TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Faran med allt fler muslimer på apoteken – apoteksdörrarna riskerar att stängas för oss

Publicerad 28 juli, 2019

När samhällskollapsen kommer riskerar kroniskt sjuka svenskar att drabbas mycket hårt. Risken med många muslimska anställda på apoteken är att dessa hellre delar ut livsnödvändiga mediciner till sina muslimska bröder och systrar än till ”otrogna” svenskar. Apoteksdörrarna riskerar att stängas för oss, skriver Ulrika Hallgren.

Jag lyssnade på Ingrid & Marias podd Nyhetshelgen#19 där de tog upp Luai Ahmeds samtal med en saudiarabisk flykting som blivit oerhört illa behandlad av en arabisk muslimsk polisman, och även blivit grovt misshandlad på olika asylboenden han flyttats mellan. När det läckte ut att han är homosexuell blev han svårt misshandlad av övriga muslimska migranter.

Att sätta muslimer på yrkespositioner inom säkerhet, rättsväsendet och liknande myndigheter innebär en fara för oss svenskar redan nu – men ännu mer i framtiden. Här vill jag ta upp ett område som de flesta svenskar kommer i kontakt med, nämligen apoteken.

Sedan avregleringen av det statliga monopolet har privata apotek närmast exploderat i antal. På apoteket.se kan man läsa:

”På nyårsdagen den 1 januari 1971 vaknade drygt 600 egenföretagare inom apoteksnäringen till en helt ny vardag. Från och med i dag var de statsanställda apotekschefer i ett statligt monopolföretag. Monopolet blev dock en parentes i historien. Knappt 40 år senare omreglerades apoteksnäringen, och det blev återigen tillåtet med privatägda apotek.

Under 1990-talet svepte en avregleringsvåg genom Sverige. Ett flertal branscher som styrts av ett statligt monopol utsattes nu för konkurrens. Men trots flera utredningar som förordade en avreglering, stod apoteksmonopolet pall fram till 2009. Ett starkt skäl till den omreglering som då genomfördes, var att tillgängligheten i Sverige var sämre än i andra jämförbara länder.”

Jag är ofrivillig stamkund

Jag är själv ofrivillig stamkund på grund av en kronisk ledsjukdom och har således besökt oräkneliga apotek runt om i Stockholms län. Jag har då lagt märke till att det på vartenda apotek arbetar ett flertal muslimer – som alla bär hijab eller annan muslimsk huvudduk. Muslimska män är också en vanlig syn och även de får antas vara rättrogna eftersom de oftast har radband, det vill säga ett snöre med kulor som används för att räkna böner. Mina iakttagelser har bekräftats av svenskvänliga kamrater som har helt andra glasögon på sig än de som fortfarande sover.

Jag är på sätt och vis beroende av min bromsmedicin, men det händer att jag glömmer att ta den och det värsta som händer är att jag blir oerhört trött och kan dra på mig besvärliga men övergående inflammationer. Men det finns väldigt många svenskar som faktiskt skulle dö utan sin medicin, exempelvis hjärtsjuka, människor med onormalt högt eller lågt blodtryck och diabetiker. Jag har själv diabetiker i min närhet som skulle hamna i livshotande diabeteskoma om de inte får sitt insulin.

Problemet med muslimer på apoteken är att muslimer alltid förväntas ställa sig på sina muslimska systrar och bröders sida. Även de sekulariserade muslimerna, de som upplevs som välintegrerade och försvenskade, kommer i ett skarpt läge att vara lojala med de sina. Och skulle de vägra kan vi förvänta oss att de kommer att utsättas för starka påtryckningar från imamer, släkt och vänner:

”Stå med dina muslimska bröder och systrar annars kommer du för evigt i våra ögon att vara oren och smuts för oss!”

Kanske kommer de att hotas till livet eller till och med kastas ut från balkonger som varnande exempel för andra.

Sjuka svenskar kommer att drabbas hårt

När samhällskollapsen kommer riskerar kroniskt sjuka svenskar att drabbas mycket hårt. Risken med många muslimska anställda på apoteken, är att dessa hellre delar ut livsnödvändiga mediciner till sina muslimska bröder och systrar än till ”otrogna” svenskar. Apoteksdörrarna riskerar att stängas för oss.

Jag har kommit till slutsatsen att avregleringen av apoteksmonopolen är en del av agendan att förvandla Sverige till en shariastat. Att viktiga samhällsinstitutioner som polis, räddningstjänsten och myndigheter medvetet satsar på att få så många muslimer som möjligt anställda, betyder att dessa enkelt kan ta över när kollapsen inträffar – den som kan leda till ett fullskaligt inbördeskrig.

Att inte ha tillgång till medicin drabbar inte bara kroniker utan de flesta svenskar, även de som i dag är fullt friska. Vid en större kris sinar vattnet snabbt. När toaletterna slutar fungera och det inte kommer något vatten ur kranen blir det svårt att upprätthålla en basal handhygien. Det kan räcka med en liten mängd till exempel E. coli (kolibakterier) på fel ställe för att slå ut många människor, främst barn med mindre motståndskraft. Jag har själv arbetat inom sjukvården och har således erfarenhet av vad en liten mängd fel bakterier på fel ställe i kombination med dålig handhygien kan ställa till med. En hel avdelning kan i värsta fall få isoleras och sjuksalar endast beträdas under rigorösa hygienrutiner.

Om en magsjukeepidemi utbryter i en krissituation med begränsade mängder vatten kommer många att drabbas av dehydrering, det vill säga uttorkning. Det kan i sin tur leda till svåra rubbningar i kroppens nödvändiga natriumbalans och i värsta fall till svåra kramper och medvetslöshet. Om krisen blir riktigt allvarlig kanske vi måste lämna våra hem och samlas i skyddsrum. Många människor på liten yta i kombination med begränsad tillgång på vatten och svårigheter att upprätthålla basal handhygienen, kan orsaka katastrofer.

Behöver vi förbereda oss?

Antibiotika som kan stävja farsoter som skulle kunna ta död på en stor mängd människor, finns bara på apotek och sjukhus. Det kommer inte heller att bli lätt att få ut receptfria läkemedel som febernedsättande, vätskeersättning och liknande. Tänk på hur det var förr i tiden när det varken fanns medicin eller kunskap – många liv skördades. Om vi inte kommer åt våra läkemedel kan vi hamna i moderna epidemier som skördar många liv.

Behöver vi förbereda oss för kommande större kris?

Svar ja! Jag har vid upprepade tillfällen tagit upp detta med vänner, men det är oklart om de insett allvaret. Det är därför jag skriver denna artikel som kanske kan fungera som en ögonöppnare för dem som inte har förstått vad vi står inför. Jag brukar säga att uppmärksamhet föder vaksamhet och möjligen också en ökad stridsvilja hos vårt folk.

Att förbereda sig för en kris är oerhört viktigt, det kallas preppning. Det är viktigt att se till att ha torrvaror, fett, vatten, tvål, handsprit och läkemedel hemma. Förr rekommenderade jag alltid MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som en källa till hur man kan tänka kring preppning. Men eftersom även MSB har infiltrerats och står under påverkan av svenskfientliga krafter bör vi helst vända oss till andra kanaler. Bara en sådan sak som att förre rikspolischefen Dan Eliasson numera är chef för MSB, en person som vi vet inte är en vän av Sverige och svenska folket.

 Ulrika Hallgren

https://www.youtube.com/watch?v=5AXVdwO3y4w&t=13s


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

79 Kommentarer

 1. Avatar

  Så viktigt att upplysa om. Jag har reflekterat över samma sak men också över att vissa imamer uppmanat till jihad genom förgiftning. Jag har du främst tänkt på sjukvårdspersonal men givet vis är även apotekspersonal en stor säkerhetsrisk

  Svara
  • Avatar

   Jo det har dom väl, det finns ju något som heter valsedlar

   Svara
   • Avatar

    Intressant kommentar Bengt!

    Nu vet vi inte hur illa det är, man läser och lyssnar på vad många skulle kalla för konspirationsteorier och i detta fallet att din/min/folkets röst inte spelar någon roll då regeringen endast är en slags kuliss som styrs av betydligt starkare makter – globalisterna ute i världen.

    Att ens greppa detta känns väldigt komplext och sorgligt men påståendet är nog inte helt utan substans.

    Vad jag egentligen ville säga att när det händer något allvarligare (som sker typ dagligen ?) i ett typiskt område eller på en ort dit ”white flight” skett så brukar vi politiskt vakna säga ”Jaha, de får det dom röstat på” En White flight föregås egentligen av ett politiskt uppvaknande i den grad att de börjat att tycka att situationen är jobbig och att vardagstryggheten inte finns kvar. Detta löser dom med att flytta men INTE agera för en förändring på något annat sätt.

    Mynttorgsaktivisterna har ”valarbetat” dvs åkt runt bland valstugorna för att se att någon inte utfört valsabotage för AfS räkning. Man behöver bara slänga en snabb blick på köerna till alla de olika partiernas valsedlar och trots white flight och att de på så vis är medvetna om ett Sverige i fritt fall så är det övervägade många som utan att tveka plockar de landsförstörande partiernas valsedlar. Du kan säkerligen förstå frustrationen vi då känner? :'(

    Svara
 2. Avatar

  Om muslimerna lever på socialbidrag så klagar ni på att de är samhällets parasiter och lever på våra skatter. När muslimerna utbildar sig och börjar arbeta så klagar ni också. Vad är ni ute efter?

  Svara
  • Avatar

   Jag litar med stor försiktighet endast på muslimer som inte bär huckle och där männen låter sina barn leka med icke muslimer och låter sin dotter bada tillsammans med andra barn och pojkar i skola och fritid, INGEN ANNAN!!

   Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Vi är ute efter att försöka förstå vad som kan hända med svenska folket när landet blir islamiserat. Är det svårt att förstå?

   Svara
   • Avatar

    hahahahha. Fyfan vad hotade ni känner er ?
    I varje land brukar människor i sånna här lägen ställa sig framför sin regering och demonstrera i flera dagar ? Har ni gjort det ? Nej. I stället har ni gömt er under bordet och gnäller. Dessutom kommer Sverige inte bli islamiserad. Har Frankrike blivit det ? Nej !

    Svara
    • Avatar

     jo Frankrike är redan islamiserad, ta tidningen så enkelt är det. Islam har tagit över och kom för att stanna. Den son törs öppna munnen beger sig i livsfara

     Svara
  • Avatar

   Vi vill att de skall åka hem till sina egna länder och bygga upp dem som vi gjort med vårt eget. Vi vill inte bli utbytta, eftersom Sverige är svenskarnas land och vi är ett mycket litet folk som i likhet med andra folk har rätt till sitt fosterland.

   Svara
   • Avatar

    Lasse när ni lämnar våra länder och skicka inte era trupper ditt eller sälja vapen till diktaturerna i våra länder då åker vi hem lämna oss i fred och när vi är här i Sverige under tiden då utbildar vi oss och bygger samhället hur många apotekare muslimer säljer narkotika ?illegalt eller läkare som skriver narkotika framkallande mediciner till kunderna aldrig så ni rasister ville stänga samhället för muslimer men ni kan inte eftersom muslimerna har blivit en del av samhället så sluta med de falska påstående mot muslimer rasisterna har använd samma metod mot judar men de har inte lyckats apotekare muslimer betalar skatt och de skatter sitt jobb men ni harar Sverige tyvärr inte bara muslimer

    Svara
    • Ingrid Carlqvist

     Den främsta anledningen att muslimska länder är shit hole countries är islam och muslimerna. Vart ni än åker så följer samma slags problem.

     Svara
   • Avatar

    Sverige har aldrig blivit förstörd på samma sätt som länderna de flesta invandrarna kommer från. Så det har aldrig riktigt funnits något för Sverige att bygga upp då det aldrig har blivit förstört av krig och annat. Det är nästan omöjligt att ”gå tillbaka till sina hemländer och fixa” för att det är omöjligt att fixa något tex Syrien, just nu är det omöjligt att fixa något där.

    Svara
  • Avatar

   Daniel!

   Ställ dig i stället frågan; vilket Sverige du vill ge till dina barn? Om du inte har egna barn så har du säkert närståendes barn runt omkring dig. Kanske en lintott som med glädje skuttar gräsmattan fram i klädd endast blöja och för övrigt naken hud som värms av solens varma strålar? Om vi stillatigande ser på så accepterar vi också den snabba islamisering som sker och där vi redan nu har förorter som tillämpar sharialagar. Kanske du redan nästa sommar då får sitta och beskåda samma lintott men då med hijab på huvudet och fotsid klänning? Om så blir så lovar jag att den täckta lintotten inte med glädje skuttar fram….

   Svara
  • Avatar

   Vad jobbigt det måste vara för de flesta här att se människor av utländsk härkomst som arbetar och betalar skatt. Vad jobbigt det måste vara för er att vara så paranoida. De (ev muslimer?) som har servat mig på apoteket varit väldigt serviceinriktade. Dessutom har jag haft muslimer till arbetskamrat, haft både läkare och sjuksköterskor som är muslimer? Vet ni era korkskallar, jag bryt mig inte har blivit väldigt bra omhändertagen och trygg med dem. Man bemöter andra som man själv bli bemött. Så enkelt är det.

   Svara
   • Avatar

    Agneta Sundström: Vi tycks vi inte tala om samma saker. Har till och med bekanta som är muslimer och haft kollegor likaså, mycket trevliga människor. Vidare är de väldigt serviceminded och vänliga på Apoteken men ännu är vi i ”fredstid” Visualisera att något ohanterbart bryter ut, vilka i din omgivning vill du först av allt komma i kontakt med och sörja för deras trygghet? Är det dina ”serviceinriktade” muslimska apotekare eller är det dina nära och kära, dvs dina ”egna”?

    En troende muslim är dessutom INTE som en troende kristen. Inom islam gäller imamens order, punkt slut. Om läget blir skarpt här så är det i vårt fall INTE prästen i kyrkan som kommer dela ut order vad du ska göra så denna skillnad måste du sätta dig in i, annars kommer du landa med ett brak när det smäller vilket vi delvis sett nu med ”Coronakrisen” Vi som vaknat politiskt visste och hade redan förutspått att en kris i någon form stod innanför dörren, lägg därtill på att vi ännu inte sett slutet på det som idag sker.

    Kort sagt, lyder en muslim inte imamens order så är densamme att räknas som ”oren” och riskerar lynchning (alternativt fall från balkong eller liknade scenario) så för din egen skull bör du skilja på ”sak och person”

    Har man till dags datum inte fattat vad det handlar om så får man vackert stanna kvar på perrongen när tåget går…

    Svara
  • Avatar

   Varför har de bara smörjobb?
   Skatteverket,Försäkringskassan,Tolkar,Migverket inkvoteringar på alla Myndigheter och framför allt Media och inom politiken.
   Här i Thailand blandar kvinnor cement o sand med en hacka för hand i 40gr.
   Inget för fisförnäma Muslimer i Sverige precis.

   Svara
  • Avatar

   Om muslimerna lever på socialbidrag eller arbetar är inge större skillnad. Vem tror du betalar största delen av deras lön?

   Svara
   • Avatar

    Har de en utbildning och fast tjänst så är det möjligen studiemedlen du varit med och betalat om de är utbildade i Sverige. Dessutom betalar de tillbaka , även genom skatten på lönen. Vi alla är med och sponsrar lönen till anställda i kommuner, landsting och stat. Även till Svenskar. Okunnig är vad du är.

    Svara
  • Avatar

   Herre gud vad naivt!
   Gemene svensken förtjänar verkligen en käftsmäll, och den kommer komma fortare än ni tror.

   Svara
   • Avatar

    Ja! Käftsmällen kommer vara rungande hård och skicka godhetsknarkarna flera meter med tryckvågen. Agneta som skriver ovan är en av dessa.

    De som lägger in sin egen tolkning att ”vi hatar alla muslimer” är det inte någon större idé att tala till. Med anda ord, en form av obildbarhet.

    Agneta bör nog behandla andra som hon själv vill bli behandlad, ta bort händerna hon håller för ögonen och läsa det vi faktiskt skriver.

    Svara
  • Avatar

   Jag håller med dig helt och hållet. Det är dessutom en hög utbildning och som kräver en hel del att läsa till. Även om vi är musliner eller icke så har vi EXAKT lika chans att komma där den kvinnan på bilden är, sätt dig själv i skolbänken då.
   Islam handlar om frid och fred, det ni framhäver är inget rättvist sätt mot muslimer, ta er ut och prata med människorna istället.
   Median är till för att få folk att hata varandra, för ingenting. Det är median som vill att ni ska tänka fel och i detta fallet skriva fel.

   Svara
 3. Avatar

  Ni måste skämta!!!

  Svara
 4. Avatar

  apotekare är ett högstatusyrke i mellanöstern.
  därför är detta yrke populärt bland araber.
  MEN!
  läkemedel är big business, att läkemedelsindustrin skulle misslyckas med att förse marknaden med vad marknaden vill ha är osannolikt. så var inte oroliga mediciner kommer alltid att finnas tillgängliga.
  MEN!
  varför handla av en invandrare? sök er till apotek där apotekaren är svensk.
  det är genom sina val som konsument man påverkar samhället.
  om ingen handlade av invandrare så skulle inga invandrare finnas på apoteken.
  i vart fall så skulle dom vara färre.

  Svara
 5. Avatar

  Sluta att hacka ner på den muslimska kulturen, det är mycket av den vi skall ta till oss och acceptera. Varför skall en svensk kvinna kunna gå runt som en slampa och visa en massa hud och dessutom tro att hon i detta skick har rätt att åka buss? I Saudi Arabien och Iran hade hon blivit piskad, med vilken rätt tror hon sig kunna bete sig så i Sverige? Vad tycker vår begåvade stadsminister Stefan Löfven om saken?

  Svara
  • Avatar

   ”I Saudi Arabien och Iran hade hon blivit piskad, med vilken rätt tror hon sig kunna bete sig så i Sverige?”…??
   En va mina bästa vänner är muslim och har muslimer i släkten så dömer inte ut dem samtidigt som jag är väl medveten om oroligheterna EN DEL av dem för med sig. Men hur kan du skriva så???? Om en kvinna vill klä sig lättklätt är det hennes val, precis som det är en Muslims kvinnas val att täcka sig. Att säga att hon skulle bli PISKAD i muslimska länder lär inte få svenskarna att öppna sina hjärtan för muslimer, om det nu är ditt mål med den texten. Vi vill verkligen INTE ha ett sådant tänkande hit, att en kvinna bör piskas om hon inte klär sig som andra tycker är lämpligt. Så hur kan du ens tro att DU har rätten att döma ut andra pga hur de klär sig?? Du beter dig likadant som människorna du själv fördömer!

   Svara
  • Avatar

   Andersson: seriöst? Ska en kvinna inte få gå i linne och shorts på sommaren utan att bli kallsd slampa?
   Då tycker jag du ska gå först i kön som säger till alla män att de inte för gå barbröstade eller i tanktops i värmen

   Det är de svagare af könet MÄN som inte kan styra sina lustar som ska bestämma hur resten av världen klär sig??

   Svara
   • Avatar

    Herregud på vårdcentralen där jag jobbar som sjuksköterska hjälper jag massa svenskar för att de ska må bra, upptäcker att de har sjukdomar som de inte visste att de hade, hjälper till vid hjärtproblem… Läkaren är också muslim och invandrare och jobbar för fullt för att hjälpa andra svenskar, bor i ett mindre samhälle där de nästan endast bara finns svenskar och finska inte klagar jag eller ger sämre vård till dem bara för de inte är muslimer som mig… Varför tänker du på de sättet. Är de för du är rädd för de som är främmande för dig för du inte har kunskap om islam och endast lyssnar på media??? Om du är kronisk sjuk då har du säkert stött på många snälla och hjälpsamma personal som är invandrare och muslimer inom vården
    För det har jag.

    Svara
   • Avatar

    Toppen att så många vaknat upp och gett sig in i en het debatt! Vi har inte alltid kunnat klä oss hur vi vill i Sverige framförallt inte kvinnor. Det är en accepterad sedvänja vi har haft sedan c:a 50-år. De som vill behålla denna sedvana gör bäst i att stå upp för den precis som kvinnan gjorde i Malmö. Inte knyta näven i fickan eller gå hem och gråta utan offentligt stå upp för sina åsikter som hon gjorde. Att bussbolaget och även politiker gått ut och fördömt chaufförens agerande visar att vi fortfarande har rätt att klä oss hur vi vill, men den rätten liksom mycket annat vi tar för givet kan försvinna om vi inte står upp och försvarar den. Sedan vet vi inte varför chauffören agerade som han gjorde, han kanske var frustrerad över att arbetsgivaren infört någon kränkande klädpolicy med förbud mot kortbyxor och krav att alltid ha uniformsjackan på oavsett temperatur. De med makt vill alltid påtvinga dem de anser underlydande en massa regler så att de hela tiden påminns om sin plats och det är något man hela tiden måste bekämpa om man strävar efter ett jämlikt samhälle, oavsett om det gäller mellan kvinna och man eller arbetsgivare och arbetstagare. Detta maktmissbruk måste bekämpas oavsett om det är förpackat i religion, politik eller moral. För övrigt, vad är en slampa?

    Svara
  • Avatar

   Vi i Sverige får klä oss som vi vill, om du nu uppfattar att en sådan kvinna är klädd som ”en slampa” så tittar du genom dina islamska ögon! Ta din väska och flytta till Saoudi Arabien, där kan du vara glad och lycklig, men sluta kalla Svenska kvinnor för slampa.

   Svara
 6. Avatar

  Ni som skriver såna här extrema vansinnigheter borde på fullt allvar bli tvångsomhändertagna då det tyder på allvarlig psykisk sjukdom. Den värsta skit jag läst.

  Svara
  • Avatar

   Klart paranoida människor här. Kan de ens gå till ICA och handla, åka buss åka taxi mm. Alla taxichaufförer som skjutsar min mor i färdtjänst, är vänliga och tillmötesgående.

   Svara
  • Avatar

   Även Om man lider av tvångstankar och förföljelsemani så är det inte ett skäl för tvångsomhändertagande. Men hets mot folkgrupp ett brott. Jag tycker att inlägget är det senare.

   Svara
   • Avatar

    Agreed. Det har var seriöst det värsta dravel jag läst på år och dar. Att det finns människor som på allvar tror på dessa avloppsstinkande konspirationsteorier är för j-a sorgligt.

    Svara
   • Avatar

    Hej
    Jag är inte förtjust i muslimer och för min del får de gärna åka hem men att vara så paranoid som du är tyder mest på låg intelligens. Dessutom skulle jag kunna säga samma sak om dig som du säger om muslimerna. Du är sjuk och jag som frisk universitetsutbildad betalar stora delar av din medicin och sjukvård. Jag har universitetsutbildning och har arbetat fulltid sen jag var 23 år gammal och tjänar nästan 800’ om året. Har ingen lust att försörja lågutbildade sjuka svenskar, feta människor, alkoholister m fl men jag gör det för att alla människor kan inte rå för hur deras liv blev. Ok jag är lite bättre än du men hjälper dig ändå. Att du är född i Sverige är för övrigt bara tur, inget du åstadkommit själv. Så innan du fortsätter med dina rasistiska idéer ta en titt på dig själv för du skulle inte klara dig utan mig eller andra friska intelligenta människor.

    Svara
  • Avatar

   Hahaha! Hahahah! Skit är uppenbarligen vad du äter till middag.

   Svara
 7. Avatar

  Har tidigare skrivit här att om det blir en så kallad knallhård”samhällskollaps ”så är det enda sättet att få dom som är politiskt sovande döda och flagrant sönder piskade att stå upp från dom inpiskade lögn MSM döda.?

  Det kommer troligen ej då icke heller nära framtid att sedemera finnas socialbidrag eller gratis el för kalla dagar då vi har vinter minusgrader samt inte längre någon billig tandvård för 50 Kr per besök.

  Jag tror precis som Leif Österling intervjun sade på frågan om samhällets ekonomiska Sverige kollaps om 5 till 10 år ?att ( ÄR DET INTE DET SOM ÄR SJÄLVA LÖSNINGEN PÅ SVERIGES PROBLEM?)
  Om vi numera går käpprätt mot en ekonomisk samhällskollaps.

  Lösningen är också att flytta ut till rena rama öde glesbygden där man kan elda med ved och fiska samt kan odla grödor samt plocka bär i skogen.? Frukta inte Herren Gud skall försörja sitt folk i ödemarken och i öken exilen ???

  Svara
 8. Avatar

  Fu fan vilka jävla gnälliga hycklare svenskarna är som folk muslimerna kommer att stå på varandras sida mot dem ”otrogna” för det första så är islam en MULTIETNISK religion och många av dessa folkgrupper hatar varandra mycket mera än vad man hatar västmänniskor.
  Och för det andra vad gjorde svenskarna i Kongo då dem blev självsrändiga ifrån Belgien ställde inte sig svenskarna på sina egnas sida eller????
  Seriöst för fan ta och ge er och ge fan i att gnälla darför att det verkar som att gnälla är det svenskar är riktigt bra på att göra.

  Svara
  • Avatar

   Ja men det är betydelselöst för det enda invandrare (muslimer) verkar va jätte duktiga på är att fly från land till land, mjölka statskassorna på pengar i varje land, utnyttja andra till sin egen fördel, inte kunna prata svenska när man jobbar på offentliga platser, slå sina barn, spela offer första tiden och sedan låtsas som att de varit konstruktiva och produktiva när de i själva verket fått inkvoteras just på grund av sin religion i efterblivna länder som Sverige med den absolut mest efterblivna befolkningen(ca 60%) i världen, bygga moskeer och kräva kräva kräva, förbjuda förbjuda förbjuda, inte integrera sig när de får sim livschans till ett bättre liv, uppenbarligen funkade inte islam i era länder så varför ska det funka här? som du själv säger hata varandra och andra men det skribenten försöker säga är när kollapsen sker då får du och dina jämlika inom politiken med total ignorans se på bullar. Jag förstår att du inte tillhör den smarta delen av människosläktet men försök hålla truten där truten ska hållas och öppna den där det gör nytta i toalettstolen. Jag är själv invandrare kommer från ett muslimskt område men tar hellre livet av mig än blir muslim eller väljer att bo i ett land/område med majoriteten muslimer. Jag får rysningar bara vid tanken. Tänk samling på torget och piska kvinnor en efter en, män halshuggs om de snattat en chokladbit, konstanta störande ljud från högtalare i varenda hörn, och glöm allt vad Nike och Adidas är för då blir sharia det nya klädesmärket. Jag har upplevt det här! Det är inget jag hittar på. Vad gäller piskande och avrättningar har jag bara sett genom att titta på youtube där det finns videos som bevisar att detta faktiskt sker. Jag har också läst koranen där det står eller referas till i Haditerna och tafsir om piskande och avrättning. Så jag återger min upplevelse och information jag tagit in från olika källor som youtube.

   Svara
   • Avatar

    Detta är ren islamofobi, det är människor som du som faktiskt behöver det.
    Islam betyder frid och fred, inte det som media och dina demoner i huvudet säger.

    Svara
 9. Avatar

  Plötsligt har här samlats ett antal inläggskribenter som ser något positivt med den muslimska massinvandringen?
  Har Stora Larmet gått på AFA och liknande vänsterblivna organisationer?
  Muslimer anser sig vara bättre, mer värdefulla och defintivt överlägsna ALLA andra.
  Skulle en kris inträffa, av vad slag det vara månde kommer leden att slutas och man kommer att prioritera ”sina egna” allra först.
  ”Svensk lag” har inget värde för dem.
  För en muslim finns det bara två sorts människor muslimer och ”övriga”.
  Fö var finns ett fungerande muslimskt land? Hur gick det i Libanon när man tog över?
  Dessutom om en svensk tjej vill klä sig lite halvslampigt, låt henne göra det. Det är HENNES problem, inte nån annans. Och hon är defintivt inte nån som är fri att våldtas!!

  Svara
  • Avatar

   Hur många av er som ser muslimer som ett hot har någon gång ens pratat med en muslim? Jag känner flera och några tillhör mina bästa vänner. De skulle aldrig ta till sånt ni skriver om. Dessutom är de goda människor!!! Vi umgås inte med våra religioner(jag tror inte på nåt och det är helt ok för dom) vi umgås som dom vänner vi är!!! Så patetiskt med denna rädsla för det man inte känner till

   Svara
   • Avatar

    Hur vet du det? Har du frågat dem?

    Svara
   • Avatar

    Jag kommer från ett muslimskt område i ett kristet land! Så vad du snackar om är inte ett dugg sant. Var kommer dina muslimska vänner ifrån?
    Albanien Bosnien eller Syrien iran itak afghanistan saudi arabien tunisien, egypten tjetjenien? Kuzbekistan? Uzbekistan? Vilket -stan? Det finns skillnad. Stor skillnad. Dina så kallade muslimska vänner säger du inte skulle ta till sånt vi skriver om! Men det vet du inte för du har inte kommit till den situationen där du har fått erfara sådana situationer. De räknas till dina bästa vänner men är du säker på att det är ömsesidigt? För jag vet och jag hör när många muslimer pratar om svenskar och de säger inte snälla saker hur bra vänner du naivt verkar tro att ni är. Den största skillnaden i historien har varit vänsterns naivitet och i Iran avrättades de alla när de väl hade hjälpt till att släppa fram Khomeini. I Libanon likaså med exakt samma naivitet som du besitter. Det finns absolut de som har försvenskat sig men en mycket liten skara. Du kanske verkligen har dragit guldlotten i det här spelet men gör lite efterforskning, ex gå och läs kommentarerna om Paty när det rapporterades att han blivit halshuggen. När du går in i ett svenskt apotek och de står och pratar arabiska i kassan eller receptkassan och du förstår ingenting vad de säger om de kommer överens om pris eller får speciella rabatter eller special medicin. Korruption är vanligt i dessa länder tyvärr men så är det. Varför tror du kommunerna i dagsläget måste dra åt snaran riktigt hårt jo för att pengarna som kastats i sjön på alla dessa värdelösa projekt där kanske ett par procent lyckats få ett riktigt jobb är slut. Att öppna ett apotek kan du inte göra som svensk idag du kommer få Nej! Men är du muslim då kvoteras du in i samhället och får statligt bidrag och hjälp till allt. Alla muslimer är inte dina vänner och de som inte är det kommer du få möta i varenda lilla hörn du vänder dig och varje gång kommer du inte vara lika nöjd som du tror att du är idag. Jag vågar sätta mitt liv och påstå starkt att du inte varken umgås med arabiska muslimer eller afrikanska muslimer eller bor i en förort med många arabiska och afrikanska muslimer. Jag pratar från min livserfarenhet och jag har släkt som blivit muslimer så jag vet vad jag pratar om. Du kommer säga alla muslimer är inte så och kanske inte men de är allt för många för att överhuvudtaget ta den risken och dra ner detta landet i ? hålet där flera andra länder befinner sig sen tusen år tillbaka.

    Svara
  • Avatar

   För att få receptbelagda mediciner måste man gå till läkare och fä läkemedel utskrivna vilket du fått om du blir sjuk. Då på så kallat E-recept. En apotekare kan då ”inte sitta och hålla” på medicin som många tycks tro här. Efter som systemet är datoriserat. Inte tvärtom heller, svenska apotekare kan inte vägra lämna ut läkemedel till invandrare som behöver DRM. Er ett läkemedel slut beställer de nytt/alternativt kollar om det finns ett apotek i närheten som har det. Det märks hur okunniga dom flesta är här.

   Svara
 10. Avatar

  Vet faktiskt inte varför jag får upp en sån här skit som rek åt en .

  Det gnälla när muslimer jobbar och det gnälla när de inte gör det. Och man kommer på vansiniga teorier .
  Alla somm jobbar inom yrken kan roffa åt sig och ge åt sina anhöriga först .det är väldet som är största faran .
  Så mycket fascistisk propeganda

  Svara
 11. Avatar

  Alla svenskar som ser något positivt med islam/muslimer rekommenderas att läsa Johan Westerholms redogörelse för hur Muslimska Brödraskapet smyger in sina medarbetare i olika organisationer och offentliga institutioner för att främja sina bröder och systrar..
  http://www.ledarsidorna.se
  Ser inget positivt med muslimer i Sverige.
  Om detta, av vissa obildade här, ses som ”fascistiskt” – må så vara, det avslöjar bara massiv okunskap i ämnet.
  Sverige är idag ett sekulärt land och jag har förstått att muslimer av en stor del av okunniga sekulära bara ses som ”några ännu lite mer konstiga än kristna”
  Läs på. Inget kan vara mer fel, de är mycket målmedvetna i sitt arbete att muslimifiera landet..

  Svara
  • Avatar

   Övertygad om att Johan Westerholm är väl insatt i hur man smyger in sina bröder och systrar.

   Svara
 12. Avatar

  Men herregud, vilken paranoia! Detta är ju inte friskt! Vilken samhällskollaps??

  Svara
 13. Avatar

  Skulle du kunna tänka dig att byta ordet muslimer mot t.ex. judar eller kristna i din artikel? Hur skulle du och dina typer reagera om en muslim i ett muslimskt land skrev samma fördomar som dina om t.ex. judar eller kristna?
  Det som du skriver här är bara fördomar från din egen fantasi och som helt saknar belägg.
  Sluta hata och älska alla så kommer du garanterat att må mycket bättre, är mitt råd till dig.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Den dagen muslimer gör om sin religionsideologi och ser ickemuslimer som lika mycket värda som muslimer, tillåter yttrandefrihet och öppen kritik av islam, lägger ner allt våld etc etc – då ska jag sluta publicera artiklar som varnar svenskarna för vad som kommer att hända när islamiseringen blir värre och värre. Men det kommer ju aldrig att hända, så jag fortsätter.

   Svara
   • Avatar

    Lider ni av paranoid schizofreni? Det går att medicinera!!! Skynda skynda till apoteket! Herrejösses…

    Svara
 14. Avatar

  Man ser klart att kritikerna av denna artikel har samma typ av bristande språkkunskap. Sannolikt rör det sig därför om en och samma person som skriver under diverse pseudonymer. Men givetvis kan det ju vara så att det rör sig om ett flertal personer, som alla därmed utgör bevis på hur intellektuellt undermåliga våra motståndare är.

  Svara
 15. Avatar

  Löjligt, löjligt, löjligt att det är skrattretande. Vissa personer verkar lida av sjukdomen Dystymi som är en långvarig depression där en av symtomen är pessimitisk inställning. Jag skulle råda er att söka hjälp istället.

  Svara
 16. Avatar

  PS/ en muslimsk svensk medborgare

  Svara
 17. Avatar

  Men nej, era jävla foliehattar. Era konspirationsteorier är löjeväckande.

  Svara
  • Avatar

   Förstår inte hur problemen är så uppenbart för många människor, men samtidigt osynligt för andra. Jag förstår att folk som bor i finare område och känner ett par invandrare- tror att alla invandrare är så…
   Läser man bara censurerade nyhetsartiklar från gammelmedia, så har man noll koll på vad som händer.
   Det tragiska är väl att det är de mest korkade och oinformerade människor som tror att de vet mest, och ser ner på väl informerade människor. Verkligen modern NPC kultur. Skit i fakta. Den som säger finast floskler har ju alltid rätt. Tänk med hjärtat, inte hjärnan!
   Vadå framtid? Det ända som är viktigt är idag. Eller? 🙂

   Självklart finns det ”bad Apples” oavsett viken religion eller etnicitet man talar om. Problemet är istället agendan. Islam är en fabrik för att producera ”bad Apples”. De få människor som lämnar islam och istället tar åt sig svenska värderingar och följer svensk lag… är defekta produkter i muslimers ögon. Lika värdelösa som oss resterande smutsiga icke-troende svenskar.

   Det jag vill säga är… Ignorera inte verkligheten eller framtidens problem. Läs på hur det ser ut i landet. Läs vad andra länder säger om Sverige.
   Alla länder utanför Sverige ser oss som ett sjunkande skepp. En symbol för varför mångkultur i denna utsträckning inte fungerar. Där finns stora problem. Ni måste bara börja öppna ögonen och sakta bli av med vänsterns hjärntvätt.

   Svara
 18. Avatar

  Haha detta var kanske det dummaste mest ignoranta och helt felaktiga inlägg jag någonsin sett på en rasist/nazist- blogg.
  Inte en tillstymmelse av fakta eller åsikter grundade på någon sorts fakta.

  Haha töntar

  Svara
  • Avatar

   Thomas, förstår du inte hur ironisk din kommentar är?
   Du (felaktigt) säger att de saknar fakta och är oinformerade. Att deras åsikter är felaktiga.

   Samtidigt så säger du att bloggen är rasistisk/nazistisk, utan något bevis alls för detta. Vet du varför? För att du är en typisk NPC. Du vet inget. Kan inget. Förstår inget. Det enda en NPC klarar av är att ljuga och snacka skit om folk, vars åsikter de inte delar.
   För övrigt så trodde jag den här idiotin om att kalla alla för nazister och rasister var över. Guess not. Samma gamla vänster… Mm, med tanke på att er IQ är så låg så är det väl inte konstigt att ni inte har kommit på något nytt ännu.

   Svara
 19. Avatar

  Påståendet att apoteksanställda muslimer skulle förvägra kunder receptbelagd medicin är rent nonsens. Problemmet är att många tillverkare i kristna länder inte förser bl a svenska apotek med livsnödvändig medicin utan måste restföra medicinen. Efter avregleringen av apoteken är de inte längre skyldiga att lagerhålla livsviktig medicin. Så vad är problemet egentligen.

  Svara
 20. Avatar

  Okej ska vi se. Jag var utbildad som jurist och jobbade som advokat i sju år innan jag blev TVUNGEN att flytta och komma hittar för att jobba sen som taxichaufför!
  Vem tror ni är? Om nån ska åka tillbaka så måste alla åka tillbaka till AFRIKA där vi alla människor kom ifrån! Jag var muslim men nu jag är Ateist! Vakna om ni vill hitta en lösning Förbjuda alla religioner annars håll käften ISLAM ÄR EN FAKTA och kommer att stanna!

  Svara
  • Avatar

   En fakta? Nej det är er påhittat skit som allt annat inom religion. Fakta är en sak som till 100% är sant och beprövat. En religion är verkligen inte en fakta.. det är ett på hitt för att göra så idiot människor som dom flesta är ska ha nått att tro på så dom inte tar livet av sig när dom kommer på hur meningslöst dom spenderar år och liv på nått som inte finns..

   Svara
 21. Avatar

  Så fort någon skriver något annorlunda, något som inte alla vänster-människor tycker om, så måste det börja skälla! Rätta er i leden!
  Har ni som röstat på vänstern ens märkt hur våra egna politiker sviker oss!? Mer och mer!? Och funderat på varför? Jag vet inte, men det skulle vara jäkligt intressant att få höra!

  Svara
 22. Avatar

  Psykisk sjuka bönder

  Svara
 23. Avatar

  Vi får väl hoppas att Kristdemokraterna inte kommer till makten. Då får vi tillbaka kyrkoplikt och häxprocesser

  Svara
 24. Avatar

  Artikelskaparen får väl ta på sig huckle vid apoteksbesök om denne är så rädd för att bli negativt särbehandlad svene!

  Svara
 25. Avatar

  Om detta är ett problem enligt er så Se till att era svenska studenter tar ansvar och utbildar sig till farmacevter så kan ni ta över våra platser på apoteket. Skulle varje akademiker med invandrar bakgrund lämna sina positioner oavsett yrke så skulle Sverige gå under. Stolt apotekare och snart tandläkare med invandrar bakgrund ?

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Artikeln handlar inte om invandrare – den handlar om muslimer som har en religiös plikt att sätta sina egna framför oss ickemuslimer. Det är de som utgör en risk, inte alla invandrare givetvis.

   Svara
 26. Avatar

  Detta är en naturlig utveckling av den politik vi för. Den går ut på att försämra för svenskar och överföra västerländska nyttigheter till människor med andra värderingar.
  Det sker i två steg.
  1 Allas lika värde.
  2 Andras värde först.

  Svara
 27. Avatar

  Hej!
  Jag är muslim och jobbar i hemtjänsten och boende för personer med funktionsnedsättning och jag brinner för att hjälpa ALLA människor som vi har. Jag pluggar till biomedicinsk analytiker och ska ABSOLUT hjälpa alla oavsett kön, religion…
  Men vad du belyser och nämner måste tas i stor försiktighet. Det är fel att påpeka något mot en folkgrupp och vi har några exempel ur historien på hur hemska konsekvenser sånt förde med sig. Att du skriver i en kommentar ” Den främsta anledningen att muslimska länder är shit hole countries är islam och muslimer” är något riktigt farligt

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Varför är det farligt att påpeka sanningen? Det som är farligt är det övertagande av vårt land som muslimer är i färd med, oavsett om de själva är medvetna om det eller inte. Jag är väl medveten om att det finns åtminstone några muslimer som är sekulariserade och knappt ens känner till att deras plikt är att alltid sätta muslimer före ickemuslimer. Men vi kan helt enkelt inte ha så många muslimer i vårt land som vi nu har, eftersom det oundvikligen kommer att leda till att vi först blir en minoritet i vårt eget land och därefter helt utplånade. Sverige är svenskarnas land och ska så förbli.

   Svara
 28. Avatar

  Jag är inte helt svensk själv.. men äter en del eller ja massor av mediciner både för kroppen huden och hjärnan. Orkar inte gå in på det mera än så.
  Apoteket i allum partille har den senaste tiden fått muslimska apotekare och kvinnan har get mig alla recept samtidigt fast datum stå när det skall lämnas ut. Jag skulle t.ex hämta ut 100 tabbleter nästa uttag på samma medicin var 100 dagar efter men hon skrev ut 200 st dirket och enligt min egna apoteket sida, se mina recept har hon alltså inte get mig båda mina recept utan bara 200 tabbleter på 1 recept för jag har kvar receptet på de andra uttaget. Och detta är säkert 10 gången hon gör detta.. hade jag brytt mig hade jag kunnat börja sälja narkotika klassade mediciner. Tack vara denna utländska damen. Men jag behåller dom till mig själv och missbrukar dom inte. Men skulle ju kunna missbruka dom, sälja dom etc. Tack vara att dom anställer folk som låsas förstå språket men egentligen inte förstår ett skit.

  Svara
  • Avatar

   Men detta har inget med muslimer att göra utan den säljaren är obehörig att jobba där. Den säljaren skulle kanske tillhöra en annan religion eller ingen religion alls!!!
   Det finns muslimer som sköter sitt jobb och sina arbetsuppgifter bra så skyll på just den personen som gav dig fel antal tabletter inte på en folkgrupp!!

   Svara
   • Avatar

    Jag håller med, detta har ingenting med islam eller muslimer att göra. Detta är bara ren hjärntvätt från media att göra och att du hade en dålig upplevelse och din reaktion för ingenting.

    Svara
 29. Avatar

  Vilken jävla rasist sida!
  Bara skit snack!
  Tror ni inte de finns svenska apotekare som gör samma eller ger invandrare mindre medicin än vad dem ska ha?

  Sluta peka så jävla mycket finger, pga av personer som er växer främlingsfientligheten ich segregationen i vårt land.

  Svara
 30. Avatar

  Frågor du bör ställa dig själv är varför det är ”så många” ”muslimer” som arbetar i de svenska apoteken. Vilka är de som väljer utbilda sig till apotekare/ apotekstekniker? Varför är det, enligt dig, så få sverigevänliga svenskar som apotekare? Är våra svenska apotek verkligen svenska?

  Hälsningar
  En välintegrerad men potentiellt farlig icke etniskt svensk men svensk.

  Svara
 31. Avatar

  Så sjuk SD propaganda, helt utan källkritik som vanligt!

  Svara
 32. Avatar

  Oj vad många fantastiska muslimer det finns, men frågan är varför dessa måste bo i Sverige. Om alla dessa duktiga muslimer kunde fixa sina egna länder istället för att flytta till Sverige så hade vi sluppit alla dessa motsättningar. Problemet är att muslimska länder inte lyckas skapa lika goda samhällen som kristna länder och det är inte svenskarnas fel. Åk hem alla muslimer och visa hur duktiga ni kan vara i era hemländer. Svenskar har klarat sig bra i tusen år utan muslimer och kan klara sig bra även i framtiden. Utan fortsatt muslimsk invandring. Sverige är svenskarnas land och inget annat.

  Svara
 33. Avatar

  Kristus har beordrat oss att kärlek och välvillighet mot andra. Varför inte så mycket hat mot människor som bor med dig och äter av ett vete och dricker från ett vatten? Det är en bedrägeri som du gör för att dela det svenska folket och göra det till en kristen. Och här är en muslim och här är en jud. Trots min religion, som är mellan mig och den som jag dyrkar, men jag har inga problem med någon utom med en orättvis person som måste konfronteras för att inte sprida förtrycket av orättvisa bland människor motiverade av religion eller ras eller någon annan anledning

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.