TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Debatt: Har du drabbats av den dödliga sjukdomen ALV – Allas lika värde?

Publicerad 16 juli, 2019

Har du hört talas om sjukdomen ALV? Den drabbar allt fler och gör oss till intellektuella krymplingar. Här skriver Ulrika Hallgren från Mynttorgsaktivisterna om ALV-smittan – vanföreställningen om allas lika värde.

I slutet av 1990-talet kunde de första fallen av den livshotande ”sjukdomen” ALV beskådas i Sverige. Jag som skriver blev varse den för snart tio år sedan. Lyckligtvis hade jag själv klarat mig från denna fasansfulla sjukdom, jag hade möjligtvis ett par lätta symtom där jag snabbt kapade topparna från att utvecklas till denna fasansfulla sjukdom. Om du läser vidare så kan du läsa hur du kan göra för att, krasst uttryckt, undvika att stryka med av det i många fall aggressiva förlopp som ALV kan ha.

Fakta om sjukdomen är att den är aggressiv och i många fall galopperande, vilket är ett uttryck man använder inom sjukvården vid ett snabbt sjukdomsförlopp som i många fall leder till döden. Det finns statistik på ett enormt stort antal dödsoffer, men det tar jag inte upp här. Denna allvarliga sjukdom har även lett till splittrade relationer, till och med skilsmässor mellan äkta makar, den har lett till stora kroppsliga skador hos oräkneliga, till och med så allvarliga att underliv trasats sönder med permanenta själsliga skador.

Den har även lett till konkurser eller snudd på konkurser, inte bara för privatpersoner utan även hela kommuner. ALV har också pulveriserat statliga myndigheter till oigenkännlighet. Nu förstår du kanske hur aggressiv denna farsot är? För att bli ännu tydligare – man kan fly från ett annat land till Sverige och innan man ens lärt sig vårt språk så kan man uttala denna sjukdoms fullständiga namn. Det är tydligt att sjukdomen är mest utbredd i Sverige och har rykte om sig ända ner till Mellanöstern.

Det som vi svenskar aldrig skulle göra är att resa genom åtta-nio drabbade länder för att få uppleva ALV. De människor som är den dominerande grupp som gärna gör denna långa resa till sjukdomen ALVs förlorade land är främst män från Mellanöstern.

Finns denna sjukdom på riktigt?

Det du nyss läst är alldeles sant men det allra värsta är att sjukdomen inte finns, den är påhittad av människor i maktposition. Trots att den inte finns så är de fysiska och psykiska skadorna exakt som beskrivits ovan.

Vad kan du göra för att undvika att bli drabbad? Går det ens?

Jo, det går faktiskt. Vi föreslår som ett första steg att du undviker de personer som får betalt för att sprida farsoten. Smittan är alltså luftburen, men kan även drabba dig via kontaktsmitta.

Se upp för den här symbolen, den är ett tecken på ALV-smitta. Foto: Pixabay

Smittsamma personer, ofta på höga poster, är yrkesverksamma inom stora erkända mediehus, flera stora lärosäten, inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och oräkneliga fler. För att undkomma denna svåra sjukdom så bör du också under en hel dag stänga av alla stimuli som kan störa uppmärksamheten, sätta på dig granskande glasögon och bege dig ut. Detta fungerar i princip på de flesta orter, men bor du i en by med få invånare så kan du åka till närmaste stad.

Reflektera vad gatubilden visar, ta in små och stora detaljer. Gå tillbaka i tanken två, tre år och jämför hur du själv blivit behandlad eller snarare inte blivit behandlad. Fundera på vanliga samhällstjänster såsom tandvård och övrig hälso- och sjukvård. Fundera på väntetiderna för att komma under behandling. Har du barn som börjar komma upp i åldern då de vill lämna boet? Läs då på om den extremt stora bostadsbristen och orsakerna till densamma. Förbered dig därefter på att ha din son eller dotter hemmaboende i fem, kanske sex år till.

Gratis självhjälp och stödsamtal

Som en sista självhjälp mot den fruktansvärda sjukdomen ALV så kan du gå in på sajten Nya Tider – där kan du beställa tre gratisnummer som postas till dig i neutralt kuvert. Sjukdomen ALV ger sig även på döda ting som alternativa medier, bland annat Nya Tider, Ingrid & Maria, Samhällsnytt och många fler. Dock är dessa ovanligt livskraftiga och verkar dessutom livstidsvaccinerade mot ALV. Tänk om det på riktigt hade funnits ett vaccin mot ALV? Då hade vi hamstrat och gett bort gratis.

Det du kommer att läsa är betingat med olika grader av smärta. Flera har vittnat om en stark smärta i hjärttrakten (som är övergående) huvudvärk, minskad eller ökad aptit och faktiskt även ett antal fall av suicid som lämnat efter sig närstående med livslångt trauma. För att ändå ingjuta hopp så finns det flera organisationer och rörelser runt om i landet där du kan få stöd och stödsamtal, de allra flesta utan kostnad för dig.

När du kommit ut på rätt sida och bestämt dig för att hedra ditt land, hjälpa dina barn eller allas våra barn att få en ljusare framtid än den vi kommer behöva möta många år framöver, på grund av de svåra skador, en del permanenta som ditt land har fått – då kan du ta kontakt med Mynttorgsaktivisterna@protonmail.com så kan vi ge dig tips om vart du kan vända dig för stödsamtal.

Inga mediciner verkar hjälpa mot ALV – den påhittade sjukdom som heter ”Allas Lika Värde”, som är en grav feltolkning av FNs mänskliga rättigheter där det står ”allas lika värdighet och rättigheter”, men har av människor i maktposition implementerats i samhället så den faktiskt kan liknas vid en svår sjukdom som inga mediciner verkar kunna bota. Värde och värdighet är alltså inte synonymer, men att få människor att förstå detta kan liknas vid ett evighetsmaraton.

Musikern Kiwi har skrivit en fantastiskt målande låt, Dignity, som är det engelska ord som betyder värdighet. Prenumerera gärna på hans kanal. Att stödprenumerera på varandras kanaler behöver inte innebära att du måste lyssna på allt, men är däremot en tydlig signal till Youtube (som flitigt censurerar och släcker ner svenskvänliga kanaler) om att motståndet växer.

https://www.youtube.com/watch?v=3nRO803bvyY

Ulrika Hallgren, Mynttorgsaktivisterna


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

 1. Avatar

  för att förstå vad vi i sverige idag upplever så måste man sätta sig in i vad marxism innebär.
  sätt dig in i klassisk marxism, bra dokumentärer finns på youtube. man behöver inte läsa karl marx das kapital.
  sätt dig in i kulturmarxism, bra dokumentärer finns på youtube.
  man måste förstå att marxismen syftar till att slå sönder det gamla och bygga en utopi.
  i detta ingår också att skapa en ny människa.
  i klassisk marxism, det brukar kallas marxism-leninism, skapar man en ny människa genom terror. man mördar helt enkelt så många att det gamla försvinner och den nya människan tar dess plats.
  i den nya marxismen, det brukar kallas kulturmarxism, så skapar man en ny människa genom identitetspolitik. man angriper helt enkelt den demografiska sammansättningen så att det gamla försvinner och den nya människan tar dess plats.
  tungt?
  när du förstått marxismen och kulturmarxismen så förstår du även syftet med en floskel som ”alla människors lika värde”.
  jo, det är ondskefullt. det är en ond tid vi lever i.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.