TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Opinion: ”Våld är medmänsklighet, kärlek är extremism och diktatur är demokrati”

Publicerad 21 januari, 2019

I dag presenterade Stefan Löfven sin nya regering med svulstiga ord om att allt ska bli bra och alla ska få allt de vill. Jag har en känsla av att han inte lurar särskilt många längre, men det kanske inte är syftet. Syftet kanske är att ta hoppet ifrån vanligt folk, att svenskarna en gång för alla ska inse att deras röster inte spelar någon roll.

Stefan Löfven inledde sin regeringsförklaring med att påstå att ”högerextremismen breder ut sig i Europa, men i Sverige står vi upp för människors lika värde”. Ständigt denna högerextremism. Exakt vad betyder det? De tre oppositionspartierna är i grunden konservativa: KD och SD kallar sig socialkonservativa medan M kallar sig liberalkonservativt. Är det alltså extremistiskt att vara konservativ?

På Wikipedia förklaras konservatism så här:

”Konservatism betraktas vanligen som höger på den politiska höger-vänsterskalan, med en betoning på politisk ordning, kontinuitet och stabilitet över förment underordnade sociala och ekonomiska faktorer.”

Samt:

”Generellt kan sägas att konservativa vill bevara hävdvunna, konventionella eller traditionella samhällsinstitutioner och motverka hastiga förändringar i samhället. Vilka institutioner detta är mer konkret har varierat från samhälle till samhälle, även om drag såsom familj, släkt, börd, kyrka/församling, lokalsamhälle/regionen och monarki är mer vanligt förekommande än andra drag.”

I min bok Från Sverige till Absurdistan går jag igenom vilka beslut som lett fram till Sveriges totala förvandling sedan 1975. Vi gick från att vara ett av Europas mest homogena länder, till att i dag vara ett av de minst homogena. Från att 1 procent av befolkningen var födda utomlands till att nu cirka 30 procent har något slags utländsk bakgrund. Det om något är extremt och det har genomförts av extremister – både till vänster och höger.

När polletten trillade ner

I förordet berättar jag om mitt möte med den danske, konservative politikern Rasmus Jarlov, ett möte som fick polletten att trilla hela vägen ner i min hjärna. Jag frågade honom om hans definition av konservatism:

”’Konservatism är inte så mycket en ideologi som ett sätt att se på världen. Att värna det man redan har och bara förändra i små steg. Konservatismen ser till att politiker inte tar sjumilasteg och lämnar allt det goda bakom sig. För, du vet, ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation.’

Jag kippade nästan efter andan, vad var det han sa?

Ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation?

Ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation!

Orden ekade i min skalle – så högt att jag knappt hörde vad Jarlov sa efter det. Ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation!

Så rätt. Så sant. Hur kunde jag någonsin ha trott något annat? Givetvis är det ingen naturlag som tvingat Sverige att bjuda in ett par miljoner främlingar de senaste 30 åren. Det är politikerna som genom medvetna beslut har skapat det våldsamma kaos vi svenskar nu lever i. Och även om folket har röstat på dessa partier så har politikerna inte haft folkets godkännande – de har nämligen ljugit och sagt att invandringen alltid skulle vara för liten för att förändra Sverige. De har aldrig frågat svenska folket om massinvandring och mångkultur var något vi önskade oss, för då hade gissningsvis två tredjedelar sagt nej. Vilket folk önskar sin egen undergång? Vilket folk vill ge bort sitt land? Vilket folk vill byta trygghet och en fredlig samvaro mot gruppvåldtäkter, skottlossningar på öppen gata och dessutom betala höga skatter för att försörja våldtäktsmännen och mördarna?

Och som Jarlov dessutom sa: Även om folket skulle vilja byta ut sig själva mot andra och förvandla landet till oigenkännlighet, så är det politikernas ansvar att stå emot det.”

Ordens makt är stor

Samma politiker som med berått mod har förvandlat ett av världens bästa länder till ett otryggt land i ständig förvandling till det sämre, har alltså mage att stå och kalla de 1,1 miljoner människor som röstade på Sverigedemokraterna för extremister? Och slå sig för bröstet över hur duktiga de varit som förhindrat att de svenskar som vill göra Sverige mera svenskt och tryggt igen får någonting att säga till om?

Det värsta med detta är att det har fungerat och kommer att fungera i några år till. De flesta svenskar är så konfliktundvikande att de hellre knyter näven i fickan än ryter till, hellre håller tummarna för att Absurdistan ska försvinna trots att regering efter regering fyller på med ännu fler människor från världens mest dysfunktionella länder och inte ens vågar rösta på SD som åtminstone vill minska invandringen.

Ordens makt är stor. När hela 7-klövern via mainstream-medierna kan basunera ut hjärntvättande ord som högerextremister, främlingsfientliga och hatiska om alla oss som är förtvivlade av sorg och vanmakt inför förstörelsen av vårt land, ja då tar de snälla svenskarna det säkra före det osäkra och fortsätter rösta som etablissemanget vill att de ska göra.

Våld är medmänsklighet

Sanningsministeriets slagord: Krig är fred, frihet är slaveri, okunnighet är styrka. Foto: Patrick Hoesly/Flickr

I själva verket är det 7-klöverns politiker som är extremistiska, svenskfientliga och glödande hatiska mot sitt eget folk. Nu har de säkrat ytterligare 3,5 års regeringsinnehav och om inte M och KD tar sitt förnuft till fånga och börjar samarbeta med SD kommer svenska folket snart att en gång för alla förlora möjligheten att styra sitt eget öde. Andelen icke-svenskar med rösträtt växer för varje val som går och när de blivit i majoritet är det svenska Sverige ett minne blott. Då återstår bara undergång, en delning av landet eller inbördeskrig.

När man har förstått detta blir man spyfärdig av att höra den ena ministern efter den andra tala om ”medmänsklighet”. Om det är medmänskligt att förstöra svenskarnas land, att skänka bort det till andra länders medborgare, att försörja dem till döddagar samtidigt som gamla, sjuka och nödlidande svenskar lämnas åt sitt öde – vem vill då vara medmänsklig?

Ofta undrar jag hur George Orwell redan 1949, i sin bok 1984, så exakt kunde förutspå vad som komma skulle. Sverige är på god väg att bli det Oceanien han beskriver i boken, ett totalitärt samhälle där medborgarna får lära sig att krig är fred, frihet är slaveri och okunnighet är styrka.
I Sverige 2019 gäller följande: Våld är medmänsklighet, kärlek är extremism och diktatur är demokrati.

Fotnot: Från Sverige till Absurdistan kan köpas här.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  Det är så sorgligt men många av mina släktingar och vänner börja nu planera att flytta utomlands. Man pratar om Portugal och Österrike. Själv vill jag stanna och kämpa, men det är inte lätt. De vänner som inte planerar flytt har inte vaknat ännu och man kallas rasist, nazist, högerextrem.

  Svara
 2. Avatar

  Nej, ’konservatisme’ er ikke en -isme, ligesom ’kapitalisme’ ikke er en isme. Det er kommunisternes skældsord for det frie marked.
  Men selvfølgelig må konservatisme være ”ekstrem” i et land, der ikke har kendt den i al fald siden Erlanders dage.
  Svenske borgerlige er liberalister, og liberalismen kan være meget god i medgangstider, men ikke i modgang, som Støvring og Jalving sagde på denne video for kort tid siden : http://snaphanen.dk/2019/01/14/stoevring-og-jalving-danmark-under-angreb/

  Svara
 3. Avatar

  Lösningen på detta (subversiva medvetna Svenska 40 åriga landsförräderi) som alla politiker arbetat med” på uppdrag av globalist bankkartell familjer” som arbetar via FN som dom en gång skapat för just detta ändamål.

  Är inte idag med militärkupper eller militära insatser.
  Utan det är så enkelt som jag tidigare skrivit att Sverige totalt ekonomiskt kollapsar.

  Man kan lura och hjärntvätta folket enkelt sedan dag ett- via SVT och SR MSM detta är idag allmänt känt, utanför ankdammen och den totalitära demokratur Sverige.
  Men man kan inte lura ekonomin som en gång Tino S – med flera påpekat.

  Då först kommer ca 90 % av MENA elefanten i rummet åka hem, när pengarna är slut och elen stängs av, och Svenska folkets enda bästa vän vargavintern med -20 grader fixar resultatet.

  För det är ju resultatet som räknas inte desinformation.
  Då kommer resterna av Svenska folket vakna ur sin hjärntvätt, tro mig ?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.