TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Demonstrationerna mot FN-avtalet fortsätter

Publicerad 9 december, 2018

För andra helgen i rad samlades stockholmarna på Mynttorget bredvid Riksdagshuset för att protestera mot politiken i Sverige och regeringens planer att skriva under FNs migrationsavtal Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration.

Man vågar inte ens uppskatta hur många som deltog i demonstrationen på lördagen, men Mynttorget var helt fullt denna gång. Många bar gula västar på sig för att markera att man knyter an till liknande demonstrationer som genomförs runt om i Europa just nu, där folket reser sig mot globalismen. Talarna denna eftermiddag var bland andra Johan Widén, som tidigare har drivit Folkets demonstration, Katerina Janouch och Lennart Matikainen.  Man hade också satt upp ett Speaker’s Corner där vem som helst fick komma upp och göra sin röst hörd.

FN vill införa compact living för oss alla

Johan Widén påpekar att begreppet Global Compact kan jämföras med Compact living, som det brukar heta i IKEA-reklamen när man bor trångt,  det vill säga att vi nu ska tränga ihop oss och göra plats för migranterna och att FN planerar att förflytta stora mängder människor från den afrikanska kontinenten till Europa.

– Nu ska alla människor i hela världen få ta del av västerländskt välstånd. I och med FN-avtalet kommer det att vara en mänsklig rättighet att bo i Sverige, sa Johan.

Se delar av Johan Widéns tal här:

 

Vi borde ha nyval i det här landet

Efter Johan Widén var det dags för Katerina Janouch att tala.

– Jag står här för er skull, sa Katerina Janouch. Jag är här för den lilla 9-åriga flickan som blev våldtagen i en källare, jag är här för dem som är fattiga, för gamla som svälter och inte har någonstans att bo, jag är här för alla dem som betalar skatt, men som inte längre får det det som samhället har lovat. Jag är här för alla som är hemlösa i det land som de litat på.

– Ni är ett modigt folk, ni är inga högerextremister, bara vanliga hederliga medborgare som har fått nog av det här maktmissbruket!

– Nu ska makthavarna underteckna ett avtal som kan äventyra hela Sveriges framtid. Vi borde ha nyval i det här landet! Många andra länder har redan sagt nej, eftersom man har genomskådat avtalet.

Se hela Katerinas Janouch tal här nedanför:

 

Svenska barn tvingas bära huvudduk i Sverige

De här svenska syskonen från Bandhagen utanför Stockholm stod också på Mynttorget. De protesterade mot att de inte får gå på samma skola på grund av platsbrist, och att flickan på sin kommunala skola tvingas gå till moskén varje vecka och då ha slöja på sig – trots att hon inte är muslim.

– Det sker inom religionsundervisningen och om man inte deltar klarar man inte proven, sa hon.

Så långt har alltså islamiseringen nu gått i Sverige, att även svenska barn måste gå i moskén och bära huvudduk.

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

4 Kommentarer

 1. Avatar

  Några hundra personer – det ser mer ut som flera tusen! Jag noterar att det lyser i några fönster i huset bakom, är det några riksdagsmän eller kvinnor som följder demonstrationen på håll?

  Svara
 2. Avatar

  När jag surfat runt för att hitta information om dessa demonstrationer har mitt bredband släckte ner ett 30-tal gånger. Det har inte gjort mej förvånad utan bara bekräftat min uppfattning om vilken typ av demokrat Stefan Löfven är. Att dessa demonstrationer är nertystade av MSM är inte heller förvånande inte heller att det även varit tyst i s.k. alternativ media eftersom många av dessa bloggar och medier antingen är rädda för rasist-/naziststämpel eller drivs av nyliberala globalister vars syfte är att föra fram samma budskap som drivs av MSM men på ett mer subtilt sätt så att inte läsarens försvarsmekanismer skall aktiveras och följer upp efterdebatten i kommentarsfälten med egna kommentarer. Tillbaka till dessa demonstrationer, det verktyg de liberala globalisterna hela tiden använder sig av är att kleta på rasit- och naziststämpeln på alla som kritiserar den ohållbara massinvandringen. Det är därför viktigt att inte lura in sig i den fällan. Det handlar om svenska medborgare oavsett nationalitet som kräver en invandring anpassad efter våra resurser så att vi kan leva i ett välfärdssamhälle där även den sämst ställde har en dräglig tillvaro.
  Ett stort tack till alla som demonstrerat, äntligen har några vågat stå upp emot etablissemanget, ni skall vara stolta över att ni vågat visa vad som så många tycker!
  För övrigt är man tydligen antisemit om man gillar judinnan Katerina Janouch men tycker illa om juden Jonathan Lehman.

  Svara
 3. Avatar

  Rapport 19:30 på lördagkvällen rapporterade respektfullt om demonstrationen och lät Katerinas Janouch och Adam Berg uttala sig. Kort men sakligt.

  Svara
 4. Avatar

  vi hade ju val i september.
  99,7% röstade för en total globalisering.
  globalisering innebär folkutbyte, avskaffad välfärd, höjda skatter.
  svenskarna älskar det!
  löfven kommer att skriva under.
  sverige kommer att bli ett u-land med en u-landsbefolkning.
  svenskarna var varnade, tre promille tog varningen på allvar.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.