TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

God ton med Gudmundur – del 18: Löfven-juntan måste gå!

Publicerad 15 juni, 2019

Det finns uppenbarligen individer inom nomenklaturan som tycks tro att ”hat” och ”hot” rimmar. Eftersom detta obildade patrask använder dessa ord i tid och otid, avser jag att förklara den egentliga innebörden, skriver Gudmundur Bragason.

Hotar man någon genom att till exempel säga något nedsättande om dennes åsikter? Knappast. Om man däremot kräver att någon ska hålla tyst ”annars ser vi till att du förlorar jobbet” – då är det ett hot!

Walter Ulbricht, DDRs ledare 1950-1971. Foto: Wikipedia.

Är det inte tröttsamt med alla dessa människor som säger sig hata både det ena och det andra? Man hatar till exempel spårvagnar, morötter, fåtöljer med för låga armstöd, vänsterhängda kylskåpsdörrar, restauranger som inte serverar alkohol och så vidare. Nej, man tycker illa om, eller så avskyr man dessa saker eller företeelser. En människa kan både känna hat och veta vad det innebär att vara hatad. Döda ting saknar den förmågan.

Att hota någon är en handling. Hat är däremot en känsla och nog skulle väl den vänsterliberala eliten vilja kriminalisera även känslor, men tråkigt nog för dem är efterföljden av dylik lagstiftning svår att kontrollera. Detta löser Löfven-juntan på sitt eget lilla vis genom att, på sant socialistiskt manér, tänja en aning på språket och omvandla kritik av politiker till hat och hot och sedan vilja lagstifta i demokratins namn, allt medan helvetet genljuder av applåder från DDR-ledaren Walter Ulbricht och andra av den nuvarande vänsterns föregångare.

Klimathotet gynnar regeringen

Det går också alldeles utmärkt att tala om hot, men de behöver självfallet inte vara verkliga. Huvudsaken är att de på något sätt gynnar den sittande regimen. Ack, vilken tur att de har klimathotet att ta till! En talanglös, gallskrikande så kallad ”operasångerska” vid namn Malena Ernman och hennes man Svante Thunberg, har en dotter vid namn Greta som har Aspergers syndrom. Med hjälp av en PR-byrå och lojala vänner i regimmedierna utnyttjar paret dotterns handikapp och klimatångest maximalt. Kändiseliten hakar på och så gör även den avkristnade Svenska kyrkan. Regimen bjäbbar med i den infantila hyllningskören och inom sig tackar de för hjälpen med att kunna omvandla Sverige till en riktig socialistisk och feministisk klimatdiktatur!

Malena Ernman och Svante Thunberg utnyttjar sin dotter Greta till max. Foto: Bokförlaget Polaris.

Eftersom somliga hävdar att Greta Thunberg är en ny Messias, jämförbar med Jesus Kristus, får vi väl förmoda att det tillverkas beläten av henne som ställs ut i våra kyrkor. Ska Löfven-juntan kanske låta tillverka statyer av Greta Thunberg och placera dem på samtliga större torg? Är inte klimatsmarta Greta-dockor en lysande idé? De kan göras normbrytande så att man kan byta kön på dem när man vill. Allt detta finansieras förstås med hjälp av höjda bensinskatter. Om sedan populasen inte har råd att köra till sina arbeten och därigenom inte kan försörja sig har de i alla fall statyer, dockor och de nya belätena i kyrkorna att trösta sig med.

När flosklerna tar över

Visst är det tjusigt när känslor och floskler tar över. Vad ska vi med logik till i en vänstervriden feministisk bananrepublik när allt kan ersättas med en värdegrund som bygger på alla människors lika värde? Vi förstår dock att en del är mer lika värda än vi andra. Därför finns begreppet hatbrott. Vi säger att Olle misshandlar Pelle. Olle hamnar i fängelse. Om däremot Mats misshandlar Mustafa får Mats ett längre fängelsestraff än vad Olle fick eftersom detta betraktas som ett hatbrott. Vi utgår från att Pelles och Mustafas skador var identiska. Då har samhället satt ett pris beroende på vad de anser brottsoffret vara värt. Att kalla ett land med en sådan lagstiftning för en rättsstat är perverst!

LÄS OCKSÅ: God ton med Gudmundur – del 17: Kristendomsundervisningen som försvann

Finansminister Magdalena Andersson. Foto: Wikimedia Commons.

Skämtet som tyvärr råkar vara landets justitieminister Morgan Johansson vill ha hårdare straff för brott riktade mot politiker än för brott som drabbar plebejerna. Ett tydligare bevis för att politikerna anser sig vara mer värda än sina undersåtar finns knappast, med andra ord: Alla människors lika värde.

Det enda som herr Löfven med anhang är intresserade av är den egna makten. De ser ner på oss vanliga väljare och de arbetar målmedvetet för att ta demokratin ifrån oss. De föraktar oss och hånar oss om vi har oförskämdheten att protestera mot missförhållanden som beror på deras vanstyre. Ett exempel är när finansminister Magdalena Andersson stod i riksdagen och hånade Bensinupproret! Att på detta sätt spotta sina undersåtar i ansiktet är oförlåtligt. Den här sortens regimer som målmedvetet arbetar för att avskaffa demokratin har ingen legitimitet!

När Stefan Löfven 2017 fyllde 60 år bjöd han alla riksdagens partiledare på sin födelsedagsfest, det vill säga alla utom en, nämligen Jimmie Åkesson. Vilket liv det hade blivit om man som barn hade uppfört sig på ett sådant sätt, till exempel mot sina klasskamrater, men Löfven har uppenbarligen aldrig fått ens en elementär uppfostran. Han är bevisligen inget annat än en arrogant tölp.

Ygeman kommer och går

Under förra mandatperioden avsattes Anders Ygeman efter att ett misstroendevotum hade riktats mot honom. Vad gör sedan Stefan Löfven när han till slut får bilda regering efter det senaste valet? Jo, han återinsätter Ygeman, visserligen på en annan ministerpost, men det är inte första gången som något sådant händer i Socialdemokratins historia.

Löfven-juntan har inga visioner. Huvudsaken är att de själva får behålla makten och att Sverigedemokraterna inte får något inflytande. Man har också åsidosatt praxis beträffande talmansposterna, ordförandeposterna i utskotten med mera. Vi måste bli av med regimens vänskapskorruption. Det måste ovillkorligen ske en upprensning i myndighetsträsket. Politiskt tillsatta myndighetschefer måste omgående bli fråntagna sina uppdrag.

Löfven-juntan måste ovillkorligen avlägsnas från makten omgående!


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

 

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

1 kommentar

  1. Avatar

    I Sveriges konvergensprogram 2019 till EU. Detta är en rapport regeringen skrivit så det är inte mina åsikter.

    Det är det beräknat att vi har öppen invandring till 2025. Sveriges befolkning förväntas öka med 1.2 miljoner fram till 2035. I samma rapport står det att infödda svenskar minskar i ca 70.000 personer per år. Svenskar måste jobba längre för att kunna försörja alla via försörjnigskvoten. Att de utrikesfödda bidrar med att sänka försörjnigskvoten minst till 2030. Fram till 2035 kommer offentliga utgifterna mesta öka. Mellan 2060 och 2100 kommer det bli bättre välfärd i Sverige…….då vi enligt beräkning kommit ikapp om invandrarna börjar jobba.

    https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/2019-european-semester-convergence-programme-sweden_sv.pdf

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.