TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Underrättelsekälla: Säpo har inte alls koll på terrorister i Sverige

Publicerad 3 januari, 2019

I julhelgen gick Säpochefen Klas Friberg ut och skröt om att hans organisation under 2018 lyckats avvärja två terrordåd i Sverige. Jag tog kontakt med en av mina källor som har god insyn i antiterrorarbetet, för att höra om vi svenskar nu kan känna oss trygga med att Säpo har full koll på terroristerna – det han avslöjar för mig är inte muntert:
* Vi har redan en ”invasionsarmé” i landet som ägnar sig åt lågintensiv terror som polisen varken vill eller kan agera emot.
* Det är i själva verket utländska säkerhetstjänster som tvingat Säpo att agera.

Ni som följer Ingrid&Marias artiklar och poddar vet att jag har flera ”fåglar” som sjunger i mitt öra om olika saker, beroende på om de befinner sig inom myndigheter, företag eller står nära politiska partier. Vissa är enklare att ha kontakt med än andra och man kan lugnt säga att de som är aktiva inom polisen och säkerhetstjänsten är väldigt speciella, både som privatpersoner och yrkespersoner. Om någon tror att det är spännande att till exempel åka runt i flera timmar och följa instruktioner som man får via en speciell telefon innan man sätter sig ner och kan föra ett normalt samtal, så kan jag bara säga: Glöm det. Dessa samtal är aldrig ”normala” utan fyllda med omskrivningar och interna benämningar som jag tvingas ”översätta”. Det är som en av dem sa:

– Det är inte meningen att normalt folk ska fatta vad vi säger, men ibland kan vårt språkbruk och ord avslöja mer än vad man tror.

För några veckor sedan fick jag av en annan kontakt information om hur otroligt lätt det är att skaffa vapen och smuggla in dessa till Sverige. Helt ärligt fick jag censurera delar i den artikeln, detta på grund av att viss information var för detaljerad och att mitt syfte inte är att göra det ännu lättare för kriminella i vardande att skaffa vapen. Ibland får etik och moral väga tyngre än den journalistiska instinkten att avslöja allt man fått veta.

Säpochefen Klas Friberg. Foto: Säkerhetspolisen.

Nyligen intervjuade jag en källa angående hur bra det svenska antiterrorarbetet egentligen är. Har Klas Friberg rätt att vara stolt över de två terrordåd Säpo lyckades avvärja förra året? Källan svarar med en motfråga:

– Vilket slags terror? Definiera terror!

Innan jag hinner svara gör han det själv:

– Vi har låst fast oss i tanken om att terrorism är när någon skjuter eller bombar folk, alternativt tar gisslan för att få igenom politiska krav. Det folk inte har förstått är att vi har en ny form av terrorism som vi kan kalla lågintensiv terrorism. Det är våldtäkter, grooming, rån, överfall utan dödlig utgång, anlagda bränder med mera – brott som många gånger förstör livet för folk och som definitivt håller på att bryta ner vår svenska kultur med hög tillit till andra människor.

Men är inte själva tanken med terrordåd att de ska vara stora och spektakulära och att en viss organisation ska ta på sig dådet och skrämma vettet ur oss andra?

Mer ”kostnadseffektivt” med lågintensiv terror

– Terrorgrupperna har kommit fram till att det är mer ”kostnadseffektivt” att begå flera små handlingar än en stor, som dels kommer att glömmas bort och dels leder till att medlemmar sitter i fängelse i all evighet. Där gör de ingen reell nytta förutom att de kan rekrytera nya terrorister.

– Än viktigare är dock att man kommer åt så många fler människor med lågintensiv terror, eftersom den döljs bland den vanliga brottsligheten. Och eftersom vår ordningsmakt är fullständigt urusel på att lösa sådana här brott så kan de upprepas i all oändlighet. Skulle någon åka fast får denne bara ett kort straff. Snart släpps han ut ur det ”svenska vilohemmet” och kan köra igång igen.

Vilka är det som begår den här lågintensiva terrorn då? Det är väl knappast något som dedikerade terrorister har lust att ägna sig åt – det ger väl inga särskilda poäng i det muslimska paradiset?

Min källa talar en lång stund om begreppet muruna som ytterst få västerlänningar känner till. En del kanske har hört talas om det shiitiska begreppet taqiyya som brukar beskrivas som en doktrin som tillåter att en troende muslim döljer eller på annat sätt gör avsteg från sin tro – om de riskerar döden, allvarlig förföljelse eller i största allmänhet vill skydda islam från kritik. Sunnimuslimer är snabba att hävda att bara shiiter har rätt att ljuga och göra avsteg inför icke-muslimer, men sanningen är att muruna är ännu värre än taqqiyya och i princip helt okänt.

Yusuf al-Qaradawi återinförde begreppet muruna i sunniislam. Foto: Wikipedia.

Det var Muslimska Brödraskapets chefsideolog och andlige ledare Yusuf al-Qaradawi som återintroducerade muruna under en konferens i USA 1989. Muruna ger muslimer tillstånd att så splittring och förvirring i Västvärlden. Ett sätt är att låtsas vara sekulär. Muslimska Brödraskapets ledare Muhammad Badei (numera dömd till flera livstidsstraff) förklarade:

”Kämpa inte emot hur världen fungerar för det är överväldigande. Försök i stället övervinna dem och utnyttja dem, förändra deras riktning och vänd några av dem emot varandra.”

Det helt förbjudna kan vara tillåtet

Till och med handlingar som är totalt förbjudna enligt sharialagar (som att en muslimsk kvinna gifter sig med en icke-muslimsk man eller att muslimer dödar muslimer), är enligt al-Qaradawi helt acceptabla under muruna. Han godkände exempelvis sådana äktenskap som det mellan Hillary Clintons muslimska medarbetare Huma Abedin och den judiske politikern Anthony Weiner. Al-Qaradawi förklarade:

”Är det då alltså tillåtet att ha allianser med makter som är icke-muslimska? Kan muslimer arbeta i banker som använder ränta? Unga muslimer ska inte lämna sina arbeten på banker och försäkringsbolag trots att deras arbete är ondskefullt, eftersom deras erfarenheter från dessa arbetsplatser ger dem erfarenheter som kan gynna muslimsk handel … alla som granskar dessa frågor i ljuset av Balansens doktrin kommer att finna att inträde på dessa arenor inte bara är ett projekt utan en preferens och en plikt.”

Man kan veta om att al-Qaradawi är som en rockstjärna i den muslimska världen, och hans talkshow ”Sharia och livet”, som sändes varje söndag under 20 års tid på Al Jazeera, brukade ha en publik på runt 60 miljoner tittare. Vad han säger har mycket stor betydelse, även för så kallat ”vanliga” muslimer. Den sortens pragmatism som han uppvisar ovan är typisk för hans sätt att tänka och märktes ofta i de råd han gav som svar på tittarnas frågor. Det handlade mer om vad som är bäst för islam på lång sikt, än om enskilda individer här och nu.

Men tillbaka till terrorn. Syftet med terror har ju alltid varit att någon tar på sig ansvaret för dåden. Hur går det ihop med lågintensiv terror där ingen säger att det var de som gjorde det?

– Behöver man egentligen veta vem det var? Man skulle kunna kalla det proxyterror (tänk proxykrig/ombudskrig) – det räcker att de annonserar på sina egna sajter: ”Kalifatets soldater fortsätter etablera kalifatet med hjälp av terror mot kuffarernas kvinnor, som de inte kan beskydda.” Det är det urgamla konceptet med våldtäkt och plundring.

Menar du alltså att vi har en invasionsarmé på svensk mark utan att vi kan peka ut den eller vilka som är medlemmar i den? Hur ska vi då kunna bekämpa den?

Min källa sitter tyst under en längre tid, men jag har lärt mig att tystnaden ibland är det bästa sättet att få någon att prata, även om jag skulle vilja skrika ut massvis med frågor till honom. Inte en min rör sig i hans ansikte, men när han till sist börjar tala tror jag att han drabbats av en total knäpp. Fast snart klarnar bilden.

Svarta får skickas till Europa

– Detta är inte ett problem – det är flera i ett. Många av Mena-länderna [Mellanöstern/Nordafrika] gör som Kubas diktator Fidel Castro gjorde 1987 när han skickade en massa kriminella kubaner till Florida. I det tysta skickar Mena-länderna sina ”svarta får” till Europa. Det rör sig om gatubarn, kriminella och allmänt missanpassade individer. Och vi är så korkade att vi låter dem dumpa sina föräldralösa svarta får här där de får härja fritt.

– Det rör sig om individer som fått veta att de är paria i sina hemländer. När de fångas upp av de islamistiska rörelserna får de ett människovärde – du kommer till himlen om du gör Allahs verk och sprider islam!

Min källa beskriver hur han fick kännedom om detta tillvägagångssätt och muruna redan efter det första Gulfkriget på 1990-talet, av en avhoppad irakisk överste ur Saddam Husseins (bilden t v) Republikanska garde. Men ingen ville lyssna på honom eller ta del av informationen.

– Det passade inte in i deras världsbild helt enkelt, säger källan med en suck.

Men vad ska vi göra då? Vi kan ju inte bara sitta här och vänta som lamm på väg till slakt!

– Är det någon som är beredd att göra något åt det? Se på våra politiker! De har ställt till det och nu ber de oss rösta på dem för att lösa just de problem som de själva har skapat.

När han sedan listar sina förslag på vad som borde göras, inser jag direkt att det inte finns ett enda riksdagsparti som kommer våga genomföra dem. Förslagen forsar ur honom i en rasande takt.

– Först och främst måste all invandring och anhöriginvandring stoppas. Alla invandrare som begår brott som renderar fängelse ska utvisas med ”Persona non grata” på livstid stämplat i alla datasystem och eventuella pass. Asylrätt och medborgarskap ska återkallas och personerna ifråga repatrieras.

– Därefter måste alla pass och id-kort sökas om och hämtas ut personligen. Alla gamla id-handlingar måste förklaras ogiltiga, och vi måste införa nya som inte kan förfalskas som dagens kan. De nya ska innehålla DNA-information och biometriska data i krypterad form.

Alla bidrag måste stoppas

– Alla bidrag som i dag betalas ut måste stoppas, både sådana som går till olika etniska/religiösa föreningar, men också till privatpersoner av utländsk härkomst som är bosatta utomlands. Alla penningtransaktioner till utlandet ska läggas under lupp för att stoppa pengautflödet till utlandet, samt alla pensioner som betalas ut till döda personer och bidrag till terrororganisationer. Alla terrormisstänkta ska (bevisade eller icke bevisade) utvisas och utlämnas till hemlandet oavsett vilka straff de riskerar få där.

Min intervjuperson förklarar att om vi har DNA på alla invandrare blir det extremt mycket svårare för dem att begå brott och komma undan. En av de sex uzbeker som nu åtalats för terrorförberedelse hade exempelvis fyra svenska id-handlingar – med fyra olika namn och födelsedata. Hur är det ens möjligt?

En av de terroråtalade uzbekerna hade fyra svenska id-handlingar. Foto: Polisen.

Källan skrattar.

– Det är löjligt enkelt. Du åker in i Sverige och söker asyl och får ett id-kort. Sedan reser du utomlands, åker tillbaka och söker asyl på nytt, i ett annat namn och får ett nytt id-kort. Detta kan göras hur många gånger som helst eftersom vi aldrig kontrollerar de asylsökandes fingeravtryck eller DNA.

– När vi har DNA på dem blir det mycket svårare att begå brott och komma undan. Men det förutsätter förstås att vi har en fungerande ordningsmakt som är modig nog att ta tag i problemen, samt att vi inrättar en gränspolis värd namnet och inte som i dag är en resurspool för andra verksamheter inom polisen.

Ju snabbare Sverige får sådana här regler på plats desto lättare blir det att städa upp i den kolossala röran, menar källan. Men eftersom inget riksdagsparti är berett att ens överväga rejäla åtgärder kommer läget att bli betydligt värre och till sist kanske vi måste införa undantagstillstånd (vilket inte finns i svensk lag, men som SD-ledaren Jimmie Åkesson faktiskt föreslagit).

– Om vi får utlysa undantagstillstånd på vissa orter eller bostadsområden kan polisen få tillstånd att söka igenom kvarter för kvarter, hus för hus, trappuppgång för trappgång, lägenhet för lägenhet i jakt på knark och vapen. De kan ta med sig bombhundar och knarkhundar och gripa alla som har illegalt material i hemmet.

Vill vi verkligen ha en polisstat?

Men detta låter ju som rena polisstaten – är det verkligen något vi önskar oss? Eller är det enda alternativet för att rädda Sverige? Och har inte Säpo ändå ganska bra koll på vilka terroristerna och islamisterna är?

Källans svar innehåller sådant som allvarligt skulle kunna skada Säpos operativa arbete, vilket ingen av oss vill ska hända. Men det står i alla fall klart att Säpo inte lider någon brist på information – problemet är deras möjligheter att bearbeta informationen och hitta kopplingarna.

– De har väldigt mycket digital information, men de kan inte sortera den. Dessutom har du den språkliga biten – hur många Säpo-anställda kan arabiska och dess olika dialekter och förstår alla kodord? Hur ska du hitta rätt i materialet om du inte kan sortera och klassificera det? Numera har de farliga typerna hittat andra elektroniska lösningar. De vet att de synliga på nätet, men vet också hur de ska dölja sig. Säpo ser bara de värsta idioterna som sitter och skriver i klartext …

Den information jag tidigare fått om att Facebook är en av Säpos huvudkällor får jag nu bekräftad, men jag undrar om inte Sverige använder sig av det som kallas HUMINT (mänskliga källor)?

– Väldigt sällan, för att inte säga extremt sällan. I Sverige har vi inte några operatörer som kan infiltrera eller rekrytera i den miljön. Jag hörde i en av dina poddar att en annan kollega gett dig siffror på antalet som åkt för att ”kämpa för islam”, och totalt rör det sig om uppemot 15 000 personer. Med tanke på att det i snitt behövs 24 personer för att ordentligt övervaka en enda person dygnet runt, så låter det sig naturligtvis inte göras.

Det hävdas ganska ofta att islamister undviker att utföra terrordåd i Sverige eftersom risken att åka fast är så låg här, och de därför använder vårt land som bas för terror i andra länder. Om så är fallet undrar man ju om inte andra länder är irriterade på Sverige, kanske till och med trycker på för att Säpo ska agera?

Säpo klarar sig inte utan hjälp

Nu brister min källa ut i ett hysteriskt skratt, och först förstår jag inte det roliga.

– Säpo klarar sig inte utan hjälp, den information de får från andra är vital! Utan information utifrån hade inte 2018 års terrordåd kunnat undvikas. Det har till och med gått så långt att andra länder ibland skickar in sina egna operatörer för att ta hand om vissa personer.

Va? Det kan väl inte vara möjligt? Inte får väl utländska myndigheter gripa folk på svensk mark?

– Får och får. De litar helt enkelt inte på Säpo, och varför skulle de göra det? Säpo litar ju inte på regeringen så varför skulle utländska säkerhetstjänster lita på Säpo?

Okej, de litar inte på att Säpo klarar att gripa utpekade personer (vilket ju i sig är ett underbetyg som heter duga), men menar du att utländska operatörer arbetar på svensk mark utan att först ha fått tillstånd från svenska myndigheter?

– Ja! Utan tillstånd och ibland utan att ens ha informerat Sverige om vad de planerar att göra. Och inte bara det, det finns numera privata aktörer som sköter olika länders skitjobb – allt för att länderna ska kunna förneka att de har med saken att göra. Jag känner till ett flertal fall där flygplan har landat och sedan åkt ut med fler personer än de kom hit med. Du minns väl skandalen med de så kallade Egyptenavvisningarna? Du tror väl inte att det var en engångsgrej?

Mina fortsatta frågor om vilka personer som gripits och till vilka länder de har förts, får inga svar. Källan sluter sig nu som en mussla – det är uppenbart att han hela tiden gör en kalkyl över vad han kan och inte kan säga. Till sist säger han:

– Ledsen, men jag kan inte säga mer nu. Jag har redan sagt för mycket.

Journalisten i mig gillar inte att stupa på mållinjen, men jag förstår att det inte är någon idé att pressa vidare. Bara en enda fråga till:

Varför ger du mig den här informationen?

– Någonstans måste vi börja om vi ska kunna väcka det sovande folket. Med ”sagotantspolitiker” som Reinfeldt och hans nerbrända julgran är det mycket svårt, men någonstans måste vi ju börja.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

21 Kommentarer

 1. Avatar

  Det är fruktansvärt att politikerna säljer ut Sverige till Islam o Sharia.
  Så sorgligt…

  Svara
 2. Avatar

  fantastisk info! tråkigt bara att det bekräftar bilden många har av läget. lägesbeskrivningen var ju inte positiv direkt.
  såg SVTs årskrönika var ju fin och tillrättalagd med att de riktiga pk attityderna som de sovande lammen köper dag efter dag. jag kommer att bryta mot varenda högskoleregel i en redovisning om någon vecka. kan jag få lov att hänvisa till denna fantastiska info om jag får det att passa? skall försöka väcka om lärarna hur illa det kan gå om vi köper agenda 21/30. nu ser ju usa att klara sig ur det mesta och slipper 16 åren att förstöra usa.

  Svara
 3. Ingrid Carlqvist

  Givetvis kan du hänvisa till artikeln, Bittan! Ange gärna källan!

  Svara
 4. Avatar

  Hur kan det behövas 24 personer för att bevaka en person?

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Vet inte riktigt – får kolla det till nästa vecka!

   Svara
  • Avatar

   Troligen räknar de tre skift och helger osv. Lägger man 3-4 skift per dag o två man varje skift o vikarier vid ledigheter så är nog inte summan orealistisk.

   Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Nu har jag fått svar:
   3 skift om 8 man, minst 2 bilar (chaufförer) 4-5 man som följer objekt runt, alternerar för att förhindra upptäckt – minst 1-2 man som samordnar . Varje skift jobbar i 8 timmar. Sedan ska folk vara lediga, utbildning, sjuka….

   Svara
 5. Avatar

  Tack fantastiska Ingrid! Otroligt intressant! Detta kallar jag journalistik och underbart att höra slutet , nånstans måste vi börja!
  Varm kram med stor respekt
  Nina
  PS jag skall nu bli månadsgivare till den bästa alternativpodden, det har ni gjort er väl förtjänta av!

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Tack, Nina!

   Svara
 6. Avatar

  inget nytt under solen.
  lita aldrig på främlingar.
  håll dig till din egen ras.
  en rasfrämling är alltid en fiende hur tillmötesgående och inställsam denne än må vara.

  Svara
 7. Avatar

  Tack I Ingrid , bland det bästa som jag läst i detta nya år 2019.

  Har också till sist grubblande insett!! att det enda som kan få bort samt utvisa alla lågintensiva terrorister från Sverige till ca 95 % är en total ekonomisk bidragskollaps, och först då kommer mycket att äntligen börja självsanera och åka per automatik hem till arab MENA som ju bekant inte har minus 20 grader under vinterhalvåret .

  Vårt dödligt kalla klimat är också Svenska folkets bästa hjälpande vän.
  Eftersom ingen i riksdagen arbetar för Svenska folket.
  Det enda partiet utanför Riksdagen är idag AFS som har kunskaper samt viljan till förändring.

  Svara
  • Avatar

   tyvärr gynnas rasfrämlingarna av en samhällskollaps.
   rasfrämlingarna lever i klaner.
   klanstrukturerna är mycket kapabla att ta hand om de sina.
   kriminalitet och annan affärsverksamhet är självklarheter för dom.
   om förhållandena degenererar till u-lands nivå så är det inget problem för dom.
   så länge det finns en endaste svensk kvar i livet som man kan råna så är livet bättre än i ursprungslandet.

   Svara
 8. Avatar

  Verkligen verkligen bra artikel! Vilket arbete!
  Låter som manusförslag till en polis-thriller med dåligt slut…(beror ju förstås vilken sida man är på)
  Tror vissa ledande personer inom polis och militär gärna skulle planera en kupp och avsätta regeringen.
  Nu är det ju en hel del muslimer som utbildar sig till poliser och detta är möjligtvis inte så bra utifrån vad som beskrivs i artikeln.
  Att skriva en doktorsavhandling i framtiden om Sverige, ett lands undergång och politisk diktatur, vore intressant när dom har facit i hand.
  Lex Sverige.
  Stoltheten och ”vi är bäst och bättre än alla”, tror jag är en del av politikernas totala misslyckande, men även oförmågan att lyssna och förstå och respektera människor.
  Politker är farliga och sluga i dom flesta fall.

  Svara
 9. Avatar

  Jag tror fler än man bedömer förstår att det är så här illa, kanske runt 3-4% men de vågar inte formulera det. Artikeln är jättebra journalistik, konsekvensneutral, viktig, berikar med ny information. Om det är 15000 som åkt för att ”kämpa för islam” så är just den siffran oväntat hög för mig.

  Nu kommer det svåra för mig: Min bedömning är att situationen i Sverige är omöjlig att lösa utan ett mer eller mindre signifikant inbördeskrig med 100.000-tals dödsoffer. Jag har dragit slutsatsen att enda orsaken att FÖR MIG delta i ett sådant skeende skulle vara glädjen att kunna ställa Reinfelt, Sahlin, Fridolin och tusentals andra ansvariga inför folkdomstolar.
  Dock den glädjen räcker ej. Risken att få uppleva sorgen att förlora tusentals nationalistiska bekanta, vänner och obekanta , kanske Ingrid Carlqvist, Jeff Ahl, Jimmie Åkesson, Pär Sjögren och många andra i ett krig, som dessutom ej kan garanteras att vinnas -för att fegisar som Fridolin skall kunna fortsätta pimpla vin – är för betydande för mig. Därför har jag sedan länge bestämt mig för att bästa sättet är att dela Sverige i ett traditionellt Sverige där omskärelse är förbjudet, både för kvinnor och män och ett mångkulturellt Sverige. Allt annat bedömer jag som orealistiskt. Det har gått för långt. Ännu längre än vad denna artikel formulerar. Det är för sent att få hela Sverige svenskt igen. Men halva Sverige kan vi klara.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Det kan bli så illa, Thomas, men jag är då inte beredd att ge bort halva mitt fosterland till främlingar. Inte förrän det blir absolut nödvändigt. Vi behöver få in AFS i riksdagen så att frågan om återvandring kan komma på dagordningen och baxa de andra partierna dit. Men då måste ju svenska ”grow some balls” och sluta röster på 7-klövern.

   Svara
   • Avatar

    Frågan är vilken position kommer polisen att inta vid en revolution: med folket eller mot folket.

    Svara
 10. Avatar

  Öh, vad gjorde Saddam Hussein i den här artikeln? Har ni blivit neocons? Ärligt talat, er trovärdighet trendar neråt.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Va? Hur kan du plocka ut den lilla infon om Saddam Hussein och döma ut artikeln för det? Hur tänker du?

   Svara
  • Avatar

   Martin är du inte läskunnig? Läs artikeln igen? Neocons? Har det Brunnit?

   Svara
 11. Avatar

  …någonstans måste vi ju börja. Ja, ditt gräv, superbra information…en verkligen dyster utsaga om Sverige idag. Tyvärr är jag likt din källa inställd på att framtiden i Sverige är osäker pga låg eller högintensiv terrorverksamhet och att vi inte har något skydd mot det… och inget kommer att hända av det du beskriver som önskvärt, till exempel att stoppa alla transfereringar till alla som inte har här att göra.
  Men trägen vinner som det så fint heter, så mer av avslöjanden om hur den korrupta makten jobbar är vad vi vill se för att det någongång i framtiden ska tippa över till vanliga svenska skattebetalares fördel.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.