TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Analys: Klimathysteri och islam förstör Europa

Publicerad 18 augusti, 2019

Det är uppenbart att högt uppsatta politiker, och många av deras väljare, vill förstöra sin egen världsdel. Hela vänstern och många på högerkanten är uppenbarligen överens om detta. Varför det? Vad vill de uppnå, frågar sig Kollfinn Sogn Fleischer.

Sedan den ”förfärliga” oljan hittades på den norska kontinentalsockeln har Norge gått från att vara ett u-land till att bli ett av världens rikaste. Med en oljefond på ofattbara nio biljoner (9 000 miljarder) norska kronor, kan Norge göra allt – absolut allt.

Med bara en bråkdel av räntorna på denna enorma summa skulle man kunna avskaffa alla vägtullar, förbättra alla dåliga vägar och bygga nya. Skolor kan uppgraderas och vårdhem kan bli värdiga platser för dem som skapade Välfärdsnorge. Plus mycket mera.

Erna Solberg, Høyre, Norges statsminister sedan 2013. Foto: Wikipedia.

Men inget ska göras! I alla fall inte snabbt. Förklaringen är: Småföretag och vanliga norrmän skulle tjäna för mycket på det. Det skulle skapa inflation. Regeringen är livrädd för inflation. Jag vill bara påminna om att vi har minst 30 procent tillgodo sedan Erna Solbergs regering kom till makten för sex år sedan. De enda som förlorar på en moderat inflation är de som har mycket pengar på banken. Vanliga skuldsatta människor skulle tvärtom tjäna på det.

Det är inte mer än 40 år sedan vi hade inflation på 15 procent om året, och det gick faktiskt bra då också även om en sådan kraftig inflation givetvis inte är önskvärd.

Men det finns något som kallas att spara ihjäl sig.

Den ”förfärliga” gasen koldioxid

Samtidigt som alla dessa pengar inte får användas pressas det norska folket med otaliga avgifter – för vad? Jo, den ”förfärliga” gasen koldioxid. Samtidigt som vår egen olja blir straffbar att använda – bara inrikes förstås – och palmolja från regnskogarna i Asien är tillåten. Råder det en brist på logik och sunt förnuft här? Om dessa ”kloka” huvuden får räkenskaperna att gå ihop är de smartare än Einstein. Jag tycker synd om dem som ska granska dessa räkenskaper, nämligen faktagenerationen som kommer efter oss. Det blir en genomgång av räkenskaper som alla förnuftiga människor kommer att skaka på huvudet åt.

Vi avstår från egen olja men importerar palmolja från Asien. Foto: Pixabay/Orientierungslust

Förbränningen av den ”fina” oljan från Långbortistan är väldigt lik förbränningen av vår egen olja, men innehåller något mindre energi. Nedhuggning av ett stort antal kvadratkilometerstora regnskogar varje år för att försörja Norge med den fina oljan från regnskogen, som vi betalar otroligt dyrt för att bevara, beskrivs inte för det norska folket som betalar festen. Varför inte? Vågar de inte berätta sanningen?

Givetvis inte.

Alla de miljarder som årligen dras in från vanligt folk i avgifter för att göra Jorden kallare, borde väl gå till något vettigt men icke. De går till att subventionera utbyggnaden av tysk vindkraft i Norges orörda natur samt till korrupta ledare i Brasilien.

Motorvägar i Tyskland

Självklart går mycket av pengarna också till utbyggnad av motorvägar i Tyskland, något som är lite märkligt eftersom Tyskland är det enda land i världen som har fri hastighet på motorvägarna – vilket i sin tur ger onödigt stora utsläpp av den ”farliga gasen” koldioxid. Vem är ansvarig för den beräkningen? Fick de ens godkänt i matte i gymnasiet? Eller är det som de flesta tror (och många vet) bara för syns skull?

Fri hastighet på motorvägarna i Tyskland – hur hjälper det klimatet? Foto:Wikimedia Commons.

Det är väldigt mycket som skaver.

Det är otroligt att en till synes ambitiös människa som Erna Solberg har mage att stå bakom en sådan politik. Ännu märkligare är att de få övriga förnuftiga politikerna i Norge (i Fremskrittspartiet) ställer upp på en politik som i så hög grad är skadlig för Norge och det norska folket.

Koldioxidavgifterna som nu införs för företag och vanliga människor är enbart skadliga. Inte bara för Norge utan för hela Europa. Förutom alla andra avgifter utgör dessa en så stor ekonomisk belastning för små eller mellanstora verksamheter att de blir tvungna att lägga ner företagen eller lämna Norge. Är det önskvärt?

Detta gäller inte bara Norge utan hela Västeuropa. Väldigt många verksamheter flyttar till Kina eller andra asiatiska länder. Många blir arbetslösa och fler i Asien får jobba för slavlöner. Är det detta som kallas hållbart nuförtiden?

Kina är värsta förorenaren

Kina med sina 1,2 miljarder invånare behöver arbetsplatser, men ska de europeiska arbetarna lida för det? Ska europeiska arbetsplatser försvinna till ett land utan godtagbar arbetsmiljö? Ett land där föroreningarna är större än i något annat land? Där de bygger tusen nya kolkraftverk för att få tillräckligt mycket energi till alla de nya fabriker som poppar upp till följd av en europeisk politik som är bortom allt sunt förnuft?

Kina bygger tusen nya kolkraftverk för att få tillräckligt mycket energi till alla de nya fabriker som poppar upp till följd av en europeisk politik som är bortom allt sunt förnuft.

Politikerna och deras väljare på vänsterkanten tycker nog att detta är bra – tills de själva drabbas. Det är svårare att förstå de högerpolitiker som är med på galenskaperna. Vad tjänar de på detta? Lägre löner i Väst? Och en fattigare medelklass som får allt mindre makt? Det är möjligt att storkapitalisterna som befinner sig långt från sitt folk ser det så, men politikerna som alltid är beroende av tillräckligt många väljare borde förstå att detta är en felaktig politik.

Alla som är utrustade med sunt förnuft förstår detta. Återstår att se om politikerna klarar av att lyssna på sina väljare.

Men dessvärre är det inte bara koldioxidavgifterna som är Västvärldens problem. Det är också den islamiska invandringen.

Muslimerna vill erövra Europa

De senaste 50 åren har folk från muslimska länder rest till Europa. Först i små grupper av unga män, därefter några fler och även några kvinnor. Så länge de var få utgjorde de inte något särskilt problem för européerna, men detta har nu drastiskt förändrats.

Den muslimska invasionen av Europa när folk vandrade genom land efter land för att ta sig till Tyskland och Sverige.

De senaste åren har Europa invaderats av muslimska horder. De kommer inte till Europa för att arbeta, de kommer för att fullfölja det som deras förfäder inte klarade – att erövra hela vår kontinent. Och den här gången gör de det inte med vapen, inte i första hand …

Två stora vågor av muslimska försök att inta Europa har förekommit i historien. Den första så tidigt som år 711. Hela den iberiska halvön samt delar av Sydfrankrike erövrades. Tack vare starka kristna ledare i Frankrike stoppades de där.

Otaliga soldater dödades i kampen mellan muslimer och kristna, och många historier har berättats om slagen. Den mest kända kan vi läsa om i Rolandssången – när Karl den stores general Roland 778 dödades i Pyrenéerna i kampen mot muslimerna.

Det tog ytterligare 700 år innan muslimerna till sist jagades ut ur Spanien och Europa 1492. För gott, trodde man.

Stora delar av Balkan blev muslimskt

I östra Europa erövrade muslimerna land efter land. När serberna förlorade Kosovo Polje 1389 [Slaget vid Trastfältet] låg vägen öppen till Wien, även om de inte försökte inta Wien förrän 1529.

Konstantinopel, som var det öststromerska rikets huvudstad, är nu den muslimska staden Istanbul. Staden föll 1453 i händerna på det osmanska riket efter ett många dygns storskaligt bombardemang med världens största kanon. De enorma murarna kunde inte stå emot den nya tidens vapen.

En gång hette Istanbul Konstaninopel och var en kristen stad.

Mellan dessa årtal hade muhammedanismen införts i stora områden på Balkan, med eller utan svärd. Många unga män rövades bort från sina familjer för att bli elitsoldater i den osmanska hären, så kallade janitsjarer.

Historien upprepar sig, liksom den alltid har gjort, och nu bevittnar vi återigen hur stora horder av muhammedaner försöker erövra Europa. Men den här gången ser det lite annorlunda ut.

Av människor med få hjärnceller hälsas de välkomna med stora skyltar på flygplatser och tågstationer. Salig Karl den store är nog inte särskilt glad över att hans kära Europa ska invaderas av islamiska horder ännu en gång, där han sitter i sin himmel och ser ner på sitt land.

Är vi hjärntvättade utan åsikter?

Vad är det som händer med folken i Europa? Låter de sig hjärntvättas till att bli folk utan egna åsikter?

Finns det något hopp för Europa? Ja, det finns hopp men då måste i princip alla politiker i Europa bytas ut mot människor som fortfarande har sitt sunda förnuft i behåll.

Tanken om ett enat Europa var antagligen god, men när politiker utan ledsyn får makt är det slut på äventyret. Politiker som tror mer på en flicksnärta än på erfarna forskare kan bara göra en sak – hänga sig!

Klimathysterin och importen av islamister ödelägger Europa. Alla politiker vet det, men väldigt få av dem är villiga att stå upp och säga det. Därför måste vi få fram nya politiker som vågar stå upp för ett fritt Europa med nationsgränser som bevakas av det egna landets styrkor.

Kollfinn Sogn Fleischer

Skribenten växte upp på en gård söder om Oslo och har jobbat med allt från jordbruk till oljeletning. Han är nu bosatt i Grekland och skriver samhällskritiska artiklar.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

11 Kommentarer

  • Ingrid Carlqvist

   Vilket väl är det samma som nio biljoner? Jag har rättat det nu. När jag översatte från norska billioner tänkte jag på engelska biljoner som ju är miljarder.

   Svara
   • Avatar

    Precis. Det är dubbelt svenskt BNP…och tänk så många ensamkommande Lövén et al. skulle kunna financiera med dessa pengar?

    Svara
 1. Avatar

  ) miljarder låter inte som mycket pengar i sammanhanget.
  Borde nog vara 9 biljoner istället.

  Svara
 2. Avatar

  Vad är det jag läser? ”Fullfölja det som deras förfäder inte klarade – att erövra hela vår kontinent” ”islamister ödelägger Europa” ”Politiker som tror mer på en flicksnärta än på erfarna forskare kan bara göra en sak – hänga sig!”
  Vad är detta för en hemsida? Falsk information – rasistiskt hat – propaganda! Anmäld!

  Svara
  • Avatar

   Den som lever i verkligheten kan omöjligt låta bli och se vart utvecklingen är på väg. Våra politiker tävlar om att ge bort vår välfärd i utbyte mot otrygghet och raserade välfärdssystem som står inför en kommande kollaps. Om du så mycket som andas en annan åsikt åker rasistkortet fram. Kanske dags att vakna!
   Islam är inte något som gynnar vårt samhälle och det är sorgligt att politikerkåren inte tar sitt ansvar, utan fortsätter med sin hämningslösa migrationspolitik.
   Om du ska anmäla alla som tycker annorlunda får du det kämpigt framleds!

   Ja varför lyssnar man på en sextonåring och inte på forskare? Kan du förklara det här för oss andra??

   Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Anmäld för vad?! Tror du att det redan gått så långt i Sverige att vi inte ens får berätta om vår egen historia? Tack och lov är vi inte där …ännu. Men om du din yttrandefrihetshatare får som du vill lever vi snart i ett helt totalitärt samhälle.

   Svara
   • Avatar

    Vissa muslimer berättar öppet om att de är här för att kriga utan vapen och att de kommer att vinna!

    Svara
 3. Avatar

  Fattar ej varför folk säger ”muslimer” är felet, det är faktiskt det ett folkslag som stora delar av dem är muslimer som har tagit med sina egna tankar i religionen. Religion är religion. Dem flesta muslimska länder i europa har ju anpassat sig så som kristna har anpassat sig för att kunna leva och följa dagens regler ocn normer. Europas kristna, muslimer och övriga religioner har ju anpassat sig för att kunna leva ett modernt liv. Det är oftast muslimer och kristna från Mellanöstern som inte har utvecklats till ett mer modernare liv. Alla muslimer och kristna från Mellanöstern är inte dåliga. Finns bra och dåliga. Och så är det många invandrare som många kallar för ”muslimer” som är kristna eller annan religion.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Alla muslimer är inte dåliga, men islam kräver dåliga saker av dem. Den dagen vi står inför ett inbördeskrig mellan svenskar och muslimer, var tror du då de ”goda muslimer” kommer att ställa sig? Inte på vår sida i alla fall. Muslimer är mer rädda för helvetet än något annat.

   Svara
 4. Avatar

  Jag har skrivit det förr, att enda sättet att stoppa den anti-nationella folkfientliga landsförrädare globalist kommunist politiken, är att statuera exempel och ställa dom inför rätta i en hypotetiskt nationell framtid.??

  Straffet som svider bäst på feta lata globalist FN NWO rumporna är inte närmaste lycktstolpe som många nog säkert hoppas?

  Utan är att dom blir av med alla ekonomiska tillgångar sedan så borde dom bli landsförvisade till närmaste MENA muslimska drömlandet.?????

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.