Bild: @OintressantaS/Twitter

Bild: @OintressantaS/Twitter

Nyhetsveckan #55 – Kulregn över Sverige, Brexitdramatik, kommunkalops, Salvinis missräkning

Italiens förre inrikesminister Matteo Salvini spelade högt – och förlorade. Eller är det bara en taktisk reträtt? Ingrid&Maria förklarar varför den oheliga allians som nu ska styra Italien kommer att göra Salvini ännu mer populär och ett nyval troligt. Vi pratar också om kulregnet över Sverige där nu även kvinnors skjuts ihjäl och varför Stefan Löfven har helt fel när han tror att jobb är lösningen på kriminaliteten. Dessutom förutspår vi ett nära förestående konservativt block med Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna sedan Ulf Kristersson i dag helt sensationellt erkänt att Jimmie Åkesson har haft rätt i tio år.

Listen to “Nyhetsveckan #55 – Kulregn över Sverige, Brexitdramatik, kommunkalops, Salvinis missräkning” on Spreaker.


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

6 kommentarer angående “Nyhetsveckan #55 – Kulregn över Sverige, Brexitdramatik, kommunkalops, Salvinis missräkning

 1. Marlena hyllar mordhotet emot Greta för det supermotiverar Greta till stordåd. Hur tänker människan?
  Heidi Avallan texten i Sydsvenskan idag..ger mig kalla kårar av isblock.

 2. Var det inte så Att Adolf H tog över Socialdemokraterna i Tyskland på 30 talet o la till sist Na..isterna.

  Sen till den mörka mördade 18 åring, märk väl mörka, den hon var ihop var ju skatt galen i fängelset o hamnade i bunkern titt som tätt.

  Enligt siffror har det kommit asyl folk på 21 000 och 50 000 anhöriga…därav alla dessa hukle ladies med barn. Mängder med pensionärer som stoppat upp bostadstillägget för inhemska pensionärer till ett år. Folk hinner dö innan pengarna kommer. sen har ni fel visst jobbar hukle kvinnorna. man har egen barnomsorg i sitt hem och får därav sin välförtjänta lön slash bidrag. Dwt ger också invandrare skäl till att inte vara med i Svenssons samhälle för slash hon slash hen känner tillräckligt med hem till byn folk från hemlandet slash arab världen.

  Kristallen ikväll var en fröjd…man fick se alla som super på ens skattepengar….

 3. Ja faktiskt, du har rätt Maria! Från Moderaternas handlingsprogram, senast uppdaterat 2017:

  “Vi ser behov av att stimulera återvandring av människor som kommit till vårt land, vilket är en företeelse som stöds av FN:s flyktingkommissariat och världssamfundet i stort. ”

  (https://moderaterna.se/sites/default/files/page_attachments/2017-02/handlingsprogram_-_ett_modernt_arbetarparti_for_hela_sverige_2013_2.pdf)

  Den första fråga som min brydda hjärna ställer sig nu är: Känner Ulf Kristersson själv till att det står så i det egna handlingsprogrammet? Den andra är: Känner Jimmie Åkesson till att det står så i Moderaternas handlingsprogram?

  Jag läser nu att Åkesson fällde följande uttalande i Agendas Åkesson-Kristersson-duell i april 2018, helt utan någon påföljande dementi från Kristersson:

  “Och vi måste stimulera en frivillig återvandring för dem som finns i Sverige men som inte har funnit sin plats här. Där skiljer vi oss åt väldigt mycket.”

  (https://www.friatider.se/ulf-kristersson-kan-f-rst-att-en-och-annan-r-stade-p-sd)

  Jag kan inte se annat än att svaren på bägge mina retoriska frågor faktiskt är “Nej”! 🙂

 4. Stefan löven pratade om sätta in militär för ca ett år sedan. Och ordning i invällandet,det är dags nu, kontrollsoner,utegångsförbud för ungdomar 12-18 år kl 12-06 . Mer tull. Mer trafikpoliskontroller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #58 Platinasponsorer: Blom-Man, Ingrid - Lyssnar med största glädje kram från Ingrid f 1960, Björn - Sölvesborg, Bengtsfors - det börjar ljusna!, Glenn – Bra jobb, Monica - Fantastiskt tjejer, Övriga: David, Mikael, Stöd & Stipendier, Lennart, Mikael, Björn, Magdalena, Kenth, Katrin, Teodor, Lars, Sven, Ola, Carl, Örjan – Tack!, Per - fattigpensionnär ca: 11000 mån inkl bostadsttillägg, Martin, Sebastian - Bra artikel om Elin o psykvården, kämpa på, Margita - Gåva/Trogen lyssnare, Eeva - Bra jobbat, Johnny, Britt, Rikard - Du är ett föredöme.. Bäst, Margareta – Gåva, Hans - Bidrag Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #58 Platinasponsorer: Blom-Man, Ingrid - Lyssnar med största glädje kram från Ingrid f 1960, Björn - Sölvesborg, Bengtsfors - det börjar ljusna!, Glenn – Bra jobb, Monica - Fantastiskt tjejer, Övriga: David, Mikael, Stöd & Stipendier, Lennart, Mikael, Björn, Magdalena, Kenth, Katrin, Teodor, Lars, Sven, Ola, Carl, Örjan – Tack!, Per - fattigpensionnär ca: 11000 mån inkl bostadsttillägg, Martin, Sebastian - Bra artikel om Elin o psykvården, kämpa på, Margita - Gåva/Trogen lyssnare, Eeva - Bra jobbat, Johnny, Britt, Rikard - Du är ett föredöme.. Bäst, Margareta – Gåva, Hans - Bidrag Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #58 Platinasponsorer: Blom-Man, Ingrid - Lyssnar med största glädje kram från Ingrid f 1960, Björn - Sölvesborg, Bengtsfors - det börjar ljusna!, Glenn – Bra jobb, Monica - Fantastiskt tjejer, Övriga: David, Mikael, Stöd & Stipendier, Lennart, Mikael, Björn, Magdalena, Kenth, Katrin, Teodor, Lars, Sven, Ola, Carl, Örjan – Tack!, Per - fattigpensionnär ca: 11000 mån inkl bostadsttillägg, Martin, Sebastian - Bra artikel om Elin o psykvården, kämpa på, Margita - Gåva/Trogen lyssnare, Eeva - Bra jobbat, Johnny, Britt, Rikard - Du är ett föredöme.. Bäst, Margareta – Gåva, Hans - Bidrag Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #58 Platinasponsorer: Blom-Man, Ingrid - Lyssnar med största glädje kram från Ingrid f 1960, Björn - Sölvesborg, Bengtsfors - det börjar ljusna!, Glenn – Bra jobb, Monica - Fantastiskt tjejer, Övriga: David, Mikael, Stöd & Stipendier, Lennart, Mikael, Björn, Magdalena, Kenth, Katrin, Teodor, Lars, Sven, Ola, Carl, Örjan – Tack!, Per - fattigpensionnär ca: 11000 mån inkl bostadsttillägg, Martin, Sebastian - Bra artikel om Elin o psykvården, kämpa på, Margita - Gåva/Trogen lyssnare, Eeva - Bra jobbat, Johnny, Britt, Rikard - Du är ett föredöme.. Bäst, Margareta – Gåva, Hans - Bidrag