Arne Weinz bok Perfekt Storm om en muslimsk attack mot Sverige är såväl nagelbitande spänning som underhållande läsning.

Arne Weinz bok Perfekt Storm om en muslimsk attack mot Sverige är såväl nagelbitande spänning som underhållande läsning.

Recension: Andlöst spännande bok om muslimsk invasion av Sverige

Perfekt Storm är en andlöst spännande dystopi om Sverige 2027 – bara åtta år framåt i tiden. Natten till 17 juli lägger jättelika kryssningsfartyg och rorofartyg till i Göteborg, Stockholm och Luleå, fullastade med muslimska förband av elitsoldater som en gång för alla ska göra Sverige till en shariastat. Men tvärtemot vad muslimerna räknat med är svenskarna inte redo att ge upp sitt fosterland …

Jag har de senaste åren läst ett par romaner om hur olika länder i Europa faller i muslimskt våld: Underkastelse av fransmannen Michel Houellebecq och Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031 av dansken Lars Hedegaard. Men ingen av dem är lika nagelbitande spännande som Perfekt Storm av Arne Weinz.

Houllebecqs Frankrike sjunker liksom håglöst in i det islamiska styret när de i hopp om att sätta stopp för Marine Le Pens parti 2022 röstar fram en muslimsk president. De flesta i det politiska och akademiska etablissemanget konverterar för bekvämlighetens skull till islam och det franska Frankrike upphör mer eller mindre att existera.

Lars Hedegaards bok bygger på den påhittade, döde historikern Harald Rosenkrantz anteckningar under åren 2020-2031 då Danmark var ockuperat av muslimer. Rosenkrantz brottas med frågorna: Hur kunde flera olika regeringar hata sin egen befolkning så mycket att de lämnade över danskarna till den mest fruktade fiende som någonsin satt fot på dansk jord? Och hur skapades det folkliga motstånd som efter många mödor lyckades återskapa Danmark?

Perfekt Storm får blodet att svalla

Ingen av dessa båda böcker får blodet att svalla så som Perfekt Storm gör, och det beror inte bara på att den utspelar sig i mitt Sverige. Den är helt enkelt mera hands on och, om ordet tillåts i ett sådant här allvarligt sammanhang, roligare! Prins Carl Philips biljakt för att undkomma sina mördare, de iskalla jägarsoldaterna som överrumplar muslimska vaktposter, helikopterpiloterna som släpper eldklot över höghusen i Botkyrka och utraderar varenda ockuperande muslim – allt är som gjort för en filmatisering. James Bond ligger i lä.

Arne Weinz beskriver i prologen vad som har hänt i Sverige under åren från nu och fram till invasionen 2027. Trots löften från politikerna i valet 2022 om en mycket stram invandringspolitik får det fiktiva partiet Sveriges Muslimska Parti efter detta val igenom sitt krav på 50 000 kvotflyktingar per år, och eftersom Migrationsverket fått order om att se mellan fingrarna för att undvika oroligheter blir den verkliga siffran nästan dubbelt så hög.

2023 sätter flyktingbåtarna från Mellanöstern kurs direkt mot Sverige och lägger till på alla möjliga ställen längs Västkusten, något som fullständigt överrumplar regeringen. Transporterna finansieras i smyg av George Soros organisation Open Society samt hemliga fonder som kontrolleras av Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen. Muslimerna och globalisterna är egentligen varandras dödsfiender, men de har samma mål: Att en gång för alla krossa och upplösa Europas nationalstater. Av olika skäl använder de samma vapen – en invasion av muslimska invandrare.

Den svenska flaggan förlorar sitt kors

Bild: @OintressantaS/Twitter

2024 införs en samlingsregering i samband med den första intifadan. Muslimerna får rätt att styra sina 284 autonoma enklaver utan inblandning av svenska myndigheter, bortsett från ett omfattande ekonomiskt stöd. Svenskarna betalar enorma belopp för att slippa våldsamheter och utan denna tribut skulle de 2,7 miljonerna muslimer inte ha mat, sjukvård eller skolor. 2027 uppgår tributen till 16 procent av statsbudgeten och ändå kräver muslimerna mer – som muslimer har de förstås rätt att leva på en högre ekonomisk nivå än svenskarna.

Arabiskan införs som officiellt språk vid sidan av svenskan 2025, samtidigt som den svenska flaggan görs om. Muslimerna anser nämligen att korset är förolämpande och därför byts den ut mot en flagga med tre stående fält i färgerna blått-gult-blått. Några veckor senare införs blasfemilagen där all kritik av islam blir förbjuden.

I detta läge tror man i den muslimska världen att det blir en enkel match att invadera Sverige och utropa det islamiska kalifatet Alzuwid. Men det visar sig finnas mycket mera tåga och motståndskraft i svenska folket än vad de har räknat med. Genom sin lokalkännedom, sin kärlek till fosterjorden och sitt skarpare intellekt bjuder svenskarna dem på obehagliga överraskningar och vinner flera segrar.

Ryssland erbjuder hjälp som innebär att de återtar Stockholm och överlämnar det till svenskarna. Men priset är högt – Sverige tvingas avstå Gotland i utbyte, ön som ryssarna suktat efter i så många år och som gör dem till Östersjöns oomstridda härskare.

Benno Ronkanen är inte Fredrik Virtanen

Arne Weinz skriver flyhänt och uppvisar imponerande kunskap om vapenslag och stridstaktik. Dessutom är berättelsen fylld av dråpliga karaktärer som givetvis inte har något med nu levande personer att göra … Exempelvis har Benno Ronkanen, som efter att hans karriär som uppburen kvällstidningskrönikör fick ett abrupt slut i samband med Metoo-kampanjen, ingenting med en viss Fredrik Virtanen att göra. Ronkanen har fått en ny blomstrande karriär som korvtillverkare, men råkar bjuda muslimer på vildsvinskorv (som han påstår är halal), och bestämmer sig då för att sluta vara låtsasmuslim och i stället ansluta sig till den fria armén.

Författaren Arne Weinz. Foto: Privat

Det går inte att lägga boken ifrån sig och när man efter 422 sidor har läst sista kapitlet, som utspelar sig 2 januari 2028 då landets nya styre, Nationella Rådet, håller sitt första sammanträde drabbas man av en intensiv längtan efter nästa bok. För Sverige är nu delat i två delar – muslimerna styr allt söder om Göta Kanal (förutom Öland och Gotland som är i ryssarnas händer) och svenskarna allt norr om kanalen.

Arne Weinz tänker skriva tre eller fyra böcker till. Del två är planerad för utgivning våren 2020 och handlar om det svenska befrielsekriget 2028. Förhoppningsvis får Benno Ronkanen en betydelsefull roll i detta krig, för om jag ska ha någon invändning mot Perfekt Storm så är det att här finns många intressanta karaktärer, men ingen hjälte vars öde man vill följa. En antihjälte som Ronkanen kan bli perfekt.

Jag längtar redan!

Vill du köpa boken? Den finns för närvarande inte på internetbokhandlarna utan beställs direkt från författaren genom att swisha 252 kronor till 1232440980 (Global Village). Portot är inkluderat i priset. Ange din adress i meddelandefältet så får du en signerad bok.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

 

 

4 kommentarer angående “Recension: Andlöst spännande bok om muslimsk invasion av Sverige

  1. Låter oerhört spännande och faktiskt som ett realistisk framtidsscenario för Sverige, ungefär som jag själv tänker mig det. Har också lekt med tanken på att Ryssland kommer att blanda sig i, och att få lämna ifrån sig Gotland mot Stockholm kommer kanske ske. Beställt boken nu!

    1. Fått boken nu, väldig snabb leverans. Oerhört spännande och välskriven! Förstår att den togs bort från Adlibris och Bokus då författaren troligtvis har kommit alltför nära sanningen om något som mycket väl snart kan komma att hända i Sverig.. Hoppas att många kommer att läsa denna viktiga bok, den kan säkert bidra till att fler Svenskar vaknar innan det är försent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva.