TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Globalisternas dröm: Klimatskräcken får folk att ropa efter diktatur

Publicerad 29 maj, 2019

I en serie artiklar tar Ingrid Carlqvist upp hotet mot den demokrati de flesta av oss tar för given. Hon konstaterar att politikernas motvilja mot dem de kallar högerextremister och nazister inte alls beror på omsorg om demokratin – tvärtom. När Europas folk protesterar mot överstatliga EU är det just för att de älskar demokratin och när politikerna hyllar EU och FN är det för att dessa institutioner arbetar för diktaturens införande. Del 1: Klimatalarmismen.

Hur kan det komma sig att en del politiker och debattörer plötsligt talar sig varma för diktatur – var vi inte alla överens om att demokrati är det system vi vill ha? Tanken svindlar, men det går inte längre att blunda för vad politikerna håller på med – de använder det påhittade klimathotet för att ta demokratin ifrån oss. Och det fungerar. Allt fler ropar: Ge oss klimatdiktatur, annars dör vi!

Pär Holmgren, teve-meteorologen som nu valts in i EU-parlamentet för MP vill ha diktatur. Foto: Wikimedia Commons.

Ingen kan ha undgått att allt fler öppet talar om behovet av diktatur – utan att bli särskilt ifrågasatta. Meteorologen Pär Holmgren, som i söndags valdes in i EU-parlamentet för Miljöpartiet, berättade redan 2009 att om han blev statsminister skulle han snabbt avskaffa alla val för att komma tillrätta med viktiga frågor. Holmgren var också en av de första att hylla Torbjörn Tännsjös tankar om klimatdiktatur.

I december 2018 skrev nämligen filosofen och professorn Torbjörn Tännsjö en debattartikel i Dagens Nyheter där han hävdade att hotet om global uppvärmning är så allvarligt att det behövs drastiska metoder om mänskligheten ska överleva. Han förklarade hur det ska gå till:

”Etablerande av global styrelse får ske genom en kupp, ett slags existentiellt språng, där de suveräna nationalstaterna tvingas upphöra att finnas till. En global regering i form av en global despoti tar över.”

Professor Torbjörn Tännsjö längtar efter global diktatur. Foto: Wikipedia

Ett existentiellt språng? Som om diktaturens införande vore något positivt i mänsklighetens historia? Som om inte tyranniska och totalitära diktaturer fortfarande är den vanligaste styrelseformen i världen, som om inte Västvärldens viktigaste gåva till mänskligheten varit just demokrati – folkstyre?

Demokrati får, enligt Tännsjö, komma senare i ett ”långsiktigt reformprojekt”. I artikeln påstår han till och med att hans tankar inte är en rekommendation, utan ”rent av en förutsägelse” och de som ska genomföra denna globala, politiska struktur är FNs säkerhetsråd.

När jag läste vad han skrev i december förra året tänkte jag att här har vi en professor som gått från att vara fnoskig kommunist till spritt språngande galen. Nu tvingas jag inse att Tännsjö bara är ett led i en process som har pågått i decennier. Politikerna har egentligen aldrig gillat demokrati utan vill det härskare i alla tider velat – styra utan störande inblandning från folket. Det fungerade bra för dem ända tills den digitala revolutionen gav oss internet och sociala medier. Då blev väljarna plötsligt medvetna om en massa saker som politikerna ville sköta utan att plebejerna lade sig i. Något måste alltså göras.

Folk ska önska och kräva diktatur

I Västvärlden kan politikerna inte bara gripa makten i en statskupp, de måste vara listigare än så för att få människor som vant sig vid demokrati och yttrandefrihet att acceptera dess raka motsats. De måste få oss att önska, ja rent av kräva, diktatur.

Det låter förstås helt orimligt att vanligt folk skulle kräva diktatur, men ”klimathotet” har visat sig vara det perfekta verktyget för politikernas ondskefulla planer. Teknologie doktor Lars Bern har i flera intervjuer med Swebb-tv förklarat hur starka krafter, läs globalisterna, redan på 1960-talet började arbeta för att ersätta nationalstaterna med överstatliga institutioner som EU och FN – allt för att de själva ska kunna tjäna obegränsat med pengar och inte störas av tullar eller nationella regler kring de produkter de kränger. I intervjun säger Lars Bern:

– För att kunna överföra makt från nationalstaterna behöver man dels skrämma människor och dels lyfta frågor som till sin natur är överstatliga, och självklart är jordens klimat en överstatlig fråga. Så Romklubben valde 1991 ut klimatfrågan.

Romklubben är en av de många lobbyorganisationer som arbetar för globalisternas intressen – andra är Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen. Romklubben startades redan på 1960-talet av hyperrika familjer i framförallt USA men även Europa, och 1972 kom dess första larmrapport, Limits to growth (Tillväxtens gränser på svenska), där de argumenterade för att jordens resurser inte skulle räcka för den ekonomiska tillväxten, på grund av den snabba befolkningsökningen. Rapporten kom att kritiseras hårt inte minst på grund av den bristande vetenskapligheten i de teser som framfördes.

– Det var fullständigt nonsens, konstaterar Lars Bern. Oljan skulle ta slut redan 1990 och så vidare.

Valde klimatfrågan för att driva på globaliseringen

Det larmet fungerade alltså inte så bra och därför fick de tänka ut något bättre. 1991, inför den stora miljökonferensen i Rio de Janeiro året därpå, gav Romklubben ut nästa larmrapport – The First Global Revolution. Där hymlar man inte med att klimatfrågan valts ut just för att kunna driva på globaliseringen.

– Man har missbrukat vetenskapen. Dessa kretsar sitter på väldigt mycket pengar och styr därmed mycket av forskningsanslagen och har därmed korrumperat forskare till att ta fram klimatmodeller som underblåser larmen. Rapporterna om klimatets utveckling har beställts för att vara alarmerande, medan verkligheten visar att det inte alls blivit så, förklarar Lars Bern.

– Högt uppsatta politiker i FN har sagt rakt ut att om de inte serverar överdrifter och svartmålningar så kommer människor inte att ta det här på allvar. Det är en medveten politik från dem som driver klimatlarmen att de ska vara överdrivna.

Greta Thunberg används i globalisternas strävan efter global diktatur. Foto: Flickr/European Parliament.

Drygt 25 år senare har globalisterna lyckats. Klimatalarmismen har haft avsedd effekt. Människor söker hjälp för sin ”klimatångest” och Greta Thunberg reser världen runt och talar om för EU, FN och påven att de ska agera i panik för att stoppa (det påhittade) klimathotet. Och vad gör människor som drabbats av panik? Jo, de köper nästan vad som helst för att få överleva, och det har därför blivit allt mer populärt att föreslå en global diktatur för att komma till rätta med klimatet.

En månad efter Tännsjös artikel publicerade Expressen en debattartikel där 87 så kallade influencers bönade och bad Stefan Löfven att köra över folket eftersom klimatet måste räddas. De skrev:

”Vi behöver nån som plockar bort den oekologiska potatisen från grönsaksdisken så vi inte ens kan se att den är två kronor billigare än den ekologiska. Vi behöver någon som den hårda vägen lär oss att jordgubbar inte är i säsong i februari, någon som förbjuder styckförpackade paprikor i plast. Vi behöver någon som gör flygresan orimlig för plånboken i jämförelse med tåget. Eller ge oss en flygkvot! Vi kan uppenbarligen inte hantera friheten. Vi behöver någon som styr om en nation av över-dagen-flygande karriärister till en nation av skypeande eko-aktivister. Vare sig vi vill eller inte. Denna någon är du.”

Likheterna med Nordkorea och Kina är slående

Debattörerna Johan Hakelius och Rebecca Weidmo Uvell gick till hårt angrepp mot dessa tankegångar. Uvell konstaterade att det mest framträdande är demokratiföraktet och att parallellerna till diktaturer som Nordkorea och Kina är slående.

Hakelius ställde de självklara och livsviktiga frågorna: ”Vad händer om någon protesterar? Får klimatkolonialmakten använda våld mot upprorsmakarna? Vad ska göras med nationalist- och självständighetsledare av det slag som gjorde slut på den förra kolonialismen? Hur ska de tystas?”

Tystnaden från politikerklassen var dock öronbedövande. Löfven slog inte näven i bordet och förklarade att demokratin är det viktigaste vi har och att han minsann inte tänker agera diktator i Sverige eller föreslå att FNs generalsekreterare blir hela jordklotets diktator. Varför gör han inte det? Han som påstår sig vara så rädd för att ”högerextremisterna” ska ta demokratin ifrån oss?

Statsminister Stefan Löfven talar gärna om hoten mot demokratin, men arbetar för införandet av Agenda 2030 som leder till global diktatur. Foto: Wikimedia Commons.

Det beror såklart på att han inte bryr sig ett jota om demokratin, det är bara ett vackert ord han använder för att skrämma de än så länge demokratiälskande svenskarna från att rösta ”fel”. Löfven är fullt medveten om att FNs Agenda 2030 syftar till införandet av en global diktatur för den goda sakens skull. För att klimatet inte ska ta död på oss, för fattigdomens utrotande, för att alla ska få rent vatten och god utbildning, för jämställdhet och fredliga och inkluderande samhällen och så vidare. Alla 17 delmål finns presenterade på regeringens hemsida i färgglada kuber.

Diktatur är nämligen bra om den införs av ”de rätta” anledningarna, men först måste svenskarna bli ännu mer uppskrämda så att de inser sitt eget bästa och kapitulerar för klimatdiktaturen. De nationalistiska strömningarna i Europa hotar ju tvärtom att stärka folkstyret och sätta käppar i hjulet för globalistdiktaturens införande – det är därför Löfven varnar så intensivt för ”högerextremisterna”.

Vad är väl demokrati mot fred på jorden?

För Stefan Löfven och de andra globalistpolitikerna är tanken inte längre att varje nationalstat ska inrätta sitt land på bästa sätt för det egna folket. FN vet mycket bättre än folken vad som är rätt och riktigt, gott och mänskligt. Jösses, det är trots allt FN som hittat på de mänskliga rättigheterna – de kan inte göra fel! Låt oss allesammans vandra in i lyckoriket där Förenta nationerna utser hela världens regering! Glöm demokrati och yttrandefrihet – vad ska du med dessa världsliga ting när du blir garanterad fred på jorden, ett hyggligt klimat, rent vatten och jämställdhet?

I många år har folk varnat mig för Agenda 2030 och vädjat att jag ska sätta mig in i vad det kommer att leda till. Jag har läst, sett några Youtube-klipp och oroat mig korta stunder men ändå viftat bort det som alldeles för osannolikt. Demokratin i Västvärlden är visserligen bara drygt hundra år gammal, men härstammar från de gamla grekerna och är själva definitionen av Västvärlden. Inget kan väl få oss västerlänningar att nu, i våra dagar, luras till stöveltramp och hyllningar av en diktator? Men jag har haft fel.

Vi får ständigt höra att vi ska lära oss av historien, ändå gör vi aldrig det. För att folk ska känna igen en diktator måste han se ut som Stalin eller skrika som Hitler och framförallt måste han ha mordiska planer. Alla tycks ha glömt (eller aldrig fått lära sig i skolan) att ingen tysk röstade fram Hitler för att han ville utrota judar, utan för att han ville göra gott för det tyska folket. När han på bara några år tagit Tyskland ur den djupa depression och misär de levat i sedan slutet av Först världskriget älskade folket honom. De gav gladeligen all makt åt Adolf Hitler för att de var övertygade om att han ville dem väl.

Nu är det FNs generalförsamling som vill oss väl. De ska ordna rent vatten och behagligt klimat till alla på hela jordklotet och för det behöver de all makt i världen. I fattiga länder är det lätt att få med sig folk på denna tanke – den som svälter och ser sina barn dö av hunger skiter uppriktigt sagt i demokrati och yttrandefrihet. Men varför skulle folk i vår rika och framgångsrika del av världen vilja lämna demokrati och yttrandefrihet ifrån oss? Jo, för att de har gjort oss livrädda för att klimatet ska löpa amok och döda oss, och för att det springer runt en massa fascister och nazister överallt som vill ta demokratin och yttrandefriheten ifrån oss …

https://www.youtube.com/watch?v=HmTGjIBrWqc


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

  1. Avatar

    Jag har visst om denna UN FN genocide folkmordsplan ( Agenda 21 -2030 ECOfascism )sedan jag sent på Svenska glesbygden fick riktigt snabbt internet bredband året 2006 .och började lyssna på Alex Jones och Alan Watt .

    Men idag så finns det snabbt 4G och fiber nästan överallt i Sverige, men ändå så är det bara några fåtal tusen vakna medborgare som verkar intresserade om demokratur tillståndet i Sverige. Mvh Emigrant ?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.