Bilden vi som var med 1986 aldrig glömmer. Men vad hände egentligen, får vi någonsin veta?

Bilden vi som var med 1986 aldrig glömmer. Men vad hände egentligen, får vi någonsin veta?

Epilog Palmemordet: ”Ni svenskar är så väldigt naiva!”

Via en god vän fick jag möjlighet att korrespondera med en utländsk person som har god inblick i hur mord går till och hur mördare opererar. Han vet nog mer om Palmemordet än han vill säga, men en sak är han tydlig med – att vi svenskar är otroligt naiva.

Det första han svarar på mina frågor om Palmemordet är nämligen:

– Ni svenskar är så väldigt naiva! När jag pratar om den här händelsen med vår gemensamme vän så finns det en klar bild, han har nog en väldigt bra bild av vad som hände den natten, vem som gjorde det och på vems uppdrag! Du kan glömma RAF, Sydafrikaspåret, kurder och allt annat som den så kallade polisen i Sverige förde fram som teorier.

– Kom ihåg att statsmakten fullkomligen älskar alla dessa selfmade Sherlock Holmes (privatspanare) som ger ut böcker om än den ena, än den andra tokiga konspirationsteorin. De är nämligen perfekta rökridåer för den verkliga händelsen. Jämför med mordet på den amerikanske presidenten John F Kennedy, ufo-incidenten i Roswell och Gud vet vad annat.

Precis som en av mina källor beskrev i artikeln om attentatet i Christchurch så är en konspiration av denna magnitud svår att genomföra, och inte minst, upprätthålla över tid. Denna källa sa också angående Palmemordet:

– Anledningen till att jag menar att Palmemordet inte är en jättestor konspiration är att det helt enkelt är för många som måste hålla tyst. Tänk också på att det fanns 50 miljoner skäl att ”gola” [50 miljoner kronor är belöningen till den som ger avgörande tips].

Men tycker min utländska källa med specialkunskaper i beställningsmord och lönnmördare att denna typ av privatspaning är till nackdel eller fördel? Han svarar:

– Det finns fördelar med att privatpersoner granskar vad statsmakten gör, för makten är verkligen inte fullkomlig. Dock är det bara till nytta om privatspanarna håller sig till fakta och inte svävar ut i fria fantasier och ser uppdraget som ett sätt att tjäna pengar. Det finns all anledning att tro att en och annan av privatspanarna bara är ”nyttiga idioter” som arbetar för att kollra bort allmänheten från de fakta som föreligger. Den stora frågan är: Varför? Vad har statsmakten för intresse av att underblåsa visa konspirationsteorier omkring mordet?

Varför är sannerligen frågan. Svaret är överraskande:

– Anledningen är förstås att när väl sanningen kommer fram, (kanske 2056) så är allting redan ifrågasatt, och ingen kommer att tro på de förklaringar som ges. Dimridån kommer att skymma och dölja sanningen. Sanningen kommer att drunkna i alla teorier som ska gås igenom en gång till och en gång till, i all oändlighet.

”No comments!”

En annan fråga är förstås om myndigheterna faktiskt vet vad som hände den ödesdigra natten i februari? Och kommer vi, svenska folket, någonsin få veta exakt vad det var? Vem sköt Olof Palme? Och varför?

När jag ställer dessa frågor svarar mina källor unisont:

No comments. Inga kommentarer.

Varför vill ni inte kommentera? Beror det på att ni vet hur det gick till eller på att ni inte vet? Den utländska källan fortsätter svara ”No comments”, medan hans svenska kollega utvecklar svaret något:

– När hemligstämpeln lyfts [2056] så kommer vissa saker att bli uppenbara, men jag skulle inte bli förvånad om sekretessen förlängs med hänvisning till relation till främmande makt eller rikets säkerhet. Men oavsett vad som kommer fram den dagen hemligstämpeln släpps, om så vi skulle få fram namn, bild, ett skriftligt erkännande som styrker gärningsmännens dåd eller till och med lyckas teleportera oss i tid och rum tillbaka till den natten och filma vad som hände, så kommer det att finnas folk som säger: Nej! Så gick det inte till …

Sanningskommission behövs

Betyder ditt svar att du själv har en bra bild om vad hände den natten?

– Inga kommentarer!

Jag får känslan av att dessa källor faktiskt vet mycket mer än vad de vill säga, och helt tydligt tror de inte att det ligger något i Claes Hedbergs teori om ett teatermord. Jag kan naturligtvis inte kräva att de (kanske med risk för sina egna liv) faktiskt berättar vad de vet.

Men det jag kräver är att riksdagen tillsätter en Sanningskommission, precis som Hedberg föreslår, som lyfter på varenda sten och försöker reda ut alla de frågetecken svenska folket har inför det 33 år gamla statsministermordet. Det faktum att man inte vill göra det säger mig att här finns saker som de för död och pina inte vill att svenska folket ska få vetskap om – och det räcker för att göra mig misstänksam mot den officiella versionen!

LÄS MER: Tanken svindlar – blev Olof Palme aldrig mördad?
LÄS MER: Palmeutredningen – vad tror de som var med?


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

7 kommentarer angående “Epilog Palmemordet: ”Ni svenskar är så väldigt naiva!”

  1. Han är troligen en mycket kompetent ”jeppe” inom genren, men han vet till slut exakt lika mycket eller lite som du och jag, Ingrid. Ingen vet exakt hur det har gått till.
    GW är inne på att det rör sig om en kompetent mördare, detta pga tillvägagångssättet. Själv så ser jag detta som ett mycket amatörmässigt utfört mord då mördaren bla visade sitt ansikte. En yrkesmördare hade sänkt Palme på distans, alla hade stått undrande ”vad hände”?
    En lönehelg i centrala Stockholm, skjuta landets regeringschef….Nej, yrkesmän hade kunnat sänka Palme vilken dag som helst utan att bli gripna.

  2. Mordet luktar MK-Ultra mord. Då använder man en ”officiell” person för mord. Tekniken framtogs i Nazitysland och flyttades sedan till England och USA och blev fullt utvecklad 1953.

  3. Just remember 1986. See the He-Mans on the street in blue uniforms without Tattoos;-) One of my classmates, his dad was a cop;-)

  4. Cui bono? Svar USA och CIA profiterade på Palmemordet. Storfinansen fann honom obekväm med hans aktiviteter visavis Sovjet(skulle ju träffa Gorbatschjof) och vänsterregimer världen över. Palme blev obekväm för den internationella kartellmaffian som än i dag till syvende och sist bestämmer i USA och världen i övrigt.

    1. Palmemordet var ett viktigt led i den judekontrollerade nyliberalismens maktövertagande i Sverige under 1980-talet och vidare under följande årtionden. Olof Palme som i ungdomsåren själv hade varit aktuell för tjänst inom CIA och sedan som statsman blev deltagare i Bilderberggruppen var på sätt och vis en maffiaboss eller före detta sådan, som hans överordnade, de som varit ”mördare från första början” (se Johannesevangeliet 8:44), inte kunde tolerera längre år 1986. Mordet på Olof Palme var en uppgörelse i den allra lägsta av världar, den som tyvärr nu har makten över alla andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.