TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Down the Rabbit Hole: Eliternas hemliga perversioner – Del 1

Publicerad 1 september, 2019

Jeffrey Epstein var bara en portvakt, han tillhörde inte den innersta cirkeln av invigda. Den är reserverad för några hundra utvalda i den yppersta världseliten – sådana som paret Clinton, prins Andrew, Bill Gates, Elon Musk, medlemmar av familjerna Rockefeller och Rothschild. Att dessa personer har mycket makt är nog de flesta överens om, men hur denna makt utövas är få på det klara med. Följ med till Underlandet, där inga perversioner och inga brott är tabu.

Hösten 2016 publicerade Wikileaks över 20 000 sidor med läckta mejl från den före detta Vita Hus-stabschefen John Podestas gmailkonto. Mejlen innehöll mängder av genant och komprometterande information om Hillary Clintons presidentvalskampanj (som Podesta var chef för), ohederliga journalister och så kallad astroturfing, alltså att man skapar opinion genom fejkat gräsrotsengagemang. Men där fanns också saker som pekade i en betydligt mer sinister riktning. Enligt den så kallade Pizzagate-teorin innehöll Podestas epost kodade meddelanden som knyter högt uppsatta Demokrater till människohandel och en massiv pedofilring. Pizzarestaurangen Comet Ping Pong i Washington D.C. pekades ut som ett centrum och en mötesplats för medlemmar av pedofilringen.

En snabb googling ger vid handen att Pizzagate nu, åtminstone i mainstream-medier, anses ha varit en bluff – kanske spridd av Donald Trump och hans valarbetare i syfte att smutskasta Hillary Clinton. Och även om det förvisso är sant att man aldrig lyckats bevisa att det ligger någonting i anklagelserna, så kan det vara intressant att veta att många dokumenterat kunniga och intelligenta personer trodde på teorin – däribland svenske Markus ”Notch” Persson, skapare av Minecraft och Mensamedlem.

Har du lust att käka middag hos mig, undrar Marina Abramovic.

Men det finns andra saker i mejlen som knyter John Podesta till tveksamma aktiviteter. I ett mejl skriver brodern Tony Podesta ”Marina vill att du ska komma på middag. Mary? [Johns fru]”. Personen han hänvisar till på förnamnsbasis visar sig vara den serbiska performancekonstnären Marina Abramovic, känd för sin så kallade ”spirit cooking”. Av mejlet, som även innehåller hennes inbjudan, framgår tydligt att det är just en ”spirit cooking dinner” hon vill bjuda på, ingen vanlig middag. Och vad är då detta? Enligt Abramovics egna videor, som finns till allmän beskådan på nätet, innebär det att man helt enkelt blandar olika kroppsvätskor, som bröstmjölk, sperma, blod, urin, avföring etcetera. I en av filmerna ser geggan Abramovic målar med ut att innehålla någon typ av vävnad, organ – eller kanske en moderkaka?

”Konst” som är proppfull av ockulta symboler

Lady Gaga testar Abramovics kokkonst på en ”spirit cooking”-fest.

Det sägs inte rakt ut, men är underförstått att man också äter/dricker kroppsvätskeblandningen. Abramovic har hållit flera kändistäta fester på sitt spirit cooking-tema, där bland annat sångerskan Gwen Stefani, skådespelaren Hugh Jackman och mångkonstnären Lady Gaga fastnat på bild. I princip all “konst” som Abramovic producerar är proppfull av ockulta symboler, bland annat har hon karvat in pentagram på sin egen kropp och poserat med ett avhugget gethuvud – en vedertagen symbol för den demoniska, tvåkönade gudomen Baphomet. Det är intressant att notera att begreppet ”spirit cooking” inte uppfanns av Marina Abramovic, utan myntades av den legendariske ockultisten Aleister Crowley, som rekommenderade sina följare att baka ett slags tårta med blod i, helst mensblod, att äta som en satanisk nattvard.

Ett av Marina Abramovics mer berömda verk är de två ”mänskliga tårtor” hon ställde ut på Museum of Contemporary Art i Los Angeles 2011. Tårtorna föreställde dels konstnärinnan själv, dels sångerskan Debbie Harry, som deltog med liv och lust och skar loss första biten av sin look-a-like-tårta. De många närvarande kändisarna förefaller ha smaskat i sig med god aptit, en del ska specifikt ha bett att få en bit av ett bröst eller vagina. Själv får jag en alldeles makalös déjà vu-upplevelse när jag ser dessa tårtor. Jag har sett det förut, på bilder från en ökänd fest som hölls av familjen Rothschild 1972, på Château de Ferrières utanför Paris. Just det slottet kom för övrigt många år senare att spela en framträdande roll i den Roman Polanski-regisserade filmen The Ninth Gate med Johnny Depp, där den sistnämnde spelar en bokdetektiv som ställs öga mot öga med Djävulen efter att han hittat en bok skriven av hin håle själv.

Marie-Hélène de Rothschild och Guy de Rothschild tar emot sina gäster.

Spekulationer kring att Rothschilds är så kallade Luciferianer har i princip förekommit ända sedan familjens bankimperium grundades av patriarken Mayer Amschel Rothschild på 1760-talet, och de dämpades inte precis när bisarra bilder från ovan nämnda fest dök upp. Samtliga gäster hade instruerats att bära spektakulära huvudbonader, och Marie-Hélène de Rothschild själv hade ett stort hjorthuvud utanpå sitt eget huvud då hon och maken Guy de Rotschild välkomnade gästerna. Hornprydda djur har som nämnts tidigare kommit att associeras med demonguden Baphomet. En tårta i form av en naken kvinnokropp i naturlig storlek serverades gästerna, och festborden pryddes av dekorationer som stympade barnkroppar och barnhuvuden. Många gäster hade olika varianter av burar på huvudet, något som påstås vara en symbol för att man är en tankekontrollerad slav i MK Ultra Monarch-projektet.

”Vilka tror du att de där människorna var?”

Baron Alexis de Redé iklädd Salvador Dali-designad mask.

Den dekadenta maskeradbalen har fått många att associera till Stanley Kubricks sista film, den mystiska och symboltyngda Eyes Wide Shut. Som av en lustig slump är orgiescenerna som visas i filmen inspelade på ett Rotschild-slott, Mentmore Towers i sydöstra England. I filmen kastas Tom Cruise av en slump (?) in i en okänd värld av total dekadens, då han kommer i kontakt med ett hemligt sällskap som ägnar sig åt rituella sexorgier, iförda fantasifulla masker. En av maskerna påminner för övrigt mycket om den som bars av baron Alexis de Redé på Rothschildfesten. När sekten upptäcker att Cruise inte är en av dem, hamnar han milt uttryckt i bryderi och det förefaller vara fara för hans liv. Hans vän, en högt uppsatt rik affärsman spelad av Sydney Pollack, varnar honom:

– Jag tror inte du fattar hur allvarliga problem du drog på dig i går. Vilka tror du att de där människorna var? Det var inte vanliga människor som var där. Om jag berättade för dig vad de heter, det tänker jag inte göra men om jag gjorde det, så tror jag inte du skulle sova särskilt gott.

Men vad har nu detta med Jeffrey Epstein att göra? En hel del, vad det verkar. Att Epstein drev något slags bordellverksamhet med väldigt unga flickor lär vid det här laget vara ställt utom allt rimligt tvivel. I nästa del av denna artikelserie kommer jag förklara hur detta hänger ihop med det jag beskrivit i denna artikel. Häng med!

LÄS MER: Ondskans ryska docka: Eliternas hemliga perversioner – Del 2

LÄS MER: Över- och undermänniskor: Eliternas hemliga perversioner – Del 3

LÄS MER: Slutstriden är här: Eliternas hemliga perversioner – Del 4


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

10 Kommentarer

 1. Avatar

  När återvandrar Löfven?

  Svara
 2. Avatar

  Hade vi inte en tårta i Stockholm också, för några år sedan? En talande tårta som det serverades bitar från. Jo det hade vi!

  Svara
 3. Avatar

  Har länge visat ifrån mig att frimureriet skulle vara en luciferiansk sekt, men att logen Grand Orient i Paris är, var, nära sammankopplad med bolsjevikerna och de kommunistiska revolutionära strömningarna i Ryssland, Tyskland, Polen, Österrike-Ungern och i staterna som uppstod ur Dubbelmonarkins ruiner är numera klart belagd. Bankhuset Rotschild låter sina satelliter som J.P.Morgan, Goldman-Sachs, ECB, IMF etc etc klä skott för Globalismens härjningar och en av de mest hängivna figuranterna är duon George med sonen Alexander Soros. Frankfurtskolan och folkutbytet leder till vad greve Richard von Coudenhove-Kalergi redan på tjugotalets början beskrev som ”den nye europén”; ”en brunhyad negroid människa utan stam eller nation lätt att styra” (och utsuga).”där judarna spelar rollen som en ledande ny adelsklass”. Tror ni det inte så Googla på Coudenhove-Kalergi. Det har till och med inrättats ett Kalergipris, som bl.a. Angela Merkel, så aktiv i folkutbytesprocessen, erhållit. Den makabra och dekadenta Rothschildfesten på Château de Ferrières doldes ingalunda utan visades skamlöst till världspressen. Den totala skamlösa dekadensen är just Luciferianernas adelsmärke.

  Svara
 4. Avatar

  Häjj
  Varför inte skriva en serie om Kyrkan och deras spel genom århundradena, deras förtryck av oliktänkande och deras kampanjer som startade redan i Östrom på 340-talet.
  Börja serien från början med Jesus från Nazareth och sedan om Paulus. Berätta om vilka metoder Kyrkan hade på 400- o 500-talet för att tvinga med hela folk i den nya religionen. Berätta om alla krig de styrt upp i Europa. Berätta om alla som har fått sätta livet till i deras ”Heliga krig”. Berätta om alla vetenskapliga människor som Kyrkan torterat och avrättat. Berätta om inkvisitionernas förhörsmetoder och torteringsverktyg. Berätta om alla kvinnor som tvingats in i klosterlivet och måst avsäga sig kyskhetslöfte. Berätta om alla fina heliga och goda gärningar Kyrkan har sysslat med inte bara i Europa utan också i Indien i Nordamerika i Afrika i Australien och så vidare. Det slutar aldrig.
  Det skulle vara ”sensations-journalistik” ännu mer det.
  En liten kort fråga är på sin plats här: är ni kristna och hör ni till Kyrkan?
  Ni tycker kanske inte att Kyrkan är lika idag?
  Hur ska Kyrkan och Kristenheten och Prästerskapet någonsin kunna gottgöra alla ohyggligheter de bärer skuld till? Nej det går inte, inte ens om vi utrotat den från Jordens yta fullkomligt det räcker inte.

  Svara
 5. Avatar

  Rättelse: jag skrev fel i ”avsäga sig kyskhetslöfte” förstås. Det jag menar är att de tvingades förbinda sig till ett kyskhetslöfte i klosteret.

  Svara
 6. Avatar

  The Eyes Wide Shut movie shows to the public what in the reallity happens in the freemasonic order. That is why the producer was murdered, because the freemasons are NOT christians and cute, funny, tattoo, segways cops with White expansive treated teeths. They worship Satan, in the the form of Baphomet, a evil spirit who takes the form in the Picture. But not only this Movie is from the masons, you have Babylon 5, the telepaths, the psy corp, the corp is the father, the mother = the Swedish cops of today, the drakhs, who possess you through a being who comes and live in your spine, why? because in the spine there are 33 vertebrae who represents the 33 years of Life and work of the Son of God and Savior of humanity Jesus Christ of the Sabbathday and his Testimony.
  You can go back to the 70;-) and find the serie UFO and mOOnbase Alpha with meditation (mindfullness), and psychic Power, of the mind, like Maya (Illusion, Illuminati = freeamasons), sun, feminism worship (pink colour = gay symbol), and today you have ALIAS tv serie, with mysticism and numerology, an another good example that we are living in the end times before Jesus Christ of the Bible returns in the Clouds of Heaven and then satan´s limited power shall come to an end for ever. EGW.

  Svara
 7. Avatar

  Endast Gud/Jesus kan förlåta synder. Dessa människor som ägnat sig åt mörkrets gärningar, så nattsvarta att de går långt ut över fantasin. De kommer gå evigt förlorade om de inte omvänder sig och bekänner sina synder. Men risken är stor, mycket stor, att de förhärdat sina hjärtan så att de inte kan räddas från evig fördömelse. De anser sig stå över Gud själv.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.