TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Swebb-tv avstängt från Youtube

Publicerad 2 augusti, 2019

För ett par timmar sedan upptäckte Youtube-användare att den populära alternativkanalen Swebb-tv hade försvunnit från Youtube.
– Vi har inte fått en enda varning. Jag tror de skjuter sig själva i foten med detta, säger Mikael Willgert som driver Swebb-tv.

Mikael Willgert tillbringade hela fredagen på Stockholms tingsrätt där han bevakade rättegången mot ASAP Rocky och hans två medåtalade. När den var slut upptäckte han ett flertal meddelanden på sin telefon om att hans otroligt populära Youtube-kanal blivit borttagen.

När Ingrid&Maria når Willgert är han vid gott mod. Han har ännu inte hunnit hem och därför inte läst de mejl som eventuellt kommit från Youtube, men säger bestämt att han aldrig fått några varningar om ”stötande” innehåll.

– Inte en enda! Men kanalen har blivit allt mer populär på sista tiden. Vi har kommit upp i över en miljon visningar och 200 000 visningstimmar i månaden. Totalt har vi de senaste 90 dagarna haft 340 000 unika tittare, berättar Willgert.

– Jag är rätt säker på att det verkliga problemet inte är att vi begått något ”hatbrott”, utan att vi kritiserar de internationella intressen som har stor påverkan på våra politiker. Vi har nått ut till stora grupper och det är troligen detta som fått någon att reagera. Vi har satt fingret på några ömma punkter uppenbarligen.

Har utgivningsbevis

Swebb-tv har utgivningsbevis och har därför grundlagsskydd enligt Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Men eftersom Youtube är ett amerikanskt företag kan de högaktningsfullt strunta i svenska lagar. Och chansen att svenska regeringen skulle protestera mot detta brott mot våra grundlagar får nog sägas vara minimal.

Mikael Willgert säger att alla Swebb-tvs program finns sparade på olika hårddiskar så att om de inte blir insläppta på Youtube igen kommer programmen att laddas upp någon annanstans.

– Jag tror att Youtube gör ett stort misstag här. Det här öppnar för deras konkurrenter och skapar nya möjligheter för dem. Visst blir det extra jobb för oss att ladda upp alla våra program på en annan kanal, men vi kommer såklart att göra det.

Här skriver Mikael Willgert själv om avstängningen och sina planer för framtiden.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

13 Kommentarer

 1. Avatar

  ingenting får stå i vägen för folkutbytet INGENTING.
  SWEBBTV är oerhört milda i sin analys och eventuella kritik mot sakernas tillstånd.
  SWEBBTV är oerhört städade och de som medverkar väl etablerade i samhället.
  SWEBBTV är normisar=))).
  men det hjälper inte! folkutbytet är pri 1. ingen får ifrågasatta folkutbytet INGEN.

  Svara
 2. Avatar

  Ja det är helt rätt väg att gå för SWEBB – Tv och Mikael- som nu äntligen har nått den kritiska publik massan i Sverige och nu blir nedsläckta( givetvis via telefon samtal från stinkande globalist lik i riksdagen) och som redan påbörjades i Augusti förra året då YouTube stängde av Alex Jones och flera tusen andra som jobbade i samma anda med nationella video informationsfilmer.

  Man hittar inget mera än kattvideos på Youtube snart.
  Detta är mycket riktigt början på slutet på Facebook och Youtube som är ett verktyg för kulturmarxist globalist censuren.
  Det bästa som kan hända i ett totalt utrotningskrig!!!!! är när fienden öppet visar vilka dom företräder!!! samt är hänsynslösa !!!landsförrädare !!!uppköpta pekar ut sig själva fega!!! och vilka som dom jobbar för!!=??
  Då kan man skåda framtidens seger över tyranni.❤️????

  Svara
 3. Avatar

  Googles agerande mot Swebb-tv är ett av många exempel på hur Google ogillar yttrandefrihet. De har en politisk agenda där udden framförallt är riktad mot Youtube-kanaler som är konservativa, patriotiska och invandringskritiska. Många av dessa kaneler har Google raderat. De agerar på samma sätt som diktaturländers internetcensur.

  Svara
  • Avatar

   Felstavning av mig. Det ska vara kanaler, inte ”kaneler”.

   Svara
   • Avatar

    Mon ikke Google har fået lidt hjælp af Løfven og Morgan Johansson ?

    Svara
 4. Avatar

  Swebbtv är verkligen av hög klass. En av få webbkanaler som ärar äkta vetenskap och inte är alltför politiserad. Tror kanalen börjat få för stor spridning och blivit alltmer omtalad bland ”medelklassen”. Givetvis kunde inte tuben stillatigande se på och i längden var det svårt för den att förhålla sig passiv, men just till dags dato visar ändå avstängningen tecken på en viss otålighet. Men stängningen är bara ett kvitto på att en möjlig folkresning är i annalkande, om än i ultramusselhastighet.

  Svara
 5. Avatar

  Kollade nyss och här på Åland kan jag fortfarande se Swebb-tv. Tack och lov!

  Svara
 6. Avatar

  Enligt http://www.frihetsportalen.se kan Swebb-tv fortfarande ses UTANFÖR SVERIGE. Kan någon bekräfta/dementera detta? I så fall är det helt uppenbart att det handlar om en selektiv censur riktad mot svenskar i Sverige. Att skälet till nedsläckningen skulle vara ”hate speech” är knappast särskilt trovärdigt. Men obekväma åsikter och fakta brukar å andra sidan numera rubriceras som just ”hat”.

  Man kan misstänka att någon vänsterbliven person på Google har missbrukat sina befogenheter och agerade självsvåldigt. Att Swebbtv släcks ner på uppenbart felaktiga grunder och utan minsta förvarning kan tyda på detta. Det lär förmodligen visa sig när Google/YouTube pressas till att förklara sitt agerande, vilket helt säkert kommer att ske.

  Svara
  • Avatar

   Nej, YT har inte använt landsfilter, kanalen är borta i alla länder. Har testat via VPN i flera olika länder.

   Svara
 7. Avatar

  Om det är så att man kan se swebbtv utanför Sverige men bara med vissa vpn inställda utanför visar ju att vpn inte alltid fungerar.

  Det är lite skrämmande.

  Svara
 8. Avatar

  Hej.hoppas att swebtvkommer tillbaka snart.jsg älskar derasprogram. Bara dem inte tarbort ingrid och Maria mvhCarina

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Hans J - Äntligen torsdag tjejer, Sara & Andreas - Till våra systrar i Kristus, Anette S - Somrig slant. Kram, Bo E – Till nagelfararna, Lena S – Ingrid till Israel, Alf V – Ostatligt stöd, Ingrid E – Tack för allt jobb ni gör!, Jan W, Jeanette, Björn, Magnus, Gudmundur & Anki, Anonym CE, Anders. Övriga: John S – Sommarpeng, Monika S – Tack kära tjejer!, Sven H – Gåva, Kristian B – Ett litet resebidag, Mikael S – Gåva, Thomas N – Till böter, Finn K, Pepa J, Inger L, Alfons E – Gåva, Eva T – Keep up the good work, Inger J – Liten slant, Siv B – Bästa journalisterna, Ulf H – Månadsstöd, Kaj V – Kör hårt, Mattias D – Bidrag, Åsa G – Bless!, Hans H – Gåva, Jan H, Sven-Olof S – Gåva, Maria B – Gåva, Kaj V, Ulla, Malin, Anita, Anonym RT, Ema, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva, Pär L, Susanne F, Birgitta B, Stefan, Anonym MB, Ellinor, Sarah-Marie och Johan, Anonym RS, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel L, Marianne B, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, David, Pär M, Anonym LJ, Jimmy, Milada, Lasse B, Dag, Anonym SA, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Anonym IG, Per O, Dan, Camilla, Anonym AO, Marianne M, Kristine, Maria L, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel L2, Lotta, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym BM, Anonym AO, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette, Anonym BO, Anonym TS, Lena, Gertiepie, Carina, Anonym MR, Christer, Anonym MM, Anneli, Anne-Marit.