Youtube censurerar Ingrid&Maria

Alldeles nyss meddelade Youtube oss att programmet Nyhetsveckan #51 har tagits bort från vår kanal. Orsak: ”Överträdelse av YouTubes policy om hatretorik.” Vad som skulle vara hatiskt förklarar man inte.

Fyra dagar efter att Swebb-tv fick hela sin kanal avstängd från Youtube – utan någon föregående varning – var det vår tur att drabbas av censuren. För någon timme sedan fick vi ett meddelande från Youtube om att vi begått brottet ”överträdelse av kanalpolicyer”. Det handlar om fredagens podd Nyhetsveckan #51, som nu har tagits bort.

Vad i programmet de anser vara ”hatiskt” fick vi inte reda på. Vi svarade genast dem att det är svårt för oss att överklaga innan vi vet vad som anses vara ”hatiskt”. Vi bad Youtube att vara så vänliga och förklara detta, så att vi kan återkomma med en överklagan. Men med tanke på att Swebb-tv inte fått något svar på sin överklagan ännu, så har vi inga större förhoppningar om någon förklaring.

Denna första varning betyder inte att vi mister vår kanal eller rätten att publicera. Det krävs flera varningar för det. Men som vi såg med Swebb-tv kan Youtube göra vad de vill. Antagligen ligger gårdagens podd Nyhetshelgen #21 illa till, eftersom vi där avslöjar att det med största sannolikhet är regeringen Löfven som utövat påtryckningar på Youtube för att få Swebb-tv raderat. Regeringen är livrädd för framförallt Lars Berns avslöjanden om den påhittade klimatkrisen.

Mikael Willgert och Lars Bern i ett av många samtal om den påhittade klimatkrisen.

De sociala medie-jättarnas kontroll över vår yttrandefrihet närmar sig livsfarliga proportioner. Exakt hur illa det är kan man se i klippet nedan från en utfrågning i den amerikanska senaten där psykologen Robert Epstein, tidigare chefredaktör för Psychology Today, frågas ut av den republikanske senatorn Ted Cruz. Epstein berättar att Googles manipulerande gav Demokraterna mellan 2,6 och 10,4 miljoner fler röster genom att påminna demokratiska väljare om att rösta – allt beroende på hur aggressivt de använde sin teknik som Epstein har studerat i drygt sex år. Det intressanta är att Epstein själv röstade på Hillary Clinton, men är så upprörd över sociala medie-jättarnas manipulationer att han villigt vittnade om vad de håller på med.

Jättarna manipulerar valen

Epstein förklarade att jättarna var så säkra på att Hillary Clinton skulle vinna att de inte skickade ut meddelanden till folk om att rösta rätt 2016, och att det var därför Donald Trump vann presidentvalet. Det misstaget kommer de inte att göra om, sa han:

– I valet 2020 kan ni skriva upp att alla dessa företag kommer att göra allt med sina osynliga metoder, som är mer effektiva än något jag tidigare sett under mina 40 år inom beteendevetenskapen.

Ted Cruz:

– Du säger alltså att en handfull miljardärer i Silicon Valley och deras jättelika företag kan spendera miljoner eller miljarder dollar för att massivt påverka valresultaten?

Robert Epstein svarade:

– Senatorn, jag måste rätta er. Om Mark Zuckerberg [Facebooks vd] skickar ut en påminnelse till Demokrater om att gå och rösta på valdagen, så kostar det inte honom ett enda öre. De kontrollerar fullständigt dessa mekanismer och ingen har några motåtgärder. Det är bara de som har tillgång till dessa metoder.

I Sverige har vi en regering som skickar order till sociala medie-jättarna om vilka misshagliga kanaler som ska stängas av. Men i USA finns president Donald Trump som har satt fokus på jättarnas enorma möjligheter att manipulera människor och demokratiska val – därav utfrågningen här nedan. Vårt hopp om yttrandefriheten står alltså till Donald Trump.

Wait! WHAAAAAAAAAAAT?????

Publicerat av Vinny Sinisi Onsdag 31 juli 2019

 

Du vet väl att vi också finns på Podbean? Här kan du lyssna på det censurerade avsnittet:

https://ingridochmaria.podbean.com/e/nyhetsveckan-51-–-det-handlar-om-barn-greta-martyr-gillettes-brakforlust-inget-far-vara-svenskt/

Och missa inte gårdagens avsnitt där vi förklarar hur regeringen kommenderade Youtube att stänga ner Swebb-tv!


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

8 kommentarer angående “Youtube censurerar Ingrid&Maria

  1. Swebb tv finns nu på vimeo. Byt plattform ni ochså. Alla måste bojkotta youtube. Gå ochså med i fairtube som är en nybildat fackförening för youtubers spm planerar en eventuell stämning av youtube

  2. märkligt att nyhetshelgen 21 hade massor av koll..närmade sig 7000 ozzå poff borta. min Insta har dom också dragit ner till att man får hälsa på Zuckenberg. Skall skriva om detta på White house o Trumps Insta. cencur från talangfulle Steffe. Ashålet e ruttet. Kommer art lägga ut Lars Bern skoj på Youtube. Dom har ingen humor den sjuka vänstern. HBT my ass.

  3. I dag er det nok visse ting som ikke kan sies høyt om en viss profet.. Det blir nok tolket som blasfemi og ”häst mot folkgrupp”. ( Ler bare jeg tenker på det uttrykket som sto i et kommentarfelt.) Ja, vi hester er visst farlige, når vi er trofaste mot vår kulturarv. TRIST at dere ble sensurert. Men har en mistanke om at ingenting kan stoppe dere!

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T.