TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Lennart Matikainen: Folk vill hellre dö i terrordåd än kallas rasister

Publicerad 6 mars, 2019

Fienden behöver inte ens sparka in dörren, den står vidöppen fylld med handhjärtan och välkomnande socialsekreterare, saft och bullar. Det är alltid mest synd om mördaren. Vi måste alla förstå hur svårt han eller hon haft det i sin barndom. Priset får vi alla betala, skriver Lennart Matikainen.

Den så kallade IS-svensken Mikael Skråmo är nu gripen. Han har gjort sig ett namn under tiden han deltagit i terrorn. Hur lät han i SVT för några år sedan? Det går att både se och höra:

https://youtu.be/CNmP9-1hKtg

Det finns mängder med filmer på Youtube där så kallade svenskar skryter om hur de dödar och lemlästar. Samtidigt med det har ett hundratal eller fler kunnat komma ”hem” igen utan några som helst insatser eller konsekvenser. Nu när Islamiska staten, IS, har fallit väntas än fler komma tillbaka. Medierna har växlat mellan snyftreportage och mer sanna beskrivningar av vilka dessa personer är.

Säpo och polisen uppger sig känna stark oro inför vad som komma skall, medan Stefan Löfven lovat stängda dörrar. Ett beslut om att kriminalisera deltagande i terrororganisationer väntas i augusti. Det går inte snabbt med besluten när lägen är akuta. När väl lagen sjösätts kan vi som är vakna nog redan nu inse att alla hunnit återvända och undvika lagföring. Ingen kan dömas i efterhand är det sagt och det är tydligt att regeringen verkligen inte vill att någon ska dömas. Varför?

SVT Rapport gjorde ett reportage i samband med gripandet av Mikael Skråmo och det ger en bild av hur det rättsliga läget blir för återvändare:

https://youtu.be/gg3AkqLhx2c

I debatten om IS-mördarna har det funnits gott och blandat. Tydligt är att de som med hårda ord kräver kraftfulla insatser, i sin tur blir attackerade för tonen i det de uttrycker. När SVT humor släpper en humoristisk musikvideo om IS, fylls kommentarsfälten av hat från supportrar till IS. De maskerar sig med att det är islam det skämtas om i videon. Ett kvitto på hur illa allt är.

”Fredens religion” ska gå fri

På ett märkligt sätt har idén om att islamism inte har något med islam att göra, köpts av den stora massan. ”Fredens religion” ska gå fri och våldet kopplat till denna dogm ska inte ha något med dogmen att göra. Att det klart står skrivet och predikas av imamer att otrogna ska dödas, ska vi alla blunda inför. Annars är vi både rasister och islamofober.

En man i Tyskland dömdes nyligen till fem års fängelse för att ha bränt upp Koranen. Ja, han dömdes i Tyskland och inte i Saudiarabien. Hade han dömts om han bränt upp en bibel? Hade han dömts om han bränt upp skrifter som hör hemma inom buddhism eller hinduism? Naturligtvis inte.

De kommunistiska terroristerna Andreas Baader och Ulrike Meinhof gav namn åt terrorgruppen.

Att just islam har en gräddfil i alla spår, råder det ingen tvekan om. Socialdemokraterna har avtal med Muslimska brödraskapet sedan länge. Nazisterna hade hundratusentals muslimska soldater i sina led under Andra världskriget. Samma människor som skriker om värdegrunder och allas lika värde, lever aldrig som de lär. Alla terrorister som inte tillhör islam och råkar vara vita i hyn, döms utan en blinkning till livstid. Lasermannen och andra fick inte frigång efter sina dåd. Det råder ingen tvekan om att de ”svenskar” som verkar hata Sverige och därför velat skapa ett eget kalifat, alla medverkat till ett otal mord, våldtäkter och de mest bestialiska dåd vi kan föreställa oss. När de återvänt hävdas det att brott inte kan styrkas. De går alltså fria. Begränsad svensk lagstiftning vinner alltid och mördare går fria.

Logiskt sett borde det vara enkelt att döma alla för medhjälp till mord, då IS som företeelse vill förinta allt och alla som inte tillhör sekten. IS består av ett antal personer som bär dess syfte. I och med detta är alla också skyldiga till det IS står för och de dåd de genomför. Utan tvekan finns det ett kollektivt ansvar att utkräva. Vi minns Baader-Meinhof, den tyska terrorgruppen i Tyskland på 1970-talet. Samtliga som ingick i gruppen dömdes. Vi kan utan tvekan konstatera att deltagare i IS har helt andra spelregler från rättsligt håll än vilken annan terrorgrupp som helst. Varför?

Dör hellre än kallas rasister

Medierna och vänstern arbetar hårt på skenmanövrar och återkommande pekar de på några nazister som stör en Pridefestival här och där. Detta hävdar de är värre än vilken IS-terrorist som helst. När lektorn på Södertörn, Andreas Pettersson, dessutom föreslår att Jimmie Åkesson, Tomas Tobé och andra ska bytas ut mot IS-mördare, förstår vi hur sjukt det är. Samma lektor som utbildar framtidens poliser.

IS behöver ingen trojansk häst. Det har de aldrig gjort. Beröringsskräcken är väl inbyggd vad gäller allt som har med islam att göra. Folk väljer bokstavligt talat hellre att dö i ett terrordåd än att få ett rasistkort i ansiktet.

Tyvärr kommer nog inte denna beröringsskräck att släppa förrän många fler dött i terrordåd. Terrordåd som bjöds in med öppna ögon och i ett tillstånd av masspsykos. Fienden behöver inte ens sparka in dörren, den står vidöppen fylld med handhjärtan och välkomnande socialsekreterare, saft och bullar. Det är alltid mest synd om mördaren. Vi måste förstå hur svårt han eller hon haft det i sin barndom. Priset får vi alla betala. Frågan är om den stackars mördarens barndom läker av att vi alla offrar oss? Det känns lika relevant som när vi som växte upp på sextio- och sjuttiotalen fick höra ”tänk på barnen i Biafra”. Jag undrade alltid hur deras magar kunde bli mätta om jag fyllde min mage.

Människor måste vakna upp och det helst innan det bokstavligt talat smäller. Vi har politiker som inte vill oss väl. De följer en helt annan agenda. Samhällskontraktet är brutet sedan länge och med en sovande befolkning har det varit enkelt. Så vakna nu, öppna ögonen och inse att det är vi som folk, som måste både synas och höras. Det är våra och våra barns liv och framtid vi måste trygga. Det kommer aldrig de som sitter vid makten att göra.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  invandring dödar.
  svårare än så är det inte.

  Svara
 2. Avatar

  Tack Lennart för att du kämpar för Sverige!!
  Nina

  Svara
 3. Avatar

  De centrala orden i krönikan är:
  ”Att just islam har en gräddfil i alla spår, råder det ingen tvekan om”.
  Och alla svennar står bara och gapar och tycker så synd om dem..
  Att Bangkok-Eliassons ord: Tänk på vilka traumatiska upplevelser de kan ha haft i barndomen” också flyger förbi är naturligtvis en ren tillfällighet…
  Jag börjar snart tro på konspirationsteorin om ”folkutbyte” som varande helt sann…..

  Svara
 4. Avatar

  Hur interagerar man islamister som är emot religionsfrihet ?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.