TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Opinon: Håll ihop i stället för att splittra oss som vill rädda Sverige!

Publicerad 20 december, 2018

Vi behöver inte hålla med varandra om allting, men vi bör undvika att falla i avståndstagandefällan som etablissemanget och mainstream-medierna gillrat åt oss. Alternativmedierna ska vara medvetna om att detta spelar rakt i händerna på dem som vill krossa all opposition, skriver Ingrid Carlqvist.

När alternativmedierna på allvar började dyka upp i början av 2010-talet gjorde mainstream-medierna allt för att tysta oss och, när det inte funkade, smutskasta oss. Vi var få, och vi var fortfarande en ganska perifer företeelse. Sedan dess har vi vuxit oss många och starka, till den grad att folk numera klagar på att de inte hinner läsa och lyssna på allt intressant som produceras.

I alternativmediernas barndom var det klart och tydligt uttalat att det var de alternativa mot etablissemanget, även om man sinsemellan kunde ha olika åsikter i en del sakfrågor, och det gällde även våra lyssnare/tittare/läsare. Nu tycks vi tyvärr vara på väg in i en splittringsfas, där vissa av oss kastar skit omkring sig och kallar folk nazister och rasister utan att förstå att detta är exakt vad de döende mainstream-medierna längtat efter.

Chang FrickNyheter Idag gjorde just detta när han i förra veckan försökte vända fokus från den växande Gula västarna-rörelsen till en pseudodebatt om vilka som sökt polistillstånd för demonstrationerna. Om detta skrev jag här. Jag framförde också mina synpunkter direkt till Chang i en Youtubedebatt mellan oss två.

Johan Westerholm Foto: Youtube.

Johan Westerholm på Ledarsidorna föll i samma fälla när han publicerade frilansjournalisten Andreas Henrikssons mediokra ”granskning” av Projekt Ekerö, vilket dock mest tycks ha slagit tillbaka på honom själv. Genom att attackera och misstänkliggöra sina egna medarbetare, miste han äkta makarna Ann Heberlein och Erik van der Heeg som skribenter.

I fallet Westerholm har jag nåtts av information om att hela debaclet kan ha varit ett effektivt sätt att sänka Ledarsidorna, som började bli en rejäl nagel i ögat för Socialdemokraterna. Som före detta aktiv socialdemokrat har Westerholm ytterst goda kontakter i partiet och har därför kunnat avslöja extremt pinsamma saker som 261-listan och The dirty dozen.

Smutsiga hemligheter får inte läcka ut

I det långa loppet kan inte Socialdemokraterna acceptera att sådana här smutsiga hemligheter läcker ut. Hellre då plantera frestande material om en hemlig högergrupp som påstås planera revolution i Sverige, som sedan visar sig vara totalt nonsens och vips har man oskadliggjort Johan Westerholm. Jag säger inte att inte Westerholm själv har skuld i detta – som redaktör måste man förvissa sig om att det material man publicerar håller. Dessutom misstänker jag att han frestades av tanken på att få visa sina gamla sossevänner att han minsann inte blivit ”avgrundshöger” utan mer än gärna hänger ut sådana.

Att Andreas Henriksson meddelat att han ska arbeta vidare tillsammans med Expressens främste SD-jägare David Baas, är en tydlig indikation på att han och hans material planterades hos Johan Westerholm. Det skulle inte förvåna mig om Expressen snart ”avslöjar” att Projekt Ekerö haft SD-medlemmar på sina möten och därmed är Sverigedemokraterna ett akut hot mot den svenska demokratin … Inte heller skulle jag bli förvånad om den mediokre journalisten Henriksson snart har en fast anställning på Expressen.

Även Johan Westerholm tycks nu ha insett att han blev lurad. I går kväll publicerade han en artikel som är ett försök att skademinimera, där han berättar att Andreas Henriksson nu är ”skild från reportaget”.

Tyvärr är de flesta svenskar så hjärntvättade att de går på det ständiga avståndstagandet från vissa inom den så kallade Sverigevänliga rörelsen. Den som efter mycket ångest har tvingats inse att Sverige numera är Absurdistan och därför börjat rösta på SD, kan ha ett enormt inre behov av att ta avstånd från allt till höger om SD.

Det är därför den här nedåtgående spiralen riskerar att fortsätta – vi som vill återskapa det svenska Sverige kan tyvärr snart komma att befinna oss i något som påminner om vänstersekterismen på 1970-talet – alla tar avstånd från alla och splittrar sig i hundratals småsekter.

Muslimer cementerar S-styre i Sverige

Det har vi varken tid eller råd med! Om Socialdemokraterna tillåts fortsätta importera muslimsk valboskap i ytterligare fyra eller åtta år är tiden förbi när svenska folket kan styra sitt eget öde. Precis som samhällsdebattören Stefan Torssell skrev på Facebook nyligen, så är förklaringen till det märkliga valresultatet i september troligen inte valfusk, utan det faktum att muslimer i så stor utsträckning röstar på S. Han skrev:

Francisco de Goyas ”Saturnus slukar en av sina söner” (1819-1823). Pradomuseet, Madrid. Foto: Wikimedia Commons

”Som alla vet så ökade sossarna kraftigt under de sista dagarna före valet och SD sjönk.
En del trodde att det var valfusk, men så är det inte. Om man jämför de sista opinionsmätningarna före valet (8 opinionsinstitut) för sossarna, så låg de i snitt på 24,8 %. Valresultatet blev 28,4, alltså 3,6 % högre. Eftersom ett fåtal muslimer svarar i opinionsmätningar (eller ens blir tillfrågade) så föll deras opinion bort.
År 2017 räknade jag med att 550 000 muslimer skulle rösta i valet och att sossarna skulle få 75 %, alltså drygt 400 000 röster. Jag tippade att skillnaden mellan valresultatet för Socialdemokraterna med och utan muslimska röster skulle bli 3,8 %.
Alltså mycket nära skillnaden mellan opinionsmätningarna och valresultat.”

Ju fler muslimer som får rösta i Sverige, desto fler röster får alltså Socialdemokraterna. Att inte de borgerliga partierna insett detta ännu är för mig en gåta. Moderaterna och Kristdemokraterna borde av ren självbevarelsedrift genast stoppa inflödet av muslimer till Sverige.

Med denna förfärande framtidsutsikt i minnet borde alternativmedierna skärpa sig och sluta gå i etablissemangets fälla att kalla folk för rasister, nazister och fascister. De enda som tjänar på det är den vänster som gett sig själve fan på att utrota det svenska Sverige. Släpp nazistskräcken och gör allt som står i er makt för att rädda vårt fosterland.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  UTAN RASMEDVETENHET SÅ BLIR DET SÅ HÄR.
  svenskar köper muslimska röster=)))).
  svenskar förtrycker svenskar=))))).
  SÅ LÄNGE SVENSKARNA ÄR RASFÖRRÄDARE SÅ BLIR DET SÅ HÄR.

  Svara
 2. Avatar

  Är det frågan om självironi det här? Jag menar, sentensen är väl bra, men flera av er, inklusive aktuell författare, tar avstånd från Nordens största sammanhållna rörelse som strävar precis i den riktning som här efterfrågas. Vi säger detsamma: Man behöver inte hålla med varandra om allting utan samverka ändå. Men till och med de radikala Nordisk Ungdom tar avstånd. Varför då istället inte samverka, och dra nytta av de synergieffekter som kan uppstå i en sådan samverkan? Om man av personliga skäl ändå känner att man måste ta avstånd från Nordens största rörelse, kan man åtminstone låta bli att godhetssignalera gentemot etablissemanget genom att försöka smutskasta dem som är delaktiga i att framdriva en ny politisk riktning i som inte ens går emot de avsiktsförklaringar ni själv(a) har. Denna opinionstext handlar förvisso om en helt annan aktör, men det är lätt att uppfatta dess skribent som inkonsekvent, och kanske också i avsaknad av självinsikt. God jul till alla!

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Jag svarar med ett inlägg från Kulturkriget, som väl sammanfattar varför man inte kan stödja NMR som jag antar att skribenten syftar på:
   https://www.youtube.com/watch?v=J1hG6CK-K00

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.