TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Christchurch: False flag-operation eller äkta attentat?

Publicerad 20 mars, 2019

Knappt har ett terrordåd inträffat någonstans i världen förrän rykten drar igång om att det i själva verket var en False flag-operation. Videor med mystiska bilder publiceras och teorierna om att dådet aldrig ägt rum, eller har iscensatts av makten, står som spön i backen – nu senast efter moskédådet i Christchurch, Nya Zeeland.
– Det var definitivt ingen False flag, säger en säkerhetsexpert till Ingrid&Maria.

False flag eller Falsk flagg är ursprungligen en sjökrigsterm som innebar att en aktör seglade under en annan flagga än sin egen – som en krigslist. Numera tänker vi på specialoperationer som läggs upp så att de framstår som om de utförts av en viss aktör men i själva verket planerades och utfördes av någon helt annan. I dessa dagar hinner ett terrordåd eller en masskjutning knappt inträffa förrän internet svämmar över av artiklar och videor som sägs bevisa att attacken aldrig inträffat, eller att den utfördes av någon helt annan än den grupp som pekats ut eller tagit på sig ansvaret – kanske till och med av statsmakten själv. Syftet uppges allt som oftast vara att skrämma befolkningen till att acceptera ett samhälle där snart allt vi gör övervakas.

I ett försök att reda ut hur vi bör förhålla oss till attentat och False flag-anklagelser, beslöt jag mig för att skicka några frågor till en av mina kontakter som kan det mesta om terrordåd och bekämpning av terrorister.

Kan du först förklara vad en False flag-operation är? 

– Det är en operation som är avsedd att få omvärlden att tro en grupp eller stat genomför en aktion (terror, skottlossning) medan den utförs av mållandet självt för att provocera fram en reaktion eller ett krig. Eller bara för att skapa kaos och oro i mållandet.

Utförs False flag-operationer i dag eller är det bara konspirationsteorier som ”foliehattar” hittar på? 

– De utförs i dag och är väldigt sofistikerade, dock inte i den omfattning som många tror. Glöm inte att det är en form av False flag att sprida ut att ett riktigt terrorattentat var en False flag-operation.

Kan du ge exempel på terrordåd eller andra uppmärksammade våldshändelser som du betraktar som False flag?

– Det senaste är väl spänningarna mellan Indien och Pakistan, där Indien påstods ha bombat ett terrorläger och dödat flera hundra kashimiriska separatister. I själva verket träffade bomberna inte ens Pakistan, och även om det förekom en massa skjutande över gränsen så verkar det, utom i vissa undantagsfall, inte som om de träffade något. Genom rent slarv (att man inte kollade åt vilket håll man sköt) dödades några. Att Pakistan sedan ”råkade” skjuta ner ett gammalt MIG-21 plan verkar vara ett plåster på såren (titta vad duktiga det pakistanska luftförsvaret är). Dessutom levererade Pakistan tillbaka piloten hel och ren – som en gest för fred.

Indien och Pakistan var snubblande nära krig – eller var det hela en False flag-operation? Foto: Youtube.

– Enligt många bedömare var detta en avancerad show för att säkra att den indiske premiärministern Narendra Modi vinner det kommande valet i Indien. Observera att detta var en svår operation att genomföra eftersom det är omöjligt att tygla alla ”trigger happy” soldater längs gränsen, men båda länderna är kända för att inte värdera människoliv särskilt högt.

– Sedan kan jag förstås nämna hysterin kring Saddam Husseins massförstörelsevapen som aldrig fanns, det var också en False flag! Observera att falska flaggor även kan vara det som så populärt kallas för ”fake news” i dag.

Vilka ligger bakom de falska flaggorna och vad är syftet med dem?

– Antingen används de för att få en ursäkt att starta ett krig, eller skapa antipati mot en grupp eller en stat, en motvilja som sedan kan användas i politiska syften eller val. De kan också användas för att åstadkomma regimskiften och få en mer moderat regim på plats – en som är vänligt inställd till din grupp eller stat. Ibland raka motsatsen. I värsta fall används de för att lägga grund för ett inbördeskrig i ett annat land, så som man gjorde i Rwanda.

Skjutningen på lågstadieskolan Sandy Hook i USA 2012 är en av de attacker som oftast pekas ut som exempel på hoax/False flag. Vad kan du säga om den?

Skolskjutningen i Sandy Hook betraktas av många som ett bluffattentat. Foto: Skärmdump CNN.

– Tyvärr spelar det ingen roll vad man säger – i dag ifrågasätts alla händelser och det är egentligen bra. Folk ska inte bara sluka allt som medierna (även alternativa medier om vi ska vara ärliga) försöker stoppa ner i halsen på dem. Dock måste man ha klart för sig att det finns folk som tjänar på att sprida konspirationsteorier, ibland har de enskilda intressegrupper och till och med stater i ryggen. Ett gott råd är att alltid ifrågasätta vem som tjänar på att en viss fråga ställs eller inte ställs! Fråga dig vem som tjänar på att en viss händelse framställs på det sätt det görs. När gäller Sandy Hook-skjutningen så inträffade dödsfallen, det man kan diskutera är orsaken till att det skedde. Personligen tycker jag att teorierna tar allt mer absurda vändningar. Fördelen och nackdelen med internet är att både bra och tokiga idéer får snabb spridning – på gott och ont.

Nu sprids videor från attacken mot moskén i Christchurch som ska ”bevisa” att det hela är en charad. Det syns nästan inget blod på offren, kulorna sägs vara blanka och försvinner i tomma intet och offren bara faller ihop utan att skrika eller försöka springa bort. Vad säger du om det?

– Utan att säga för mycket så har jag viss erfarenhet av att genomföra ”False flag-ops” och jag kan direkt säga: Att genomföra en falsk operation som den i Christchurch är inte praktiskt genomförbart eller rimligt. Betänk hur många människor det krävs som villigt och medvetet skulle delta i en False flag som denna – vi pratar hundratals om inte nära ett tusental människor.

Ett 50-tal människor dödades i attentatet mot två moskéer i Christchurch. Foto: Skärmdump CBS.

Men med tanke på att offren där var muslimer, kan inte de gladeligen ha gått med på att bli låtsasskjutna för att sprida bilden att vita nationalister minsann också begår terrorbrott?

– Nej, det är alldeles för många inblandade för att det skulle fungera. Förutom de muslimska offren har du poliser, brottsplatspersonal, kriminaltekniker, ambulanspersonal, sjukvårdare, läkare, forensiker, begravningsentreprenörer med flera. Nope, won’t work …

– Låt oss leka med tanken jag skulle iscensätta en False flag som den i Christchurch. Då skulle jag:

 1. Inte haft en filmkamera på huvudet – man är inte självmordspilot.
 2. Jag skulle lägga ut en skrift på arabiska där jag skyller dekadenta sunniter för shiiters problem i världen, påstå att dessa två moskéer var terrorcentraler som skulle neutraliseras av ”Den shiitiska självförsvarstyrkan Allahu Akbar”.
 3. Jag skulle ha gömt vapen eller liknande inne i moskéerna dagarna innan på något lämpligt ställe som toaletter, garderober eller liknande.
 4. Jag skulle se till att komma därifrån utan att gripas.
 5. Jag skulle tipsa polisen om de inte hittar vapnen!
 6. Till sist skulle jag sprida rykten på internet att säkerhetstjänsten visste att moskén var en terrorcentral, men valde att inte göra något åt det. Där har du en riktig False flag! Och samma scenario kan du genomföra mot nazister, kommunister, shiiter eller vilken grupp det än månde vara.

Brenton Tarrant greps misstänkt för terrorattacken i Christchurch. Foto: Dump från hans livesändning.

Brenton Harrison Tarrant som greps för Christchurch-dådet verkar inte vara den skarpaste kniven i lådan. Enligt hans manifest och senare uttalanden så älskar han Kina och liknar mer ett slags etnosocialist. Jag vill påpeka att det finns frågetecken omkring den här personens karaktär och göranden – men inte om själva attentatet.

Hur många krävs det för att genomföra en False flag som den du beskriver ovan?

– En enda person är det ideala – ju färre desto bättre. Ju fler personer som är inblandade desto större är risken att folk inte kan hålla truten, och då faller hela syftet med operation. Såvida inte just det är syftet – att exponera något. Alla covert operations genomförs med så få personer som möjligt. Operationer med många inblandade är väldigt svåra att genomföra, såvida det inte är som i fallet med Indien och Pakistans där du har överbefälhavare på båda sidor som vet exakt vad som ska göras och delar ut order som ser kraftfulla ut, samtidigt som de skjuter i luften mot tomma mål. Det är som att ha en massa bönder på ett schackbräde som du kan flytta runt hur du vill och som gör vad du säger åt dem att göra.

Hur ska vanliga människor tänka kring False flag? Är det bra att människor är misstänksamma mot makten och medierna eller är det bara slöseri med tid? Ska vi i själva verket vara tacksamma att makten försöker skydda oss med mera övervakning etc?

– Man ska som jag sa alltid vara vaksam på vem som tjänar på detta. Ifrågasätt alltid vem tjänar på att en viss fråga ställs eller inte ställs, och vem som tjänar på att en sak framställs på ett visst sätt. Dagens stater älskar det övervakningssamhälle som håller på att byggas upp, och det är till för skydda makten – inte oss medborgare! För om övervakningssamhällen skulle funka som de försöker slå i oss, så skulle vår brottsstatistik gå ner och inte som nu rakt upp i taket.

Säkerhetspolischefen Klas Friberg. Foto: Säkerhetspolisen.

Säpo-chefen Klas Friberg har i intervjuer de senaste dagarna talat om ”vit makt-rörelsen” som det stora hotet. Men det var inte länge sedan muslimska terrorister stod högst på hans lista. Hur ska vi tolka det?

– Klas Friberg är ett politiskt redskap, inget annat! Han biter inte den hand som föder honom. Om han vill ha en fortsatt karriär inom polisen eller statsförvaltningen så han gör som han blir tillsagd. Den som var vaken noterade att Säpo nu inte gick ut med några siffror angående antalet extremister i de olika lägren. De har underlag när det gäller alla grupperna, men de vet att allmänheten bokstavligt talat skulle ”skita knäck” om de siffror om muslimska extremister (uppemot 15 000 personer) jag har visat dig börjar diskuteras. De hade siffrorna uppe ett tag, men sedan försvann de i ett huj! Säpo gör som alla ”duktiga politiker” säger åt dem, allt för att sprida ett narrativ som passar maktens agenda – och där är nazister alltid bättre fiender än islamisterna är.

– Alla svenskar vet hurdana nazisterna var, men hur många har kontakt med en islamist eller vet vad islam verkligen står för? Ytterst få. Den som har följt debatten gällande bidrag till olika muslimska organisationer vet att statliga pengar går till terrorverksamhet – direkt eller indirekt. Ta bara sossarnas stöd till Polisario i Västsahara, en organisation som har kontakter och visst samröre med AQIM (Al Qaida i Nordafrika). Eller deras stöd till olika palestinska organisationer där pengar når såväl Hamas som Islamiska Jihad. Givetvis ser socialdemokraterna den lilla promillen i Nordiska Motståndsrörelsen, NMR, som den stora fienden.

– Frågar du mig hur hoten ser ut i Sverige, svarar jag: 1. Muslimsk extremism 2. Vänstergrupperingar 3. Nationalsocialister.

Med tanke på det du säger om Säpochefen Friberg, antar jag att det inte var någon slump att man såg till att Säpo i januari 2015 bröts ut från Rikspolisstyrelsen och numera är en egen myndighet direkt underställd Justitiedepartementet …

–Självklart gjordes detta medvetet! Regeringen vill kunna styra och ha kontroll över en så pass viktig domän som Säpo är. Om man lät Säpo vara en fri enhet, kunde de ju få för sig att börja undersöka makten! (Vilket de i och för sig gör, men då i syfte att ha skit på politikerna så att man kan hantera dem.) Säpo biter inte den hand som föder dem, så har det varit ända sedan 1970 när den erkänt skicklige och oförvitlige PG Vinge var Säpochef, men tvingades bort efter en händelse där han påstods ha uppfattat Olof Palme som en säkerhetsrisk. Vinge kallade själv den händelsen för grotesk. Han efterträddes av den socialdemokratiske politruken Hans Holmér och sedan dess har Säpo varit något av en lame duck.

Nedan en av de filmer som sprids för att bevisa att attentatet i Christchurch var en False flag-operation.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=95&v=6_ENADLCPgY

Men så här lätt är det att fejka videor så att de visar något som inte hände.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

34 Kommentarer

 1. Avatar

  Jag är starkt allergisk mot alla sådana här ogenomtänkta rena dumheter om false flag operationer.
  Tänk på följande, i det senaste attentatet så ska ca 50 personer ha dött. Det handlar om bröder, systrar, mammor, pappor, kusiner osv till andra människor som ännu lever. Varför inte åka till Nya Zeeland för att träffa dessa drabbade familjer/människor och se om de ljuger?

  Om ett liknande attentat skedde på min ort och jag senare upptäckte att inga har dödats, inga saknas, fast 50 personer ska ha skjutits till döds, tror ni inte att jag skulle stå först i ledet och ropa ut det! Det är helt omöjligt att genomföra en false flag operation idag utan att bli avslöjad. Media, internet, särskilt sajter som Flashback ger människor möjligheter att lägga till information på ett och samma ställe.

  Jag får damp på så här veka teorier och grundlösa argument, man ifrågasätter saker innan man vet vad som är fakta. Kolla på den där Claes Hedberg som skrev en bok om Palme-mordet, den boken kan debunkas på 20 sekunder. Claes säger att Palme blev inte skjuten på riktigt, Lisbeth hade med sig en påse med 3 deciliter blod som hon ska ha hällt ut. Löjeväckande.

  Har ni lyssnat på vad den då 17-åriga Anna Hage har sagt? Det var hon som gjorde hjärtkompression på Palme. Vid varje tryck så kom det ut mer blod. Hela hon var dränkt i blod. Vem tror ni vet det här bättre, Claes som inte var där eller Anna Hage? Dessutom så har Anna Hage aldrig ifrågasatt om det var Palme eller en ”inhoppad skådis” som låg där. Olof Palme var år 1986 landets kanske kändaste person. det var många som såg Olof Palme ligga där, ingen har sagt att det inte var han.
  Jag fattar inte hur Claes kan ha gjort en så dålig research. Hade han gjort det, då hade han kunnat strunta i den där pinsamma boken.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Om du hade läst artikeln innan du kommenterade i nattmössan hade du sett att experten jag intervjuar säger just det om Christchurch – att det inte kan vara en False flag eftersom det är för många människor inblandade.
   Vad gäller Anna Hage tycker jag du ska läsa hennes bok, särskilt avsnittet där hon får besök av en man utsänd av makten som ger henne det goda rådet att inte lägga sig i.

   Svara
   • Avatar

    Jag är sedan länge insatt i världspolitiken och de allra flesta händelser, både historiskt och i nutid.
    Jag kan GARANTERA att en false flag KAN innefatta många döda av den egna befolkningen. Se bara på 9/11!
    Det handlar antingen om en djuplodad organiserad operation eller om att få en person att utföra dådet under vansinniga villkor. I vissa fall har man lyckats styra mentalt sjuka personer till att utföra false flags.

    Så med detta sagt; Nya Zeeland är med största sannolikhet en false flag för att dels komma åt privata vapen(Gun grab) och för att kunna injecera islam längre upp i ledet.

    Det finns mycket mer detaljer att berätta, men ni förstår säkert hinten…

    Hopp om en trevlig dag!

    Svara
    • Avatar

     Du glömde att NZ stängde ned/har stängt ned 8 chan och det i hop med nya vapenlagar verkar varit syftet med NZ FF. Syftet var inte i första hand att genomföra ett attentat mot muslimer,dock så skulle mot attacker från muslimer innebära den mediadistraktion som FF aktörer önskade. Sedan verkar hela attentatet lite mysko, NZ polis hade en extremt ovanlig träning av terrorattacker i närheten, samtidigt som EN person lyckades utföra terrorattack i TVÅ moskéer?

     Svara
    • Avatar

     Tyvärr så är 9/11 något som 99 av 100 tror på…trots att till och med bilderna ser falskare ut än en Hollywood film, uppsprängda hål i så gott som tomma byggnader…flygplan som inte ens fanns mer än i fejkade videoklipp. Detta tror folk på och tyvärr kommer det att fortsätta vara så, lögner blir sanningar, sanningen lögn.
     Allt detta började med lögnernas lögn, som ”förintande”alla andra lögner, sedan har det fortsatt av bara farten….och nu går det snart inte att skilja lögnen från sanningen.
     Ang händelsen i Nya Zeeland, rätt underligt att ortens namn råkade vara just något som påminner oss om kristendomen…….eller inte.

     Svara
 2. Avatar

  Så kan det vara, att Anna fick besök av några storfräsare. Faktum kvarstår, hon har aldrig antytt att det var en ”stand in” som låg där som Claes påstår i sin bok. Min kritik gäller generellt, är så innerligt trött på ogenomtänkta konspirationsteorier. Det har blivit en trend hos en del mindre belevade, allt som händer är en konspiration. Nu angriper de attentatet i Christchurch.

  När det gäller Palme-mordet, Claes bok är ett praktfiasko som bara en obildad retarderad person kan tro på. Boken kan debunkas på 20 sekunder, t ex genom att man pratar med Anna.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Vilka är ”de” som påstår att Christchurch är en False flag? I min artikel säger experten uttryckligen att alldeles för många är inblandade där för att det skulle kunna vara False flag – sådana genomförs med så få personer som möjligt.
   Vad gäller Palme så hade Anna Hage inte en aning om vem hon gjorde hjärtmassage på. Det fick hon veta först när Lisbet Palme skrek att det var hennes man. Såvitt jag förstår kände hon inte igen honom. Vad hon tror i dag är ju rätt ointressant eftersom hon blev övertygad om att mannen hon försökte rädda var Sveriges statsminister. Falska minnen är oerhört lätta att inpränta i folk.
   En tips till dig är att läsa artiklar och böcker innan du kommenterar dem – så slipper du framstå som en idiot.

   Svara
  • Avatar

   Tror man blint att en galen försupen Krister Pettersson skulle springa runt med en stor klumpig magnum revolver för att skjuta Sveriges statsminister….då är man inte direkt smart heller Olle….snarare lite godtroget dum, iofs typiskt ”svenskt”

   Svara
 3. Avatar

  Brenton Tarrant är agent åt Globalistiska makteliten.

  Attentatet är ämnat åt att avväpna fria, hederliga självförsvarare i NZ.

  Att väcka muslimsk ilska mot vita kristna + ateister tjänar Globaliternas agenda väl.

  Svara
 4. Avatar

  Jag kan erkänna att jag inte läste hela artikeln denna gång. Efter att ha läst artikeln om Claes Hedbergs bok så räckte det med att läsa ett stycke för att tro följande: ”Nu har de spårat…på riktigt”.
  Det var en för tidig reaktion från mig. Sorry.

  Jag står dock för mina påståenden om Hedbergs bok. Alla som har satt in sig någorlunda i Palme-fallet vet att Hedbergs teorier är dåligt underbyggda. Om man hade velat få undan Palme som en martyr (som Hedberg menar) så hade det funnits många betydligt enklare sätt.

  Anna fick mycket riktigt reda på att det var Herr Palme som låg där av just Lisbeth. Efter att ha fått denna information så lär hon ha tittat lite extra. Om det hade varit Hagge Geigert som hade legat där istället för Olof så hade hon berättat det. Ingen av poliserna som var på plats har förnekat att det var Palme som låg där. Det räcker mer än väl som bevis för mig.
  Hur Hedberg ska bevisa sin osannolika historia, han lär få stora problem.

  Svara
  • Avatar

   Vill man skapa en martyr så var det ju inte så dumt….fast nu blev det ju inte riktigt så ?
   Palme mer avskydd än sossemaffian kunde föreställa sig.

   Svara
 5. Ingrid Carlqvist

  Bra att du inser att du hade fel, Olle, och ber om ursäkt. När det gäller Palme har du som alla andra förstås rätt till din åsikt, men om du läser Hedbergs bok kommer du att inse att det är väldigt mycket som inte står rätt till i den utredningen. Och sannolikt fråga dig själv varför.

  Svara
 6. Avatar

  har Ingrid mod att intervjua olle dammegård?

  Svara
 7. Avatar

  nog var det en genuin attack.
  det som gör mig sorgsen är att även NZ är islamiserat.
  en stad som christchurch har flera moskeer.
  premiärministern kapitulerar totalt och underkastar sig islam.
  medborgarna tävlar om att vara mest muslimvänlig.
  även NZ är på väg att bli ett kalifat.

  Svara
  • Avatar

   Genuin attack eller inte? Den stora frågan här borde vara vem deras statschef lyder under NZ, eller globalisterna. Tydligen skall NZ statschef finnas på samma kort som May och Merkel i ungdomsåren. NZ är väl samväldesstat och lyder under drottningen som är en typ av chefglobalist. Det finns nog mängder av nära kopplingar inom stats o regeringspersoner som de flesta av oss inte har en aning om och har svårt att kontrollera utan kontakter.

   Svara
 8. Avatar

  Ingrid,
  att Palme blev skjuten är så gott som samtliga överens om. Den efterföljande utredningen är en lång och utdragen katastrof.
  Vem som sköt Palme, där finns det diskussionsunderlag så det räcker!

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Att alla tror en sak betyder inte att det är sant. Läs boken så kan vi diskutera sedan.

   Svara
 9. Avatar

  Jag har sett hans youtube-föredrag. Då vet man i stort hur han resonerar. Jag totalsågar hans story då den kan debunkas på flera ställen.

  Svara
 10. Avatar

  Jag tycker att ni blandar ihop två frågor till en och samma. Den första frågan är om det var en false flag, dvs om de som förefaller vara offer för handlingen är desamma som utför handlingen för att skapa en anledning att slå tillbaks. Den andra frågan är om det som beskrivs har hänt eller inte. Det är därför möjligt att säga att en händelse är en false flag men inte en hoax/bluff.
  I det här fallet skulle man då kunna komma fram till att det var ett terrordåd, inte en bluff. Men att den utfördes på uppdrag av någon intressegrupp med betydligt större resurser och dolda motiv, ex en säkerhetstjänst. En false flag.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Olle, jag hoppas du förstår att ett 45 minuters föredrag inte kan spegla en 550 sidor lång bok. Läs boken så pratar vi sedan.

   Svara
 11. Avatar

  Jag tänker inte ödsla tid åt att läsa en bok vars vinkling jag redan vet är åt fanders.
  Enligt författaren,
  Palme var döende i HIV, partiet ser honom som en belastning, planerar hans sorti via ett teatermord. Paret Palme går från bion, smiter in i Skandia-huset, ett annat par tar vid och spelar dem. En ”nisse” kliver fram med en startpistol och låtsas skjuta den som spelar Palme.
  Den riktiga Palme slussas snyggt ut ur Sthlm till Dala Airport i Borlänge, flygs till Chamonix.

  När man inser svårigheterna med denna akt så förstår man att en sådan pjäs hade garanterat misslyckats. Palme var landets kanske kändaste person vid tillfället och skulle kännas igen av så gott som varje svensk som såg honom.
  Nej, jag köper inte en sådan historia hur välskriven den än må vara. Manuset är fel från start.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Suck. Föredraget går ju bara igenom själva händelseförloppet såsom Hedberg ser det. Det är i boken du får veta vad som stöder det hela, men den vågar du inte läsa för du är rädd att få din världsbild omskakad.

   Svara
   • Avatar

    Olle Thorell, socialdemokraternas största tjurskalle.
    Helt sinnesstört att en sån person som han är avlönad av oss skattebetalare.
    Riksdagsledamot dessutom.
    Ni hör ju själva, Ingrid säger åt karln att läsa boken och bilda sig en uppfattning, men icke!
    Han har ju sett på ett youtubeföredrag.??
    Och sen anklagar han andra att vara obildade och retarderade.?

    Svara
  • Avatar

   Han skjuter totalt 5 stycken personer i entrén samt i korridoren mot den stora salen. När Brenton sedan går ut så passerar han totalt 6 stycken kroppar. Det dök upp en extrakropp precis till höger efter skorummet när man går in i byggnaden. Sedan när han går ut för att hämta ett nytt vapen, då stannar han tillfälligt upp och riktar vapnet mot föraren i en silverfärgad Toyota. Han sänker vapnet och springer iväg till bilen och byter vapen för att sedan återvända till Moskén.

   På vägen tillbaka så kastar han ett öga till höger mot Moskéns ingång och då har den silverfärgade bilen flyttats en halv billängd. Han går runt från andra hållet och skjuter 11 skott in mot gården och kollar sedan till vänster & höger efter vägen. Sedan drar han iväg 5 skott till in på gården för att sedan röra sig mot ingången till Moskén. Då får man se att den silverfärgade bilen är borta.

   Vem var personen i den silverfärgade Toyota bilen med registreringsnummer FQH875 ?

   Svara
 12. Avatar

  Det första FPS jag spelade var Quake II. Det måste ha varit ganska exakt 20 år sedan skulle jag tro. Tycker det spelet var bättre gjort än fake-videon i Christchurch. Man tar sig för pannan. Är folk verkligen så korkade att dom köper det som verklighet? Det verkar faktiskt inte bättre än så. Svenskarna har blivit dumsvenskar och är mer intresserade av att gå omkring och pilla med sina mobiler än någonting annat. Möjligtvis kan dom lägga ner telefonerna när det vankas Let’s Dance och mellon på dumburken.

  Svara
 13. Avatar

  Sök på följande saker nedan som jag tycker är skumt, länkar ej direkt för då kanske de tas bort, se på egen risk tycker, jag tycker dock inte det är obehagligt alls.

  Planterat magasin?
  Skriv följande sökord i sökfältet på https://153news.net/

  New Zealand Shooting Hoax Planted Magazine Case Closed, maybe!

  New Zealand shooting squib malfunctions on dummy prop

  En annan märklig detalj, en man i hallen är först barfota, sen iklädd i blåa strumpor WTF?
  https://pbs.twimg.com/media/D2G1waUWkAAO55v.jpg

  Svara
  • Avatar

   I filmen som ligger här så ser inte vapnet ut som på andra bilder på nätet, för svart. Sedan ligger det ute bilder som påstår att det blodiga golvet inte har samma mönster som det i moskén där attentatet genomfördes. Jag samlar inte på webb adresser när jag kollar så jag kan inte hänvisa vidare, men borde inte vara svårt att hitta om det inte är borttaget av något bolag som springer ärenden åt globalisterna.

   Svara
 14. Avatar

  Har laddat ner NZ filmen i original samt även filmer där man analyserar samt kommenterar skjutningen.

  Där ser man tydligt att då den så kallade mördaren kommer in i Moskén, så ligger det drivor av vaxdockor orörliga innan han börjar skjuta med lösa skott.
  Sedan så går han ut helt lugnt och hämtar ett riktigt skarpladdat gevär- för att återigen gå tillbaka in för en ny skjutning där man ser att vissa vaxdockor som redan ligger ned inte blöder då han skjuter på dom som ligger ned, några vaxdockor har inbyggda rörelsemotorer samt har teater blodkuddar monterade .
  Sedan när han åker iväg med bilen så tar han fram en hagelbössa som är laddad med 2 lösa skott som han skjuter mot vindrutan inne i bilen den spricker inte av detta” LOL” sedan så skjuter han sönder sidorutan till vänster på bilen som då går sönder eftersom det är ett skarpt skott.

  Jag som sett filmen bedömer den som så löjlig amatörmässigt usel gjord att vem som helst borde kunna avgöra att detta ( absolut en ej köpt korrupt-säkerhetstjänst= LOL ) och blir efter 5 minuter avfärdad som vardande 100% fejk news.
  (Är själva syftet egentligen att avväpna invånarna i NZ eftersom NWO eliten har köpt sig tillflyktsort hus där i många år nu utanför Schweiz som en reserv boendeort .?)

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.