Nyhetshelgen #28 – Frankensteins återkomst, gängkriminella äter gratis sallad, bra arbetslöshet

Varför sitter finansminister Magdalena Andersson i Agenda och hyllar de höga svenska arbetslöshetssiffrorna? Ingrid&Maria reder ut hennes försök att blanda bort korten och beklagar att reportern Anders Holmberg missade de viktigaste frågorna. Vi pratar också om den norska kritiken mot narcissisten Malena Ernmans hänsynslösa uthängningar av sina döttrars diagnoser, och hoppas att Johan Forssell tar över partiledarposten i Moderaterna – då kanske det konservativa blocket äntligen kan bildas. Till sist blir det skräckfilmsscenarier när eliternas hemliga perversioner nu kommit fram till transhumanisterna som vill skapa över- och undermänniskor. Scary stuff!

Listen to ”Nyhetshelgen #28 – Frankensteins återkomst, gängkriminella äter gratis sallad, bra arbetslöshet” on Spreaker.

FÖLJ OSS PÅ SPREAKER

FÖLJ OSS PÅ PODBEAN

Ingrid Carlqvist och Maria Celander är oberoende, politiskt inkorrekta journalister.

Stötta vårt arbete via

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

PayPal: ingridcarlqvist@gmail.com

Besök vår sajt: https://www.ingridochmaria.se/

Alla poddar: https://nontube.net

Ingrid & Maria på Facebook: https://www.facebook.com/IngridMaria-…

Ingrid på Mewe: https://mewe.com/profile/5c7682506bab462a83cab389

Ingrid på VK: https://vk.com/ingcarl

Ingrid på Gab: https://gab.com/ingcarl

Vinjettmusik: Agony Street

Magdalena Andersson glad över ökad arbetslöshet

https://nyheteridag.se/andersson-om-att-arbetslosheten-okar-valdigt-bra/

Peter Springare tillbaka med bok

https://petterssonsblogg.se/2019/09/22/peter-springare-polis-om-ett-stressat-valdsmonopol/

Norsk psykiater till attack mot Gretas mamma

https://www.nettavisen.no/nyheter/morens-hensynslose-utlevering-av-greta-thunbergs-mange-kamper/3423845595.html?fbclid=IwAR2-ornFh5vh5KWmmj9-PjqLPUhYM-Tvm5PChbdalJGaubiy2lTTsuXkRf8

Jalving: Falskt och förljuget

https://www.ingridochmaria.se/2019/06/06/greta-thunberg-bok-sagas-i-danmark-falskt-och-forljuget/

Gängkriminalitet består

Samtalen om gängkriminalitet har kollapsat

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/moderaterna-lamnar-samtal-om-gangkriminalitet

Damberg vs Forssell i Agenda

https://www.expressen.se/nyheter/m-kommer-rosta-for-regeringens-forslag-om-gangvaldet-/

Advokat Mats Bergh har snabba lösningar

https://nyheteridag.se/mats-bergh-valkommet-haveri-i-diskussionerna-om-gangkriminalitet/

Karolina Skog

https://twitter.com/karolinaskog/status/1175457835800510465?s=20

De sätter skräck i Malmö

https://www.sydsvenskan.se/2019-09-21/ran-knark-mord-de-satter-malmo-i-skrack

“Hassan” visar att svenska metoder inte funkar

https://www.svtplay.se/video/23705406/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-ung-och-kriminell?start=auto

Johan Hakelius: “Vi är också danskar”

https://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/retratterna-ar-i-gang-snart-ar-sverige-som-danmark/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=twitter&social=twtr

Skräckvälde i butiker

https://www.expressen.se/nyheter/gangens-skrackvalde-harjar-i-matbutiken/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=twitter&social=twtr

Frankensteins monster skapas i detta nu

https://www.ingridochmaria.se/2019/09/22/over-och-undermanniskor-eliternas-hemliga-perversioner-del-3/

https://www.ingridochmaria.se/2019/09/01/down-the-rabbit-hole-eliternas-hemliga-perversioner-del-1/

https://www.ingridochmaria.se/2019/09/08/ondskans-ryska-docka-eliternas-hemliga-perversioner-del-2/


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

6 kommentarer angående “Nyhetshelgen #28 – Frankensteins återkomst, gängkriminella äter gratis sallad, bra arbetslöshet

  1. Massutrotning och förintelse enligt Greta Smerman, vi har ögonen på. E man över 50 så se upp nu kommer Gröna Gestapo med Lego och mördarpussel. Youth kill org. 666. Forsell e ok men väldigt mörkögad och torr utan humor som t ex. Stefan har när han berättar partiprogrammet för Luuk. haha.

  2. Marlena Ernman berättar ju once att hon som ung bodde i Paris och hade en man som ägde hennes liv. 18 års åldern. Alltså måste Marlena va psyk skadad av detta och hon var öppen med det. Minns inte om det var Richard Bingolottos sommarprogram på Svt. Märkligt Ermaniskt.

  3. Herregud GRETAS tal i FN….människan står och eller sitter och gråt spottar med sitt tal. Snacka om Hitler utspel..jag blev fan rädd. Kommer småungarna att anfalla och äta på mina ben. Kanibal kids. Hon säger att min barndom e stulen..inte konstigt om man inte pratar eller går ut. Inte fan har hon skrivit sitt tal själv då hade hon inte läst så intensivt. Snacka om vit makt. e människan sjuk? Utnyttjad…money…ilska..ångest…adhdcodert…..

  4. Ett jävla tjatade om Greta. Måste ni ha med henne var och varannan sändning? Så jävla intressant är hon inte…

  5. Gretas storstrejk den 27/9 blir tydligen av LO TCO m.fl. hurrar på toa. Samma dag släpps Fifa 20. jag skiter fulkständigt i miljön när man som tiggisarna kan skita på gatan. Slänga soffan i skogen. Fimpa skiten av naturen eller gatan. Ställa snabbmats paket på parkeringen eller metangasa en ko åker. Snurrigt är ordet…ticking point och tics e Thunberg alter ego. Mina döda kor hade haft ett helvete på åkern med metangas rapskydd och luftrenare. Rip alla ingen glömd. Rip pappa o mamma ni slipper se detta elände med klimat eriet eller att bli miljö o klimat ozonade.
    Tänk förr räckte det med svart telefon en hög singelskivor och en radio. Skit luktar men människohat ger blodsmak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #156 Platinasponsorer: Ulrica S – Presentera datum ger platinum i mun (i förskott), Monica D – Gåva till Ingrid och Maria! Utan er är måndagar och fredagar inte desamma! Innerliga kramar, Gabor, Nils-Erik – Kämpa på <3, Anders. Övriga: Lena J – Tuffaste smartaste tjejduon, Birgitte – Gåva, Conny – Trevlig helg!, Göran – Viktig info om sprutorna! Tack, Tonie – Puss, Ulla – Tack!, Mikael – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Ulf, Jan – Tack för bra sändningar!, Mats – Nyhetsveckan/helgen, Magnus – Tack!, Fredrik – Fortsätt att sprida sanningen till folket, Yvonne – Gåva, Renee – Tack för idag!, Kenneth, Mr DJ, Lennart – Gåva, Carola – Kolla bitchute hardnewstv2 mass genocide fr sept14, Christina – Gåva, Anders – Bidrag, Torsten – Gåva, Margareta – Gåva, Hans – Månadskramar!, Mimmi – Gåva, Lennart – Månatligt bidrag, Eva & Lasse – Bra jobbat, Tord – Liten gåva, Anonym AK, Anonym B, Carin, Milada, Tommy, Gertiepie, Anonym T, Peter, Liselott, Anonym MM, Anonym MJ, Anne-Marit, Anonym C, Mikael S, Bo L, Bo S, Anton, Harriet, Lisbeth, Kate, Niklas, Kristina, Mikael F, Lillemor, Anonym MS, Mikael S2, Cecilia, Daniel, Åke, Krister.