TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #27 – Klockan klämtar för Sverige, supa på söndag, mer klimathysteri

Publicerad 16 september, 2019

Måste man supa på en söndag för att vilja att Systembolaget ska hålla öppet på söndagar? Ingrid&Maria reder ut den i mångt och mycket moralistiska debatten om Moderaternas förslag att hålla söndagsöppet. Vi förklarar också varför klimathysterikerna snart kommer att bli betydligt spakare, och varför vi blev så besvikna på SDs Martin Kinnunen i SVT Agenda. Viktigast av allt är dock att klockan verkligen klämtar för Sverige – det är nu upp till oss alla att försöka väcka de svenskar som fortfarande vägrar se att vårt fosterland är på väg att gå under. Det är dags att ta fram din inre viking!

Listen to ”Nyhetshelgen #27 – Klockan klämtar för Sverige, supa på söndag, mer klimathysteri” on Spreaker.


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

15 Kommentarer

 1. Avatar

  Då solens fläckar är borta och en så kallad Grand solar minimum har trätt in så räknar många forskare med att vi går mot ett kallare klimat. Många odlare runt om i världen har fått 15-30% mindre skördar i år än för några år sedan pga kallare väder på försäsongen främst.

  Svara
 2. Avatar

  Jag förstår inte Sveriges ledning..man satsar på allt utom säkerhet och invandring istället skall arbetande få utbildning och byta jobb enligt Bolund the snake spitter. Vem fan byter jobb vid lågkonjuktur? Vem e trött på Löfven? Räck upp en hand klimatförnekare..

  Svara
 3. Avatar

  Märkligt på Aktuellt först var dom på smältande Kebenekaise is sen då Pride och ordet Hen som uppfanns på 60 talet. Vänster left.

  Svara
 4. Avatar

  Bert Karlsson, AFS, Swebb tv, Ingrid o Maria m.fl. e rena Sempers barnmat emot Björn Ranelids krönika i Kvällsposten.
  Mannen säger vad det flesta tycker och ser. Man bör hållas sig inom Sveriges gränser för det räcker, andra länders problem ligger inte först.
  Boris Trump ohängde Epstein e inget emot skjutningar o sprängningar av en tösabits face eller att nån eldar upp förskolor, hem och idrottshallar. Skjuter med ak47a in genom fönster eller pumpar bly genom någons brevlåda för att inte säga alla våldtäkter eller att man inte vågar säga varifrån brottslingarna kommer eller hur dom ser ut i facet.
  Hen gjorde det men vi har ingen klar bild av fanskapet.

  Svara
 5. Avatar

  Pilsner 2,8% sen då ölen på 3,5% e ju gamla Mellanölen som kommit tillbaka enligt farmor.
  Hick.

  Svara
  • Avatar

   Viktprocent talar om hur mycket av vikten som är alkohol, volymprocent talar om hur mycket av volymen som är alkohol. Tidigare mättes ölens alkoholhalt i viktprocent, men vin och sprit i volymprocent. Numera använder man volymprocent på ölen också. Det ger högre siffror på samma

   Svara
 6. Avatar

  Enligt Bert Karlssons info har bensinupproret möte på Sergels torg 20/9, Gula västar på Mynttorget 26/9 angående både bensin pris höjning o annat från Sossepacket och sen då Greta har uppmanat alla att strejka för klimatet den 27/9.
  Själv kommer Greta att va på middag med FN, förrätt e grillad kvalster räka, huvudrätt är älgens klagan som e gjord på pinjenötter och veganiserad soffpotatis sen har man som efterrätt en klimatförnekares blodkorv med kvädes grädde och spott champagne.

  Svara
  • Avatar

   Nu står det 29/9, har Bert fel datum på Mynttorg dagen?
   Men vem bryr sig, inte politiker, media, Bianca Ingrosso eller SVT.

   Svara
 7. Avatar

  Håller med om att Kinnunen verkligen skulle ta tillfället i akt och uttala sig om de många fakta som finns angående naturliga variationer i klimatet.

  Svara
 8. Avatar

  He,he, ”den siste sovjetstat” hvor de fri-religiøse har veldig stor makt. Det må vel kalles en selvmotsigelse.. Og ” kroger” som ikke fikk holde åpent i det hele tatt før langt ut på 80-tallet. Jeg vet ikke hva slags kilder dere har på dette. Men det stemmer jo ikke. Det ble bare mange flere av dem på 80-tallet, og utvidede åpningstider. Og jeg må nok skuffe dere. Sterk-øl er igjen tilbake på Vinmonopolet, og ikke lenger å finne i butikkene, så vidt jeg vet.
  Er forresten veldig glad for at vi stort sett har søndagsstengte butikker i Norge. Godt med en dag i uken som er litt annerledes. – Fredlig og godt!
  Ellers, stor takk for alt det viktige arbeidet dere gjør!

  Svara
 9. Avatar

  Sorry, jeg misforsto sikkert. Dere mente antagelig at krogene i Norge ikke fikk holde åpent i det hele tatt på søndager, fram til slutten av 80-tallet. Det kan nok sikkert stemme. 🙂

  Svara
 10. Avatar

  Greta uppmanar ungdomar till demonstrationer. Klagar på politiker att agera.frågan är om dagens bortskämda ungdomar är villig att leva utan alla moderna hjälpmedel och ge sig ut i myllan i vått och torrt som förr.

  Svara
 11. Avatar

  Varför klagar alla på kossor som metangas bovar pruttar inte alla människor och andra djur också !

  Svara
 12. Avatar

  Håller med dags att fisa innåt knip i gen.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.