar analyserade typ 7 års aktvism ute på gatan.

   Men well, kan vi medvetligöra att detta är ett problem och lyfta det i våra dagliga diskussioner så är något i alla fall vunnet!

   ❤️/U

   Svara
 2. Avatar

  Sverige har blivit ett batikhäxstyrt samhälle – de finns överallt i samhällsapparaten som jurister, advokater, präster, kommunalråd, partiledare, poliser. militärer, läkare, universitetsfolk, professorer och docenter. De kvoteras in mer eller mindre öppet och könskriget mot den virile mannen pågår sedan många år och i främsta ledet är butchiga amazoner från Lesbos.

  Svara
 3. Avatar

  Jag säger som Trump.
  Hon e en kycklig flicka….Marlenas alter egotripper…Gretchen.
  Idag skall jag Mohammed Sallahs och Ali Babba anfalla Coops salladsbuffé medan Mummah Allah äter upp frallor och spottar i Lösgodiset. Sen tar vi upp alla frysta pizzor och bajsar i frysen.
  Lyckliga och mätta anfaller vi småungar och snor deras IphoneX.
  Lyckliga gatan finns inte mer dom river i alla kvarter….

  Svara
 4. Avatar

  Svenska killar kan nog kämpa man mot man,det här är något annat att stå upp mot ensam mot 4- 5 knivbeväpnade och andra vapen försedda drog påverkade unga lösdrivande invällande utländska ligister, som blivit fostrade av socialens prussiluska tanter!

  Svara
  • Avatar

   Märkligt men på alla kommunala poster som Social, ålderdomshems chefer eller liknande e det gråhåriga vårtiga tanter som ser mer sega ut än sega gubbar till jul. Man slösar på kommunens tidsplaner med att förlänga o babbla runt. Samma i politiken vi har fått in kvinns som äter tandsten till middag och bubblar av vänster tjofs.
   Tant Stefan e en av dom sitter sitter lite högre men skiter lågt.

   Svara
  • Avatar

   Felet är att dessutom helt frivilligt sätter oss i situationer där vi är i numerärt underläge. Detta gör vi utan att ens tänka oss för ty vi är i grund och botten inte samma flockdjur som MENA-männen och kommer förmodligen ej heller att bli.

   Vi behöver en snar och stor återvandring av alla de tusentals som kommit hit på falska grunder och är här enbart för att skada oss och vårt land.

   Svara
 5. Avatar

  20 grader på Ålderdomshemmet i Motala, 20 grader.
  Vi här har fått 21 men det är alltid 19.9 till 20.5.

  Svara
 6. Avatar

  Spara värmen på fängelserna och låt besparingspengarna gå till äldrevården uppvärmning.

  Svara
 7. Avatar

  Dagens system skapar sojapojkar och flugmän som Jan Jönsson och Henrik Arnstad. Kan ni tänka er dom i krig? Det första dom kommer att göra är att lägga sig ned i fosterställning.

  Svara
 8. Avatar

  Nu får Greta 1 miljon i falsk Nobel pris. Gråt Eva vinner moln pris till MARLENA.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.