TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 25: Öppet brev till polisledningen

Publicerad 3 augusti, 2019

Jag hävdar inte att dessa poliser är Stasi, men de är samma andas barn och det handlar faktiskt bara om olika grader i helvetet, skriver Gudmundur Bragason i ett öppet brev till Sveriges polisledning.

Hej kära polisledning!

Jag vill med detta brev visa min gränslösa uppskattning för det sätt på vilket ni numera utför ert arbete, så jag hoppas att ni kan lämna kaffebordet, slita er från korvgrillandet eller vad ni nu håller på med därute i slummen, förlåt utanförskapsområdet heter det visst på modern kulturmarxistisk svenska. Det är min förhoppning att ni, som regimens hantlangare, kan tänka er att nedlåta er till att ta del av mina simpla tankar och funderingar. Jag är ju bara en enkel pensionär. (Det där sista kanske jag inte skulle ha skrivit.)

Var inte ledsna för att ni någon enstaka gång klarar upp någon våldtäkt, misshandel, eller något enstaka mord eller vad det nu kan vara. Misstag begår vi ju alla och jag är fullständigt övertygad om att den svenska polisen bara blir bättre och bättre dag för dag! Detta är självklart eftersom ni har haft Dan Eliasson som chef och hans ande vilar dessbättre fortfarande över verksamheten. I framtiden kommer man att resa många statyer av den mannen i den kommunistiska diktaturen – förlåt ”demokratin” heter det visst – Sverige, var så säkra!

Dan Eliassons ande vilar fortfarande över den svenska polisen. Foto: Wikimedia Commons.

Jag läste att många personrån har skett i Göteborgsområdet under senare tid. En (antagligen inkvoterad) kvinna vid namn Ulla Brehm upplyste oss om att denna typ av brottslighet ökar när vädret är varmare. Det låter betryggande! Eftersom vår kära regering är väl medveten om klimathotet kommer de att ställa allt tillrätta med grön skatteväxling och andra kraftfulla åtgärder. Finfint, då löses problemen av sig själva och då blir det följaktligen meningslöst att ni sysslar med sådant trams, lite får man väll offra på mångkulturens altare, eller hur? Huvudsaken är att packet rättar in sig i leden och följer den av regimen påbjudna värdegrunden. Vem har sagt att svenskar ska springa omkring och stajla med sina ägodelar? Det är självfallet provocerande för de stackars flyktingar som är utsatta för vår välkända rasism, islamofobi, främlingsfientlighet med mera.

Stora resurser på hatbrott

Så trevligt det är att ni lägger ner så stora resurser på hatbrott, ty det är sannerligen behjärtansvärt att samhället tar itu med känslor av det slag som makthavarna fruktar. Vad käckt det är när fyra poliser stormar in för att släpa iväg en pensionär som har fräckheten att ifrågasätta de älskade makthavarnas invandringspolitik. Detta är i sanning tapperhet! Alla rättänkande längtar till den dag då ni har lyckats täppa till käften på de element som ifrågasätter nomenklaturans vilja. De av er som omhändertar flest dissidenter kommer, med all säkerhet, att bli rikligt belönade för detta vilket kan medföra befordran. De poliser som tror att tjuvar, bedragare, våldtäktsmän, mördare och andra gangstrar ska lagföras har i sanning missförstått sin arbetsuppgift och sådana polismän har vi sannerligen ingen användning för! Förresten heter det kanske polispersoner så att kvinnor och femtioelva andra kön ska känna sig inkluderade.

Häromdagen hörde jag talas om något som gjorde mig riktigt gripen (förlåt ordvitsen). Några poliser (jag tror de var tre till antalet) gjorde ett rättrådigt ingripande. De ringde på dörren, men kvinnan som bor i lägenheten vägrade att öppna. Då borrade man upp låset och innan poliserna släpade iväg kvinnan misshandlade de henne. Hon lyckades filma övergreppet med hjälp av sin mobiltelefon som givetvis sedan togs i beslag. Hon blev sedan placerad i häkte. Hon är nu frigiven, men vet inte vad hon är anklagad för. Så spännande! Hon har fått tillbaka sin mobil, men filmen är raderad och på det viset kan det ju hävdas att misshandeln aldrig har begåtts. Briljant, på min ära.

Jag tycker att vi kan vara stolta över en poliskår som ofta ser till att misslyckas med att upprätthålla ordningen vid tillståndsgivna demonstrationer. Vänstern får demonstrera i fred, men när ”fel” människor demonstrerar eller håller möten får det goda hatet från vänstern gärna sätta stopp för mötesfriheten. Det är ju i alla fall rätt hat. Att bekämpa fel hat har högsta prioritet hos den svenska polisen, så det är bara att gripa och lagföra feltänkande pensionärer och annat löst folk, på dem bara.

Tar tid att grilla korv och brygga kaffe

Jag förstår varför så många brottsutredningar läggs ner. Grilla korv och brygga kaffe tar ju sin tid och jag har då aldrig hört att ni slarvar med dessa oerhört viktiga sysslor.

”Jag förstår varför så många brottsutredningar läggs ner. Grilla korv och brygga kaffe tar ju sin tid och jag har då aldrig hört att ni slarvar med dessa oerhört viktiga sysslor.” Foto: Pxhere.

Jag har ett förslag som jag tror väl ligger i linje med den svenska polisens nuvarande uppdrag och värdegrund. Ni kan börja i Lund. Där har de drabbats av mer än en bilbrand varannan dag under den senaste månaden. Ingen är misstänkt eller gripen, men misströsta icke. Om ni ser till att misslyckas med att lösa dessa så kallade brott är det troligt att Lundabor tar lagen i egna händer och bildar medborgargarden och då kan ni bekämpa dessa i stället, för det blir mycket enklare. Bra idé, eller hur?

Det är väldigt fint med sänkta krav på dem som utbildas till poliser, det blir mer spännande då och bidrar också till att öka den eftersträvansvärda mångfalden. Den som tror något annat har missförstått vad riktigt modernt polisarbete går ut på. Först ser man till att skapa den eftersträvansvärda polismyndigheten, sedan får man väl se vad den duger till och kan göra. Så får det bli!

Samma andas barn som Stasi

Hur går det förresten med kvoteringen? Har ni fått in tillräckligt många känslostyrda kvinnor än? Har ni aldrig funderat på att rekrytera elever från våra fängelser? Polisen ska ju spegla befolkningssammansättningen, så en och annan gangster kan självfallet bidra till ökad mångfald. Har Kling och Klang fått sällskap av Ali Baba? Kommer några av de 40 rövarna att bli inkvoterade på hbtq-kvoten?

Här får jag sluta raljera. Jag vet mycket väl att det finns förträffliga poliser, men deras arbete leds nu till stor del av odugliga politruker och detta har fått förödande konsekvenser. Många poliser säger upp sig och jag har en stark känsla av att det inte är rötäggen som lämnar yrket. Lägg där till att så kallade hatbrott ofta prioriteras framför vanlig brottslighet. Det finns avskyvärt slödder inom poliskåren som väldigt gärna sätter åt vanliga medborgare för åsiktsbrott som ”hets mot folkgrupp”. Det finns individer som älskar att ha makt över vanliga människor och de berusas av glädje över att göra en enkel medborgare riktigt rädd och osäker. Jag hävdar inte att dessa poliser är Stasi, men de är samma andas barn och det handlar faktiskt bara om olika grader i helvetet.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 24: Öppet brev till politruken Jan Eliasson


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

6 Kommentarer

 1. Avatar

  en mycket bra artikel som med ironi och humor prickar rätt!!!
  ja, hur har det kunnat bli så här?
  hur har polisen blivit ett politiskt redskap, ett verktyg för repression?
  ja, då måste man se helheten, man måste förstå att sverige är en kulturmarxistisk stat.
  syftet med den kulturmarxistiska staten är att byta ut befolkningen och slå sönder nationen.
  hur då?
  grunna på det………det ni finner är inte trevligt.

  Svara
 2. Avatar

  Det finns inga oskyldiga poliser längre. Vid det här laget så borde varenda polis nu veta vad dom gör och vilka som styr dem. Och går dom med på det, så är de lika skyldiga som makthavarna. Punkt slut.

  Jag vill inte höra och läsa fler snyfthistorier om poliser som tycker synd om sig själva och andra.

  Svara
  • Avatar

   Brukar skriva kort och gott. Tystnad = acceptans.

   Gäller ALLA medborgare, poliser etc etc

   Svara
 3. Avatar

  När kommer EU militär kallas in för att ta över i Sverige för att möta upp nyuppkomna konflikter mellan svenskar och kriminella ?

  Svara
  • Avatar

   Nu när Jean-Claude Druncker har blivit ersatt av Ursula von der Leyden så har vi nog dem snart här. Hon är nämligen väldigt entusiastisk till en EU-armé.

   Svara
 4. Avatar

  Ännu en träffsäker text av vännen Gudmundur. Den delas frikostigt vidare. För att överhuvudtaget stå ut så måste vi få ”raljera” använda satir och humor. Att kunna distansera sig från rådande vansinnespolitik är närapå nog livsnödvändigt. Att inte få göra det och lida oss igenom helvetet skulle nog snabbt göra oss ”galna” och sluta med att vi tvingats bli bältade på Sankt Görans psykakut.

  Att sedan systemmedia och ”Svärjevänner” på FB (en viss typ av så kallat svenskvänliga som är både opålitliga och helt oförstående inför satir, raljans mot systemet och skriker ”nazister” till oss och inte förstår att vi driver, det får stå för dem)

  Ser redan fram emot nästa lördagens text av Gudmundur!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.