TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetshelgen #22 – Pang, pang, du är död, norsk moskéattack, Frankrikes fall

Publicerad 12 augusti, 2019

Exakt ingen blev förvånad, utom möjligen Jeffrey Epstein själv, när den ökände pedofilen hittades död i sin cell på häktet i New York i helgen. Trots ett tidigare ”självmordsförsök” stod Epstein enligt uppgift inte under bevakning och de flesta utom mainstreammedierna är överens om att det mesta pekar på att han röjts ur vägen. Kommer vi någonsin få veta sanningen i denna härva? Antagligen inte, konstaterar Ingrid och Maria. Vi pratar också om Sabunis flopp, mossiga Metro, tillståndet i Frankrike och Ungern, moskéattacken i Oslo, samt mer djurplågeri.

Listen to ”Nyhetshelgen #22 – Pang, pang, du är död, norsk moskéattack, Frankrikes fall” on Spreaker.


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 Kommentarer

 1. Avatar

  Gällande epstein så finns det foton på epstein (död) i rullstol? På väg till obduktion. Bilden liknar inte epstein. Utbytt för länge sedan o någon annan drabbad av the Deep state? Finns många varianter som är lika otroliga som troliga. Oslo attacken är också konstig. Förhoppningsvis kan det dyka upp mängder med sekretessbelagd info då det inte längre skall hållas rättegång och därmed underlättar väl sekretessen på bevis i epstein fallet. Var inte de dokument som kom ut i fredags från hans förra erkännande? Fortsättning följer troligen.

  Svara
 2. Avatar

  Puss Stefan o Lööf ni e sämst. riksrätt.

  Svara
 3. Avatar

  Cruelty to animals occurs and has occurred routinely for decades in Sweden and the rest of the west ”in the name of science.” The number of animals tortured to death in laboratories and universities is unimaginable. As unacceptable as it is, we can be assured that it will continue uninterrupted.

  Svara
 4. Avatar

  Väldigt seg sida med blinkade knoppar, reklam över allt och nonsens reklam från tassamarkerna.

  Någon lägger upp era bidrag på Youtube…

  Ser man på Allsången med Lotta Engberg förstår jag varför ingen gör nått eller röstar emot Sossarna. Inte en arab så långt ögat når men IQ befriade Swedes sjunger med när miljonärs artister som Lena Ph rister på gumpen i en string trosa modell som syns genom tyget för att låtsas va ung.
  Vi går på och hyllar denna skit, influencer soppan med Bianca stanka och alla dessa små potatis som lever på Youtube flamman.
  Just nu ramlar det in invaders from öknen med Morgan Pottan o Stefanosen sitte o tragglar om terror i Norge. Kan det va så att Mullan slafsade till killen o sen sköt hejvilt i Allah byggnaden?
  201 återvändare till kabul 2018, tills nu 2019, 201 st, då börjar Svt tycka synd om folkgruppen.
  man sänder en Mohammed från Vivalla som har helg med eid al Adha och mamma steker Hal Al pork.
  Märkligt att Afrikaner e Muslimer, dom borde vad som helst, men icke nej nej….

  Svara
 5. Avatar

  Ojsan idag kom svaret, Stefan Löfven förklarar samhället o knarket.
  Danderyds borna äter för mycket knark, små pojkarna från Afghanistan hinner inte med att både leverera knark och sen gå i skolan.
  Tydligen bor dessa pojkar på Stormarknaderna över sommaren innan skolan börjar, i klasserna idag är det 60% blattisar som stör o förstör, misshandlar och kallar småtjejer för horor.
  Var e dom 10 000 poliserna som alla partierna lovat.
  Känns som att när Sabuni tagit in Mats Persson igen, då känns JÖK snart dött. Är väl därför Ylva Johansson flyr till festliga Bryssel, där redan flera avlagda sitter o väntar.

  16.00 stacka Greta, pappa Svante och en naturfilmare till havs med Jössi Björling i lurarna. Må ni segla till Argentina och never be back. Kanske kan Greta starta en dansskola för strejkande småglin med stor mobil och Arzenik, bly tvättade kläder från Indonesien, där 15 000 liter dricks vatten går åt att skölja bort giftet på varje byxa som sen då kanske ändå hamnar i våra kroppar.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.