TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Opinion: Hallå hela pressen – det är ju er nazistskämten driver med!

Publicerad 18 december, 2018

Glöm terrorister, gruppvåldtäktsmän och politiker som säljer ut vårt land. Den största skurken julen 2018 heter Ulrika Hallgren och är en medelålders kvinna som hjälper hemlösa, arrangerar demonstrationer mot det svenska förfallet och drar ett och annat naziskämt på sociala medier.

Inte är jag det minsta förvånad över att Expressen i går kväll hängde ut Ulrika Hallgren som vore hon en efterlyst seriemördare. Det är helt i linje med hur de arbetar för att skydda de politiker och tjänstemän som raserar Sverige inför våra ögon och jagar det stackars folk som i sin förtvivlan skriver av sig på sociala medier.

Men trots alla uthängningar och alla rasistnazistfascistanklagelser så börjar svenska folket räta en smula på sina krökta ryggar. Det finns en gräns, till och med för ett så stryktåligt folk som det svenska.

Droppen som fick bägaren att rinna över var Sveriges underskrift av FNs migrationsavtal. I decennier har svenskarna fått uthärda att ett par miljoner invandrare kommit hit och förändrat vårt trygga land till ett där man nu är livrädd för att bli ihjälskjuten eller gruppvåldtagen. I decennier har svenskarna knutit näven i fickan och hoppats att det skulle gå över, att inflödet till sist skulle avta och att vi kunde börja det hårda arbetet med att rädda det som räddas kan.

Då avslöjar alternativmedierna att regeringen (som inte ens är en regering utan bara en expeditionsministär) planerar att åka till Marrakech och skriva under vår slutliga dödsdom. FNs Global Compact for Migration upphöjer nämligen migration till en mänsklig rättighet och omöjliggör i princip invandringskritiska partiers framtida existens. Den som skriver under avtalet förbinder sig att i evigheters evighet hålla gränserna öppna – och hålla kritiska medier, politiker och vanligt folk tysta.

Något var på väg att hända

Ingrid Carlqvist välkomnar Luai Ahmed som talare på Henry Dunkers plats i Helsingborg. Foto: YouTube

De gula västarna förde en smula mod och hopp till det vanstyrda Sverige. Demonstrationer anordnades på Mynttorget i Stockholm, i Brunnsparken i Göteborg, på Henry Dunkers plats i Helsingborg och utanför gallerian Emporia i Malmö. Många hundra drog på sig en gul väst och gav högaktningsfullt fan i om någon granne skulle se dem och anklaga dem för ”rasism”. Något var definitivt på väg att hända.

Nu jävlar räcker det, sjöng det unisont i den svenska folksjälen! Fler än tidigare vågade sig ut på gator och torg för att protestera, till och med Rapport kände sig nödgade att rapportera om att en protest ägt rum på Mynttorget intill Riksdagshuset.

Detta uppror fick bara inte fortgå. Svenska folkets nyfunna mod skulle nu knipsas i sin linda. Därför släppte rasistjägarna på Expo sina bandhundar lösa och kokade ihop en artikel där de svenskar som försöker göra något för svenska folket kallas för medlemmar i en ”vit makt-grupp”. Begreppet vit makt förklaras aldrig, det är underförstått någonting väldigt sinistert att svenskar som är vita vill styra sitt eget land. När svarta skriker ut sitt stridsrop Black Power är det däremot fantastiskt och underbart.

Nåväl, så här långt var allt som det brukar vara. Få tar numera Expo på allvar – de har helt enkelt ropat varg för många gånger för att ha någon trovärdighet kvar, och svenskarna är så trötta på att kallas rasister att de flesta numera rycker på axlarna.

Chang Frick blir uppjagad

Det är då det ytterst märkliga sker: Chang FrickNyheter Idag läser Expo och blir så uppjagad att han skriver en krönika med rubriken ”Lämna inte walk over till extremister”. Förr var det alternativmedierna mot mainstream-medierna, men nu ställer sig Chang Frick på etablissemangets sida. Under täckmanteln att han är bekymrad över att den gryende motståndsrörelsen ska kidnappas av extremister som sprider antisemitiska budskap, försöker han punktera de demonstrationer som på allvar skulle kunna vända upp och ner på Sverige.

På Twitter går han ännu längre och kallar Ulrika Hallgren (som sökt och fått demonstrationstillståndet) för ett ”efterblivet mähä”, trots att det senare visar sig att han aldrig har träffat eller pratat med henne – han bygger sitt omdöme på det han läst i Expo. Den som delar bilder på kanelbullar som liknar hakkors är ett efterblivet mähä, punkt slut. En uppfattning han stod fast vid i den debatt jag hade med honom några dagar senare.

Det är frestande att kasta tillmälet efterblivet mähä tillbaka på Chang Frick, men eftersom sanningen är min ledstjärna måste jag konstatera att Frick inte är efterbliven utan snarare väldigt slug. Jag är säker på att han visste exakt vad han gjorde när han hjälpte till att flytta demonstrationernas fokus från svenskarnas ilska mot politikerna till hur icke rumsrena de som sökt polistillstånden är. Budskapet till Svensson var tydligt:

”Stanna hemma! Ta inte på dig din gula väst och gör din röst hörd – då blir du också rasistnazistfascist!”

En stöveltrampande nazikommandora

I går kom nästa attack. Expressen publicerar ett karaktärsmord av Ulrika Hallgren där de med hjälp av inlägg hon gjort i sociala medier målar upp bilden av en stöveltrampande nazikommandora. Och vem om inte självaste Chang Frick är snabb att dela artikeln på Twitter med kommentaren: ”Ehum @ingridcarlqvist – bedyrade inte du i podden att den där Ulrika minsann inte var helylle och absolut bara hade skämtat om antisemitism?”

Det där ”inte” är möjligen en freudian slip, vad han menar är att jag sa att Ulrika är helylle och att naziskämten är skämt. För det är ju exakt vad de är!

Det Chang Frick inte förstår (eller låtsas inte förstå) är att vi är många svenskar som insett hur omöjligt det är att försöka övertyga det svavelosande etablissemanget om att vi inte är nazister. De enda som inte kallar mig nazist är nationalsocialisterna i NMR och föreningen De fria – för dem är jag tvärtom en sionist. Håhåjaja.

Det enda vi kan göra är att skratta åt de nazibesatta och kalla oss själva för ”nejsists” – efter Expressen-reportern Ann-Sofie Näslunds dråpliga felsägning i Tucker Carlson Tonight på Fox News. Alla vet att en mobbare mister makten över en om man skrattar åt honom och lyckas få gänget runtomkring att också skratta. Det bästa sättet att hantera de fullständigt absurda nazistanklagelser som ständigt haglar över oss som älskar Sverige och svenska folket, är att driva med inkvisitorerna.

 • Titta så farliga vi är – här är minsann en kanelbulle som påminner om ett hakkors!
 • Titta, här är en som gjort en smörgåstårta och lagt ut vindruvor på toppen i form av ett hakkors!
 • Kolla, vi säger Hell seger, som visserligen betyder välkommen seger men som journalisterna kan hävda påminner om Heil Hitler!
 • Kolla, vi citerar de fjorton orden ”Vi måste säkra existensen för vårt folk och en framtid för våra vita barn”! Hu, så hemskt att vita människor vill överleva!
 • Lyssna, vi spelar dansbandsmusikern Kiwis låt ”Svenskar är vita och landet är vårt” och sjunger med! Kom och arrestera oss då!

Jag är övertygad om att de seriösa nationalsocialisterna i Nordiska motståndsrörelsen är minst lika upprörda över Ulrika Hallgrens och andras naziskämt som Expressen är, fast av andra anledningar. NMR tar nationalsocialismen på fullt allvar och vill inte att man skojar med den utdöda ideologin. Expressen tar också nationalsocialismen på fullt allvar och förstår därför inte att nejsist-skämten är ett sätt att driva med mediernas fullkomliga besatthet av Hitler.

Oss får de inte tyst på

Så var befinner vi oss nu? Har Chang Frick och Expo räddat FN-avtalet och en gång för alla fått tyst på svenska folket? Glöm det.

Jag tänker fortsätta arrangera demonstrationer i Helsingborg och Göteborg, och såvitt jag förstår tänker Katerina Janouch göra detsamma i Stockholm. Janouch har fördelen av att vara judinna (och dessutom medarbetare på Nyheter Idag) så hon undkommer Chang Fricks anklagelser, men jag tycker mig dessvärre ana en anpassning från hennes sida. Under söndagens demonstration gjorde hon stort nummer av att det var ”invandrarkvinnor” som protesterade, något jag vet att flera deltagare kände sig obekväma med.

Protesterna mot FN-avtalet handlar framförallt om svenska folkets överlevnad och självklara rätt att vara i kraftfull majoritet i vårt eget land. Jag är djupt tacksam att så många invandrare som älskar Sverige och svenskarna har ställt sig på vår sida och deltagit i protesterna, och ingen av dem jag bjudit in har på något sätt försökt framhålla det faktum att de inte är etniska svenskar som något viktigt.

Vi gör det här tillsammans – alla vi som älskar det svenska Sverige. Och vi tänker fortsätta samlas i våra gula västar och kanske dra ett och annat nejsistskämt. Vi låter oss inte skrämmas av vare sig Expo eller Chang Frick.

Gula västarna är här för att stanna!

https://www.youtube.com/watch?v=9EwyY40wjd0&feature=youtu.be


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 Kommentarer

 1. Avatar

  Gula västarna är för att bara bli fler och fler.Starkare och starkare.?

  Svara
 2. Avatar

  Chang Frick och Soraya Post har zigenarbakgrund och den påstådda judiska komponenten kan inte dölja sinnelaget hos detta folk, som alltid levat på samhällets skuggsida med en självklar affinitet till organiserat tiggeri, tjuvnad. åldringsbrott och prostitution. Gadjer dvs alla icke romer är tillåtet villebråd för detta extremt etnocentrerade folk som överlevt 500 år av ovilja och avsky hor europeiska folk.

  Svara
 3. Avatar

  Chang Frick har alltid varit etablissemangets handgångne man. Jag har bojkottat Nyheter Idag ända sedan Chang Frick agerade torped åt SDs partiledning mot sunda krafter i SD.

  Svara
 4. Avatar

  Man kan aldrig förstå germanska nationsocialismen år 1933-1945 om man inte förstår den judiska kommunizmen år 1917-1989. Den judiska röda faran ”kommunizmen” hotade att ta hela Europa åren 1917-1933. Nationalsocialismen kom och satte stopp för det. Bra eller dåligt sett utifrån det enorma lidandet 1917-1989? Det får ni själva bedöma. Om ni orkar. Den frågan är för stor för mig.

  Svara
 5. Avatar

  Läste idag artikeln noggrant, läste hastigt igår. Jättebra artikel, kanske har Ingrid rätt i att det är bättre att kalla oss själva nejsister än nazister. Jag har ju själv upplevt samma sak att bli kallad nazist av etablissemangstöntarna. Samtidigt som de som själva anser sig vara nationalsocialister kallar mig konservativ. Men jag tycker det är mer provokativt och kul att kalla mig själv nazist, antisemit och högerextremist eftersom jag då retar etablissemanget och journalisterna.

  Jag gillar verkligen Sveriges nationalsocialister som människor, de jag träffat har varit helt OK, öppna, vänliga, harmoniska, trygga på sig själv – de gillar sitt land och folk. Faktum är att en av de grunder att jag låter bli att kalla mig nazist, högerextremist och antisemit är av artighet mot dem. Jag vill inte ge dåligt rykte åt begreppen nazism, nationalsocialism, högerextremism (men högerextrem är jag kanske eftersom jag är kristen konservativ och ej socialist) och antisemitism. Det vore ju hemskt om människor började tro att nationalsocialister är mesar som jag. Jag är faktiskt lite orolig för att NMR skulle tycka jag gav nationalsocialismen dåligt rykte. Så jag får väl fortsätta kalla mig det jag är, en klassiskt konservativ person med stark altruistisk och filantropisk strävan.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 283 Platinasponsorer: Bo H - Sill o Nubbe, Stefan J – Midsommargåva, Kerstin J - Midsommargåva till Ingrid o Maria, Christoffer, Gammelmormor – Midsommarkramar, Iris - Till Ingrid för ev rättegångskostnader, Duwall R – Gud välsigne er!, Monica D - Välkommen åter från Israel men pengarna är till er båda. Glada hälsningar. Övriga: Mr DJ, Monica S – Gåva, Gunilla T, Stig J - Till en snaps eller två... Monica S, Tommy B – Stöd, Leif P – Donation, Jeanette Å – Sillburk, Marie L – Tack för att ni finns, Jörgen N – Gåva, Ingemar L – Gåva, Annica B, Agneta N - Till matjessill, Sofia O – Till bästa tjejerna, Hans N, Lenita A, Gunilla H – Tack!, Alf Å – Gåva, Nils R - Bra tjejer. Idag var det ni extra bra!, Eva N, Hans N, Christer B, Paul Ö – Duktiga tjejer, Inger O, Niklas S, Anders M – Tack för er kamp. Gud välsigne er, Marie R, Göran E, Annica B, Ylva, Mikael S, Anonym SL, Mikael F, Lisbeth, Bo, Niklas, Renaud, Mikael S2, Anonym MS, Harriet, Tomas, Christian, Susann.