TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Säkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig

Publicerad 6 december, 2018

Å ena sidan ett impotent och tandlöst rättsväsende som spelar enligt gamla förlegade regler. Å andra sidan förhärdade yrkeskriminella med ett oändligt våldskapital. Internationelle säkerhetsrådgivaren Olle Fjordgren ser Sverige som ett skenande godståg på väg mot en bergvägg.
– Vi har i princip gett upp och de kriminella har tagit makten. Just nu har vi ingenting att sätta emot och jag kan inte se att vi skulle kunna vända utvecklingen, säger han till Ingrid & Maria.

Olle Fjordgren, internationell säkerhetskonsult, är mycket orolig för utvecklingen i Sverige. Foto: Privat

Olle Fjordgren, 64, har under sin långa och brokiga karriär ägnat många år åt internationellt säkerhetsarbete. Han har anlitats som rådgivare av regeringarna i Pakistan, Etiopien och Mongoliet, han har druckit te med talibaner i Hindu Kush-bergen och simmat med hajar i Röda havet. Han är med andra ord inte en person som hetsar upp sig i onödan. Jag intervjuade honom första gången 2013, för tidningen Dispatch International, och redan då var han mycket bekymrad över utvecklingen i Sverige. Han sa bland annat så här:

Just nu befinner vi oss i ett lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig och de kriminella håller på att vinna. De har börjat bestämma och samhället ger efter. Vi måste vända den utvecklingen omedelbart och förstå att det handlar om yrkeskriminella, inte om brist på Ipads eller betongfyllda sandlådor.

Nu, fem år senare, menar Fjordgren att de kriminella inte bara håller på att vinna, de har vunnit i många områden som han anser med rätta kallas no go-zoner.

”Nu skördar vi draksådden”

– Nu skördar vi draksådden av den förda politiken. Den politiska oviljan att se hur illa ställt det är, i kombination med oförmåga och okunskap, har lett fram till att Sverige nu är mycket nära att bli en failed state, där staten inte äger våldsmonopolet längre.

Detta alltså från en person som på nära håll sett hur det ser ut i länder som Pakistan, Afghanistan och Etiopien. Men det är inte konstigt, menar Olle Fjordgren. I de länder vi kallar bananrepubliker, där statsapparaten är svag eller obefintlig, där är alla grupper beredda att försvara sig själva och sina närmaste, ingen litar på att staten ska sköta den saken. På så vis uppnås ett slags terrorbalans eller informell rättsskipning. När Sverige som stat nu börjar tappa greppet, står svenskarna helt handfallna som barn i skogen och vet inte hur de ska bete sig.

– Samhället spelar enligt gamla, förlegade regler. Polisen traskar runt och patrullerar på traditionellt vis, men sedan har vi motståndarsidan, de kriminella, som spelar enligt helt andra regler. Det är bara att inse att den andra sidan har en helt annan inställning till makt och våld. De har ett våldskapital som vi inte riktigt kan greppa, säger Olle Fjordgren.

Inlåst för överskådlig tid

Receptet mot detta är enligt honom nolltolerans enligt New York-modell. Mer resurser till polisen, lägg ihop samtliga begångna brott, ingen straffrabatt, skärpta vapenlagar, three strikes and you’re out-principen – det vill säga vid ditt tredje grova brott blir du inlåst för överskådlig tid.

– Domstolsväsendet måste se till att inkapacitera dessa farliga människor och få bort dem från gatorna, det är enda sättet att komma åt problemen.

”Tycka synd”-modellen, med dalt, kaffe och bullar, som man gärna ägnar sig åt i Sverige ger han inte mycket för. Det är upp till de boende själva i utanförskapsområdena att ta sig i kragen och ta sig därifrån, lägga av med droger och kriminalitet. Alla har ett individuellt ansvar för sig själva. Fortsätter det så här ser Olle Fjordgren bara en tänkbar utveckling i förlängningen – inbördeskrig.

– Absolut. Titta på vad som hände i Libanon, när maktkampen mellan de olika grupperna till slut nådde kokpunkten där. I Sverige kan det startas i utanförskapsenklaverna, av klanerna och gängledarna, eller den dagen då svenskarna till slut får nog och bestämmer sig för att det inte finns någon annan utväg än att ta till vapen. Det finns människor med stort våldskapital även bland de etniska svenskarna, det ska man ha klart för sig, varnar Olle Fjordgren.

Än är det inte för sent

Han understryker att det inte är för sent, även om klockan är fem i tolv. Men då måste politikerna repa mod och sluta se till sina egna intressen.

– Att det blivit så här menar jag är en olycklig kombination av röstfiske, att man vill försöka ställa sig in hos de grupper det handlar om, och att rasistkortet snabbt kommit fram så fort någon försökt påtala problemen. Politikerna måste vara beredda att verkligen handla resolut om vi ska ha minsta chans att bryta utvecklingen.

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

41 Kommentarer

 1. Avatar

  är inbördeskrig verkligen rätt ord? fienden är ju faktiskt utländsk.
  är inte raskrig mer korrekt? det är ju faktiskt svenskar mot babbar det handlar om.
  i övrigt en bra artikel.

  Svara
  • Avatar

   Jo det bör bli inbördeskrig då för få anser att vi har blivit invaderade de senaste 20 åren det är ju inte längst med någon gräns konflikterna pågår.

   Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Inbördeskrig betyder ju precis att olika grupper inom landet slåss mot varandra – inte en invaderande styrka.

   Svara
   • Avatar

    tycker termen inbördeskrig hör samman med termen brödrakrig.
    personligen så kommer jag att kalla kriget för raskrig. det är mer korrekt. det är inga bröder det är inga landsmän som invaderat oss. det är rasfrämlingar som med hjälp av rasförrädare har övertagit vår fosterjord. det är en extern fiende.

    Svara
    • Avatar

     Det beror på helt och hållet vad Du påstår med svenskar mot babbar! Glöm inte att du tar dig och alla andra svenskar med glädje till en utländsk restaurang och äter från deras händer. Utan invandringen hade Sverige inte varit så starkt heller, jag tycker att Sverige ska ta på sig hårt att straffa de kriminella och om dem har en utländsk bakgrund så ska dem t o m kunna utvisas om dem förstör samhället. Men glöm inte att invandrare har hjälpt Sverige i utvecklingen. Utan dem hade vi svenskar suttit hemma och bara ätit spaghetti och köttfärssås eller köttbullar till middag

     Svara
     • Avatar

      Fast, nej. Jag är bosatt i Polen för tillfället och vi har tillgång till all sorts mat du kan tänka dig, men ingen massinvandring. Du kan ha utländskt mat utan att ha en massinvandring. Det är inte den externa kulturella differensen mellan den inhemska befolkning och den utomstående, som vi anser vara ett problem. Utan snarare den interna kulturella differensen, med andra ord värderingsskillnader.

     • Avatar

      vilket bjafs, äkta batikhäxa eller fegsvensk

     • Avatar

      Ja, vem vill ha spaghetti och köttfärssås eller köttbullar när man kan få bilbränder, gruppvåldtäkter och eviga skjutningar?

     • Avatar

      det är väl förfan värre saker än mat det handlar om, ett fredligt sverige håller på att rasa.

    • Avatar

     Va faan spelar det för roll vad ni vill kalla den här eventuellt kommande ”väpnade konflikten ”.
     När svenskarna har ingenting kvar att förlora, kommer det förmodligen att explodera. Vad det ska kallas är väl helt ointressant.!!

     Svara
  • Avatar

   Det finns fiender mitt ibland oss…! ” antirasister” = antivita , expo hanterar miljoner och kan ständigt anställa fler till skyhöga löner . I princip är hela samhället mot oss vettiga och förnuftiga.

   Svara
   • Avatar

    Vad spelar det för roll vad vi har för mat och äta om vi inte har ett land och bo i?

    Svara
  • Avatar

   Enligt mig är inbördeskrig rätt ord, pågrund av att det började med att oppontionsgrupper demosterade mot regimen. Det regimen då gjorde var att svara med dödligt våld vilket ledde till att oppontionsgrupperna började använda vapen och allt fler gäng började ta del i ”kriget”.

   Svara
 2. Avatar

  Race War

  I glanced at a news article about a fight on a basketball court between a black player and a white player when something began to rise up in my spirit. I felt great sadness and I saw something terrible coming by design of the enemy that will crush many lives, and grieve the heart of our Lord. Lord, what is this You are showing me?
  My child, a time approaches when nation shall indeed rise against nation. Peoples of every tribe will turn on each other and fight to the death. This is not My will, or by My design, but the enemy’s. It is the enemy pouring his hatred out into the world through hatred of other races and you see it even now increasing as never before. Soon it will erupt and its consequences will be irreversible. Thousands upon thousands of lives will be forever changed as lives are taken in hatred.
  As He spoke to me, I saw that many otherwise loving men would fight in this battle, though they did not want to, because they felt they must stand with their “tribe” or color against others. I saw women violently attacking other women in the work place. Many, many lives will be lost and families destroyed in this war if it is not stopped.
  Pray, My children. Pray against this terrible war that will pit My people against each other and fill the earth with hate, for it will bring much grief to you and it is not My will. The enemy has drawn many into this hatred already. Now he desires to fill their hearts with violence and murder.

  http://wingsofprophecy.blogspot.se/2018/01/color-war.html

  Svara
  • Avatar

   Till ettavgudsbarn. De sk Svenska prästerna har redan valt sida: muslimernas! Svenska sk präster protesterar mot ert demokratiskt parti som vill behålla kristendomen, medan Svenska prästerna hyllar kommunisterna, vänstern, och barnäktenskap, månggifte och slöjförtycket! Våra sk präster beter sig som politruker!

   Svara
  • Avatar

   Vilket nonsenstjafs.
   Be böner till nån gud??? Vilken? Vem ? Vad skulle en sån åstadkomma. ??

   Svara
   • Avatar

    Jesus är ”ingen” för många. men som Han lär förtält och som citerat i bibeln så förtäljer Han sig för människor.

    sök Honom

    Svara
 3. Avatar

  Ja är man lite historiskt intresserad och har en normal begåvning så kommer man fram till, att det tyvärr ligger till så här.
  Övertygad, att det kommer till en andra halvlek. Har politikerna inte insett vad deras handlande lett till länge, så blir det en annan vardag för dem sen än de planerat
  Kallt järn eller varmt bly istället för guld torde märkas vara reella löneförhandlingar utifrån kompetens och ambition

  Svara
 4. Avatar

  De invällare som kommer, mellan 18-30 år, killar…unga män, är till stor del militärer utan uniniform, är min tro….jag har sett och träffat flera sådana grupper. Så vi har nog en invasionsstyrka i landet.

  Svara
 5. Avatar

  Det här kallar jag för en riktig internet kvalitativ intervju journalistik läsning.?
  PS- har ni kanske redan nu storm framtids säkrat fartyget i utländska internet hamnar och redan flyttat ut internet servrarna från Sverige, eftersom EUsovjeten och (Svenska marionett landsförrädare låtsaspolitiker vill släcka ner och censurera politisk internet opposition.) Mvh allt gott ?

  Svara
 6. Avatar

  Ja, olika grupper kan slåss mot varandra men att svenskarna skulle vara med här har jag svårt att tro. Vi har ju inte ens medborgargarde. Finns de någonstans är de helt fredliga. Våld är den yttersta konsekvensen och vi är inte där på ett bra tag ännu. Föraktet finns där. Men än så länge har det inte blivit mer.

  Svara
  • Avatar

   Det e bara att skaffa medborgaregarde direkt! Annars e landet förlorar för gott tyvär. Dom har redan nästla sig in i olika politiska parti för att få genom sina vilkor o regler. Sen har ju vår underbara statsminister skakat hand o lovat att muslimerna får ha eget parti. Va tror ni tröga människor hönder då? Att vi får behålla kristendomen el våra kyrkor? Vi ska betala våra kyrkor med skattepengar som vi jobbar ihop. Dom kommer hit kräver massa moskéer för våra pengar? Bara det är fel! Vad tror ni muslimerna gått med på vi hade lika höga böneutrop som dom?? Knappast för det är kränkande .. Finns Videos över allt att denna gången ska dom inte kriga sig in pmi europa på samma sätt som innan utan kör på allt är rasistiskt kränkande. Får inte prata illa om dom o vi ska ta emot fler. Även IS krigarna måste ju ha hem o komma till medans våra pensionärer fryser ihjäl på gatan. Barnfamiljer blir utslängda från lägenheter till fördel för nya svenskar som vill jobba o leva efter svenskkultur. Om nått val e dom så många o stora aå vi kan ibte säga ett ljud. Sharialagar här med snart. Svenskar får straff o dom nya våldtäktsmännen skrattar till banken för extra pengar. Som man kan resa hem till igen o få bidrag från sverige. Flyktingar kan väll inte va hemma utan flydde. Nä dra tillbaka svenska medborgarskapet bara dom tittar på resa ner där el inte bidrar till svenska samhället. Att folk har svårt o öppna ögonen. Ser ni inte skillnaden på 15 år sen o hur det ser ut nu? Allt som vanligt eller? Idioter alla ihopa!!

   Svara
 7. Avatar

  Lysande och intressant artikel och glädjande nog mycket väl formulerande kommentarer. .tänk om man kunde se mer sån journalistik

  Svara
  • Maria Celander

   Tack Tim, det där värmer ska du veta! Mer sådan journalistik blir det om läsarna stöttar oss. Genom att dela artiklarna på sociala medier, berätta för vänner och bekanta att vi finns och genom donationer. Trevlig helg!

   Svara
 8. Avatar

  En libanesisk frisör som jag klippt mej hos säger att blir det inbördeskrig i Sverige så kommer det inte stå mellan svenskar och invandrare utan mellan svenskar och svenskar. Tänk på vilka order som Löfven m.f.l skulle ge i det läget och så många dårar som röstar på de partierna.

  Svara
 9. Avatar

  Låt inbördeskriget komma med all sin vidrighet och fullständiga vanvett. Det går inte att stoppa inbördeskriget och det skall inte stoppas. Låt Sverige gå under, som ett varnande exempel på ett vansinnigt samhällsexperiment, där ansvarsfulla medborgare bestraffas och oansvariga får förmånliga bidrag. Där kriminella får bostäder och städhjälp som betalas av de arbetande skattebetalarna. Sverige, landet där handgranater kastas mot polisbilar och hundratals bilar brinner runt om i landet. Där brandmän och ambulanspersonal utsätts för våld och stenkastning. Allt detta medans vår Riksdag diskuterar ”vegansk dag” i skolan, allmänna toaletter för ett tredje kön och reformer för att män skall sitta och kissa. Sverige måste gå under.

  Svara
 10. Avatar

  Nyfiken på hur hårdare vapenlagar ska ha någon effekt. Brottslingar är väl notoriskt dåliga på att följa just lagen.

  Det bästa vore nog ändå att sluta importera brottslingarna samt avhysa alla, inklusive familj, som begår grövre eller våldsbrotts. Kan gärna förlängas till 2:a eller 3:e generationen.

  Svara
 11. Avatar

  In every WESTERN country where Muslims are in the minority, they are obsessed with minority rights.
  In every ISLAMIC country with a Muslim majority, …there are no minority rights!

  islam is NOT a religion of peace!!
  islam is a sick and twisted terrorist ideology that is
  completely incompatible with western civilization!!

  Deport all muslims, CITIZENS OR not, from the west at once!!
  Ban all muslims from traveling to the west, …FOREVER
  Implement muslim control, NOT gun control.

  Defending your person, your family, your country from attack and invasion from those forcing a violent, terrorist, genocidal ideology on western civilization…is …not … islamophobia ….or racist. ….It is just common sense.

  The people of Europe, Britain and Canada must throw down their treasonous leaders forcing this evil upon them. The USA just did, Nov. 2016!

  Svara
 12. Avatar

  Vi vet nog alla med lite hjärna vart de kriminella korrupta kräken sitter i detta land inte fan är det på gatorna.
  Redigera eller ta bort detta
  Det är klart när man har en korrupt tjänstekår utan ansvarstvång som förskingrar miljarder med fabricerade rättegångar och kidnappar barn och skapar gäng och kriminalitet så de kan sko sig och gömma sina brott till gränsen att bilarna börjar brinna så är det helt klart att det blir inbörderskrig mot de korrupta svinen

  Svara
 13. Avatar

  Hur ska de kunna gå att få ordning på Sverige när dom styrande inte kan komma överens om något över huvudtaget.Det hela ’r ju en parodi.Vi skulle nog behöva lite vettiga politiker som fattar att det här landet snart går åt helvete.Ett tjuvsamhälle där alla oavsett position i samhället roffar åt sig det man kan.Säger inte att ett extra val är någon lösning men då kanske dom värsta skojarna försvinner (mp och L)

  Svara
 14. Avatar

  Du menar att staten inte äger sitt eget casino cosmopol längre? Du snackar skit i så fall är det ju någon som tagit bankväsendet från USA in i Svensk stat. Vem säljer svenskt kött i krig? Ja du har säkert myst med många hajar och njuter av skräck propaganda.

  Svara
 15. Avatar

  I do understand you need to label it such. I have as well been drinking tea in Pakistan with herbal experts in the field of ecology and healing. Before Gaza blew I sat in a hot spring with a retired man from the Navy who owns hospitals. He was going to Sweden you know meeting big Pharma running it all. I told him Mahatma Gandhi change is possible, consciousness is. This. I am change. You are who? Not me. Du som skriver är kanske kriminell?, skifta perspektiv förändring är möjlig när staten slutar sälja kvinnan i spelet som leder in i krig. Du talar bajs alltså. Det du säger kan inte ge frihet ökad kontroll leder till värre fascistiskt spel i världen och självklart så chillar du, du är inte kvinna ju. Dessutom han hajen i spelet är cool för gubbar som du.

  Svara
 16. Avatar

  Det är inte ett ”ras” krig som kommer att utbryta, snarare ett rent politiskt krig med ideologiska/religösa intressen i bakgrunden, med flera olika angrepsvinklar, det kommer troligen inte att bli ett 2 ”fronters” krig snarare, extrem islamism/vänster, globalister ej vänster, extrem nationalister, kriminella organisationer och resten av befolkningen (oavset religös eller etnisk tillhörighet också troligen majoriteten av befolkningen) som drabbas av maktkampen. Det sovande folket myntade någon för några år sedan, skulle vilja påstå: Väck inte den björn som sover. Tyvärr är det exack vad som håller på att hända, tyvärr aldeles för tidigt för the poppet masters.

  Svara
 17. Avatar

  Tror det är försent då det inte fins någon vilja ifrån denna regeringen att agera, hur någon kan rösta på dessa dummerjönsar är oförsvarbart. Svensken är och förblir en vänster indoktrinerad sopsäck.
  Vilka rötägg.

  Svara
 18. Avatar

  Jag håller inte med om att vi behöver skärpa vapenlagarna, för de är bra som de är om bara polis, tull och domstolarna tillämpar dem. Vi har bland de strängaste vapenlagarna redan, det är inte de legala vapnen vi behöver få bort det är de illegala och det är redan olagligt att inneha vapen som man inte har licens för. Ändå straffades inte killen som gick runt och sköt med ett automatvapen i närheten av en lekplats, när polisen gjorde husrannsakan hos killen så påträffades vapnet i en garderob, men han friades. Hade det varit en jägare som inte låst in sitt vapen hade han blivit av med alla sina vapen samt fått fängelse uppe på det. Domstolarna måste sluta dalta med brottslingar, de ska sitta bakom lås och bom, ta bort all straffrabatt och starta upp ungdomsfängelser igen, inget daltande ungdomsvårdshem utan ett riktigt fängelse. För kan de begå brott så kan de förbaske mig ta konsekvenserna av sitt agerande också.

  Svara
  • Avatar

   Vi behöver samma vapenlagar som USA dvs en konstitution som garanterar oss rätten att bära och använda vapen. Sveriges vapenlagar är patetiska och håller oss svenskar borta från den moderna vapen marknaden då alla moderna vapen mer eller mindre är indirekt förbjudna pågrund av utseende, magasin kapacitet, funktion ( dom flesta nya vapen är halvautomater) och det faktum att vi inte får äga vapen som från början är konstruerade för annat än jakt.
   Enbart tävlings skyttar får äga vapen som tex AR-15 och dylikt.

   Det svenskarna behöver göra är att kräva rätten att få försvara sig och bära vilket jävla vapen dom vill öppet och kräva det med våld om det så behövs.

   Kom ihåg att bland det första Hitler gjorde när han tog makten var att förbjuda civilt ägda vapen. Likaså Mao, Stalin m.m

   Svara
 19. Avatar

  För att råda bot på detta mpste vi först och främst få bort den regering som nu sitter, som på ett mkt odemokratiskt sätt skaffade sig makten. Dessa personer lever i en annan värld än vi vanliga. Antingen förstår dom inte allvaret eller oxå är det med uppsåt dom har gjort som dom gör.
  Stefan Löfven och dom andra militanta feministerna är direkt farliga för Sverige

  Svara
 20. Avatar

  SVERIGE ÄR PÅ VÄG MOT INBÖRDESKRG

  SVERIGE på vilseledande orsaker om att det finns hot från Ryssland vill utrusta militär, men verkligheten är annan.
  Svensk Regering utrustar militären på grund av ORO för INBÖRDESKRIG som Sverige inte hade på 200-år. DET FGINNS I Sverige över 500.000,- IS-terrorister och deras anhängare som INTE ÄR RRGISTRERADE I SVERIGE, dvs. de befinner sig olaglig., eftersom Sverige saknar gränsbevakning. Nuvarande Regering med Statsminister Stefan Löfven saknar förmåga att styra kunna modern tänka. De flesta politiker eller fifflar de med traktamentet eller med hyresersättningar eller missbrukar de kreditkort. Ingen som kontrollerar detta eftersom detta GÖR DE FLESTA VID MAKTEN.

  PÅ ena sidan ett impotenta och tandlösa POLITIKER och på andra sidan förhärdade yrkeskriminella med ett oändligt våldskapital. Internationelle säkerhetsrådgivare, politiskt tiggeri, utlandshjälpen som finansierar terrorism, Transportstrålens handlingar, osv. är som en halka på isen. Sveriges Regering och återstående makthavare har i princip gett upp makten till de kriminella som motsätter sig gränskontroller och utvisningar. Våld, olika Bränder, Våldtäkter, Mord, Konkurser, Inbrott, Smuggel av narkotika, utförsel av stöldgods, osv. och för detta ansvarar SVERIGES REGERING.

  ALLA vet att 99% av de som vi kallar nyanlända, har kommit på falska ID-HANDLINGAR/DOKUMENT eller falsk URSPRUNG information. DE NYANLÄNDA lurade svenska myndigheter och den Svenska Regeringen och nu Sverige har ett stort problem, med att inte går att utvisa de som inte fick stanna i landet.
  Sverige är ett populär LAN, på grund av DEN generösa bidragssystem samt naivtänkande att människor kan ändras. Svenska Regeringen inte tänkte på att de nyanlända vill ha pengar och inte arbete. Deras religion förbjuder de att arbeta åt andra som inte är Muslimer.
  Fråga NUMMER ETT? Varför människor i vissa länder kan bygga ekonomi och i andra länder är fattiga??? Svaret är enkelt.
  Människor har olika GENETISKA förutsättningar och Genetiska defekter, som barn erhåller efter sina föräldrar, där på den nya generationen överförs olika genetiska sjukdomar såsom: missbruk av alkohol, narkotika, sexuella hormon rubbningar, missbruk av olika medicin från bantningspiller till wiagra, genetisk religiös fanatism, genetisk falskhet, genetisk lathet, genetiska psykiska rubbningar, samt genetiska vardags Jagfunktioner, osv.

  INOM KORT IS-TERRORISTER och deras anhängare kommer att kräva från REGERINGEN markområdet i Sverige, för att DE kan arbeta med RADIKALISLAMISTISKA VERKSAMHETER och RELIGIÖSA ÖVERTYGELASE, SAMT ÖVERTAGANDE AV MAKTEN i Sverige.
  Samma terroristverksamheter IS har drivits och nummer drivs vidare den tysta i ex. Irak, Syrien, Egypten, Sir Lanka, Sverige, Belgien, Frankrike, osv, och IS-TERRORISTER behöver stabil grund i Sverige.
  Sverige måste förbjuda att på offentliga platser skall bäras RELIGIÖSA SYMBOLER och religiösa kläder, som delar vanliga människor i olika grupperingar. I SVERIGE MINORITETEN BESTÄMMER ÖVER MAJORITETEN och detta strider mot DEMOKRATI.
  Det fortfarande göras i Sverige olika omskärelser på små flickor och i den tysta förekommer undersökningar om tjejer HAR oskuld eller om de har sex i anal.
  SVERIGE, behöver en Regering som bygger verksamheten på ÄRELIGHETEN och ÄRLIGHETEN kräver SANNINGEN och SANNINGEN GÖR ONT. Politiska HYCKLARE skall avskedas från MAKTEN.
  Om du anser att vi inte framför sanningen skriv och klaga på:
  info@detektiven.eu

  Svara
 21. Avatar

  Hej alla jag är Valentina och är här för att dela det underbara arbete som Dr ODION gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr ODION som hjälper människor med relation och äktenskapsproblem genom kärlekens magt, till att börja med tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

  Svara
  • Avatar

   Hoppas ditt spammande arsle blir inbördeskrigets första och enda offer.

   Svara
 22. Avatar

  Mycket snack om ett inbördeskrig och vissa verka verkligen vilja ha ett. Men är det inte bättre att först försöka få upp den krampaktigt knutna näven ur fickan och ge sig ut och protestera mot vansinnet. Ett par hundra tusen utanför Rosenbad skulle nog få den debile svetsaren att försöka tänka till. För i ett inbördeskrig kommer många runt omkring er försvinna.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.