TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Opinion: Gud bevare oss för matriarkatet

Publicerad 17 april, 2019

Journalisten Joakim Lamotte gjorde det alla svenska män borde göra – han kontaktade en man som under en längre tid sextrakasserat en 14-årig flicka och hotade med att hänga ut honom om han inte omedelbart slutade. För denna insats hotas han nu med polisanmälan och hängs ut i sociala medier. Av Metoo-kvinnor!

Doris Lessing, 2006. Foto: Wikipedia.

Det är inte utan att man längtar efter ett pånyttfött patriarkat. När männen styrde var kvinnor i hög utsträckning begränsade när det gällde yrkesval och egen försörjning. Männen tog hand om kvinnorna, behandlade dem ibland som små barn – men i rollen som gentleman ingick också att vara snäll. Nu när matriarkatet är här ser vi dagligen hur elaka, hatiska och vedervärdiga kvinnor kan vara mot män.

Redan 2001 konstaterade författarinnan Doris Lessing (Nobelpriset 2007) att de mest korkade, obildade och otäcka kvinnorna kan smutskasta de snällaste, trevligaste och mest intelligenta männen utan att någon protesterar. I en attack mot feminister sa hon vid en bokfestival i Edinburgh:

”I find myself increasingly shocked at the unthinking and automatic rubbishing of men which is now so part of our culture that it is hardly even noticed. The most stupid, ill-educated and nasty woman can rubbish the nicest, kindest and most intelligent man and no-one protests.”

Doris Lessing hade helt rätt och värre, betydligt värre, har det blivit under de 18 år som gått. Under Metoo-kampanjen flödade hatiska anklagelser hejvilt mot namngivna män i såväl sociala medier som mainstream-medierna. En av de utpekade männen, Stockholms stadsteaters VD Benny Fredriksson, tog sitt eget liv sedan Aftonbladet låtit anonyma kvinnor påstå saker rakt ut i luften om honom. Tidningen fälldes senare av Pressens Opinionsnämnd, men då var det redan för sent. Benny Fredriksson var död.

Kvinnohatet – kvinnor som hatar

I dagarna såg vi ett annat exempel på det nya kvinnohatet – alltså inte män som hatar kvinnor utan extremt hatiska kvinnor. Joakim Lamotte, som i flera klipp avslöjat hur våldtagna kvinnors anmälningar läggs på hög och inte tas på allvar, blev kontaktad av en förtvivlad mamma. Hennes 14-åriga dotter hade under en längre tid sextrakasserats av en man och inte fått någon hjälp av rättsväsendet.

Joakim Lamotte. Foto: Facebook

På Facebook berättar Lamotte vad som hände.

”METOOAKTIVISTER FÖRSÖKER POLISANMÄLA MIG EFTER ATT JAG STOPPADE SEXTRAKASSERIER AV 14-ÅRIG FLICKA

Tidigare i veckan kontaktade jag en man som under lång tid trakasserat en 14-årig tjej sexuellt. Anledningen till att jag agerade var att rättsväsendet svek flickan. Efter att jag kontaktade mannen har trakasserierna mot flickan upphört.

Detta har väckt stor debatt och till min förvåning har många som kallar sig feminister, märkligt nog, förfasats över mitt agerande. Istället för att glädjas över att en 14-årig tjej slipper få sexuella hot, så beskyller man istället mig för att skapa medborgargarden och för att ta lagen i egna händer.

Det mest bisarra är att många av dem som sysslade med metoo-uthängningar är de som kritiserar mig mest. Vissa går till och med så långt att de kontaktar polisen för att anmäla mig.

Gemensamt för dem är att de under metoo var med och skrev under debattartiklar mot sexuellt våld. En av dem är även vänsterpartist och adjunkt på Göteborgs universitet.

Hur obegripligt är inte detta?

Vi har en man som utsätter en 14-årig flicka för sexuella trakasserier. Vi har en mamma till flickan som kontaktar mig för att få hjälp. Jag får trakasserierna att upphöra. Kan någon förklara för mig varför jag helt plötsligt blir boven i den här ekvationen?

Jag kommer aldrig förstå dessa kvinnor som ömmar för sexualförbrytare, samtidigt som de kallar sig feminister.

Det är skamligt.”

Arga kvinnor har löpt amok

Nej, vem kan förstå dem? Kvinnor har fullständigt löpt amok sedan matriarkatet (statsfeminismen) tilläts ta över Sverige. De är rasande på män som begår övergrepp mot kvinnor, men de är lika rasande på de män som tar tag i männen som begår övergrepp mot kvinnor.

Jag kommer att tänka på hur kvinnor reagerade när män mer eller mindre tvingades ta en mer aktiv roll i sina barns liv. Först krävde mammorna att papporna skulle ta ut halva föräldraledigheten, för de ville minsann tillbaka till det mer stimulerande yrkeslivet. När det sedan visade sig att papporna var utmärkta hemmaföräldrar och att barnen inte längre var moderns egendom, då blev mammorna skitförbannade. Och så kom hela incesthysterin där kvinnor utslungade groteska anklagelser mot oskyldiga män, som inte så sällan kastades i fängelse för brott de aldrig begått.

Vad är det som gör kvinnor som vänsterpartisten Jenny Bengtsson fullständigt bindgalna av att Joakim Lamotte uppträtt ridderligt och räddat en 14-årig flicka från en man som sextrakasserat henne? Hon påstår att Lamotte ”hängde ut” sexbrottslingen, trots att han bara hotade att göra det och därmed fick stopp på trakasserierna. Hon påstår också att om en kvinna gjort något liknande hade hon fått skit för det.

I vilket universum rör sig Jenny Bengtsson? Under Metoo-kampanjen hängde tiotusentals kvinnor ut tiotusentals män och fick applåder för det!

Man skulle kunna avfärda det hela som galna kvinnssjukan, men kvinnors hat har faktiskt blivit ett allvarligt samhällsproblem. Och inget tyder på att det är i avtagande, tvärtom. I matriarkatet växer vansinnet för varje dag och det är nog fler än jag som längtar tillbaka till patriarkatet. Gud bevare oss för elaka kvinnor.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångs-belopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här ne-danför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efter-handsmoderering.

Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

7 Kommentarer

 1. Avatar

  Citerar Lena Holfve: Feminism skapar galna kvinnor och ansvarslösa män. Exempel på galen kvinna har vi redan sett i artiklen. Exempel på ansvarslös man har vi Dan Eliasson och hans armband. Hon säger också att det finns två sorters kvinnor, systerkvinnor och rivalkvinnor. Till vilken kategori Jenny Bengtsson tillhör kan ni säkert räkna ut själva.

  Svara
 2. Avatar

  Många av dessa s.k. toleranta som spyr hat över heteromän t ex kan ju ta och titta på ett i deras mönsterland, nämligen det matriarkala Seychellerna. T ex är beväpnad säkpersonal och butiksinnehavare kvinnor. Männen spelar domino, dricker öl och går som avelsdjur mellan husen. Det matriarkala landet åtnjuter givetvis en av de högsta riskerna i världen för kvinnor att våldtas i. Det häftiga handelsunderskottet är cementerat. Det övergripande målet för den politiska oppositionen är att undvika konfrontation med den härskande eliten. Landet är mångkulturellt och uppblandad av folk fr Europa, Arabien, Afrika och Kina. Läsarna kan ju gissa, vilket annat land i världen som påminner om detta lilla ”paradis”. Ledtråd: landet börjar på S och slutar på verige.

  Svara
 3. Avatar

  Glömde en sak, homosexualitet är givetvis förbjudet i detta matriarkala land och straffas hårt enligt lag.

  Svara
 4. Avatar

  Kvinnohat är hat mot kvinnor..

  Hat från kvinnor mot män kallas ”manshat”.

  Svara
 5. Avatar

  God save us from the matriarchy! Amen.

  They don´t care about women! All this about ”Metoo, Greta Thurnberg, Woman´s right…..bla, bla and bla” Have its roots in old ancient babylonian paganism, goddess worship, mother and child worship, earth worship and the worship of feminism. Witches WORSHIP earth, feminism and the goddess ”in themselfes”, sending their prays to the Queen of heaven, who is in reality the Queen of Babylon, after the flood of sin in the Bible, after God confuse the giants of the Tower of BABEL (CONFUSION) and spread them to all parts of earth. Semiramis, Queen of Babylon was the 1st female witch on Earth and her houseband was Nimrod. He was murdered by his own. Semiramis then preached REINCARNATION that Nimrod didn´t die, he Went to the SUN and he became the SUN GOD (Baal). Don´t live in a lie. It´s God in heaven and his son Jesus Christ to be worshiped NOT this modern form of old ancient babylonian paganism, it is rebellion against God and Christ who are in heaven. Amen;-)

  There are very gOOd documentaries in Youtube, it helpt me a lot to understand. It leave the links below.

  https://www.youtube.com/watch?v=wjmFm8PIz8M
  https://www.youtube.com/watch?v=gfRzUI8hkwo
  https://www.youtube.com/watch?v=Wj_uGWhKFOc

  😉

  Svara
 6. Avatar

  Det är ganska så talande att Jenny Bengtsson & de andra så kallade feministerna riktar all sin avsky mot Lamotte , men nämner inte den mannen som sextrakasserade en 14 årig flicka med ens ett enda ord…

  Svara
 7. Avatar

  Jag tror kvinnors beteende förvärras av deras inneboende lust att springa med flocken och inte sticka ut Det är därför SD vanligaste väljare är man och vänstern en kvinna Som kvinna blir man korsfäst genom att lämna gruppen eller ha åsikter som skiljer sig från flocken Det är samma beteende som styr som styrde invandringen globala uppvärmningen metoo och andra frågor,

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.