TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Debatt: Varför blir många nationella så störda av Luai Ahmed?

Publicerad 28 juni, 2019

Många negativa reaktioner trillade in efter publiceringen av Luai Ahmeds informativa klipp om att ”Pride är emot bögar” på Mynttorgsaktivisternas Instagram. Klippet finns i slutet av Ulrika Hallgrens debattartikel.

Om vi stannar upp en stund och ställer frågan till oss själva: Är jag emot Pride och hbtq-rörelsen? Vilket svar får ni då? Förmodligen ett rungande ja. Stanna kvar här en stund och reflektera över hur mycket vi nationella gjort för att visa detta. Hundratusentals artiklar, poddar, inlägg och kommentarer. Oräkneliga fysiska aktioner och oräkneliga affischeringar och spridning av annan anti-hbtqpropaganda.

Hur har det gått tycker ni? Inget vidare, påstår jag. Hbtq-rörelsen och Prideyran har snarare ökat i intensitet med allt fler institutioner och statliga myndigheter som tar på sig den regnbågsfärgade bastkjolen och dansar gatan fram med i princip nakna medelålders män med läderstring och hundkoppel. Dekadent, smaklöst och framförallt skadligt för våra barn.

Stanna kvar i fasen där ni reflekterar och summerar den eventuella framgång vi (inte) nått i denna minst sagt infekterade, men även mycket angelägna frågan.

Varenda demonstration, manifestation, aktion bör noga utvärderas och eventuellt omvärderas. Hur gick det? Vad kan vi göra annorlunda? Vad bör vi förändra är frågor man bör gå igenom gällande hbtq-rörelsens frammarsch och uppmuntran av nedmonteringen av kärnfamiljen mamma+pappa=barn. Att hbtq-rörelsen ”uppmuntrar” till folkmord och folkutbyte är vi nog rörande överens om.

Vad kan vi göra annorlunda?

Vi har således inte nått den framgång vi vore värda efter allt slit vi lagt ner och med detta facit så måste arbetssättet förändras, nya redskap och metoder måste tas i bruk och här sprang jag på klippet med Luai Ahmed. Han är invandrad från Jemen. Han är före detta muslim och framförallt, han är homosexuell. Kan han tillföra något i debatten mellan mer eller mindre hjärntvättade personer i hbtq-rörelsen. Svar ja.

Luai tillhör de relativt få som integrerat sig väl i landet. Hans svenska är mycket god och han har till och med, och detta med stor framgång, kastat sig in i hetluften främst kring migrationspolitiken där han blivit en omtyckt Youtuber. Han är också öppen med att han sedan en tid är aktiv sverigedemokrat.

Luai Ahmed i hetluften. Foto: Privat

Många nationellt sinnade talar om ett homogent Sverige. En vision som är omöjlig, såväl i Sverige som i vilket annat land som helst. Med detta faktum så är Luai Ahmed den typ av invandrare de allra flesta vill ha i landet. Det var också den typen av invandrare som kom till Sverige fram till 1990-talet. Eller, för att inte ta för stora ord i min mun i något jag inte är säker på, så kan man säga att av dem som sökt sig till Sverige de senaste tio åren finns en stor majoritet som skulle behöva skickas tillbaka per omgående med enkel biljett och permanent inreseförbud till vårt land. Välintegrerade invandrare likt Luai Ahmed har jag och många nationella inga problem att låta komma till tals i våra debatter, tvärtom har de en roll att fylla och därför förstår jag inte reaktionerna som strömmat in till varenda nationell som på något sätt delat eller lyft upp Luais betydelse. Noterbart är att det mestadels är nationella män som gått igång på detta. Känner de konkurrens? Svårt att sia om var skon egentligen klämmer men ett intressant fenomen är det verkligen.

Hur går vi vidare?

Vill man som nationellt sinnad ta hjälp i kampen av icke-svenskar så är man inte en sämre nationell för det. Vem minns inte ex-muslimen Mona Walters storhetstid? Hon är också ett lysande exempel på en välintegrerad invandrare som gjort långt mycket större skillnad i debatten än många nationella tillsammans. Hon fyllde ett stort tomrum i den politiska debatten, i synnerhet vad gäller de stora frågorna kring ideologin islam.

Vi är ju ändå förhållandevis ganska få nationella i det stora hela som offrat oss genom att bli offentliga med våra olika former av opinionsyttringar så fram till dess att fler likasinnade börjar ta sitt ansvar för att göra en insats i kampen så kommer det se ut på detta sätt. Vi kommer att behöva extern hjälp av icke svenskfödda och vi kommer fortsätta så länge det behövs. De som klagat högljutt behöver nog ta sig en funderare på vad de gör i kampen och om det kanske är brister i deras egen insats som gör att vi måste ta till andra medel och alternativ.

Ulrika Hallgren, Mynttorgsaktivisterna

Här kan du se det senaste, omdebatterade klippet från Luai Ahmeds Youtubekanal:

https://youtu.be/_nT5sQMjENY


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

13 Kommentarer

 1. Avatar

  Jag tror att orsaken till att så många nationella reagerar är främst för att de har sett ett mönster i just att SD använder sig av muslimer och utom-europeer för att signalera att de ”inte är rasister” för att ställa sig in hos 7-klövern. (Bara DET är ett stort irritationsmoment eftersom de flesta nationella vill inte att SD ska aspirera till att bli ett 8:onde klöverparti). Sedan tycker jag att ni kan fråga er själva om ni skulle ge lika mycket ros och uppmärksamhet till en svensk som uttryckte sig på samma sätt? (Om svaret är Nej, så tycker jag att ni ska ponera på det.)

  Svara
 2. Avatar

  Ulrika Hallgren har fel när hon skriver att ett homogent land är ”en vision som är omöjlig, såväl i Sverige som i vilket annat land som helst”. Det finns länder som är homogena, till exempel Japan.

  Svara
 3. Avatar

  Skulle en offentlig svensk ta dessa ord i sin mun och lika starkt kritisera HBTQ-rörelsen så skulle han få medalj.

  Det stämmer nog det du säger att SD gjort detta till en grej, att ”använda” utomeuropeiska i sitt valarbete och marknadsföring. Deras oro över rasiststämpeln har vart mycket intensiv. Själv bryr vi oss knappt, vill någon (vilket händer ofta) kalla oss rasister så kör i vind! Om man anser att våldsamma och kriminella (lyx) migranter ska UT då är man väl knappast rasist? Vänsteretablissemanget är helt ute och cyklar beträffande detta och mycket annat. Tar rasiststämpeln som ett kvitto att vi är helt rätt ute.

  Svara
 4. Avatar

  Tänkte nog i en något snävare cirkel här och borde ha vart tydligare med att jag närmast syftar på de europeiska länderna. Japan är ett föredöme verkligen men dit kan vi aldrig komma hur mycket vi än länspumpar och skickar hem samt tätar alla hål i skrovet (läs, gränserna)

  Svara
 5. Avatar

  Luai representerar anser jag den majoritet av Homosexuella, som inte vill ha något att göra med den skrikiga osunda dysfunktionella pridebögarna. Den bortglömda majoriteten av HS som inte märks och som ”uppför sig som folk” som man förr i tiden sade. Att uppföra sig anständigt och så visa respekt till sina föräldrar, grannar och vänner.

  Svara
  • Avatar

   Alltsedan vänstern infiltrerat HBTQ-rörelsen så har dels en politisering skett och vänstern är ju sedan länge kända för att dra till sig märkligt folk utan hämningar åt något håll. Se bara på feministerna? Feminism är en stark och global rörelse som varken saknar ekonomiska medel eller maktfullkomliga språkrör. Vad makt och pengar gör med sinnesslöa individer har vi sett och det är inte för inte som maktfullkomliga valde just denna sinnesslöa grupp individer som sina arbetsredskap. De har även lyckats feminisera våra män i allmänhet och har sedermera gett sig på Försvarsmakten som nu även den är feminiserad – och i hög grad dekadent. Vi har ett idogt arbete framför oss. Dels med att försöka få vanligt folk att förstå detta men samtidigt även försöka skydda allas våra barn från denna sexualisering av våra minsta. Ska tillägga att jag då Pride var en ny företeelse och Paraden var en folkfest själv deltagit i densamme (som heterosexuell skall tilläggas) Allt eftersom det började gå snett så tog jag avstånd. Även sansade homosexuella tog avstånd sen det stod klart vilken riktning denna tagit.

   Svara
 6. Avatar

  Jag är center-vänster och röstar SD i väntan på ett enda parti som möter mina topprioriteringar och undviker mina värsta no-no’s. Jag är inte överens om att hbtq-rörelsen ”uppmuntrar” till folkmord osv så artikeln är riktad till en snävare läsarkrets än mig. Tar mig hsh friheten att väga in.
  SD är ett större tält idag än förr i tiden, och det finns mer än ett sätt att vara patriot. Vissa antagonister till Luai-vinkeln kanske rent av inte gillar araber, eller bögar – även sådana som strävar mot ungefär samma mål. Man gör det säkert för enkelt för sig om man avfärdar all negativ feedback med den etiketten, men varför förneka att ren rasism och homofobi trots all existerar även bland svenskar – så olika resten av mänskligheten är vi nog inte.
  Till försvar då för att lyfta fram ”husblattar” (denna idiotiska fiktiva analogi som har noll uppskattning att erbjuda den svenska nationen för sina medmänskliga – ursäkta uttrycket – uppoffringar, och samtidigt förringar en verklig och tragisk epok i USA) – som är öppet emot en aningslös invandring:
  1) ”Husblattarna” har ofta en djupare kunskap om de kulturella skillnaderna mellan oss och hemkulturen, och därmed något att lära oss. 2) De kan genom egna exempel fungera som integrationsförebilder som vanliga svenskar inte kan. Jag tror på assimilering, och vad bättre sätt att främja det än att backa de personer som assimilerar och uppmanar andra att göra detsamma. 3) Det är en krass verklighet att invandrare generellt samlas runt vänstern, i en ofta ganska ohelig allians med tanke på värderingskonflikterna. Svensklojala dissident-invandrare är ovärderliga för att sticka hål på plattitydballongerna och för att få upp strutshuvuden ur marken. 4) Utan att förneka utfrysningen ursprungssvenskar också riskerar med SD-koppingar, träder invandrare fram med större generell risk för egen hälsa och socialt anseende än vi gör. Jag lobbar för att man stödjer dem i deras opinionsarbete och i deras liv, inte bara för att det tjänar våra nationella intressen utan också för att de förtjänar och behöver vårt stöd idag.

  Svara
 7. Avatar

  Så om 1 miljon ELLER varför inte nazisten Annie Lööfs 30 miljoner från MENA INVADERAR Sverige, så är det inga problem om dessa är homosexuella eller satanister eller what ever, så länge de integrerar sig och SER SIG SJÄLVA som svenskar!?
  Och SD ÄR KONTROLLERAD OPPOSITION, hur många gånger skall man behöva upprepa även det!

  Svara
  • Avatar

   Bengt Fors, jag tror det där var riktat mot min kommentar. SD’s partiprogram är en sak jag aktivt röstat på så jag har inte mycket SD-bashing att erbjuda även om jag skiljer mig i många sakfrågor. Vad enskilda svenska nationalister tycker är en annan sak, något som man inte kan lägga hela SD till last för. Även om jag för all del ifrågasätter ledningens påstående att partiet har nolltolerans för det ena och det andra – jag tycker mig se ”room for improvement” men det är en annan femma och inte min poäng här. De som uttrycker motstånd mot välkomnandet av lojala invandrare *i debatten* behöver inte nödvändigtvis vara SD-anhängare allihop, så är det sagt också för tydlighets skull.
   Jag vet inte exakt var du hittar den ny-centerpartistiska propagandan här. Det är väl ganska stor skillnad mellan att A) förespråka groteska invandringstal till ett litet land, och B) lyfta fram röster från redan befintliga invandrare som själva är *motståndare* till just den politiken och alla dess slogans och härskartekniker?

   Svara
 8. Avatar

  Vad kul Ulle att du har börjat skriva för Ingrid & Maria. Du är inte bara en kämpe du har också talets och skriftens gåva. Jag hade aldrig hört talas om den där araben. I många avseenden har han rätt. Homosexualitet har alltid existerat men är knappast något som borde uppmuntras eller saluföras. Personligen skiter jag fullständigt i vad folk pysslar med i sängkammaren, det får vara var och ens egna privatsak. Pride är satanistisk social ingenjörskonst med sina rötter i Frankfurts tankesmedjor innan WW2.

  Svara
  • Avatar

   Tack kära Tyko ❤️ I brist på villigt folk som vill offra sig på gatan så skriver jag mig igenom denna svåra tid. Mest skriver jag för egen skull men då och då för publicering. Blir som en slags krisbearbetning då jag för länge sedan förstått att majoriteten av de inlägg man postar läses av redan vakna människor. Har många år postat inlägg inställt på offentligt och är sedan många år offentligt vart jag än skriver. Är inte så säker på att alltför många nya ögon öppnas ändå. Facebook har i mångt och mycket spelat ut sin roll såvida man inte enbart vill posta ”heminredning och bullbak” och få applåder för detta. Har ett par år använt Instagram men även denna plattform börjar mättas och av närmare 800 följare så är säkert 700 redan vakna. Övriga är systemmediamedia, vänsterblivna och andra lydiga fotsoldater.

   HBTQ-rörelsen är inte kärlek. Rörelsen är infiltrerad och blir alltmer dekadent och smaklös. Det är det vi vill få folk att förstå.

   Fortsatt trevlig sommar och om du eventuellt har vägarna förbi Stockholm så hojta till så tar vi en språngfika eller kanske en språngöl 🙂 Dennis skulle bli överlycklig 🙂 Kram <3

   Svara
 9. Avatar

  Om alla invandrare blir lika ”integrerade” som Luai. Hur många av de får stanna kvar då?
  1?
  10?
  10.000?
  1000.000?

  Har ni Ingrid eller Maria eller Ulrika ett svar på det? Tänker ni låta svensken sitta tyst och självdö i ett hörn medan globohomoliberala utlänningar ska föra VÅR talan? Heter detta landet inte Sverige? Och är Sverige inte till för oss svenskar? Varför inte attackera invandring som fenomen istället för Islam?
  Ni verkar inte veta vad ni pratar om, helt ärligt. Lite lätt besviken, då jag trodde Ingrid åtminstone var smartare än detta.

  Svara
  • Avatar

   Jag tycker nog att vi kritiserar invandring. Varför det upplevs som att vi ofta kritiserar islam beror förmodligen på att det i högsta majoritet är muslimer som flyr till möjligheternas beryktade land. Det fanns en tid när det ställdes krav på de som kom till Sverige. De integrerades och blev i princip skattebetalare från dag ett. Har själv mött många sådana och dessa är mer än välkomna. Det rör sig om finnar, greker, spanjorer, italienare och synonymt med dessa är att de inte kallar sig svenskar trots att de är talar flytande svenska och många av dem bildat familj med etniska svenskar. Svenskhet är etniskt, kulturellt och historiskt varför de vägrar att kalla sig svenskar. Vi pratar 70 och 80 talet som var den tiden då dessa kom hit som arbetskraftsinvandrare. Vad som sedan hände är en lång historia men kort sagt så började Sverige invaderas av folk som i majoritet INTE har för avsikt att tjäna värdlandet. De lär sig inte svenska därför att regeringen och deras fotsoldater säger att det inte behövs. De är folk från främst MENA och står så långt det bara går ifrån från västerländska värderingar, synsätt och tankesätt. Utan språkkrav och krav på motprestation (men väl ”avlönade” med bidrag) så har vi nu hundratals dagdrivare. Vad skulle vi själv göra som dagdrivare utan att kunna förstå och göra oss förstådda? Alla människor behöver stimulans och detta oavsett om man är västerländsk eller från MENA ochresultatet ser vi nu och det är inte angenämt. Hur många som borde återvandrara är svårt att säga. Alternativ för Sverige säger en halv miljon som inte tjänar värdlandet. Det kan vara ännu fler. Sverige är ett sådant land att det är helt problemfritt att det vid en utvisning funkar att ”gå under jorden” då det varken finns vilja eller plats i ett förvar. I många länder är det vid en utvisning genast in i ett låst förvar fram tills dess planet står startklart.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.