TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Kåseri: ”Jag är inte rädd för invandringen. Jag är rädd för klimathotet.”

Publicerad 12 december, 2018

Min terapeut tittade på mig med stora ögon och sa: ”Jag känner inte igen din verklighetsbeskrivning.” Johanna Mörk beskriver ett möte mellan skilda världar.

I våras fick jag mitt livs första panikångestattacker och bokade därför tid hos en terapeut. På väg till den första sessionen funderade jag lite över vad jag skulle ta upp, tänkte att jag kanske ändå behövde prata om hur orolig jag är för Sverige och det politiska läget. Att det gör mig fullkomligt sömnlös och antagligen är en stor anledning till min panikångest, att jag tror att vi faktiskt håller på att förlora vårt land.

Väl installerad i terapisoffan sa jag:

– Jag vill prata om att jag är så orolig för Sverige, har så svårt att acceptera folkutbytet som pågår, kriminaliteten som vi förlorat kontrollen över, politikernas flathet och hotet mot mina döttrar som inte längre kan gå ut ensamma. Som jag ser det håller vi på att förlora Sverige som svenskarnas land och jag tror att vi är på väg mot ett inbördeskrig.

Min psykolog tittade storögt på mig:

– Hur menar du då? Jag känner inte alls igen din verklighetsbeskrivning. Varifrån får du din information?

– Ja men titta i vilken tidning som helst, svarade jag, där står om dagliga skjutningar, våldtäkter, rån och inbrott.

– Jag är själv inte alls rädd för invandringen, svarade psykologen. Jag är rädd för klimathotet och artificiell intelligens.

Jag valde att inte ta upp att klimathotet antagligen är påhittat, eftersom jag misstänkte att hon då skulle tro att jag var en riktig foliehatt. Jag berättade i stället om en händelse för några år sedan då jag knivhotades av en man med Mellanösternutseende i en hiss, hur rädd jag känner mig efter det och att jag slutat gå ut och promenera, absolut inte vågar åka hiss och att min klaustrofobi bara blir värre och värre.

Attackerad i sitt hem av nazister

Min psykolog berättade då hon faktiskt själv blivit attackerad i sitt hem av nazister. De bröt sig in och hotade henne och hennes man med järnrör, sa hon men ändrade det konstigt nog snabbt till basebollträn. Jag tänkte för mig själv är det verkligen möjligt att hon blivit attackerad i sitt hem av nazister här i denna lilla stad i Mellansverige? Hon fortsatte säga att hon valt att inte bli rädd trots detta, och rådde mig att göra detsamma.

Jag sa att nu tycker hon också att jag är ondskefull, och har ställt mig på de ondas sida. Hon sa att så var det absolut inte, hon ville verkligen bara försöka förstå hur jag tänker. Jag frågade om hon har fler patienter som känner obehag inför det som nu sker i samhället. Hon svarade att det hade hon inte stött på någon annan som hade.

Jag kände hur en avgrund tornade upp sig mellan oss och hur vi uppfattar verkligheten. Eftersom hon var psykologen och jag patienten, började det kännas riktigt obehagligt. Jag fick en känsla av att vara galen på riktigt, att jag lever i den bästa av världar men inte kan se det, eller att jag om jag levt under Andra världskriget hade hållit på Hitler. Jag vacklade ut ur rummet och vidare ut på gatan. Där jag gick Storgatan fram i min lilla stad noterade jag att jag i princip var den enda vita personen på gatan, att jag lika gärna hade kunnat befinna mig på en gata i Mellanöstern. Men, men – befolkningsutbytet finns ju inte.

Storgatan i centrala Västerås där skribenten ofta är den enda vita personen på gatan. Foto: Johanna Mörk

 


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

6 Kommentarer

 1. Avatar

  Alltså hur kan folk ha undgått att inse att klimathotet bara är en veritabel bluff? Är folk fortfarande så urbota dumma att de tar in all information via SVT, SR, DN, Expressen m f l? Själv har jag känt till denna bluff i åtminstone 10 år. Vad mänskligheten behöver är att lära sig att tänka själv. Vad gäller Freuds psykoanalys tror jag även den är en bluff där problem bara skall ältas in absurdum. Bra skrivet!

  Svara
  • Avatar

   Det finns ett reellt klimathot. En del tecken tyder nämligen på att vi är på väg in i en ny istid/ministid.

   Svara
 2. Avatar

  Jeg går ud fra, det var det eneste besøg hos psykologen?

  Svara
 3. Avatar

  ”– Jag är själv inte alls rädd för invandringen, svarade psykologen. Jag är rädd för klimathotet och artificiell intelligens.”

  Vad är hot och vad är möjligheter?

  Svara
 4. Avatar

  Det man kan konstatera i Svenska PSEUDOVETENSKAP PSYOPS hjärntvättat MSM propaganda organ som alla är köpta via NWO -FNs- ej folkvalda UN Världsregering-Bankkartell Club of Rome)

  Klimatet kan inte hota någon människa, det bara naturligt finns där, och har alltid varierat genom årtusendena på grund av solens normala cykler, och det har aldrig varit statiskt klimat utan förändring, och CO2 är en ofarlig spårgas som är nyttigt för livets växtlighet.
  PS lyssna gärna på Kanadensaren Alan Watt 🙂

  Svara
 5. Avatar

  Jag tycker psykologens berättelse om att hon blivit attackerad av nazister i sitt hem och hotad med järnrör/basebollträn verkar extremt osannolik. Om man nu vill hota någon så varför göra sig besväret med att bryta sig in i någons hem när det finns betydligt enklare metoder för att uppnå samma syfte. Har dessutom svårt att tänka mig att systemmedia och Expo skulle släppa en sådan ”godbit” utan att rapportera om den grundligt. För det måste väl finnas en polisanmälan. En sådan händelse låter man väl inte bara passera utan åtgärd.
  Får känslan av att psykologen ville balansera och bagatellisera händelsen i hissen med en egen historia för att få fram sin poäng med att det inte var så mycket att fästa sig vid.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.