TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Analys: Den anarkotyranniska staten ger sig inte – Tommy Robinson ska inför rätta igen

Publicerad 14 maj, 2019

Inför ögonen på förbluffade utländska journalister som Ezra Levant från Rebel Media, beslöt i dag en domare att Tommy Robinson ska genomgå ytterligare en rättegång om det domstolstrots han dömdes för 2018. Allt för att förhindra att han blir invald i EU-parlamentet om ett par veckor?

I domstolen Old Bailey fick Tommy Robinson i dag veta att han ska inför rätta på nytt 4 juli. Foto: Wikimedia Commons.

Aldrig har väl anarkotyrannin visat sig så tydligt som i Londons legendariska domstolshus Old Bailey i dag. Anarkotyranni är ett begrepp som myntades 1992 av den amerikanske skribenten Sam Francis, som beskrev det så här:
“Vad vi har i vårt land i dag är både anarki (när staten misslyckas med att upprätthålla lagarna) och samtidigt tyranni – när staten tillämpar lagarna för att förtrycka människor. Kriminaliseringen av laglydiga och oskyldiga genom orimlig beskattning, byråkratisk reglering, kränkningar av privatlivets helgd och manövrerande av sociala institutioner som familjen och skolorna. Det är införandet av tankekontroll genom “värdegrundsutbildning” och mångkulturella läroplaner, “hatbrotts-lagar”, vapenlagar som straffar eller avväpnar annars laglydiga medborgare och inte har den minsta inverkan på våldsbrottslingar som på olagligt vis får tag på vapen samt en stor labyrint av andra åtgärder. I ett nötskal – anarkotyranni.”

För att uttrycka det kort och koncist så säger staten: “Vi vägrar kontrollera de verkliga brottslingarna (det är anarkin) så i stället kontrollerar vi de oskyldiga (det är tyrannin).”

Exakt så fungerar Storbritannien numera – landet som gav oss Magna Charta, yttrandefrihetspionjären John Milton och författaren George Orwell vars framtidsdystopi 1984 skrämde skiten ur oss alla för inte så länge sedan. Detta en gång så frihetliga land är nu en fullt utvecklad anarkotyranni. I London, som gått om New York i antal mord, arbetar 900 poliser med att jaga ”hatbrott” på internet och folk slängs i fängelse till höger och vänster för att de uttrycker sig kritiskt om makten. Samtidigt som polisen inte längre har tid att jaga inbrottstjuvar.

Tusentals muslimska män har våldtagit

Som Sam Francis konstaterade vägrar staten i en anarkotyranni att kontrollera de verkliga brottslingarna. De senaste åren har det avslöjats att tusentals muslimska, främst pakistanska, män utsatt tiotusentals brittiska flickor för våldtäkter. Brotten fick pågå i decennier eftersom myndigheterna var rädda att kallas rasistiska om de gjorde något åt saken.

När nu äntligen några av dessa vedervärdiga barnvåldtäktsmän har ställts inför rätta har mediebevakningen varit sparsam. Just av den anledningen ställde sig Tommy Robinson, 36, i maj 2018 utanför en domstol där ett gäng pakistanier just dömts för sina brott. I en livesändning på Youtube berättade han samma saker som mainstream-medierna redan rapporterat – vad männen hette och vilka brott de just dömts för.

Plötsligt dök ett stort antal poliser upp och grep Robinson för brottet ”domstolstrots”. Inom loppet av någon timme hade han dömts till tio månaders fängelse och skickats iväg till ett fängelse fullt av muslimska fångar. För att överleva var han tvungen att själv begära isolering.

Tommy Robinson utanför Old Bailey där han just fått veta att han ska inför rätta igen 4 juli. Foto: Rebel Media livestream.

Tack vare uppmärksamhet i fria medier som Rebel Media och enorma demonstrationer där deltagarna krävde att Robinson skulle släppas fri, kunde han vandra ut ur fängelset tio veckor senare. Han hade då förlorat 20 kilo i vikt eftersom han inte vågat äta den mat de muslimska fångarna lagat, utan överlevt på konservburkar med tonfisk och lite frukt. Frisläppandet kom efter att en högre domstol konstaterat att rättegången inte gått korrekt till.

Stängts av från alla sociala medier

Sedan dess har Tommy Robinson envetet fortsatt att som obunden journalist förmedla tillståndet i det allt mer islamiserade Storbritannien till sina hundratusentals följare över världen. Detta kunde makten inte tåla. Han har stängts av från i stort sett alla sociala medier och kan numera bara meddela sig med omvärlden via sin egen webbsida TRnews.

Men så lätt knäcker man inte bulldoggen Tommy. För en månad sedan meddelade han att han ställer upp i valet till Europaparlamentet, som oberoende kandidat i valdistriktet North West England. Han har crowdfundat ihop pengar till valkampanjen och besökt stad efter stad i distriktet. Varje gång har han mötts av såväl entusiastiska britter som stödjer honom, som aggressiva muslimer som attackerat honom på olika vis samt inhyrda AFA-aktivister som gapat och skrikit.

Och det såg alltmer ut som om Tommy Robinson faktiskt skulle kunna bli parlamentsledamot i Bryssel. Som av en händelse bestämde sig då Riksåklagaren (som lyder under regeringen) för att än en gång pröva Tommys ”domstolstrots” från maj förra året. Med kort varsel fick han veta att han i dag var tvungen att inställa sig i Old Bailey för att en domare där skulle ta ställning till om rättegången ska göras om eller inte.

Var elak mot en muslimsk våldtäktsman

Ezra Levant från Rebel Media. Foto: Wikimedia Commons.

Enligt Ezra Levant från Rebel Media som livetwittrade inifrån rättegången, kunde inte Riksåklagaren bevisa att Robinson på något vis hade stört rättegången mot de muslimska våldtäktsmännen. I en tweet skrev han:

”Filmade Tommy inifrån domstolen? Nej.

Filmade Tommy ett vittne eller en jurymedlem? Nej.

Blandade Tommy sig i juryns arbete? Nej, rättegången var över.

Sa domaren att Tommy hade blandat sig i? Nej.

Så varför är vi här? Riksåklagaren säger att Tommy var riktigt elak mot en seriebarnvåldtäktsman. Det är anledningen.”

Enligt den amerikanska konstitutionen är det olagligt att åtala någon två gånger för samma brott, det kallas double jeopardy. Exakt hur det är möjligt att i Storbritannien först döma någon efter en tio minuter lång rättegång, släppa ut honom ur fängelset när en högre domstol ogiltigförklarat domen och därefter släpa honom inför rätta en gång till, är oklart.

LÄS OCKSÅ: Analys: Tommy Robinsons sista strid?

Politiskt motiverade rättegångar

Det enda vi inte behöver tvivla på är att hela förfarandet är politiskt motiverat. Som Tommy själv skriver i sin bok Enemy of the State ser den brittiska staten honom som sin värsta fiende. Det gäller att hålla de etniska britterna i schack så att de inte protesterar mot att deras land håller på att tas över av shariavurmande muslimer – och Tommy Robinson är det största hotet mot maktens planer.

Efter domarens beslut mötte Tommy extatiska folkmassor utanför Old Bailey. De sjöng som vanligt Oh, Tommy, Tommy – Tommy, Tommy, Tommy, Tommy Robinson! Huvudpersonen själv höll ett tal där han upprört påpekade att han inte heller nästa gång ska få dömas av en jury, utan av en ensam domare. Han sa:

– Nu gäller det inte ens domstolstrots längre, nu är mitt brott att jag gjort en muslimsk pedofil ledsen. Det finns bara en fördel med den här två dagar långa rättegången som börjar 4 juli och det är att jag då kliver in i rättssalen som EU-parlamentsledamoten Tommy Robinson!

– Om de dömer mig till fängelse igen så räknar de med att ni inte ska föra sådant väsen som förra gången. Därför är det upp till er att sprida budskapet. Alla ni som står här är journalister och jag litar på att ni delar alla era filmer överallt så att den brittiska allmänheten får veta att flickor över hela vårt land blir våldtagna i industriell skala av muslimska pedofiler. Ni måste komma tillbaka hit 4 juli!

Publiken började genast skandera: We’ll be back, we’ll be back, we’ll be back!

I morgon fortsätter Robinson sin EU-valskampanj med ett torgmöte i Carlisle.

https://www.youtube.com/watch?v=C11BshLSn94


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

2 Kommentarer

  1. Avatar

    tror engelska domstolar att ge tommy ” reklam” och besluta om en ny rättegång som ligger efter EU valet minskar antalet som röstar på honom i EU valet? engelsk män verkar tillräckligt ”sura” för att göra tvärt om. sedan gäller det ju att fortsätta bevaka Englands rätts system och inte glömma assange som också råkat illa ut.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.