TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Krönika: Vad är det som händer i Sverige?

Publicerad 27 augusti, 2019

Norrmannen Kollfinn Sogn Fleischer är förundrad. Varför röstar svenska folket för mer av den politik som gett dem grov kriminalitet och snart leder till inbördeskrig à la Beirut?

För ett år sedan sa svenska folket ett tydligt ja till det vi dagligen ser i alla städer: Skjutningar, sprängningar, mord, våldtäkter, knivhuggningar, bilbränder, djurplågeri och annat våld. Allt utfört av ”berikarna”.

Det svenska folket vill ha det så. De inte bara vill ha det så – de vill ha mer av samma vara.

För det var detta 83 procent av svenska folket sa ja till i valet för ett år sedan. De vill alltså ha ett land som är mindre tryggt än Irak, Afghanistan, Somalia och Syrien. Bagdad är en tryggare stad än Malmö just nu, och detta vill alltså väldigt många svenskar se en fortsättning och en ökning av.

Potentiella mördare och våldtäktsmän importeras i tusentals varje månad. Stackars Medelsvensson.

Löfven och hans kamrater i sina glasbubblor kan inte förstå att detta skulle vara några problem.

Det märkliga är att valet 2022 inte kommer att medföra någon särskild förändring. Sverigedemokraterna får nog några fler röster, men den stora majoriteten kommer att rösta för mer av detsamma. Var finns människorna med fungerande hjärnor?

Vill folk att Sverige ska bli ett nytt Beirut med inbördeskrig?

Kollfinn Sogn Fleischer 


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

13 Kommentarer

 1. Avatar

  Svaret på er fråga.
  Tredje statsmakten har arbetat mycket effektivt från det riksdagen tog beslutet bygga det mångkulturella Sverige 1975.
  Parallellt har samhällets alla institutioner jobbat åt samma håll, utan undantag,
  Ända ned till det kvarlämnade luddet i miljonprogrammets tvättstugor.
  Den som dristade sig klaga sågs vara rasist.

  Svara
 2. Avatar

  ja jag kan bara hålla med!
  är man ung så bör man emigrera, om tjugo år så är nog sverige ett fattigt och farligt land.
  men svenskarna sover!!!!!
  och all utbildning och myndighetsutövning är i händerna på kulturmarxister.
  ett exempel är segerstedt institutet vid göteborgs universitet.
  detta institut har obegränsade resurser och stöd från regeringen och lomfors.
  deras enda verksamhet går ut på att spåra meningsmotståndare och bildligen mörda dem.
  alla som inte ställer upp på marxismen är folkfiender och måste dö.
  även säpo hämtar sin värdegrund från just segerstedt institutet.
  vore underbart om ingrid kunde skriva en bok om deras verksamhet.
  det är illa i sverige, som land som nation är sverige kört. det handlar nu bara om att rädda sitt eget skinn. run for the hills.
  dessa poddar är en tröst i eländet, det gäller att dokumentera det brott det folkmord som just nu pågår.

  mvh

  Svara
 3. Avatar

  Du sällsamma Normann som orkar att bry sig om vad som händer i vårt avlånga land.
  Svenskarna är överlag ett lugnt och disciplinerat folk som inte alls mår bra utav den här samhällsutvecklingen. Majoriteten förlitar sig helt på mainstream media, för det har man ju alltid gjort. Precis som att rösta på sossarna, man törs inget annat. Det kopplar inte att socialdemokraterna för länge sedan upphört att vara en demokratisk kraft på folkets sida, utan det som gäller är makt till vilket pris som helst. Och de flesta partier sitter ju i samma båt. Nu när utvecklingen med våld eskalerar sticker politikerna fram sina fula trynen och beklagar utvecklingen som man själv har skapat genom ansvarslös politik. Och jag ställer här en relevant fråga till er alla. Borde ansvarslös politik vara straffbart? I synnerhet då ett helt lands identitet och ekonomi raseras. Fanatiska globalister håller ju i trådarna och vill utplåna nationalstaterna och skrämma upp befolkningar med olika medel och våra politiker dansar gladeligen med. Jag hoppas att du har fel Kollfinn! Och att alltfler inser allvaret och börjar ta vettiga beslut i sin vardag och börjar protestera. Alla kan ju inte fly landet.

  Svara
  • Avatar

   Du har endelig kommet til vettet Konrad.
   Men hva feil har du gjort før?
   Har du stemt på Löfven? Eller noe enda verre?
   Jeg håper at du og veldig mange i Sverigestan kommer til vettet om 3 år.

   Svara
   • Avatar

    Du frågar vad jag gjort för fel? Relevant fråga som säkert allt för många kan ställa till sig själva. Jag har inget att dölja och kan berätta lite om min egen resa fram till dagens ställningstagande.
    Jag drev en blomsteraffär på en mindre ort tillsammans med min mor fram till hennes pensionering. När Sverige skulle rösta om EU inträde började jag på allvar fundera över vart Sverige var på väg. Butiken blev nästan en politisk arena där jag med stammisarna diskuterade för och emot ett inträde. Bönderna våndades men flertalet var för. Själv röstade jag emot och såg redan då vad som skulle komma. Det är otäckt att ha fått bekräftelse på utvecklingen som pågår mot ett splittrat, våldsamt och segregerat samhälle. Säkert många som idag ångrar att man röstade för ett EU-inträde.
    När Fredrik Reinfeldt blev statsminister höll jag på att gå i taket och jag lovade mig själv att aldrig mer rösta. Han som är en av arkitekterna till dagen kaos har sluppit undan alldeles för lindrigt om du frågar mig.
    Idag när kommunerna går på knäna och de äldre många gånger behandlas sämre än boskap på våra äldreboende p.g.a. av resursbrist har jag tänkt om och gått till valbåset och röstat på SD. Med facit i handen är Jimmy Åkesson den enda svenska politiker som inte farit med osanning. Kanske just därför han inte passar in i mallen och har behandlats som paria.
    Nya tider kommer och verkligheten hinner snart ikapp även den ihärdigaste verklighetsförnekaren.

    Svara
    • Avatar

     Det var en fin gjennomgang Konrad.
     Hvis alle i Sverige hadde tenkt som deg, hadde det ikke funnes noe problem med innvandrere.
     Da kunne Pippi Långstrump gått rundt i byene om kvelden uten å være redd for at en negerhøvding skulle voldta henne.
     Sånn er det dessverre ikke.
     Hva må til for at Sverige igjen skal bli et land der folk føler seg trygge?
     Er det bare de ca. 17% som stemte på SD som vil det?
     Vil de resterende 83% ha Sverige som det er nå?
     Synes de 83% at det er fint med knivhugginger, voldtekter, bilbranner, mord og bomber? Jeg tror ikke det, men hvorfor faen stemmer de da på politikere som ikke kan se problemene?

     Svara
 4. Avatar

  Helt rätt hur i helvete kan dom dumma idioterna rösta på socia asen dom jävla färrädarna det enda dom vill är sin lön nä det svenska folket som är kvar vi måste utrota dom jävlarna landsfäräddare det är va dom är den där pormasken löven höjde sin lön 4000 mer i månaden vi fattiga fick 30 kronor vilken jävul död åt dom jävlarna

  Svara
 5. Avatar

  Den dagen dom flesta förstår att vi har en 8 klöver som alla har samma agenda så går det framåt….

  Svara
 6. Avatar

  Jag lever på maskrosor och sitter utanför ICA, hör min sång samhället. Hukar er i bänkarna gummor o gubbar nu laddar invandrare om. Fågelkvitter kviddevitt finns det på kalifatta boendet, Shariaz Svensson sköter tabletterna och Muhammed e doktor.
  Varför e det så varmt ute o inne fråga den döde pensionären.
  Greta den lilla sagolika figuren rustar för upplopp och huliganerna plockar fram träpinnar o cykel kedjor.
  Blir det bättre framåt natten frågar Skifs medan Idol tar fram tre nya gomsångare….

  Svara
 7. Avatar

  Vi har kartelldemokrati i Sverige. Det innebär att partierna, oavsett valresultatet, anser sig ha rätt att bilda koalitioner, som var helt okända tidigare. SD:s röster betraktas som blanka och av intet värde. Påminner om en mjuk statskupp under namn som DÖ och JÖK.

  Svara
 8. Avatar

  Jag är övertygad om att valresultatet var bestämt på förhand, den enda miss som gjordes var att visa siffrorna innan det blev sk fel och överbelastning hos valmyndigheten. Men den missen fixade dem till vid EU Valet då visades slutresultatet efter kl 23. Jag var valarbetare för Afs och hoppades naturligtvis på en förändring men när siffrorna började rulla in så förstod jag att den djupa staten inte skulle tillåta något annat. Lyssna på Mikael Hagenbos kommentarer om det, väldigt bra analyserat :
  https://youtu.be/v5HpWa6GMGs

  Svara
  • Avatar

   Vad hände egentligen under SVT:s ”överbelastning” och mörkläggning mitt under rösträkningen. Det är väl tillåtet att undra?

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 278 Platinasponsorer: Martin F, Hans J – Ni har väl inga fiender, Agneta S – Gåva, Anders D, Christoffer E. Övriga: Lina S, Helene B, Monica N, Monica M – Till Ingrid och Maria, Masi A, Annica B, Bernt G, Monica S – Gåva, Berit N – Från pensionär, Margot B, Jakob A, Mikael N, Per Haglind – Ha en trevlig helg, Ingrid M, Per S - Tack! Podden är bra!, Annica B, MoA Jacobsson – Donation, Elisabeth B, Kristian B - Litet men välment, Annika P - Tack Ingrid och Maria, Annika M - Sky Zelda, Peter A – Mvh, Marie H – Gåva, Carina H – Superbra, Bo B, Christina L – Gåva, Ylva K, Monica O – Gåva, Alf Å – Gåva, Inger J – Kämpa på, Rich Daniel – Till världens bästa Ingrid&Maria. Kämpa vidare!, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Peter, Anneli, Anne-Marit, Anonym BO, Conny, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS