TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Unga svenska tjejer bland Epsteins sexslavar

Publicerad 15 augusti, 2019

Minst två av Jeffrey Epsteins oräkneliga offer var svenskor. Det framkom när hundratals sidor med rättsliga dokument offentliggjordes i fredags. Den ena flickan ska bara ha varit 15 år gammal när hon fastnade i Epsteins pedofilring, och har kopplingar till en svensk miljardärsfru i New York som också är Epsteins exflickvän. Miljardärsfruns butler vittnar i förhör att flickan var livrädd:
– Hon var alldeles utom sig och skakade i hela kroppen.

Dokumenten ingår i den stämningsansökan som huvudvittnet Virginia Roberts Giuffre lämnade in 2015 mot Jeffrey Epsteins exflickvän, affärspartner och, av allt att döma, ”bordellmamma” Ghislaine Maxwell. I likhet med i stort sett alla Epsteins offer kommer Virginia Giuffre från en stökig hemmiljö, och som 16-åring rymde hon hemifrån. Hon fick jobbDonald Trumps spa och lyxhotell Mar-a-Lago i Palm Beach, och det var där hon träffade Maxwell. En lång grooming- och träningsprocedur vidtog, där både Epstein och Maxwell ska ha agerat ”instruktörer”. Målet var att förvandla den unga flickan till den perfekta levande sexleksaken, utan egen vilja.

– Jag kastades in i en värld jag inte förstod, jag skrek på insidan men visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Efter ett tag blir man bara helt bedövad och vägrar att känna och vägrar att tala, det enda man gör är lyder, säger Giuffre i en intervju med Miami Herald.

Efter hand började paret ”låna ut” Virginia Giuffre till sina mäktiga och framstående vänner. Två av dem hon namngivit är stjärnadvokaten Alan Dershowitz och prins Andrew, hertigen av York. Den senare ska enligt Giuffre ha haft sex med henne tre gånger, varav ett tillfälle var en orgie. Relationen med prins Andrew styrks bland annat av ett fotografi taget i Ghislaine Maxwells hem, där prinsen står med armen runt en 17-årig Virginia Giuffres midja. I bakgrunden ler en förnöjd Maxwell mot kameran. Men uppgifterna styrks också av en av de två svenska flickor som nämns i dokumenten, en kvinna vid namn Johanna.

Rekryterades på skolgården

Enligt Johannas edsvurna vittnesmål ska även hon ha rekryterats till Epsteins sexsekt av Ghislaine Maxwell, under förespeglingen att hon skulle arbeta som sekreterare. Enligt dokumenten ska Maxwell ha smugit runt på den skola där Johanna studerade, Palm Beach Atlantic College (numera universitet), på jakt efter lämpliga tjejer. Hon fick veta att jobbet var enkelt, det enda hon behövde göra var att svara i telefon. Det dröjde dock inte mer än något dygn förrän hon tvingades ha sex med Epstein, som enligt Johanna berättade för henne att han behövde ”minst tre orgasmer om dagen” för att må bra. Ghislaine Maxwell ska ha varit mycket tydlig med att flickorna förväntades ge honom dessa orgasmer, så att hon själv slapp. Maxwell ska dock också ha deltagit i olika sexuella handlingar med flickorna och Epstein.

Palm Beach Atlantic, där Johanna rekryterades av Ghislaine Maxwell, Foto: Wikimedia Commons

2001 ska både Johanna, då 21 år gammal, och Virginia Giuffre ha varit med på en fest i Jeffrey Epsteins lyxbostad på Manhattan, där bland andra prins Andrew fanns bland gästerna. Giuffre och prinsen lekte med en Spitting Image-docka föreställande prinsen själv, när någon föreslog att man skulle ta ett foto.

”De sa att vi skulle gå och sätta oss i soffan. Andrew och Virginia satte sig, och placerade dockan i hennes knä. Så jag satte mig i Andrews knä, på eget bevåg tror jag, och så tog de dockans hand och la på Virginias bröst, och Andrew la sin hand på mitt bröst”, berättar Johanna i sitt vittnesmål.

Hittade livrädd svensk 15-åring hos jetsetpar

Men än konstigare, och läskigare, än Johannas vittnesmål är det som butlern Rinaldo Rizzo lämnat. Rizzo arbetade vid den aktuella tidpunkten för jetsetparet Glenn Dubin och Eva Andersson-Dubin. Fru Dubin är en svensk före detta fotomodell som hade ett förhållande med Jeffrey Epstein på 1980-talet, men även efter att förhållandet tog slut tycks de ha förblivit mycket nära vänner. Epstein ska ha varit den som uppmuntrade Eva Andersson-Dubin att utbilda sig till läkare (han hade själv ett omvittnat stort intresse för naturvetenskap) och hon driver i dag den mycket framgångsrika bröstcancerkliniken Dubin Breast Center i New York. Maken Glenn, som enligt Virginia Giuffre deltog i Epsteins sexorgier, är fondförvaltare, företagsledare och filantrop. Paret är goda för miljarder. Efter Jeffrey Epsteins första tête a tête med rättvisan, då han 2008 avtjänade ett häpnadsväckande lågt straff för sexköp, tog paret honom i försvar och menade att ”alla ska få en andra chans”. Nu har de dock tagit avstånd och påstår sig vara ”förskräckta”.

BAKGRUND: Ett dekadent och ogenomträngligt nät av lögner

Eva Andersson-Dubin med maken Glenn. Som kuriosa kan nämnas att den fd fröken Sverige Eva ledde svenska melodifestivalen 1985.

I dokumenten från 2015 vittnar dock deras före detta butler Rinaldo Rizzo om att han och hans hustru 2005 råkade på en alldeles förtvivlad ung flicka i paret Dubins kök. Flickan var diskret sminkad och klädd i en vardagsklänning, men darrade våldsamt och hängde med huvudet där hon satt på en stol. Paret Rizzo märkte att hon verkade väldigt nervös.

“Hon berättade för mig och min fru att, och detta bara forsade ur henne, det var liksom inget normalt samtal. Väldigt snabbt sa hon att ’jag har varit på en ö, och Ghislaine och Sarah [Epsteins assistent] var där, de ville att jag skulle ha sex, jag sa nej’. Hon bara svamlade … ’jag var på ön och jag vet inte hur jag tog mig därifrån och hit’.”

Flickan berättade att Sarah Kellen tagit hennes pass och hennes telefon och gett dem till Ghislaine Maxwell. Därefter ska Maxwell ha hotat henne och varnat henne för att säga någonting om vad som hänt till någon. Även Epstein ska ha hotat flickan, som på en direkt fråga från Rizzo uppgav att hon var 15 år och från Sverige. Personen som förhör Rinaldo Rizzo undrar om han tror att flickan var rädd, på vilket han svarar ja. Hur kunde du veta det, undrar intervjuaren.

Rizzo: ”Hon skakade helt okontrollerat.”

Sattes på ett plan till Sverige

Samtalet ska ha avbrutits då Eva Andersson-Dubin plötsligt dök upp och förklarade att flickan nu skulle arbeta som barnflicka för henne i New York City. Rinaldo Rizzo såg flickan igen en månad senare, då hon ska ha gått ombord på ett plan till Sverige tillsammans med familjen Dubin.

Vad som nu kommer att hända i denna svindlande historia är högst oklart, sedan Jeffrey Epstein hittades död i sin häktescell 10 augusti. Enligt uppgift tyder obduktionsrapporten inte på att han som det påståtts skulle ha hängt sig själv – snarare att han blivit strypt, då tungbenet visade sig vara knäckt, vilket inte brukar hända när man hänger sig om man inte hoppar från en hög höjd eller är extremt tung, inget av vilket stämmer på Epstein. Han ska ha fäst ett lakan vid överdelen av sin våningssäng och lutat sig framåt tills han kvävdes, har det sagts. Varför han haft tillgång till ett tyglakan trots att det normala på avdelningen är papperslakan, varför de två vakter som skulle hållit honom under uppsikt somnade på sin post, varför han inte längre stod under självmordsvak, varför övervakningskamerorna inte verkar ha fungerat som de ska, varför man plötsligt flyttade på hans cellkamrat så att han blev ensam i cellen, varför Epsteins egen uppgift att någon försökt mörda honom inte togs på allvar – det återstår att se om vi någonsin får veta, liksom om de många offren någonsin kommer att få rättvisa och upprättelse.

LÄS DE SLÄPPTA DOKUMENTEN: https://www.courthousenews.com/wp-content/uploads/2019/08/Giuffre-unseal.pdf


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  Tack Maria för ett välmatad och informativ artikel!

  Svara
 2. Avatar

  LÅNEERBJUDANDE.

  behöver du ett lån? Behöver du ekonomisk hjälp? Behöver du ett lån för dina projekt? Om så är fallet, oroa dig inte mer, ett legitimt och äkta låneföretag som emitterar alla typer av lån med en procentsats av 2, är här och redo att hjälpa de i nöd. Kontakta omedelbart följande e-post: paulgarry328@gmail.com

  Svara
 3. Avatar

  Ta bort lånetbjufsnde, detta är inte seriöst Maria!

  Svara
 4. Avatar

  Det sägs att JE finns på en militärbas på Grönland.
  Jag har ett foto därifrån.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.