TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Ondskans ryska docka: Eliternas hemliga perversioner – Del 2

Publicerad 8 september, 2019

De hemliga nätverken av ultrarika som ägnar sig åt korruption, rituella sexorgier och till och med mord kan liknas vid koncentriska cirklar. Endast de i den allra innersta cirkeln, eller absoluta toppen av pyramiden, har full överblick över vad som pågår. Och de har bokstavligen tvingats sätta sin själ i pant för att komma dithän. Följ med djupare ner i kaninhålet, ner i det totalt kompakta mörker som tangerar gränsen för vår föreställningsförmåga.

I första delen av min genomgång av eliternas smutsiga, perversa och i många fall kriminella verksamhet, gick jag igenom fenomen som Spirit Cooking, gränslöst perversa fester och luciferianism. Den kan läsas HÄR.

Med tanke på reaktionerna vill jag dock börja med att slå fast en sak. Nätverken jag talar om här hänger ihop på olika sätt. Det finns kopplingar mellan människor som tillhör olika nätverk, men alla känner naturligtvis inte alla. De bygger dock överallt på samma princip: Obrottslig lojalitet. Det fungerar ungefär på samma sätt som Cosa Nostra, maffian, med sin omertà – tystnadslöfte. Liksom maffian ser man till att löftet efterlevs genom två huvudsakliga metoder: Utpressning och hot, i förlängningen mord.

Det är inte säkert att alla, eller ens majoriteten, av de invigda tror på den mer andliga, luciferianska aspekten av de ritualer de ägnar sig åt. Men det kvittar. Effekten är nämligen densamma – för att nå toppen måste du hänge dig åt det otänkbara, det är priset, det är den pant du måste lämna för att säkerställa din lojalitet.

Sexsekten Nexivm avslöjad

Ett exempel på hur detta kan fungera är den nyligen upprullade sexsekten Nexivm (uttalas ”Nexium”). Under våren har en långdragen rättegång ägt rum i New York mot sektens ledare Keith Raniere, 59. Eftersom sektens övriga ledargestalter samtliga har träffat uppgörelser med åklagarsidan, blev Raniere till sist den ende som åtalades när verksamheten efter många års spaning till sist avslöjades av FBI. Efter sju veckors domstolsförhandlingar befanns Raniere skyldig till samtliga åtalspunkter – däribland sextrafficking, anstiftan till diverse brott och utnyttjande av slavarbetskraft. Dom kommer att falla nu i september, men minimistraffet är 15 års fängelse och han riskerar livstid.

Keith Raniere och den innersta cirkeln av slavar/madamer i DOS-avdelningen av Nexivm. Foto: Åklagarkammaren i östra New York/Wikimedia Commons

Vad var då Nexivm för någonting? Om man ska beskriva verksamheten kortfattat, kan man säga att det var ett slags blandning mellan sexsekt och pyramidspel. Man snärjde sina offer genom att sälja in sig som en typ av självhjälps- eller terapigrupp och beskrev sig själva som ”en gemenskap styrd av humanitära principer som strävar efter att stärka människor”. Väl inne i sektens garn lurades medlemmarna att pumpa in enorma belopp, och utvalda kvinnliga sektmedlemmar fördes in i ett ”slav och mästare”-system, där de själva utnyttjades och sedan i sin tur tvingades utnyttja andra. Det ultimata syftet tycks ha varit att tillfredsställa ledaren Ranieres sexuella lustar.

LÄS MER: Down the Rabbit Hole: Eliternas hemliga perversioner – Del 1

Denna ”sekt inom sekten”, kallad ”DOS” eller ”Vow”, är intressant eftersom den följer exakt samma mönster som de luciferianska sekter jag skrev om i del ett. Medlemmar som invigdes i denna innersta cirkel tvingades lämna en ”pant” till sina mästare – material eller information som fullständigt skulle krossa kvinnan om det offentliggjordes. Panten bestod av bilder och filmer innehållande extremt skadlig information om slaven, hennes familj eller nära vänner.

Under Keith Ranieres rättegång vittnade FBI-agenten Michael Lever:

– Alla DOS-slavar var införstådda med att om de lämnade DOS, talade offentligt om DOS, eller upprepade gånger misslyckades med att utföra sina skyldigheter och uppdrag, då skulle deras pant släppas ut, sa Lever.

Alla sekter är uppbyggda på samma sätt

Arvtagerskan Clare Bronfman ska ha pumpat in 150 miljoner dollar i Nexivm, enligt Forbes. Hon kommer nu avtjäna 21-27 månader i fängelse, efter en uppgörelse med åklagaren. Foto: LinkedIn

Det finns mycket att säga om Nexivm och dess medlemmar, bland dem ”Smallville”-skådespelerskan Allison Mack och Seagrams whisky-arvtagerskan Clare Bronfman, men jag ska inte gå djupare in på dessa kopplingar här. Den som är intresserad av att veta mer om Nexivm rekommenderas att kolla upp researchern Amazing Pollys YouTube-videor i ämnet, som återfinns här och här.

I stället vill jag fokusera på just strukturen i dessa hemliga sällskap och sekter, något som altmedievärldens enfant terrible Alex Jones förklarade i en intervju med den kanadensiske pratshowvärden Steven Crowder nyligen.

– Egentligen är satanister bara 3 000 år gamla privata underrättelseorganisationer, med rötter i Mellanöstern, som lärt sig hur man långsamt korrumperar rättfärdiga människor. Först har du sex med någon annans fru. Sedan fuskar du med skatten. Det är så det börjar.

– Det är cirklar av korruption. I kärnan har du riktigt ondskefulla control freaks som kan manipulera och kontrollera alla andra eftersom de har all information, de vet var kropparna är begravda. Runtomkring sig har de folk de har en massa skit på, som de kontrollerar och som arbetar för dem, precis som maffian. Men efter hand får de också makt och då ger de sig på ytterligare andra som de manipulerar i ännu en cirkel.

– Det är så här alla sekter fungerar, det är så de expanderar.

Alex Jones förklarar ”korruptionens cirklar”. Den innersta kärnan består av mycket få människor, omgivna av sina närmaste underhuggare, som i sin tur har människor runt sig som inte har någon kontakt med kärnan. Foto: YouTube

Jones tror inte att Jeffrey Epstein tillhörde den innersta kärnan i sitt specifika nätverk. Där placerar han folk som paret Clinton och diverse kungligheter. Epstein tillhörde kretsen närmast utanför den inre kärnan, menar Alex Jones. Och precis som inom maffian så stiger man i graderna genom att utföra grövre och grövre brott.

– De senaste 50 åren har man kommit fram till att ingen bryr sig längre om du har mördat någon eller varit otrogen mot din fru. Men det de verkligen kan sätta dit dig för är sex med barn. Så folk vet att man först måste ha sex med minderåriga, sedan med dem som är ännu yngre, tills det slutar med att man står där i en mask på en satanisk ritual. Oftast tar de dit en lyxhora som de förgiftar, sedan säger de jaha, hon är död, alla här är ansvariga och nu måste vi tysta ner detta.

Människooffer på Epsteins ö?

Alla dessa sekter och hemliga sällskap har nu nått en nivå där de försöker ta kontroll över hela samhället, menar Alex Jones. Han konstaterar att alla högkulturer genom världshistorien haft en snarlik livscykel, och att en dekadent och destruktiv fas inträtt just före sammanbrottet. Ett inte försumbart antal civilisationer – azteker, babylonier, goter, assyrier, druider med flera – har gått igenom perioder då man ägnat sig åt människooffer. Och Alex Jones är inte den ende som är helt övertygad om att just sådana ritualer ägt rum på Jeffrey Epsteins ö Little St James.

Det mytomspunna ”templet” på Epsteins ö Little St James. Ritningarna som lämnades in av Epsteins arkitekter motsvarade inte alls det färdiga resultatet. Foto: Drönarbild

På södra delen av ön ligger vad som förefaller vara en mystisk tempelbyggnad, som i många år varit föremål för vilda spekulationer. Den blåvitmenade byggnaden pryddes på utsidan tidigare av en gyllene takkupol, och diverse förgyllda statyer med ockult innebörd, däribland ugglan Molok – den antika gudom som mest av alla förknippas med barnoffer. Templet förefaller dock ha demonterats bit för bit, och nu är både den gyllene kupolen och statyer bortplockade. FBI gjorde husrannsakan på ön i mitten av augusti, efter Epsteins död, men vad de fann, om något, är inte känt. En hel del tyder dock på att den blåvita byggnaden bara är en ingång – kanske ett hisschakt ner till underjordiska byggnader. Påståenden om att det skulle röra sig om ett ”musikrum” med akustikväggar och en stor flygel, alternativt ett gym med flådig havsutsikt, känns inte så trovärdiga med tanke på att:

1. Huset ligger på andra änden av ön från Epsteins bostadshus, helt isolerat från alla andra byggnader

2. Är försett med en tung trädörr med låsanordning i medeltidsstil.

– Det ser ut som något man skulle se på ett slott, med en armerad låsbom tvärs över. Det som gör det konstigt är att om man ville hålla folk ute, så skulle låsbommen suttit på insidan, men den är placerad på utsidan … som om syftet var att hålla folk inlåsta, säger byggnadsingenjören James Both till Business Insider.

Epsteins koppling till Elon Musk

I en sensationell artikel i New York Times, publicerad strax efter Epsteins död, avslöjar journalisten James B Stewart att han gjorde en mycket intressant intervju med Jeffrey Epstein nästan exakt ett år innan dennes frånfälle. Anledningen till att Stewart tog kontakt var att han hört ett rykte om att Epstein agerade rådgivare åt affärsmannen Elon Musk. Detta efter att Musk skickat ut en mindre genomtänkt tweet där han påstod sig vilja privatisera Tesla, och att finansieringen redan var klar. Företagets börskurs steg snabbt, och när Musk gick ut och dementerade det hela (det var ett skämt och ett sätt att imponera på flickvännen, påstod han) var skadan redan skedd. Musk stämdes av den amerikanska finansinspektionen för bedrägeri och det slutade med att han fick betala 20 miljoner dollar i böter och kliva av från Teslas styrelse i tre år.

Underbarnet Elon Musk var en intressant kontakt för Epstein. Foto: Duncan Hull/Wikimedia Commons

Jeffrey Epstein gick med på att prata om sin relation med Elon Musk, under förutsättning att Stewart inte namngav honom som källa, utan bara använde informationen som bakgrundsresearch. ”I och med Jeffrey Epsteins död, anser jag mig nu vara befriad från det löftet”, skriver Stewart. Förutom att han ska ha letat efter nya kandidater till Teslas styrelse, påstod Epstein att han fått i uppdrag av Musk att undersöka tänkbara investerare. Epstein antydde att det fanns intresse från saudiskt håll, inte helt osannolikt med tanke på att han uppenbarligen var god vän med Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, som han kallade ”MBS”.

Representanter för Elon Musk förnekar, föga förvånande, att Jeffrey Epstein var Elon Musks rådgivare, något som Epstein själv förutspådde att de skulle göra i intervjun. Att Musk och Epstein kände varandra tycks dock stå utom allt tvivel, även om den förstnämnde i dag gärna spelar ner hur väl. Musk erkänner till exempel att han varit i Epsteins New York-palats, men hävdar att det var ”i en halvtimme mitt på eftermiddagen” eftersom hans dåvarande fru Talulah Riley ville ta en titt på ”den där underlige kufen”. Musk verkar inte alls tycka att det tyder på en närmare bekantskap att han och hans fru bara kunde vandra in hos Epstein mitt på blanka eftermiddagen. Det finns också en fin bild på Musk tillsammans med Epsteins flickvän/bordellmamma Ghislaine Maxwell, tagen på Vanity Fairs Oscarsfest 2014. Den bilden förklarar Musks folk med att ”Ghislaine ställde sig bakom honom när han poserade för en bild utan att han visste om det”.

Detta betyder naturligtvis inte att det finns några som helst bevis för att Elon Musk deltagit i Jeffrey Epsteins sexfester, men det är icke desto mindre en intressant koppling, därför att den följer mönstret som framträder kring hur Epstein valde ut vänner och bekanta. Det är framförallt tre yrkeskategorier som tycks ha tilldragit sig hans intresse: Folk från finans/affärsvärlden, politiker samt vetenskapsmän/tekniknördar. Epstein skröt med att han kände allt och alla i Silicon Valley, och försäkrade att it-nissarna minsann inte alls är de torrisar de utger sig för att vara, tvärtom tar de kopiösa mängder droger och ägnar sig åt sexorgier. Han underströk att han själv varken nyttjade droger eller alkohol, vilket framstår som logiskt, då hans föredragna drog tycks ha varit sex.

Normalisering av pedofili

En häpen James B Stewart fick också lyssna på när Epstein lade ut texten om att det minsann var helt naturligt att vilja ha sex med tonårsflickor. Att kriminalisera sex med minderåriga var en kulturell avvikelse, menade Epstein, och pekade på att det under större delen av världshistorien varit helt acceptabelt. Han jämförde det med homosexualitet, som länge varit kriminellt och fortfarande är det i vissa delar av världen, men nu är helt accepterat i den moderna Västvärlden. Således var Jeffrey Epsteins intresse för unga, eller till och med mycket unga, flickor ingen slump eller olyckshändelse, utan uppenbarligen en del av hans livsfilosofi.

Victoria’s Secret för barn i Kina.

Det är en händelse som ser ut som en tanke att Epsteins beskyddare och mentor var Leslie Wexner, grundare av underklädesimperiet Victoria’s Secret. Av oklar anledning gav (!) Wexner Epstein dennes palatsliknande hus på Manhattan, värt 77 miljoner dollar. På senare tid har Wexner och Victoria’s Secret hamnat rejält i blåsväder för att man marknadsför sexiga underkläder för barn, småflickor.

– Ännu ett steg i strävan att normalisera pedofili, säger pratshowvärden David Knight, som också berättar att han blev förfärad när hans dotter fick en uppsättning sådana kläder i present.

Vi har alltså ett vidsträckt nätverk av vänner inom vetenskap, affärer och politik. ”Jeffrey Epstein framstår som en karaktär i en roman av Charles Dickens, han kände alla”, som David Knight påpekar. En del har av allt att döma deltagit i hans sexriter, andra har tjänat andra syften. Men vad var det för syften, egentligen? Det finns anledning att tro att Epstein hade motiv som sträckte sig bortom perverst sex och att frambringa utpressningsmaterial åt en eller annan underrättelsetjänst.

I den tredje och sista delen av denna serie kommer jag att titta närmare på dessa motiv – och de kommer att få nackhåren att resa sig på er.

LÄS MER: Down the Rabbit Hole: Eliternas hemliga perversioner – Del 1

LÄS MER: Över- och undermänniskor: Eliternas hemliga perversioner – Del 3

LÄS MER: Slutstriden är här: Eliternas hemliga perversioner – Del 4


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 Kommentarer

 1. Avatar

  På tal om six…kulturprofiler och Horace har nu fängelsemöten 2 ggr i veckan. Fångvården tar inte så hårt på tafset. Medan gamla fru Larsson 95, växeltelefonist, får middag hängd på dörren och Ica Hem mat ställd i trappen. Inte fan kommer nån Horace på besök.
  Det ringer på telefonen då o då, en Afghansk hjälparbetare vill veta bankdosan kod och slätstrukna grannen Leibert knackar i väggen.
  Bostadsrättsföreningen Lyhörd vill få bort fru Larsson. Muhamma Massa Saalahsa står i kön med sin Mercedes och gasar…

  Svara
 2. Avatar

  Gamla fru Lööf kör på, med statiska ögon förklara hon att nu får vissa det bättre i Norrland 137 kr i månaden till bensin.
  Sen nästa… invandrare, långtidsarbetslösa och ungdomar,får lägre arbetsgivaravgift, men fru Lööf alla dessa e ju invandrare….sen då var finns jobben i en lågkonjuktur för analfabeter???
  Inte tusan börjar nån gå en kurs för 8000 i månaden när man får 6000 om dan för street jobb.
  Lever dom vi röstat på i en annan del av samhället, en sandöken av vodka, pizza, varmkorv, resor, kändis flottande och lönehöjningar….
  Man rensar tänderna med guldpinnar och stänker rakvattens skäggstubb på folket.
  RIKSRÄTT och redig jury.

  Svara
 3. Avatar

  Notera att guden som sitter är mycket större än människorna. Dessa gudar var jättar. Det är genomgående även på gamla stentavlor från Mesopotamien, som visar Anunaki-gudarna, att dessa var mycket större än människorna. https://images.app.goo.gl/KNf8QNFAcXcrYFfj9
  Tror det fanns både goda och onda gudar.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.