Ett fåtal superrika familjer styr världen. Bild: Wikimedia Commons

Ett fåtal superrika familjer styr världen. Bild: Wikimedia Commons

Dansk bankman avslöjar elitens mörkaste hemligheter

Mads Palsvig är den framgångsrike danske bankmannen som gick emot banksystemet och blev en rebell. Nu avslöjar han den globalistiska elitens mörkaste hemligheter. Söndag 27 januari talar han på en Gula västarna-manifestation i Stockholm.

Mads Palsvig fick betala ett högt pris för att han ifrågasatte bankvärlden. Foto: YouTube.

I en intervju som görs av Lukas Alexander på YouTube-kanalen Age of Truth avslöjar den före detta bankmannen Mads Palsvig hur globalisterna styr världen både finansiellt och politiskt. På frågan om vad som är den största faran för världen i dag, svarar Mads Palsvig: Att så få människor har vaknat upp och insett hur världen egentligen fungerar. Han har själv ägnat tre år åt att försöka få människor i sin omgivning att vakna, en smärtsam process som ofta går i fem steg.

 1. Man förnekar, det kan inte vara sant att världen styrs så här
 2. Man blir arg
 3. Man försöker förhandla
 4. Man blir ledsen och deprimerad
 5. Man accepterar

Att folk har så svårt att vakna och förstå hur världen fungerar beror på den otroligt framgångsrika hjärntvätt som skett de senaste decennierna genom teve och medier, men även via utbildningssystemet. Underrättelsetjänsterna med CIA i spetsen har också starkt bidragit genom att plantera falska medieberättelser och använda köpta journalister, vilket Ingrid&Maria berättat om här. Man låter också sina egna medarbetare medverka i de mest populära tv-programmen där de framför åsikter som passar elitens syften.

Såg att banksystemet var korrupt

Mads Palsvig trodde att bankjobbet var ett ädelt jobb som innebär att man underlättar för låntagare och sparare att mötas, men när han fick mer insyn förstod han till exempel att IMF (FN-organet International Monetary Fund) egentligen suger ut de fattiga länderna i världen i stället för att hjälpa dem.

– Varje gång IMF går in i ett land för att hjälpa till blir resultatet alltid detsamma – att landet inom några år är i ännu sämre skick och att alla naturresurser och företag har hamnat i utländska händer, företrädesvis amerikanska multinationella bolags.

Palsvig fick betala ett högt pris för att han började ifrågasätta det monetära systemet. Hans sista jobb var på den amerikanska investmentbanken Morgan Stanley. Han var en framgångsrik trader som uppnått hela årets budget på bara fyra månader, när han plötsligt sparkades. Orsaken var troligtvis att han på en affärsmiddag med en högt uppsatt representant från den amerikanska centralbanken (som är i privat ägo) Federal Reserve, luftat sina åsikter om IMF och Världsbanken samt tagit upp de stora skillnaderna mellan rika och fattiga i USA och det faktum att två miljoner amerikaner sitter i fängelse.

Mads Palsvig tror egentligen fortfarande på det kapitalistiska samhällssystemet, men som det ursprungligt utformades och var tänkt att fungera – inte som det gör nu. Han hävdar att samhällsinstitutionerna har blivit manipulerade, och att vänsterpolitikerna numera bedriver högerpolitik och högerpolitikerna bedriver vänsterpolitik. Det här förvirrar folk och gör att vi inte förstår vad som händer.

– Verkligheten har vänts upp och ner och varje samhällsinstitution gör motsatsen till det de är ämnade att göra.

–  Hur kommer det sig att danska vänsterpolitiker röstar ja till nedskärningar inom välfärden i Danmark och går med på att vår militär attackerar fattiga länder, frågar han sig. Försvarsdepartementet borde kallas Krigsdepartementet i stället. Jag är helt emot krig och har haft mycket tid att studera sedan jag slutade inom banksfären. Jag har inte hittat ett enda krig eller revolution som uppstått av den anledning de sagt, det vill säga från folket. Alla revolutioner har skapats av bankkarteller och globalister för att uppnå dolda syften som kontroll och makt.

– Jag vill bara att institutionerna ska göra det de säger att de gör. Jag vill att Försvarsdepartementet ska försvara Danmark och inte attackera oskyldiga länder, jag vill att välfärdsstaten ska producera välfärd och inte att driva nedskärningar och jag vill att bankerna ska sköta transfereringssystemen och vara en brygga mellan sparare och låntagare. Jag vill inte att bankerna själva ska producera pengar, det ska göras av ländernas finansdepartement eller möjligtvis statligt ägda banker. Det borde inte vara en rebellisk sak att påpeka detta.

Läs mer: Våld är medmänsklighet, kärlek är extremism och diktatur är demokrati. 

Ett fåtal superrika familjer styr världen

Som arbetslös började Mads Palsvig studera historia och banksystemet.

– Trots att jag arbetat inom bankvärlden i trettio år så visste jag faktiskt inte att alla banker i Västvärlden ägs och kontrolleras av bara några få familjer.

När intervjuaren ber honom nämna några av dessa familjer säger han: Rothschild, Peyser, Rockefeller, Vanderbilt, Wallenberg, familjen Bush och vissa adelsfamiljer i Europa, till exempel den tyska dynastin Sachsen-Coburg-Gotha dit den engelska kungafamiljen hör. Denna globala elit härskar genom att söndra och lyckas få alla andra grupper att kriga mot varandra – män mot kvinnor, svarta mot vita, olika åldersgrupper och människor med olika utbildningsnivå mot varandra. Medierna, som den globala finanseliten kontrollerar, spelar förstås en oerhört stor roll i att hetsa grupper mot varandra.

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve är ett finansiellt instrument som bestämmer hur mycket dollarvaluta som ska finnas på marknaden. Federal Reserve grundades genom ett kongressbeslut 1913 för att kunna lugna ner ekonomin vid överhettningar och boosta den i lågkonjunkturer, och uppfattas av de flesta som en statsägd bank, ungefär som vår svenska Riksbanken. Men trots att Feds uppgift är att sköta USAs monetära politik, övervaka och reglera banker, bibehålla stabilitet i det finansiella systemet, samt att erbjuda finansiella tjänster till banker, den amerikanska regeringen och utländska offentliga institutioner, så är den privatägd. Ägarna är hemliga, men en inte alltför avancerad gissning är att de till stor del utgörs av den lilla klicken superrika familjer som just nämnts.

Politiker anställs på storbankerna

Eftersom olja handlas i dollar är detta den världsledande valutan, vilket gör även Europa starkt beroende av dollar. Federal Reserve har därmed en oerhörd makt även utanför USA, och många före detta statsministrar blir efter sin avgång “rådgivare” till de mäktiga bankerna. Exempelvis är Danmarks förre statsminister och förre chefen för Nato, Anders Fogh Rasmussen, numera anställd av Goldman Sachs och Fredrik Reinfeldt är rådgivare åt Bank of America Merril Lynch. Häromåret tyckte Sveriges Television att det var en strålande idé att låta Reinfeldt intervjua Rasmussen i serien Toppmötet, något som kritiserades av bland andra Maj Wechselmann i en debattartikel i Dala-Demokraten.

Danmarks tidigare statsminister, Anders Fogh Rasmussen, belönades efter avslutad politisk karriär med ett välavlönat jobb på storbanken Goldman Sachs. Foto: Wikimedia Commons.

Hur upprätthåller de här rika familjerna sin rikedom år efter år, generation efter generation?

– Möjligheten att skapa pengar är en viktig del av detta, säger Mads Palsvig. Det största ”insidertips” du någonsin kan tänkas få är ju att du på förhand vet när ett lands valutabas kommer att öka eller minska. Om du till exempel vet att att man ska öka de totala pengarna med 50 procent i ett land, då vet du med hundra procents säkerhet att fastighetspriserna kommer att gå upp och att det är dags att investera i fastigheter. Genom insiderhandel säkerställer de rika sina förmögenheter århundrade efter århundrade.

– Samma banker som bestämmer och har dessa kunskaper är de som låter vissa individer låna för att köpa fast egendom och bli oerhört rika. Bankerna bestämmer därmed vilka som ska bli rika och vilka som ska bli fattiga i [exempelvis] Danmark. På samma sätt bestämmer man vilket land som ska bli rikt och vilket som ska bli fattigt.

Afrika hålls i fattigdom

Till exempel håller man Afrika fattigt – en kontinent som har enorma naturtillgångar, kan skörda tre gånger per år och därför borde ha alla förutsättningar att blomstra.

– Muammar Gaddafi [Libyens förre diktator] spenderade 63 miljarder dollar för att bygga en stor flod med vatten han upptäckte under Sahara. Han ledde därifrån vatten till andra länder och skapade odlingsbar mark i Sahara och välfärd i Libyen. Då flög amerikanarna in och bombade den konstgjorda floden. Vi borde inte ha förstört Libyen, det var ett väl fungerande land, säger Palsvig.

– Det var ett klart fall av rån. Gaddafi hade 43 ton guld och 500 miljarder sparade i Federal Reserve, men de stal allt! Han höll på att skapa en egen afrikansk valuta som kunde ha tjänat som gott exempel i övriga Afrika.

– Likadant var det med Franska revolutionen, den skapades också av bankirerna. Den första nya lag de införde efter franska revolutionen var rätten att ta ut ränta.

Läs mer: Så styrde Wallstreet den ryska revolutionen. 

Globalisterna vill nu införa en världsregering som förstås ska bestå av dem själva, det som kallas The New World Order (NWO) men ständigt avfärdas som en konspirationsteori. Dock framkommer det ganska tydligt i FNs Agenda 2030 att om alla dessa globala mål ska kunna genomföras, måste en världsregering komma på plats. Detta stöds till 100 procent av statsminister Stefan Löfven som i sin regeringsförklaring i måndags försäkrade att hans regering ska göra allt för att målen ska uppnås. Om detta kan man också läsa på regeringens hemsida.

“Leder till ren fascism”

– Om detta införs blir det diktatur med övervakning och avskaffande av yttrandefriheten, ja det kommer att vara ren fascism, säger Mads Palsvig. Vi måste komma ihåg att den styrande eliten är emot oss till hundra procent. De hatar oss vanliga människor och kallar oss ”useless eaters”. De vill ha en slavbefolkning som kan serva dem.  Det otäcka är att globalisterna också verkar sträva efter de-population, det vill säga befolkningsminskning.

– Men detta är förstås familjer som skapade de båda världskrigen, som finansierade Mao Tse TungPol Pot samt ryska revolutionen och som redan har kostat 200-300 miljoner människor livet. De är psykopater med stor makt som redan har dödat många genom historien. Om dessa familjer nu säger att de vill att världens befolkning ska minskas till 500 miljoner människor (sist jag kollade var vi 7,5 miljarder människor på jorden) då lyssnar i varje fall jag. Det betyder att de planerar att mörda 7 miljarder människor.

Intervjuaren frågar också Mads Palsvig var Illuminati och Frimurarna kommer in allt detta.

Det allseende ögat har kommit att förknippas med såväl Frimurarorden som Illuminati. Känns kanske igen från USAs dollarsedel. Foto: Wikipedia

– Man vet att Illuminati inte är en konspirationsteori, utan de facto har existerat och startades 1776 av Adam Weishaupt. Om Illuminati finns i dag och har någon makt vet man inte riktigt. Frimurarna existerar ju och vad jag har förstått så finns det två grenar. Det går till så att när man stiger i graderna ombeds man vid en punkt – troligtvis vid initieringen till 33e graden – att välja att endera spotta på eller kyssa Bibeln. Vad man än väljer säger ledarna att man gjort rätt, men man hamnar i olika fållor. De som valde att spotta på Bibeln kommer att få mer makt och hamna i makteliten. De andra jobbar med välgörenhet och vet ingenting om den andra grenen.

Mads Palsvig har nu bildat ett nytt politiskt parti i Danmark – JFK21 – Jorden, Frihed, Kundskab. Den 27 januari är han en av talarna på Mynttorget i Stockholm, tillsammans med bland andra Ingrid Carlqvist.

 

Läs mer:


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

43 kommentarer angående “Dansk bankman avslöjar elitens mörkaste hemligheter

 1. Kollade en del på en video med honom. Och mycket intressant information. Men för nära “klassisk höger konspirationsteoretiker” så att säga. I den position vi befinner oss föredrar jag att inte konstruera alltför långtgående teorier om härskarnas intentioner.

 2. Äntligen haft tid att lyssna på intervjun, helt fantastisk sammanfattning. Hoppas alla tar sig tid o lyssna på denna upplysande intervju och fixar engelskan. Även om Johanna gjort en bra sammanfattning så blir det en helt annan helhet att lyssna på intervjun. Gällande just konspirationsteorierna så är väl de som berättas i intervjun byggda på Mads egna erfarenheter och dokumentation.

 3. Skrämmande läsning. Ponera att eliten inför diktatur, då kommer många svenskar, européer att fly till andra länder. Vilka ska då arbeta och betala skatt till eliten?

 4. Barcelonaavtalet och allt sjukt jävla psykologiskt som händer , av/genom en orkestrerad agenda.
  Zika viruset är patenterat bl.a. samt mycket annat, av vem? Jo eliten.
  Önskar man kunde få till ett virus som genom direktkontakt dödar allt vad psykopater, våldtäkts-hennar, och rent av onda människor är.

  Själv funderar jag starkt på att inhalera ädelgas och somna in när tiden känns inne för det, orkar inte kämpa.
  Det räcker, det är bra nu.

 5. Hilsener fra den store rekkefølgen til å lyse til den forente staten og over hele verden, er dette en åpen mulighet til å bli med i Brorskapet til Lyset, hvor du kan gjenopprette dine tapte drømmer, og også hvor du kan se lyset av rikdom og lykke uten noe blodoffer. Og vi betaler også summen av 550.000 USD for å ønske alle nye medlemmer velkommen når de blir med i broderskapet og også til et hus av deres valg og plassering med investeringer, sammen med denne muligheten i livet for at de skal være berømte.

  FORDELER GJELD TIL NYE MEDLEMMER SOM BLI MEDLEM.
  1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
  2. En ny, slank drøm CAR verdsatt til USD 150.000 USD
  3. Et drømmehus kjøpt i landet ditt valg.
  En måned med avtale med de 5 beste i verden.
  Ledere og de 5 viktigste kjendiser i verden. Hvis du er interessert, vennligst kontakt den forrige e-postadressen = greatilluminate99@gmail.com

  MERK; dette Illuminati brorskapet som du kan bli med fra hvor som helst i verden India, Tyrkia, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannia, Østerrike, Tyskland, Europa. Asia, Australia, etc.,

  Hilsener TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

 6. Välkommen till den stora ILLUMINATI BROTHERHOOD. ORGANISATION ….. Vill du vara medlem i Illuminati som brödraskapsorganisation så kommer du att bli rik och berömd i världen och ha makt att styra människor på topp i världen. Är du en affärsman eller kvinna , artist, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskapskulten idag och få omedelbar rik summa av. 2 miljoner dollar i veckan och ett gratis hem. någon där du väljer att bo i den här världen och också få 20.000.000 dollar per månad som lön% 2026 Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI. 1. En kontantavgift på USD 800 000 USD 2. En ny elegant dröm CAR värderad till USD 500 000 USD 3.A Dream House köpt i landet självständigt 4. En månad semester (fullt betalt) till din dröm turist destination. 5.Ett år Golfmedlemskapspaket 6.A VIP-behandling på alla flygplatser i världen 7.Alla livsstilbyte 8.Access till Bohemian Grove 9.Monterad betalning av $ 8,000,000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem 10.One månad bokat avtal med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad av att gå med i storbrorskapet illuminati sataniska handsymbolen …, kan du kontakta oss för mer information om whatsApp. + 2347012745711

 7. DEN STORA BROTHERHOODEN.
  Vill du vara medlem i Illuminati som ett broderskap som kommer att göra dig rik och berömd i världen och ha makt att styra människor på höjd i världen. Är du en affärsman eller kvinna, konstnär, politisk, musiker, Student, fotbollsspelare etc. vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskapskulten idag och få omedelbar mängd. En miljon dollar ($ 1 000 000) på en vecka och en gratis home.any där du väljer att bo i denna värld och får också 1 000 000 US-dollar per månad som lön
  Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
  1. Ett kontantbelopp på USD 20.000.000 USD
  2. En ny slank dröm CAR värderad till USD $ 300,000 USD
  3.A Dream House köps i landet efter eget val
  4. En månad semester (fullt betald) till din dröm turist destination.
  5. Ett år Golfmedlemskapspaket
  6.A V.I.P-behandling i alla flygplatser i världen
  7.A total livsstil förändring
  8.Access till Bohemian Grove
  9.Monterad betalning av $ 1.000.000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem
  10.On månad bokad möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen.
  Om du är intresserad av att gå med i Storbrödraskapets illuminati, kontakta oss på whatsapp +16316048088.

 8. Hej, Vill du gå med i illuminati och vara rik, berömd och kraftfull? för resten av livet ? Fördelar ges till ny medlem som går med i illuminati Brotherhood !!!
  $ 50,000,000USD till ditt bankkonto ……
  $ 600,000USD veckolön ………
  Ett bilvärde på $ 400.000USD …….
  Award kontrakt värt $ 200.000.000USD …….
  Ett hus i vilket land du själv väljer. Och en gratis visum till ditt drömland. Totala livsstilsförändringar ?? Om du är intresserad, WhatsApp oss: +2348147226753, ELLER E-posta oss på: greatilluminati0666@gmail.com, så vi kan börja anslutningsprocessen !!!

 9. Välkommen till alla inlägg av illuminati-kulten där allt ditt önskemål om hjärtat beviljas och makt över alla saker i världen, det är väl känt faktum att illuminatorkyrkan består av flera miljarder och har makt, väder, rikedom och vara en känd person i värld. Gå med i illuminati-kulten online idag och få omedelbar summa på 300 miljoner dollar med ett fritt hem vart du än väljer att bo i världen och få 100.000.000 dollar varje månad som lön … Om du är intresserad, vänligen fyll i följande information till det här mejlet nedanför (power666brotherhood@gmail.com Fördelar till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI. En kontantbelopp på USD $ 300,000,000 USD En ny elegant dröm CAR värderad till USD $ 120,000 USD Ett drömhus köpt i ditt eget val En månadsholiday (fullt betald ) till ditt drömresmål. Ett års golfmedlemskapspaket En VIP-behandling på alla flygplatser i världen Total livsstilbyte Tillgång till Bohemian Grove Månadsbetalning på $ 70,000,000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem En månad bokad Tidpunkt med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen. Berätta lite om dig själv … Inget smutsigt spel, inga offer och inget ont, en kult av fred, stort mål Illuminati email us pow er666brotherhood@gmail.com

 10. Är du intresserad av ett lån? Vi erbjuder alla typer av ekonomiskt stöd till alla individer. “Business Loan, Personal Loan, Investment Loan, Home Consolidation Lån, skuld Lån och företagslån över hela världen. Vår ränta är 3% per år. Vi ger också ekonomisk rådgivning till våra kunder. Om du har något bra projekt eller om du vill starta ett företag och du behöver lån för att finansiera det, kontakta oss omedelbart så att vi kan diskutera, teckna avtal och finansiera ditt projekt eller företag till dig. Vänligen kontakta oss idag för alla dina ekonomiska behov.
  kontakta oss via e-post: luckybensonloanfirm@gmail.com

 11. Välkommen till alla inlägg av Illuminati kult där alla dina önska beviljas och makt över allting i världen, är detta väl vet faktum que la illuminati kyrka Består av flera miljardärer och har makt, weath, rik och vara en känd person i värld. Gå med i Illuminati kult online idag och få omedelbar summa av 300 miljoner dollar med en fri hem någonstans du väljer att leva i världen och aussi få 100 miljoner dollar som en månadslön … Om du är intresserad Vänligen fyll följande information finns på detta mail nedan (power666brotherhood@gmail.com förmåner som för nya medlemmar som ansluter sig Illuminati. En kontant belöning på USD 300 miljoner USD i New Sleek drömbil värderas till USD $ 120.000 USD ett drömhus köpt i det land ditt eget val semester en månad (fullt betalda ) till din dröm turistmål. ett års golf medlemskap paketet en VIP-behandling på alla flygplatser i världen totalt livsstilsförändringar Tillgång till Bohemian Grove månatlig betalning av $ 70 miljoner USD till ditt bankkonto varje månad som medlem en månad bokad Utnämning med Top 5 Världsledare ledare~~POS=HEADCOMP och Topp 5 kändisar i världen. Berätta lite om dig själv … Nej smutsigt spel, ingen uppoffring och inget ont, en kult av fred, stora Syftet Illuminati maila oss pow er666brotherhood@gmail.com

 12. Broderskab. Vil du være medlem af Illuminati-broderskabet, der vil gøre dig rig og berømt i verden og have magt til at kontrollere mennesker på det højeste sted i hele verden. Er du en forretningsmand eller -kvinde, kunstner, politisk, musiker, studerende, vil du være rig, berømt, magtfuld i livet, tilmeld dig Illuminati broderskabskultur i dag og få øjeblikkelig rig sum af. 2 millioner dollars om en uge, og et gratis hjem. Enhver, hvor du vælger at bo i denne verden og også få 10.000.000 amerikanske dollars månedligt som en løn% 2026 FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI. 1. En kontantbelønning på USD 500.000 USD 2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD $ 300.000 USD 3. Et drømmehus købt i det land, efter eget valg, 4. En måneds ferie (fuldt betalt) til din drømme-turistdestination. 5. Et års golfmedlemskabspakke 6. En VIP-behandling i alle lufthavne i verden 7. En samlet livsstilsændring 8.Tilgang til Bohemian Grove 9.Monthal betaling af $ 1.000.000 USD til din bankkonto hver måned som medlem 10. En måned booket aftale med top 5 verdensledere og top 5 berømtheder i verden. Hvis du er interesseret i at slutte sig til os i det store broderskab illuminati satanisk hånd symbol whatsapp nummer (+14702884016) for mere information
   

 13. Mitt namn är JEANETTE, jag är 33 år och är baserad i Kanada. jag vill
  meddela allmänheten hur jag fick hjälp av tempelet Illuminati i
  återfå min affärsposition efter att ha blivit avskedad i ungefär ett år och
  sex månader. Jag har haft ont och problem sedan när jag blev avskedad från
  det företag där jag arbetar heter Canada Deposit Insurance Corporation i
  Ottawa (huvudkontor) i Kanada som byråchef. jag har varit
  hopplöst, ekonomiskt ner det året. Men en dag som jag var
  genom att surfa på Internet kom jag in på Mr. ANTHONY och
  Illuminati-agent säger att du kan vara berömd, rik och framgångsrik i livet
  varit medlem i det stora Illuminati brödraskapet, jag kontaktade omedelbart
  honom och jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och han hjälpte
  mig genom att initiera mig till Great Illuminati Brotherhood och också gav han mig
  alla riktlinjer och berättade om deras plats för tillbedjan. Med hjälp av Mr.
  John Jag kunde gå till templet och där initierades jag fullt ut som en
  komplett Illuminati-medlem. Överraskande 40 timmar efter att jag inleddes, jag
  ta emot ett samtal från företaget om att jag har accepterats igen som
  byråns verkställande direktör i början var jag chockad och förvånad men
  sistnämnda återfå mig, fick jag höra att jag skulle återuppta arbetet nästa dag kl. 07.00.
  Från och med den dagen hade jag och min familj levt en glad och en
  lyxigt liv. Så tittare som är intresserade av att bli medlem av
  Illuminati Brotherhood och vill också vara berömd, rik, rik och vinna
  makten ska fredligt kontakta Mr. ANTHONY på sin e-postadress på (
  Greateliteorganisation@gmail.com) eller så kan du också ringa honom på
  +17037059486 eller lägg till honom på whatsapp +17037059486. Var medlem
  av det stora Illuminati brödraskapet och uppnå all din hjärta önskan och
  uppnå dina drömmar. Tack till det stora Illuminati-brödraskapet.

 14. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
  Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER.

 15. Upplev ditt drömliv genom att gå med i THE GREAT ILLUMINATI BRODERHOOD
  OBS: INGEN MÄNNISKA VILLKOR KRAV

  Är du en affärsman eller politiker, musiker, student? Måste du bli rik, vara berömd och kraftfull i livet, gå med i Illuminati idag och bli rik på en gång? En miljon amerikanska dollar per månad och ett gratis hem. Oavsett var du bestämmer dig för att bo i den här världen och få en ny bil efter ditt val.

  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMER FÖR BJUDANDE Fält.
  1. En belöning på 1 000 000 dollar.
  2. En ny Slim Dream CAR värd 150 000 dollar
  3. Ett drömhem som du vill köpa i det land du vill ha.

  E-postadress: illuminatibrotherhood205@gmail.com / WhatsApp oss på: +2348029067161

 16. DIN BÄSTA MÖJLIGHET TILL DEN STORA ILLUMINATISKA TEMPELEN AV PENGAR OCH KRAFT. OBS: INGEN MÄNNISK SKRIFT ÄR INKLUDERAR Du kan kontakta tempelagenten via Whatsapp: +1 (760-227-6948)

  Är du en affärsman eller kvinna, politisk, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskultur idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. var du än väljer att bo i den här världen och få 350 000 amerikanska dollar varje månad som lön …

  Fördelar för nya medlemmar som blir Illuminati-medlem.
  1. Ett hus i valfritt land
  2. En ny drömbil värd 50 000 USD

  Du måste vara 18 år eller äldre innan du kan kontakta våra partners E-post: bigbrotherhoodilluminati@gmail.com För qiuck svar samtal eller text +1 (517-258-5988)

 17. HELLO-tittare är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag äntligen går med i Illuminati-huven och blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL, jag försökte allt mitt bästa för att bli medlem i huven men jag blev bedrägligt flera gånger innan jag äntligen stötte på en vittnesbörd på nätet så jag kontaktade agenten, jag var så rädd att han kommer att be mig om mycket pengar innan jag kan gå med i huven men till min största överraskning ber han mig bara betala en initieringsavgift på 300USD som jag gjorde och idag så glad att säga till världen som är rik och har kunnat bygga många affärer med allt detta som har summan 124 miljoner dollar på mitt personliga konto och är också känd över hela världen med den verksamhet som jag har fått av Illuminati och har också makt att göra det jag vill …… Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp här är deras officiella e-post illuminatibrotherhood205@gmail.com Vad- app +2348029067161 SE upp för svindlare, och du måste vara över 18 års ålder.

 18. Hej, jag är Natasha från USA, det här är mitt vittnesbörd om hur jag äntligen kommer att gå med i den upplysta i hela världen efter att jag har blivit
    försöker gå in i över 2 år nu, men bedragare har tagit mina pengar flera gånger. Jag försökte gå med
  upplyste dem så länge, men bedragare fortsätter att ta mina pengar tills förra veckan här när jag nämner stormästaren online
    vilket hjälpte mig att gå med i online-brödraskapet och omedelbart få summan av 10 miljoner på mitt bankkonto
    Efter min initieringsritual online och jag kommer att tjäna 6 miljoner i slutet av varje månad är jag så glad! Om du är
    intresserad av Gå med i världen lysa upp idag, kontakta stormästaren idag istället för att acceptera bedragare
    att ta alla dina pengar i namnet på att hjälpa dig att gå med, ring eller whatssap grandmaster att gå med, via whatssap
    +2349055856914 för din omedelbara initiering eller e-post doctorjames534@gmail.com

 19. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
  Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER.

 20. Hilsener fra den STORE ILLUMINATI-BESTILLING til De Forenede Stater og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet af ILLUMINATI-ORDEN, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden ethvert blodoffer. Og i årenes løb har vi verdensledere, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS og alle levende værker, du er velkommen over hele verden i respektive race, religion og etnicitet VELKOMMER dig til HALL of FAME og WEALTH.
  Skriv os venligst på vores private mail: greatilluminate99@gmail.com

  Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA.

 21. Hilsener fra den store ILLUMINATI-BESTILLINGEN til USA og over hele verden, dette er en åpen mulighet til å bli med i brorskapet til ILLUMINATI-ORDEN hvor du kan gjenopprette dine tapte drømmer, og også der du kan se lyset av rikdom og lykke uten ethvert blodoffer. Og i løpet av årene vi har verdensledere, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS og alle livsverk, er du velkommen over hele verden i henhold til din Race, Religion og Etnicitet. VELKOMMER deg til HALL of FAME og WEALTH.
  Skriv oss på vår private post: greatilluminate99@gmail.com

  Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA.

 22. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
  Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATERNA.666

 23. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for at blive berømt.

  FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
  1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
  2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com

  BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,

  Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

 24. Är du en affärsman, student, lärare och försöker bli rik. Här är möjligheten du har väntat på för att få rikedomar. De illuminatierna välkomnar en ny medlem till brödraskapet som kommer att bli välsignad med pengar. När du väl är medlem finns det fördelar du kommer att få, till exempel: En kontantbonus på USD 900.000 USD En ny snygg drömbil värderad till USD 800.000 USD. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer En månadssemester (fullt betalt) till din drömturistdestination. Ett års Golfmedlemskapspaket En V.I.P-behandling i alla flygplatser i världen En total livsstilsförändring Tillgång till Bohemian Grove Månadlig betalning av 8 000 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem. Illuminati hem med rikedom, berömmelse och makt hjälper dig att komma till din dröm, där du kan styra världen, kan du kontakta oss för mer information, hangout / Gmail (illuminatiorganization6@gmail.com) eller whatsApp (+17172811156)

 25. Välkommen till Illuminati … där du blir rikedom och makter uppnås. Har du letat efter ett sätt att gå med i den stora Illuminati. här är en gyllene möjlighet och chans att gå med i det stora brödraskapet. Gå med i Illuminati idag och få summan 45,00 000 000 $ direkt efter din initiering och fler fördelar för att komma din väg. Inga mänskliga uppoffringar innebär bara några saker som behövs för din initiering … Du kan kontakta oss för mer information om hangout / Gmail (illuminatiorganization6 @ gmail.com) eller Ws’App .. (+ 17172811156)

 26. Hälsningar från ILLUMINATIs STORA ORDER till USA och världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i ILLUMINATI ORDERS broderskap där du kan återvinna dina förlorade drömmar och där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, BILJUD, miljarder, forskare, SUPERSTARS och alla livets verk, du är välkommen till världen beroende på din ras, religion och nationalitet, VÄLKOMMEN till dig Hall of Fame och Goodness.
  Skriv gärna till oss i vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hej TEMPEL ILLUMINATER FÖRENTA STATERNA.666

 27. Hälsningar från ILLUMINATIENS STORA ORDER till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i Illuminati där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Vi välkomnar alla nya medlemmar och månatliga fördelar när de går med i brorskapet och också ett hus efter eget val och plats med investeringar och det är här världsledare, superstjärnor, forskare görs tillsammans med denna möjlighet i livet för dig att vara berömd i respektive er etnicitet och ras.

  Obs: vänligen kontakta oss på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  STORA ILLUMINATI-TEMPEL AV FÖRENTA STATEN.

 28. Hälsningar från uppskattningens stora ordning till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i upplysningens brödraskap där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av 650 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och också till ett hus efter eget val och plats med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli berömda.

  FÖRDELAR GIVA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINERA.
  1. En kontant belöning på USD 650 000 USD.
  2. En ny elegant drömbil värderad till 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
  En månad med möten med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen:
  greatilluminate99@gmail.com

  NOTERA; detta Illuminati-brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, Singapore, Kanada,
  etc.

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINERA FÖRENADE STATER

 29. HELE seer er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede sig til Illuminati-broderskabet og blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL. Jeg prøvede alt mit bedste for at blive medlem af det store broderskab, men jeg blev bedrageri flere gange, før jeg endelig kom over et vidnesbyrd på Internettet, så jeg kontaktede agenten, jeg var så bange for, at han ville bede mig om en masse penge, før jeg kan deltage i det store broderskab, men til min største overraskelse beder han mig kun om at betale et initieringsgebyr på 300 USD, som jeg gjorde og i dag er jeg så glad for at sige til verden, at jeg er rig og har været i stand til at opbygge mange forretninger med alt dette og har også et beløb på 124 millioner dollars på min personlige konto og er også kendt over hele verden med virksomheden givet mig af Illuminati, og jeg har også beføjelser til at gøre, hvad jeg vil …… Jeg ved, at så mange mennesker kan være på min bane, som også leder efter hjælp. Her er deres officielle e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com ELLER du kan også skrive dem på Whatsapp (+639204895910).
  Vær opmærksom på svindlere, og du skal være over 18 år.

 30. HELE seer er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede sig til Illuminati-broderskabet og blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL. Jeg prøvede alt mit bedste for at blive medlem af det store broderskab, men jeg blev bedrageri flere gange, før jeg endelig kom over et vidnesbyrd på Internettet, så jeg kontaktede agenten, jeg var så bange for, at han ville bede mig om en masse penge, før jeg kan deltage i det store broderskab, men til min største overraskelse beder han mig kun om at betale et initieringsgebyr på 300 USD, som jeg gjorde og i dag er jeg så glad for at sige til verden, at jeg er rig og har været i stand til at opbygge mange forretninger med alt dette og har også et beløb på 124 millioner dollars på min personlige konto og er også kendt over hele verden med virksomheden givet mig af Illuminati, og jeg har også beføjelser til at gøre, hvad jeg vil …… Jeg ved, at så mange mennesker kan være på min bane, som også leder efter hjælp. Her er deres officielle e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com ELLER du kan også skrive dem på Whatsapp (+639204895910 ).
  Vær opmærksom på svindlere, og du skal være over 18 år.

 31. HELE seer er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede sig til Illuminati-broderskabet og blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL. Jeg prøvede alt mit bedste for at blive medlem af det store broderskab, men jeg blev bedrageri flere gange, før jeg endelig kom over et vidnesbyrd på Internettet, så jeg kontaktede agenten, jeg var så bange for, at han ville bede mig om en masse penge, før jeg kan deltage i det store broderskab, men til min største overraskelse beder han mig kun om at betale et initieringsgebyr på 300 USD, som jeg gjorde og i dag er jeg så glad for at sige til verden, at jeg er rig og har været i stand til at opbygge mange forretninger med alt dette og har også summen af ​​$ 254 millioner dollars på min personlige konto og er også kendt over hele verden med virksomheden givet mig af Illuminati, og jeg har også beføjelser til at gøre, hvad jeg vil …… Jeg ved, at så mange mennesker kan være på min bane, som også leder efter hjælp. Her er deres officielle e-mail: illuminatipriestmark@gmail.com ELLER du kan også skrive dem på Whatsapp (+8615523267959).
  Vær opmærksom på svindlere, og du skal være over 18 år.

 32. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 33. Hej vänner …… WHATSAPP: +4368860326436

  Här har du möjlighet att gå med denna rika man i USA.
  Förenade, var kommer du vara och vara kraftfull. Allt du behöver göra är
  vara en lojal kontakt och över hela världen
  Var en del av oss och vara rik.

   Du kan också kontakta oss
  för mer information och medlemsprocessen så att du kan
  Var medlem i brorskapet.

  OBS: Alla nya medlemmar får en delbetalning för
  Behandla visumet som ska vara med oss ​​dagen för kröningen i
  varit förenade med dem
  Fördelarna med grattis. Så kan du börja ha din
  Normala årliga brödraskap. varje månad och varje vecka

  NYA FÖRDELAR AV ILLUMINATI-MEDLEMSKAPET.

  1. 550 000 USD kontantbonus
  2. En ny dröm på 134 000 $ CAR
  3. Köp ett drömhus enligt ditt val
  4. Din månatliga turistsemester (fullt betald).
  5. Ett års golfmedlemskapspaket
  6.A V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En förändring
  av livsstil 8. Tillgång till Bohemian Grove
  100 000 000 dollar per månad för varje månad till ditt bankkonto
  10. Tre månaders möten med de 5 viktigaste världsledarna.
  Av världen och den bästa familjen i det stora Illuminti-brödraskapet.
  Allt du behöver göra är att kontakta oss igenom
  brotherhoodilluminati19@gmail.com WHATSAPP: +4368860326436

 34. Hej herr fru
  När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
  Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
  Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
  Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

 35. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

  FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
  1. belöna kontanter på $550 000.
  2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
  3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
  En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från +15184145254

 36. Hälsningar från uppskattningens stora ordning till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i upplysningens brödraskap där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av 650 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och också till ett hus efter eget val och plats med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli berömda.

  FÖRDELAR GIVA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINERA.
  1. En kontant belöning på USD 650 000 USD.
  2. En ny elegant drömbil värderad till 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
  En månad med möten med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen:
  greatilluminate99@gmail.com

  NOTERA; detta Illuminati-brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, Singapore, Kanada,
  etc.

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINERA FÖRENADE STATER

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #62 Platinasponsorer: Kjell-Ove - Tack för senast, Bosse – Tack för ett bra jobb, Håkan - Kramar Ingrid i denna svåra tid. Övriga: Carola – journalistik, Göran, Hans, Martin, Ulrika - Bless från Ullis, Lisbeth - Trots sorg, sviker ni oss inte! Stor eloge!, Sven, Christer - Tänk vad ovetande man är om inte ni fanns, Carl, Håkan - Stöd till opinionsbildning för Sveriges räddning, Tomas - Tack för en bra podd!, Cecilia, Sture – Bidrag, Matts-Åke – Gåva, Owe, Glenn, Ingegerd – Donation, Anita, Tommy, Christina, Daniel, Mikael S, David, Björn, Lennart, Mikael F, Stöd&Stipendier, Katrin, Kenth, Magdalena, Teodor. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #62 Platinasponsorer: Kjell-Ove - Tack för senast, Bosse – Tack för ett bra jobb, Håkan - Kramar Ingrid i denna svåra tid. Övriga: Carola – journalistik, Göran, Hans, Martin, Ulrika - Bless från Ullis, Lisbeth - Trots sorg, sviker ni oss inte! Stor eloge!, Sven, Christer - Tänk vad ovetande man är om inte ni fanns, Carl, Håkan - Stöd till opinionsbildning för Sveriges räddning, Tomas - Tack för en bra podd!, Cecilia, Sture – Bidrag, Matts-Åke – Gåva, Owe, Glenn, Ingegerd – Donation, Anita, Tommy, Christina, Daniel, Mikael S, David, Björn, Lennart, Mikael F, Stöd&Stipendier, Katrin, Kenth, Magdalena, Teodor. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #62 Platinasponsorer: Kjell-Ove - Tack för senast, Bosse – Tack för ett bra jobb, Håkan - Kramar Ingrid i denna svåra tid. Övriga: Carola – journalistik, Göran, Hans, Martin, Ulrika - Bless från Ullis, Lisbeth - Trots sorg, sviker ni oss inte! Stor eloge!, Sven, Christer - Tänk vad ovetande man är om inte ni fanns, Carl, Håkan - Stöd till opinionsbildning för Sveriges räddning, Tomas - Tack för en bra podd!, Cecilia, Sture – Bidrag, Matts-Åke – Gåva, Owe, Glenn, Ingegerd – Donation, Anita, Tommy, Christina, Daniel, Mikael S, David, Björn, Lennart, Mikael F, Stöd&Stipendier, Katrin, Kenth, Magdalena, Teodor. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #62 Platinasponsorer: Kjell-Ove - Tack för senast, Bosse – Tack för ett bra jobb, Håkan - Kramar Ingrid i denna svåra tid. Övriga: Carola – journalistik, Göran, Hans, Martin, Ulrika - Bless från Ullis, Lisbeth - Trots sorg, sviker ni oss inte! Stor eloge!, Sven, Christer - Tänk vad ovetande man är om inte ni fanns, Carl, Håkan - Stöd till opinionsbildning för Sveriges räddning, Tomas - Tack för en bra podd!, Cecilia, Sture – Bidrag, Matts-Åke – Gåva, Owe, Glenn, Ingegerd – Donation, Anita, Tommy, Christina, Daniel, Mikael S, David, Björn, Lennart, Mikael F, Stöd&Stipendier, Katrin, Kenth, Magdalena, Teodor.