TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Lundströms låda #21 – Ebbas motsägelsefulla beteende

Publicerad 25 mars, 2019

Debattören och samhällskritikern Carl Lundström ger sitt svar på varför Ebba Busch Thor gör två till synes helt motstridiga val under en och samma vecka. Först chockar hon PK-Sverige genom att säga att hon minsann tänker börja samtala och kanske samarbeta med Sverigedemokraterna, sedan ser hon till att Viktor Orbans regeringsparti Fidesz blir utkastat ur EU-gruppen EPP. Vid en första anblick hänger det inte ihop, men Lundström menar att det handlar om att hålla sig väl med finansmannen George Soros och hans miljarder.

Han konstaterar att förra gången en omdömeslös svensk politiker, Carl Bildt, umgicks alltför intensivt med George Soros kostade det skattebetalarna mellan 95 och 142,5 miljarder kronor. I år verkar Soros göra comeback på den svenska politiska scenen när inte bara Moderaterna utan även Centerpartiet och Kristdemokraterna svansar för honom. Det här kan bli dyrt …

https://youtu.be/PNdq1fRV9kQ


Gillade du den här videokrönikan? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

9 Kommentarer

 1. Avatar

  Lite ny info för mig, men undrar om inte orderkedjan är lite annorlunda Bilth rapporterar och får order av USA och Soros. Det är väl Soros och globalisterna (Rothshilds mfl) som äger Riksbanken det var alltså bara globalisterna som gjorde ett uttag från sin egen bank till något annat de önskade eller bara för att sätta det starka Sverige i rubbning och kunna sätta sin egen agenda, det kan ju till och med vara så det var en taktik för att få Sverige att gå med i EU några år senare. Våra partier måste ju lyda dessa inflytelserika intressen om de vill till makten eller behålla makten. Förlorar de makten förlorar de även sin ekonomi oavsett vad vi tror om vem som finansierar våra partier. Utan support från inflytelserika grupper är det nog kört, undrar om L fick order om sitt valbudskap i år? Jag undrar också över SVT s gräv gällande Swedbank o Danskebank någon som vill misskreditera dessa i eget syfte? Intressant låda, fortsätt gräv i detta o presentera det för de vakna svenskarna . Har själv börjat studera olika fenomen och sammanhang dock utan att ha tillräcklig kunskap för att gräva själv. Min gissning är dock att det är inte SDs politik partierna är rädda för utan ett SD med makt att ta fram skellet från de övriga partiernas garderober. Partiet är idag tillräckligt trovärdigt i en stor del av befolkningen , men behöver bli större för att nå ut med kritik. Det finns ju tydliga samband mellan de övriga partiernas rädsla och deras ”namecalling” av alla SD are inte okunskap i de flesta fall.

  Svara
 2. Avatar

  Nej Rotschild och deras ombud äger den brittiska och den amerikanska centralbanken men inte den svenska. Och politikerna är inte så dumma som de ser ut, de utser inte några medlemmar av Rotschilds kotteri till chefer där fastän säkert många sådana står på kö. På det sättet sitter de själva (i det aktuella fallet Carl Bildt) med informationen och blir på så sätt värdefullare än vad han varit ifall han utsett till exempel Gabriel Urwitz till riksbankschef.

  Och vad gäller Nordeas m.fl. penningtvätteri så vet jag precis vem som blåste i visselpipan och att han är en ”medlem”. Varför är oklart, jag tillåter mig att utesluta mannens rättspatos som möjlig anledning 🙂

  Svara
  • Avatar

   Intressant, som sagt studerar nätet utan några kontakter att dubbelkolla uppgifterna mot. Dessa uppgifter var dock att bankcabalen som styr penningpolitiken var ägare till Riksbanken inte att Sveriges politiker planterat deras folk i styrelsen. Alltså från utsidan skulle det se ut som att Sveriges riksbank ägdes av svenskarna, medan mycket få visste om deras inblandning. Uppgifter som fanns hänvisade också till att endast ett tiotal länder hade en fristående riksbank utan inblandning från Rothshilds styre. De främsta bankerna som hade detta styre från Rothshilds fanns i London, Schweiz och Rom enligt uppgiften på nätet. Någon närmare uppgift på vilket sätt Sveriges riksbank skulle styras av rothshild angavs inte. Vore som sagt mycket intressant om någon med rätt kontakter kunde informera intresserad allmänhet om hur det hänger ihop. Det finns också uppgifter om någon präst i Australien som avslöjat en enorm penninghärva där summorna översteg världens riksbankers gemensamma valutor. Försökte följa detta men inlägg försvann och har glömt namnet på prästen.

   Svara
   • Avatar

    ”Man kan inte tro allt man läser på internet” Abraham Lincoln

    Svara
    • Avatar

     Naturligtvis inte, inte forskningsrapporter heller, där brukar det ju finnas källor att gräva i. Just därför vore det intressant att få veta lite mer som fokuserar på svenskt perspektiv. Finns det lästips som inte är rena bankrapporter tro. Jag läser aldrig vem är vem i någon damtidning, har därmed noll koll på vem som är släkt med vem och därmed saknar förmåga att lista ut vem som kliar vem på ryggen. Vilket tydligen har betydelse för att förstå fullständigt vansinniga beslut.

     Svara
 3. Avatar

  Bra där att ge sambandet mellan attacken mot den svenska kronan 1990 och Soros och hans dräng Carl Bildt. Ebba Busch Thor kläs av till den dumsnäppa hon är och understryker åsikten att kvinnor i politiken är skadliga.

  Svara
  • Avatar

   Kärringar av båda könen regerar – eller låtsas regera – för andras räkning. Längst upp är det alltid män. Och se hur det ändå blir.

   Svara
 4. Avatar

  Tack Carl; mycket intressant låda! Fastän vi i befolkningen är så många gånger fler än de korrumperade politikerna i toppen är samhället organiserat så att vi alla vet vår plats. Ett fåtal förstår att vi i praktiken har diktatur i landet, medan det stora flertalet är så indoktrinerade att de tror att de lever i frihet.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.