Nyhetsveckan #58 – The Truth Is Out There, omskärelse, klimatbluffar, kappvändare

Det råder lite lätt UFO-feber nu sedan amerikanerna publicerat bilder på oidentifierade flygande föremål och vi pratar lite om varför UFOn fascinerar oss så. Ingrid&Maria diskuterar också vilken makt festfixaren Micael Bindefeld har på makthavarna i Sverige, när han kan locka tre partiledare till sitt 60-årsfirande i Israel. Dessutom pratar vi om de många kappvändarna som nu försöker komma över på den rätta sidan (vår sida), genom att plötsligt hävda att massinvandringen till Sverige inte kan fortsätta.

Listen to ”Nyhetsveckan #58 – The Truth Is Out There, omskärelse, klimatbluffar, kappvändare” on Spreaker.


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

12 kommentarer angående “Nyhetsveckan #58 – The Truth Is Out There, omskärelse, klimatbluffar, kappvändare

 1. Hej!

  Jag blev omskuren som 8-åring av medicinska skäl, men vet att det aldrig skulle göras idag. Jag förstod först i vuxen ålder att det är allt annat än oskadligt. Jag är inte dummare än att jag förstår att det aldrig kommer förbjudas på grund av politik och religion, men det gör det inte mindre skadligt. De läkare jag träffat eftersom jag fick besvär gjorde inget annat än gömde sig bakom sin makt och status. En läkare sa helt sonika till mig att det var en mycket skicklig omskärelse som gjorts på mig. Det var den hjälp jag fick och en annan läkare såg bort när hon såg mitt kön på grund av de skador som finns på det. Det kändes som ett nytt övergrepp när jag möttes av ett sådant beteende av denna upphöjda yrkeskår. I mina ögon är de inte upphöjda längre. Jag skriver inte detta eftersom jag vill tala ut om det men det känns skönt att i alla fall någon/några gör det. Det du säger kan jag instämma i eftersom jag lever med det, men jag har accepterat det nu.

  För övrigt följer jag flitigt vad som sägs på alternativa medier och känner en stor sorg över Sveriges tillstånd och önskar er lycka till.

  MVH

 2. Då det är judar och sionister till största del som har skapat massinvasionen till de vita länderna går det ej att skicka tillbaka folk i några större kvantiteter. Den enda lösningen blir då att tillfångata alla dessa förhudslösa och låsa in dem i världens största igloo på Antarktis, jag kan mer än gärna vara fångvaktare där.

  1. jo men vem bryr sig om Mastercardsfuskaren. Räkna med att Bindefeldt lägger 5 miljoner på kändisarna. en massa botox nollor.

 3. man kan köpa konsulttjänster, även från utlandet. arvode tack och hej.
  man kan projektanställa, även från utlandet. lön tack och hej.
  arbetskraftsinvandring är både onödigt och fel.
  arbetskraftsinvandring är aldrig nödvändigt.
  detta falska påstående ni spydde ur er om att ”sverige kastar ut dataingenjörer för att dom tjänat en krona för lite” är korkat.
  anser ni att ett utfört dagsverke i sverige berättigar till permanent uppehållstillstånd?
  en superduktig ingenjör som arbetar för ett företag som inte följer svenska regler och lagar i sverige? om han är så superduktig varför arbetar han för ett oseriöst företag?
  sverige är svenskarnas land här skall svenskar bo och arbeta. svenskar ska utbildas för att möta behoven.
  i kritiska situationer så kan man till nöds köpa tjänsten utomlands. utlänningen utför tjänsten, skickar faktura, tack och hej.
  vad är problemet?

 4. Ni berömmer Kasselstrand men jag tycker hsn e lika seg i snacket som Ulf Kristersson. En redig tuff talare behövs. En ny röst med Adolf H retorik i talen utan att slakta folk. Rammstein med slusksossesvärdets hets mot Sosse ltd.

  1. Pucko. Blanda inte in Adolf H här.
   Gustav Kasselstrand är en riktigt bra talare. GK talar klarspråk.
   Tuffe Uffe är i en annan lägre liga.

   1. Du gick på den precis som småttingarna går på Gretas Hitler stuk om att alla följer henne. Snart står 10 barn i din trapp med dragna knivar. Framtiden kapas av Grå Gretas ångest. Bli inte rädd bara ligg ner o spela död. Pucko dricka eller Puck glass???

 5. Greta säger att man inte skall gå skolan mer…för det finns ingen framtid. Man undrar då vilka nollor som skall sköta samhället om 10 år när Jorden går ner sig. Bara skolelever o gamla kärringar i Gretas tåg. En farlig person med samhälls ångest och sjuklig där vi andra skall falla när hon visslar. Allt medan Kina smokar kolkraft och Ebba Busch flyger till Tel Aviv. enligt Kronfågels reklam skall vi äta deras hönor och skyddar då luften med 123 flygplans utsläpp likhet. Om man inte fiser mer men rapar skall man då ha klimat ångest?
  För en 20 tal år sen var det Ozon hålet som blev större. Då började man slakta kylslåp. Idag flyger Tui klimatsmart.
  Var bor Greta och Svante under USA äventyret?
  Trump Tower?
  Fader vår som är in the sky
  ta ner Greta på jorden hon gör mig skrai.

 6. Hej!
  Samtliga ämnen ni tar upp är väldigt aktuella och viktiga. UFO frågan ligger mig varmt om hjärtat och har gjort sen jag var liten. Det är inte enbart av positiva slag. Det tar tid att ta sig ur ”att bli paralyserad av skräck.”

  Men någon som intervjuat flera intressanta personen som tagit upp ämnet UFO är Lucas Alexander som finns på nära håll.
  https://www.youtube.com/watch?v=EtjF5oEJpSo&fbclid=IwAR0nhz-zxGxJKS7_qDH7MAJso50yGEQrV-a_ObW_dqx5UOaUYYpFs1NR7CI Här med sången The Final day. Lägg till honom som vän.
  Lucas bor i Danmark, inom parentes är, att han sjunger som en Gud. 🙂

  Något av intresse att veta är det senaste påfundet Bill Gates håller på med, att spruta ut sådant som sänker koldioxiden för att så småningom minska födan för allt liv.

  Fortsätt att informera om Islam. Ge gärna idéer om hur svenska folket kan ta saken i egna händer istället. Vi behöver bli obstinata medborgare.

  Tack för allt ni gör, vi behöver er. Äh, alla behöver er.
  Kramar
  Monica/Goofy

 7. Hade en religionslärare på komvux när vi diskuterade judarnas och muslimernas sedvänja med manlig omskärelse var han klar över sin teori. Det kommer inte från gud alla som har upplevt en sandstorm förstår varför denna sedvänja har uppkommit i ökenområden. Tilläggas skall att han var berest och bla levt i flera månader med en beduinfamilj. och upplevt sandstormar under den tiden.

 8. Omskärelse påstås ju komma från förbundet mellan Gud och Abraham. Enligt 1 Mos 17:11 säger Gud till Abraham ”Ni skall skära bort förhuden, och detta skall vara tecknet på förbundet mellan mig och er.” (Utförligare, se 1 Mos 17:9-14.)

  Abraham anses i de flesta källor ha levat ungefär kring 1800 f.Kr (om han alls existerat). Vi är mycket långt tillbaka i tiden. Vi i Sverige hade yngre stenålder då!! Eller kanske övergången mellan stenålder och bronsålder, när vanligt folk använde stenredskap och en del rika makthavare hade märkliga importerade bronsföremål.

  Man åberopar alltså religiösa föreställningar från stenåldern för att tala om hur man skall leva idag!

  Ett exempel på hur ålderdomliga dessa barbariska idéer är finns i 1 Sam 18:19-27. David, som då var ung, fick löfte av kung Saul att få hans dotter som brud om han kunde leverera 100 förhudar från filisteer. ”Innan tiden var gången drog han ut med sina män. Han slog ihjäl 200 filisteer och tog med sig deras förhudar och lämnade dem allesammans åt kungen för att få bli hans måg. Då gav Saul honom sin dotter Mikal till hustru.” Det får vi veta i 1 Sam 18:26-27.

  David var kung omkring 1000 f.Kr., så dessa händelser hände under vår bronsålder, när vi tutade i bronslurar och byggde gravhögar för fullt. Det går möjligen att förstå att man sysslade med så groteska affärer vid den tiden.

  I NT märker vi hur ingrodd den bisarra kopplingen mellan laglydighet-gudfruktighet och en misshandlad penis var. Paulus kämpar för att förklara för sina judekristna följare att det fysiska inte är viktigt: ”Men överträder du lagen är du trots omskärelsen på nytt en oomskuren. Om nu en oomskuren följer lagens bud, skall inte han få räknas som omskuren?” (Rom 2:25-26).

  I Galaterbrevet har Paulus besvär med personer som har dykt upp och försöker övertyga den kristna församlingen om att de måste omskära sig (Gal 5:2-12). Paulus är så arg att han till sist utbrister: ”De borde skära av sig alltihop, dessa som sprider oro bland er.” (Gal 5:12)

  Samma sak kan man väl säga till dem som fortfarande idag, ytterligare 2000 år senare, vill tvinga folk att följa barbariska sedvänjor från yngre stenåldern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva.