När Löfven II tillträder är George Orwells 1984 nära. Storebror ska nu få övervaka alla våra telefonsamtal - kontantkort förbjuds. Foto: Pixabay/cpmacdonald.

När Löfven II tillträder är George Orwells 1984 nära. Storebror ska nu få övervaka alla våra telefonsamtal - kontantkort förbjuds. Foto: Pixabay/cpmacdonald.

Opinion: ”Våld är medmänsklighet, kärlek är extremism och diktatur är demokrati”

I dag presenterade Stefan Löfven sin nya regering med svulstiga ord om att allt ska bli bra och alla ska få allt de vill. Jag har en känsla av att han inte lurar särskilt många längre, men det kanske inte är syftet. Syftet kanske är att ta hoppet ifrån vanligt folk, att svenskarna en gång för alla ska inse att deras röster inte spelar någon roll.

Stefan Löfven inledde sin regeringsförklaring med att påstå att ”högerextremismen breder ut sig i Europa, men i Sverige står vi upp för människors lika värde”. Ständigt denna högerextremism. Exakt vad betyder det? De tre oppositionspartierna är i grunden konservativa: KD och SD kallar sig socialkonservativa medan M kallar sig liberalkonservativt. Är det alltså extremistiskt att vara konservativ?

På Wikipedia förklaras konservatism så här:

”Konservatism betraktas vanligen som höger på den politiska höger-vänsterskalan, med en betoning på politisk ordning, kontinuitet och stabilitet över förment underordnade sociala och ekonomiska faktorer.”

Samt:

”Generellt kan sägas att konservativa vill bevara hävdvunna, konventionella eller traditionella samhällsinstitutioner och motverka hastiga förändringar i samhället. Vilka institutioner detta är mer konkret har varierat från samhälle till samhälle, även om drag såsom familj, släkt, börd, kyrka/församling, lokalsamhälle/regionen och monarki är mer vanligt förekommande än andra drag.”

I min bok Från Sverige till Absurdistan går jag igenom vilka beslut som lett fram till Sveriges totala förvandling sedan 1975. Vi gick från att vara ett av Europas mest homogena länder, till att i dag vara ett av de minst homogena. Från att 1 procent av befolkningen var födda utomlands till att nu cirka 30 procent har något slags utländsk bakgrund. Det om något är extremt och det har genomförts av extremister – både till vänster och höger.

När polletten trillade ner

I förordet berättar jag om mitt möte med den danske, konservative politikern Rasmus Jarlov, ett möte som fick polletten att trilla hela vägen ner i min hjärna. Jag frågade honom om hans definition av konservatism:

”’Konservatism är inte så mycket en ideologi som ett sätt att se på världen. Att värna det man redan har och bara förändra i små steg. Konservatismen ser till att politiker inte tar sjumilasteg och lämnar allt det goda bakom sig. För, du vet, ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation.’

Jag kippade nästan efter andan, vad var det han sa?

Ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation?

Ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation!

Orden ekade i min skalle – så högt att jag knappt hörde vad Jarlov sa efter det. Ingen politiker har rätt att förändra sitt land till oigenkännlighet på bara en generation!

Så rätt. Så sant. Hur kunde jag någonsin ha trott något annat? Givetvis är det ingen naturlag som tvingat Sverige att bjuda in ett par miljoner främlingar de senaste 30 åren. Det är politikerna som genom medvetna beslut har skapat det våldsamma kaos vi svenskar nu lever i. Och även om folket har röstat på dessa partier så har politikerna inte haft folkets godkännande – de har nämligen ljugit och sagt att invandringen alltid skulle vara för liten för att förändra Sverige. De har aldrig frågat svenska folket om massinvandring och mångkultur var något vi önskade oss, för då hade gissningsvis två tredjedelar sagt nej. Vilket folk önskar sin egen undergång? Vilket folk vill ge bort sitt land? Vilket folk vill byta trygghet och en fredlig samvaro mot gruppvåldtäkter, skottlossningar på öppen gata och dessutom betala höga skatter för att försörja våldtäktsmännen och mördarna?

Och som Jarlov dessutom sa: Även om folket skulle vilja byta ut sig själva mot andra och förvandla landet till oigenkännlighet, så är det politikernas ansvar att stå emot det.”

Ordens makt är stor

Samma politiker som med berått mod har förvandlat ett av världens bästa länder till ett otryggt land i ständig förvandling till det sämre, har alltså mage att stå och kalla de 1,1 miljoner människor som röstade på Sverigedemokraterna för extremister? Och slå sig för bröstet över hur duktiga de varit som förhindrat att de svenskar som vill göra Sverige mera svenskt och tryggt igen får någonting att säga till om?

Det värsta med detta är att det har fungerat och kommer att fungera i några år till. De flesta svenskar är så konfliktundvikande att de hellre knyter näven i fickan än ryter till, hellre håller tummarna för att Absurdistan ska försvinna trots att regering efter regering fyller på med ännu fler människor från världens mest dysfunktionella länder och inte ens vågar rösta på SD som åtminstone vill minska invandringen.

Ordens makt är stor. När hela 7-klövern via mainstream-medierna kan basunera ut hjärntvättande ord som högerextremister, främlingsfientliga och hatiska om alla oss som är förtvivlade av sorg och vanmakt inför förstörelsen av vårt land, ja då tar de snälla svenskarna det säkra före det osäkra och fortsätter rösta som etablissemanget vill att de ska göra.

Våld är medmänsklighet

Sanningsministeriets slagord: Krig är fred, frihet är slaveri, okunnighet är styrka. Foto: Patrick Hoesly/Flickr

I själva verket är det 7-klöverns politiker som är extremistiska, svenskfientliga och glödande hatiska mot sitt eget folk. Nu har de säkrat ytterligare 3,5 års regeringsinnehav och om inte M och KD tar sitt förnuft till fånga och börjar samarbeta med SD kommer svenska folket snart att en gång för alla förlora möjligheten att styra sitt eget öde. Andelen icke-svenskar med rösträtt växer för varje val som går och när de blivit i majoritet är det svenska Sverige ett minne blott. Då återstår bara undergång, en delning av landet eller inbördeskrig.

När man har förstått detta blir man spyfärdig av att höra den ena ministern efter den andra tala om ”medmänsklighet”. Om det är medmänskligt att förstöra svenskarnas land, att skänka bort det till andra länders medborgare, att försörja dem till döddagar samtidigt som gamla, sjuka och nödlidande svenskar lämnas åt sitt öde – vem vill då vara medmänsklig?

Ofta undrar jag hur George Orwell redan 1949, i sin bok 1984, så exakt kunde förutspå vad som komma skulle. Sverige är på god väg att bli det Oceanien han beskriver i boken, ett totalitärt samhälle där medborgarna får lära sig att krig är fred, frihet är slaveri och okunnighet är styrka.
I Sverige 2019 gäller följande: Våld är medmänsklighet, kärlek är extremism och diktatur är demokrati.

Fotnot: Från Sverige till Absurdistan kan köpas här.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

4 kommentarer angående “Opinion: ”Våld är medmänsklighet, kärlek är extremism och diktatur är demokrati”

 1. Det är så sorgligt men många av mina släktingar och vänner börja nu planera att flytta utomlands. Man pratar om Portugal och Österrike. Själv vill jag stanna och kämpa, men det är inte lätt. De vänner som inte planerar flytt har inte vaknat ännu och man kallas rasist, nazist, högerextrem.

 2. Nej, ’konservatisme’ er ikke en -isme, ligesom ’kapitalisme’ ikke er en isme. Det er kommunisternes skældsord for det frie marked.
  Men selvfølgelig må konservatisme være ”ekstrem” i et land, der ikke har kendt den i al fald siden Erlanders dage.
  Svenske borgerlige er liberalister, og liberalismen kan være meget god i medgangstider, men ikke i modgang, som Støvring og Jalving sagde på denne video for kort tid siden : http://snaphanen.dk/2019/01/14/stoevring-og-jalving-danmark-under-angreb/

 3. Lösningen på detta (subversiva medvetna Svenska 40 åriga landsförräderi) som alla politiker arbetat med” på uppdrag av globalist bankkartell familjer” som arbetar via FN som dom en gång skapat för just detta ändamål.

  Är inte idag med militärkupper eller militära insatser.
  Utan det är så enkelt som jag tidigare skrivit att Sverige totalt ekonomiskt kollapsar.

  Man kan lura och hjärntvätta folket enkelt sedan dag ett- via SVT och SR MSM detta är idag allmänt känt, utanför ankdammen och den totalitära demokratur Sverige.
  Men man kan inte lura ekonomin som en gång Tino S – med flera påpekat.

  Då först kommer ca 90 % av MENA elefanten i rummet åka hem, när pengarna är slut och elen stängs av, och Svenska folkets enda bästa vän vargavintern med -20 grader fixar resultatet.

  För det är ju resultatet som räknas inte desinformation.
  Då kommer resterna av Svenska folket vakna ur sin hjärntvätt, tro mig 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.