TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Opinion: Ingenstans ska vi svenskar få vara i fred

Publicerad 1 augusti, 2019

När 30 procent av befolkningen har något slags utländsk bakgrund och våra gator och torg är våldsammare än någonsin i historien, söker sig svenskarna till trygga platser. Där de kan umgås med andra svenskar och inte vara rädda för att bli rånade och våldtagna. Men inte ens det får vi längre göra – starka krafter attackerar allt som är ”för svenskt” och kräver mångfald överallt.

Vi svenskar håller på att bli en minoritet i vårt eget land och ju mer stadsbilden förändras desto fler av oss söker sig platser där vi kan få vara i fred, vi söker oss till varandra. Som det gamla ordspråket säger: Lika barn leka bäst.

Men inte ens det ska vi längre få göra. Den senaste veckan har vi kunnat läsa att orienteringssporten har problem med mångfald och att golfsporten utövas av för många med svensk härkomst. Och redan 2016 klagade Expressen på att längdskidåkningen kan beskrivas som ”den vita sporten”. Har de aldrig hört talas om ”icke skidåkande nationer”?

Det går inte längre att avfärda alla attacker mot svenskarnas förtvivlade jakt på fredade zoner. I maj 2018 hade SVT Morgonstudion bjudit in dåvarande bostadsministern Peter Eriksson (MP) för att diskutera under den snurriga rubriken:

Mångfalden ökar, men inte överallt

Vissa problemområden kvar

Inslaget som finns här under är helt vansinnigt. De flesta kopplar ju samman ”mångfaldsproblem” med allt för många invandrare, men här är problemet att det finns för få invandrare i vissa städer. Så här beskrev jag inslaget i Tidningen Svegot:

Ingen ska få komma undan ”Det nya Sverige”

Peter Eriksson (MP). Foto: Wikipedia.

”Morgonstudions programledare Karin Magnusson inleder gravallvarligt även om man på slutet kan höra att viss förvirring råder i hennes mer logiska hjärndelar.

– Vissa stadsdelar i våra storstäder ses som problemområden när det kommer till mångfald. Vi har Södermalm här i Stockholm, Majorna och Linné i Göteborg, innerstaden i Malmö, i alla områden där befolkningen inte är födda i så … många … olika länder. På vilket sätt är det ett problem?

Bostadsministern Peter Eriksson svarar lika allvarligt han:

– Kravet måste ju vara att i både Stockholm, Lidingö och Täby så ska man bygga bostäder för alla, inte bara för vissa kategorier av människor, och på så sätt minska segregationen. Också i de utsatta områdena är det viktigt att man bygger olika typer av bostäder och blandar olika grupper av människor.

Den andre programledaren André Pops försöker förtydliga för den vid det här laget, gissar jag, totalförvirrade svenska publiken. Men nu gäller det att få svenskarna att förstå att vi inte ska få ha några egna områden. Vi har ingen rätt att leva i fred och ro i vårt eget land, ingen ska tillåtas komma undan ’det nya Sverige’. Pops säger:

– Det är inte bara ett storstadsproblem med segregationen. Det finns mindre kommuner också: Pajala och Vaggeryd är två exempel på kommuner som också har problem med mångfald. Alltså både i storstad och på landsbygd. Hur kan man jobba för att förbättra det på båda fronterna?

Förbättra? Hör han inte själv hur det låter? Det skulle alltså vara en förbättring att ännu fler områden och småstäder i Sverige ska härjas av gängskjutningar, gruppvåldtäkter och brinnande bilar?

Men ministern är givetvis med på charaden och svarar:

– Ja, det handlar ju också om självbilden, att det inte är alla kommuner som anser att man har ett problem för att det är en etniskt homogen befolkning. Men ser vi till samhället som helhet så behöver vi få en blandning överallt.

Tänka sig, det finns kommuner som är nöjda med att befolkningen är etniskt svensk! Det kan dock inte handla om särskilt många kommuner längre antar jag, eftersom bosättningslagen häromåret gjorde det olagligt för kommuner att själva bestämma om de vill ta emot så kallade asylsökande som utan asylskäl ändå har fått uppehållstillstånd. Problemet är förstås i regeringens värld att det inte går tillräckligt snabbt att blanda ut befolkningen och tränga undan oss svenskar som har rätt till detta land.

Tvinga in utlänningar överallt

Svenskarna har aldrig blivit tillfrågade om vi ville öppna våra gränser för miljontals invandrare från världens ”skithålsländer”. Om vi fått rösta om det hade svaret givetvis blivit: Absolut inte! Och nu när vi sitter fast i detta tvångsäktenskap ska vi inte ens få ha någonting för oss själva – makten ska till varje pris tvinga in utlänningar i varenda sektor av samhället.

Golf är en alldeles för vit och gubbig sport i Sverige. Foto: Pixabay.

Orientering? Vad yrar ni om? Muslimerna från Mellanöstern och Afrika har ingen som helst önskan att springa omkring i vår svenska natur. Ni minns väl 2015 när nyanlända vägrade gå ur bussarna i Lima i Dalarna för att de var rädda för farliga djur i skogen?

Golf? Hur många muslimer tror ni har ett genuint intresse för att lära sig spela golf och umgås med fredliga svenskar på golfbanan? Hur kan Riksidrottsförbundet ge sig på det faktum att golfspelarna till 73 procent är svenska män som äter ”gubbig mat”?

Längdskidåkningen påstås vara problematisk för att stjärnorna heter Andersson, Svensson, Eriksson och Johansson. Sverige är för bövelen en skidåkande nation till skillnad från Syrien, Afghanistan och Somalia. Exakt hur skulle sporten bli bättre för att svarta skidåkare pulsar fram i det för dem helt okända elementet snö?

Vi får inte ha några fredade zoner

Nej, det här handlar om att ta ifrån svenskarna varenda fredad zon vi lyckas hitta. Snart ger de sig nog på campingplatserna – det svenskaste av det svenska. Det är garanterat alldeles för många ”svennar” där. Dansbandsrestaurangerna kan också ligga i farozonen. Om muslimerna inte vill bugga med ”kuffarer” är det väl lika bra att stänga dem.

Ska muslimerna tvingas bugga med oss – för mångfaldens skull? Foto: Sverige dansar/Facebook.

För att inte tala om spelmansstämmor. Karl-Olov Arnstberg skrev nyligen på sin blogg Invandring och mörkläggning om ett besök på spelmansstämman i Bjuråker:

”Jag höll naturligtvis koll på om det skulle vara några invandrare med. Sverige är ju mångkulturellt gubevars. En solig sommarsöndag borde väl en spelmansstämma kunna locka en och annan av alla dem, som enligt våra politiker och förståsigpåare längtar efter att integreras, men av någon anledning hindras av svenskarna. Jag såg en medelålders kvinna som stack av. Svart hår och huden en nyans brunare. Bara det att hon var klädd i Delsbodräkt. Kjolens starka röda färg gjorde att hon såg ut som en indian. Men det var hon nog inte, för sedan hörde jag henne prata brett hälsingemål.
Alltså, inga invandrare. Varför inte? De var naturligtvis också välkomna att betala 80 spänn för kolbullar och en Fanta. Jag tror att de flesta av besökarna skulle kunna svara på den frågan. Det här var bygdekultur, svensk kultur av det slag som Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin förnekat existensen av.

På spelmansstämmor är det förstås alldeles för svenskt. Foto: Wikipedia.

Att det här var svenskt visste naturligtvis också somalier och eritreaner, liksom de andra invandrare som bor i Hälsinglands fagra nejder. De är inte intresserade av svensk kultur. De vill inte bli svenskar. De är inte mångkulturella. De förstår nog att de är välkomna om de skulle infinna sig, men varför skulle de göra det?
Segregation kan vara en konsekvens av förtryck, men det gäller inte för Sverige. Segregationen beror på att folk vill bo och vara tillsammans med människor som är som de själva. Segregation är på så sätt något positivt, ett uttryck för hur folk vill ha det, när de själva får bestämma. Det har politiker inte förstått, trots att de också segregerar för egen del, i synnerhet när det gäller boendet.”

Makten och medierna kommer inte att ge sig förrän de utrotat allt svenskt och alla svenska områden i Sverige. Om inte vi svenskar börjar samarbeta med varandra har vi snart inget land kvar. Ska vi verkligen ge upp det som våra förfäder kämpade i sitt anletes svett för att skapa och lämna över det åt utlänningar från jordens alla hörn? Förstår ni inte att vi bara har ett land och att det är vår skyldighet såväl mot de döda som mot de ännu icke födda att försvara det svenska Sverige?


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 Kommentarer

 1. Avatar

  Det finns fortfarande några bra gömställen, och myggrika skogskojor och varg ylande platser ännu i Sverige, som man kan vara ifred på?

  Men lova att vara tyst, och aldrig att avslöja detta för dom(???UN utlands köpta = landsförrädare fake news MSM globalisterna) som vill att Sverige skall vara ett splittrat U-Land 2030.

  Men ( MENA-frizoner) finns ej längre i våra förstörda större städer, och då menar jag inte bara förstörda dysfunktionell Stockholm -Göteborg- Malmö som var inkompatibel sönderimporterade fullproppade redan för 20 år sedan .
  Utan som dom flesta ? i rummet småstäder i mellansverige till exempel Örebro och Karlstad Västerås med flera på en sorglig lista.?

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Det finns en positiv sak med att svenskarna flyttar ut på landet igen: Att vi lär oss att åter ta hand om varandra och inte lita på den förrädiska staten. Det kan bli början på något nytt!

   Svara
 2. Avatar

  Finns det inte en förening som syftar till att skapa en tillvaro med områden som ska vara svenskar då? Det Fria Sverige heter den som det går strålande bra för, exakt vad vi behöver.

  … men visst ja du var för defaitistiskt för att se ur det längre perspektivet och hoppade av. Så sluta klaga.

  Svara
  • Avatar

   Egentligen vet ju bara Ingrid och de som sitter i styrelsen i DFS varför hon hoppade av. Jag tror inte det var p.g.a. defaitism utan för att Ingrid vill vara sin egen helt och hållet. Jag har heller aldrig hört henne yppa ett ont ord om föreningen. Självklart måste man få beklaga sig över våra styrande vedervärdiga agenda och inställning till det svenska folket och dess kultur även om man står utanför DFS.

   Svara
 3. Avatar

  jomen folkmord är folkmord.
  folkutbytet är pri 1.
  alla medel tas i bruk för att uppnå målet, den slutliga lösningen på svenskfrågan.
  man ska inte ha några illusioner om att folkmordet helt plötsligt avbryts, det kommer att slutföras, så är det bara.
  visst, man kan ju gömma sig i obygden, långt från tätorter, och leva i en slags fred.
  faktum är att det idag inte finns en enda tätort i sverige som undantagits från främlingsinvasionen och den följande ockupationen.

  Svara
  • Avatar

   Som barn hade jag ”eliten” öga mot öga. Tro mig när jag säger att när kontrollen väl installerats, kommer alla nödvändiga resurser att sättas in för att hitta och plocka upp varje enstaka individ som lyckats gömma sig.

   Svara
 4. Avatar

  ”Vi har ingen rätt att leva i fred och ro i vårt eget land, ingen ska tillåtas komma undan ’det nya Sverige’.”
  — Just så var det uttänkt och planerat från början. Målmedvetet systematiskt skall inte en enda vit tillåtas komma undan.

  Nu gäller det att spjärna emot med varje fiber, och konstruera vita ’reservat’ som är omöjliga att ockupera. T.ex. tål enbart den vita rasen mjölk. Försök ni bara, att tvångskvotera brunhyade till ”mjölkdrickarnas förening — öppen för alla”. (Laktosfri mjölk är dock en fallucka.) Genen för blå ögon formar även hjärnans frontallob, och ger oss vita ett speciellt strategiskt tänkande. Vilka verksamheter kräver denna gen eller viss IQ? Bara en svensk kan ro in i en vik, förankra ekan, lägga sig på durken och lyckligt ensam betrakta himlen. Vi trivs ensamma i naturen och snön. Kan globalisterna inte rasblanda någon nisch (trots att raser inte finns), lär de dock vilja förstöra den, kapa våra rötter och utplåna hela vårt kulturarv.

  Det behövs en folkrörelse att konstruera en ’mångfald’ unikt svenska verksamheter ’öppna för alla’, men som i realiteten bara svenskar vill eller kan deltaga i. En välkomnande uppmuntran för mörkhyade att deltaga, testar verksamhetens effekt och motverkar anklagelser om rasism och diskriminering.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Intressanta förslag!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.