TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 24: Öppet brev till politruken Jan Eliasson

Publicerad 27 juli, 2019

Den socialdemokratiske nestorn Jan Eliasson gick nyligen ut i en debattartikel i Dagens Nyheter och torgförde sina svenskfientliga åsikter. Gudmundur Bragason säger några sanningens ord till FNs tidigare vice generalsekreterare.

Via sajten Samhällsnytt blev jag uppmärksammad på att FNs tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson skrivit en debattartikel i Dagens Nyheter där han hävdar att vi ska ”se migrationen som en positiv arbetsuppgift”. Att diplomaten och tillika sossepolitruken Jan Eliasson har gjort karriär i Förenta Nationerna säger en hel del om hur det kan komma sig att han ogenerat torgför svenskfientliga åsikter. FN är en korrupt organisation som aktivt arbetar för att krossa den västerländska civilisationen. Det har skrivits en hel del om detta, så det går jag inte in på här. Jag betvivlar att herr Eliasson någonsin läser denna sajt, men jag väljer ändå att vända mig direkt till honom.

Vad menar du med att vi ska ”se migrationen som en positiv arbetsuppgift”? Det är den självgoda och arroganta politikerklass som du är en del av som har skapat problemen och det är ni som en gång ska stå till svars för följderna. Du kan ju alltid ta dig an den i ditt tycke positiva arbetsuppgiften genom att i ditt eget hem inhysa ett antal migranter, flyktingar, nyanlända, ensamkommande flyktingbarn eller vad du nu vill kalla dem. Så vitt jag förstår så har du gott om utrymme i din fina villa och jag utgår givetvis från att du självfallet står för alla kostnader, för du hävdar ju att vi ska ”se migrationen som en positiv arbetsuppgift”. När du väljer att tillrättavisa vanligt folk vore det klädsamt om du föregick med gott exempel. Jag betvivlar dock att du förstår innebörden av detta bland vanligt folk vedertagna uttryck.

”Oh, vad jag är imponerad”

Jag tänker nu gå igenom de fem förslag som du har listat och oh, vad jag är ”imponerad”.

 1. ”Klargöra vad migranter och flyktingar betytt samhällsekonomiskt.”

Jaså, du vet inte det? Då ska jag försöka hjälpa dig lite på traven, så här följer en uppräkning: Ökade kostnader för kriminalvård, sjukvård med mera. Bostadsbrist och till följd av detta högre bostadspriser. Högre försäkringspremier till följd av ökad brottslighet. Högre skatter eftersom dina gunstlingar, i många fall, inte kan sättas i arbete och svenskarna tvingas försörja dem. Uppräkningen kan självfallet göras betydligt längre, men dessa exempel får räcka.´

 1. ”Se invandring i ett internationellt perspektiv.”

Jag kan upplysa dig om att det här landet under senare år har tagit emot flest invandrare per capita i Europa, vilket har förvandlat Sverige till oigenkännlighet. Denna förändring har svenskarna aldrig bett om och kommande generationer kommer att döma er hårt för den omfattande förstörelse av Sverige som ni har åstadkommit.

 1. ”Analysera och fråga oss om mångfalden är ett bättre alternativ för vår framtid än isolering och inåtblickande.”

Med din fullständigt förvridna syn på verkligheten undrar du, kanske aningen yrvaket ”om inte mångfald är bättre än isolering och inåtblickande”? Du kanske inte vet att Sverige inte var särskilt isolerat innan de stora migrantströmmarna vällde in över landets gränser. Det du och dina gelikar kallar mångfald är inget som svenskarna, det vill säga det folk som har rätt till detta land, har bett om, men jag inser förstås att detta är dig likgiltigt. Vad du sedan menar med inåtblickande förstår jag faktiskt inte, men det gör du nog inte heller. Du tycker väl bara att du har fått till en tjusig formulering och att vräka ur sig tomma ord är, som vi alla vet, en paradgren bland politiker.

Får kväljningar av kommunistiska floskler

 1. ”Acceptera vårt ansvar att arbeta för att våra demokratiska samhällen gynnar alla samhällsgrupper och skapar den samhörighet som är nödvändig för att stå emot auktoritära och antidemokratiska krafter.”

Jag får faktiskt kväljningar av dina kommunistiska floskler! När du skriver ”våra demokratiska samhällen” är du tveklöst väl medveten om att dina vänner i Löfven-juntan målmedvetet arbetar för att steg för steg avskaffa den svenska demokratin. Du vet säkerligen att pensionärer åtalas för åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp” när de på sociala medier skriver något som inte faller dig och den övriga eliten på läppen. Du vet också att makten prioriterar så kallade hatbrott framför annan brottslighet.

Morgan Johansson.Foto: Wikimedia Commons.

Kamrat Morgan Johansson vill dessutom att det ska få allvarligare följder att begå brott mot politiker än mot vanligt folk, det vill säga oss vanliga medborgare som ni betraktar som patrask. Alla människors lika värde, eller hur? Du skojar till det riktigt när du skriver ”att stå emot auktoritära och antidemokratiska krafter”. Vi är, trots allt, fler och fler som inser att Socialdemokratin och FN (skumraskorganisationer som du troget har tjänat) är skolexempel på just auktoritära och antidemokratiska krafter.

 1. ”Satsa målmedvetet på en integration som tar tillvara alla mänskliga resurser i våra samhällen.”

Innebörden av detta är: Se till att upprepa så många redan begångna misstag som möjligt och hoppas på det bästa – svenskarna betalar.

Du ska veta att föraktet för er politiker och för era överbetalda pigor och drängar i era massmedier inte är så stort som du kanske tror, det är större. Jag undrar bara om du begriper varför? Jag tvivlar. Du tar dig rätten att mästra oss vanliga medborgare som inte har fått några tjusiga uppdrag av det korrupta socialdemokratiska partiet. De flesta av oss vanliga svenskar försöker klara oss på våra löner eller pensioner och många av oss tvingas vända på slantarna. De flesta av oss försöker dock göra rätt för sig och föra ett hederligt och anständigt leverne vilket man inte kan säga om er politruker.

LÄS MER: God ton med Gudmundur – del 23: Tryggheten som försvann


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

8 Kommentarer

 1. Avatar

  Jag skummade bara igenom texten, så jag kan ha missat att hon ”glömde” nämna det VIKTIGASTE, nämligen att psykopaten Jan Eliasson är jude.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Nej, det är han inte. Såvitt jag förstår är han troende kristen, men många sådana ser sig som allierade med judendomen.

   Svara
   • Avatar

    Han är med i Padeia.

    Svara
   • Avatar

    jag har också hört att eliasson är jude. detta med att han skulle vara ”troende kristen” behöver inte betyda något. helle klein är ju gud bevars också ”troende kristen”. vore kul om någon kunde bringa klarhet,

    Svara
 2. Avatar

  Finns två personer inom svenskt etablissemang som hyser särskild aversion och misstänksamhet emot:
  Jan Eliasson och Pierre Schori..

  (Bengt F inlägg är inte ens värt att kommentera..)

  Svara
 3. Avatar

  Det finns en användbar floskelgenerator på:

  http://www.avigsidan.com/avigsidan/floskler.html

  där man komponerar vackra och svulstiga floskelfraser med äkta floskler hämtade från det verkliga livet. Avigsidan skulle nu med Jan Eliassons benägna (men oavsiktliga) bistånd kunna fullända sin floskelgenerator.

  Svara
 4. Avatar

  Tack för denna exelenta genomgång om vad( FN agent-globalisterna ej folkvalda jobbar för bank kartell familjer, teknokrati NWO malthus ECOfascist kommunisterna )som uppköpta skriver i DN som är deras kommentaravstängda husorgan propaganda forum.
  Jag bojkottar sedan året 2010 alla Svenska MSM som är folkfientliga och kommentaravstängda.??❤️?

  Svara
 5. Avatar

  Jan Eliasson finns med i ”listan” över Judar i Sverige, senast redigerad 2019-03-18 (kollat i dag 2019-07-31)

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.