Franska soldater i uniform. Foto: Wikimedia Commons.

Franska soldater i uniform. Foto: Wikimedia Commons.

Massinvandringen kan leda till militärkupper i Europa

Kommer hemliga militära eller militärpolitiska etablissemang att känna sig tvingade att ta makten i Europas länder – som en sista utväg ur en desperat situation som inom kort kan leda till inbördeskrig?

Mons Krabbe. Foto: Twitter.

Mons Krabbe är säkerhetspolitisk skribent med utbildning inom freds- och konfliktvetenskap och var riksdagskandidat för Medborgerlig samling i förra valet. På sin blogg har han nyligen publicerat en artikel där han förutspår att militären kan komma att träda in för att reda ut den svåra situation som Europa befinner sig i – eftersom de politiska demokratierna visat sig oförmögna att lösa problemen. Han konstaterar att den förändring som Europa genomgått de senaste decennierna är enorm. Muslimska invandrare och värdbefolkningarna visar att de varken kan eller vill leva tillsammans, vilket skapar en tydlig konfliktlinje som kan komma att innebära inbördeskrig.

De muslimska ledarna predikar inte anpassning från invandrarna, utan hejar tvärtom på kriminalitet, krav på särrättigheter och att det är värdländernas befolkningar som ska anpassa sig. Ständiga terrordåd gör att européerna är rädda och böjer sig för kraven. Gängkriminaliteten i utanförskapsområdena ökar och i Frankrike har man till och med börjat diskutera att göra dessa till självstyrande områden. Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer muslimerna troligtvis att vara i majoritet i Europa. Det talas på vissa håll om att situationen kommer att vara irreversibel redan om fem år.

Muslimer och kristna vill inte leva tillsammans

Mons Krabbe gör bedömningen att det är fullt möjligt att hemliga militära eller militärpolitiska etablissemang kommer att ta makten i europeiska länder i framtiden, som en sista utväg ur en till synes desperat situation. Han ser framför sig följande tre steg:

  1. Medvetenhet om problemen,
  2. Viljan att agera politiskt och
  3. Viljan att agera militärt.

”Om vi inte klarar av att lösa detta politiskt, om vi inte lyckas bryta upp det politiska etablissemangets strypgrepp på demokratin, så kan det sluta med att sådana här nätverk till slut tar makten”, skriver Krabbe.

 1. Medvetenhet om problemen

Han ger några exempel på högt uppsatta personer som varnat för kommande inbördeskrig:

Schweiz överbefälhavare André Blattmann varnade i sin julkrönika 2015 för att Europa står inför inbördeskrig. Social oro orsakad av massinvandring samt spänningar orsakade av terrordåd kommer att leda till ett inbördeskrig mellan muslimer och kristna, menade han. Blattmann jämställde dagens situation med den som rådde före världskrigen och manade schweizarna att förbereda sig på ”krig, kriser och katastrofer”.

I juli 2016 varnade Patrick Calvar, chefen för Frankrikes säkerhetstjänst DGSI, att landet ”står på randen till ett inbördeskrig” och att han tror att en konfrontation mellan muslimer och högerextrema grupper kommer att äga rum: ”Ett eller två terrordåd till och det kommer att ske.” Han varnade för att Frankrike kommer att förvandlas till ett okontrollerbart land där folket beväpnar sig för att skapa rättvisa. Calvar citerades av Daily Mail:

”Det är detta som oroar mig när jag talar med mina europeiska kolleger. I något läge kommer vi att bli tvungna att få fram resurser för att ta itu med olika extremistgrupper, för konfrontationen är ofrånkomlig.”

I oktober 2018 avgick president Emmanuel Macrons inrikesminister Gerard Collomb. I sitt avskedstal varnade han för ett kommande inbördeskrig i Frankrike. Han förklarade att läsandet av de dagliga polisrapporterna hade fått honom att förstå att folken inte vill leva tillsammans och han vill inte se ytterligare migration till landet.

Professor Christian de Moline har föreslagit att Frankrike ska delas upp i en muslimsk och en fransk del.

Här på Ingrid&Maria har för övrigt den internationelle säkerhetsexperten Olle Fjordgren varnat för att även Sverige närmar sig inbördeskrig i allt snabbare takt.

 2. Viljan att agera politiskt

Frankrikes överbefälhavare, general Pierre de Villiers, avgick under 2017 då han inte kunde acceptera president Macrons pressade försvarsbudget.

Frankrikes tidigare ÖB, general Pierre de Villiers. Foto: Wikipedia.

I december lämnade en grupp franska generaler in en formell protest mot Global Compact-avtalet där de skrev: ”Herr president, du har inte rätt att ensam ta beslutet att beröva oss vårt hemland!” Här är generalernas brev översatt till engelska.

I många länder i Europa ifrågasätter nu folket om politikerna agerar för deras bästa. De Gula västarna i Frankrike protesterar på gator och torg mot den förda politiken.  Även i Sverige börjar folket organisera sig i en Gula västarna-rörelse och protesterar sedan några månader tillbaka på torgmöten och demonstrationer.

I Frankrike är det bara 17 procent av befolkningen som tror att politikerna gör det som är bra för dem. Hela 18 procent tycker att demokratin är direkt dålig som system och 44 procent anser att det hade varit bättre för landet om den folkvalda regeringen ersattes av en grupp opolitiska experter. Hela 17 procent av fransmännen vill ha en militärregim i stället för demokrati och för de Gula västarna är denna siffra 20 procent. Det är häpnadsväckande siffror!

3. Viljan att agera militärt

Frågan är nu hur lång tid det tar innan generaler som dessa anser att det är deras plikt att rädda landet? De kanske konstaterar att politikerna redan har gått emot folkviljan och att demokratin därmed upphört, att länderna är på väg mot inbördeskrig och att det därmed är dags att gå in och ta över kontrollen. Mons Krabbe skriver:

”Som en demokrat, så smärtar det att vi kanske snart är vid den punkten att detta steg kan komma att tas.”

Hemligt militärt nätverk avslöjat i Tyskland

I Tyskland avslöjades förra året ett nätverk av tyska elitsoldater och utlandsveteraner som planerade hämnd mot dem man såg som inre fiender, skriver Krabbe. Man tror att en Dag X kommer att infalla, dagen då landet kollapsar. På Dag X skulle dessa militärer avrätta ett stort antal vänsterpolitiker, som de uppfattade som inre fiender till landet. Det visade sig också att nätverket hade kopplingar till den tyska militära säkerhetstjänsten.

Krabbe frågar sig om nätverk som detta bara är toppen på ett isberg och om fler liknande organisationer kanske redan finns på plats i Europa.

Läs tidigare artiklar på I&M:
Macron på knä – Gula västarnas kravlista 
När slutade politikerna se till landets bästa?
Stor demonstration i Stockholm mot regeringens planer på att skriva under Global Compact


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

2 kommentarer angående “Massinvandringen kan leda till militärkupper i Europa

  1. Alan Watt från Kanada- som jag ofta brukade lyssna på för över tio år sedan.

    Berättade ofta i radio programmet .
    Att ( När du ser samma politik och agenda fortsätta och pågå hur fan du än röstar och försöker = Ja då vet du om att du lever i en totalitär tyranneri )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #103 Platinasponsorer: Niklas, Magnus, Makarna B, Kerstin – Till bästa journalisterna, Anders – Donation, Tomas – Gåva till frihetsvolontärer, Anette – Hälsningar, Dag – Lite stöd, ni är bäst, Eiron – Ni är så bra ge inte upp Veritas vinci, Gammelmormor – Tänkte unna mig drinken White Lady i värmen men i dessa snurriga tider är det kanske Black Russian som gäller, Ingegerd – Donation och bidrag från Bertil. Övriga: Inger, Carolin – Från den trötta usk jag gillar er, Harald – Flott jenter!, Åsa – Gåva, Brita, Jarl – Jobba på, Tonie – Alltid lika roligt att lyssna på er, Jim – Gåva, Stein, Lars – Just läst färdigt Marias artikelserie om kabalen!!, Johan, Annie, Anders – Månadspeng, Anonym – Från hemmafru med 2 barn och låg f-penning, Jenny – Gåva, Carl Sten Åke – För nyhetshelg nr 71 från Sten Åke i Forserum tack, Ingela – Tack, Karina, Eva-Britt – Bästa tjejer, Sven – Gåva, Magnus – Bästaste tjejgänget!, Berndt – Gåva, Magnus – Kör hårt, Pia – Gåva, Anonym - Mer Paludan tack :), Åsa – Tack för bra program, Lars-Göran – Gåva, Hannele, Benjamin – Gåva till podden, Rita, Vilhelm – Superduktiga tjejer, Gunilla – Så glad att jag hittade till er podd, Sören – Gåva, Tomas – Gåva! Bästa podden, Johan – Tack tjejer!, Hans, Ingrid – Till toppentjejerna! Tack för allt arbete ni gör!, Monica – Tack!, Helena – Gåva, Torsten – Gåva, Klas – Gåva, Maj – Gåva, Hans - #103 sponsring, Boo – Fortsätt, Fredrik, Owe, Pirkko T, Camilla – Gåva, Karl Erik – Gåva till I och M, Anders – Donation, Daniel – Nu kör jag, Peter – Gåva, Mildrid – Gåva, Mattias – Bidrag, Lars – Ingrid&Maria, Anonym R, Anita, Perre och Marie, Tobias, Ulrika, Birgitta, Tomas, Anonym R-M, Pär, Per Erik, Johnny, Anonym M, Örjan, Ingrid, Marianne, Anonym K, Daniel, Torsten, Helene, Dag, Lasse, Susanne. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #103 Platinasponsorer: Niklas, Magnus, Makarna B, Kerstin – Till bästa journalisterna, Anders – Donation, Tomas – Gåva till frihetsvolontärer, Anette – Hälsningar, Dag – Lite stöd, ni är bäst, Eiron – Ni är så bra ge inte upp Veritas vinci, Gammelmormor – Tänkte unna mig drinken White Lady i värmen men i dessa snurriga tider är det kanske Black Russian som gäller, Ingegerd – Donation och bidrag från Bertil. Övriga: Inger, Carolin – Från den trötta usk jag gillar er, Harald – Flott jenter!, Åsa – Gåva, Brita, Jarl – Jobba på, Tonie – Alltid lika roligt att lyssna på er, Jim – Gåva, Stein, Lars – Just läst färdigt Marias artikelserie om kabalen!!, Johan, Annie, Anders – Månadspeng, Anonym – Från hemmafru med 2 barn och låg f-penning, Jenny – Gåva, Carl Sten Åke – För nyhetshelg nr 71 från Sten Åke i Forserum tack, Ingela – Tack, Karina, Eva-Britt – Bästa tjejer, Sven – Gåva, Magnus – Bästaste tjejgänget!, Berndt – Gåva, Magnus – Kör hårt, Pia – Gåva, Anonym - Mer Paludan tack :), Åsa – Tack för bra program, Lars-Göran – Gåva, Hannele, Benjamin – Gåva till podden, Rita, Vilhelm – Superduktiga tjejer, Gunilla – Så glad att jag hittade till er podd, Sören – Gåva, Tomas – Gåva! Bästa podden, Johan – Tack tjejer!, Hans, Ingrid – Till toppentjejerna! Tack för allt arbete ni gör!, Monica – Tack!, Helena – Gåva, Torsten – Gåva, Klas – Gåva, Maj – Gåva, Hans - #103 sponsring, Boo – Fortsätt, Fredrik, Owe, Pirkko T, Camilla – Gåva, Karl Erik – Gåva till I och M, Anders – Donation, Daniel – Nu kör jag, Peter – Gåva, Mildrid – Gåva, Mattias – Bidrag, Lars – Ingrid&Maria, Anonym R, Anita, Perre och Marie, Tobias, Ulrika, Birgitta, Tomas, Anonym R-M, Pär, Per Erik, Johnny, Anonym M, Örjan, Ingrid, Marianne, Anonym K, Daniel, Torsten, Helene, Dag, Lasse, Susanne. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #103 Platinasponsorer: Niklas, Magnus, Makarna B, Kerstin – Till bästa journalisterna, Anders – Donation, Tomas – Gåva till frihetsvolontärer, Anette – Hälsningar, Dag – Lite stöd, ni är bäst, Eiron – Ni är så bra ge inte upp Veritas vinci, Gammelmormor – Tänkte unna mig drinken White Lady i värmen men i dessa snurriga tider är det kanske Black Russian som gäller, Ingegerd – Donation och bidrag från Bertil. Övriga: Inger, Carolin – Från den trötta usk jag gillar er, Harald – Flott jenter!, Åsa – Gåva, Brita, Jarl – Jobba på, Tonie – Alltid lika roligt att lyssna på er, Jim – Gåva, Stein, Lars – Just läst färdigt Marias artikelserie om kabalen!!, Johan, Annie, Anders – Månadspeng, Anonym – Från hemmafru med 2 barn och låg f-penning, Jenny – Gåva, Carl Sten Åke – För nyhetshelg nr 71 från Sten Åke i Forserum tack, Ingela – Tack, Karina, Eva-Britt – Bästa tjejer, Sven – Gåva, Magnus – Bästaste tjejgänget!, Berndt – Gåva, Magnus – Kör hårt, Pia – Gåva, Anonym - Mer Paludan tack :), Åsa – Tack för bra program, Lars-Göran – Gåva, Hannele, Benjamin – Gåva till podden, Rita, Vilhelm – Superduktiga tjejer, Gunilla – Så glad att jag hittade till er podd, Sören – Gåva, Tomas – Gåva! Bästa podden, Johan – Tack tjejer!, Hans, Ingrid – Till toppentjejerna! Tack för allt arbete ni gör!, Monica – Tack!, Helena – Gåva, Torsten – Gåva, Klas – Gåva, Maj – Gåva, Hans - #103 sponsring, Boo – Fortsätt, Fredrik, Owe, Pirkko T, Camilla – Gåva, Karl Erik – Gåva till I och M, Anders – Donation, Daniel – Nu kör jag, Peter – Gåva, Mildrid – Gåva, Mattias – Bidrag, Lars – Ingrid&Maria, Anonym R, Anita, Perre och Marie, Tobias, Ulrika, Birgitta, Tomas, Anonym R-M, Pär, Per Erik, Johnny, Anonym M, Örjan, Ingrid, Marianne, Anonym K, Daniel, Torsten, Helene, Dag, Lasse, Susanne. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #103 Platinasponsorer: Niklas, Magnus, Makarna B, Kerstin – Till bästa journalisterna, Anders – Donation, Tomas – Gåva till frihetsvolontärer, Anette – Hälsningar, Dag – Lite stöd, ni är bäst, Eiron – Ni är så bra ge inte upp Veritas vinci, Gammelmormor – Tänkte unna mig drinken White Lady i värmen men i dessa snurriga tider är det kanske Black Russian som gäller, Ingegerd – Donation och bidrag från Bertil. Övriga: Inger, Carolin – Från den trötta usk jag gillar er, Harald – Flott jenter!, Åsa – Gåva, Brita, Jarl – Jobba på, Tonie – Alltid lika roligt att lyssna på er, Jim – Gåva, Stein, Lars – Just läst färdigt Marias artikelserie om kabalen!!, Johan, Annie, Anders – Månadspeng, Anonym – Från hemmafru med 2 barn och låg f-penning, Jenny – Gåva, Carl Sten Åke – För nyhetshelg nr 71 från Sten Åke i Forserum tack, Ingela – Tack, Karina, Eva-Britt – Bästa tjejer, Sven – Gåva, Magnus – Bästaste tjejgänget!, Berndt – Gåva, Magnus – Kör hårt, Pia – Gåva, Anonym - Mer Paludan tack :), Åsa – Tack för bra program, Lars-Göran – Gåva, Hannele, Benjamin – Gåva till podden, Rita, Vilhelm – Superduktiga tjejer, Gunilla – Så glad att jag hittade till er podd, Sören – Gåva, Tomas – Gåva! Bästa podden, Johan – Tack tjejer!, Hans, Ingrid – Till toppentjejerna! Tack för allt arbete ni gör!, Monica – Tack!, Helena – Gåva, Torsten – Gåva, Klas – Gåva, Maj – Gåva, Hans - #103 sponsring, Boo – Fortsätt, Fredrik, Owe, Pirkko T, Camilla – Gåva, Karl Erik – Gåva till I och M, Anders – Donation, Daniel – Nu kör jag, Peter – Gåva, Mildrid – Gåva, Mattias – Bidrag, Lars – Ingrid&Maria, Anonym R, Anita, Perre och Marie, Tobias, Ulrika, Birgitta, Tomas, Anonym R-M, Pär, Per Erik, Johnny, Anonym M, Örjan, Ingrid, Marianne, Anonym K, Daniel, Torsten, Helene, Dag, Lasse, Susanne.