Bilar brinner i Husby. Enligt säkerhetsexperten Olle Fjordgren har de kriminella redan tagit makten i dessa områden. Foto: Wikimedia Commons

Bilar brinner i Husby. Enligt säkerhetsexperten Olle Fjordgren har de kriminella redan tagit makten i dessa områden. Foto: Wikimedia Commons

Säkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig

Å ena sidan ett impotent och tandlöst rättsväsende som spelar enligt gamla förlegade regler. Å andra sidan förhärdade yrkeskriminella med ett oändligt våldskapital. Internationelle säkerhetsrådgivaren Olle Fjordgren ser Sverige som ett skenande godståg på väg mot en bergvägg.
– Vi har i princip gett upp och de kriminella har tagit makten. Just nu har vi ingenting att sätta emot och jag kan inte se att vi skulle kunna vända utvecklingen, säger han till Ingrid & Maria.

Olle Fjordgren, internationell säkerhetskonsult, är mycket orolig för utvecklingen i Sverige. Foto: Privat

Olle Fjordgren, 64, har under sin långa och brokiga karriär ägnat många år åt internationellt säkerhetsarbete. Han har anlitats som rådgivare av regeringarna i Pakistan, Etiopien och Mongoliet, han har druckit te med talibaner i Hindu Kush-bergen och simmat med hajar i Röda havet. Han är med andra ord inte en person som hetsar upp sig i onödan. Jag intervjuade honom första gången 2013, för tidningen Dispatch International, och redan då var han mycket bekymrad över utvecklingen i Sverige. Han sa bland annat så här:

Just nu befinner vi oss i ett lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig och de kriminella håller på att vinna. De har börjat bestämma och samhället ger efter. Vi måste vända den utvecklingen omedelbart och förstå att det handlar om yrkeskriminella, inte om brist på Ipads eller betongfyllda sandlådor.

Nu, fem år senare, menar Fjordgren att de kriminella inte bara håller på att vinna, de har vunnit i många områden som han anser med rätta kallas no go-zoner.

”Nu skördar vi draksådden”

– Nu skördar vi draksådden av den förda politiken. Den politiska oviljan att se hur illa ställt det är, i kombination med oförmåga och okunskap, har lett fram till att Sverige nu är mycket nära att bli en failed state, där staten inte äger våldsmonopolet längre.

Detta alltså från en person som på nära håll sett hur det ser ut i länder som Pakistan, Afghanistan och Etiopien. Men det är inte konstigt, menar Olle Fjordgren. I de länder vi kallar bananrepubliker, där statsapparaten är svag eller obefintlig, där är alla grupper beredda att försvara sig själva och sina närmaste, ingen litar på att staten ska sköta den saken. På så vis uppnås ett slags terrorbalans eller informell rättsskipning. När Sverige som stat nu börjar tappa greppet, står svenskarna helt handfallna som barn i skogen och vet inte hur de ska bete sig.

– Samhället spelar enligt gamla, förlegade regler. Polisen traskar runt och patrullerar på traditionellt vis, men sedan har vi motståndarsidan, de kriminella, som spelar enligt helt andra regler. Det är bara att inse att den andra sidan har en helt annan inställning till makt och våld. De har ett våldskapital som vi inte riktigt kan greppa, säger Olle Fjordgren.

Inlåst för överskådlig tid

Receptet mot detta är enligt honom nolltolerans enligt New York-modell. Mer resurser till polisen, lägg ihop samtliga begångna brott, ingen straffrabatt, skärpta vapenlagar, three strikes and you’re out-principen – det vill säga vid ditt tredje grova brott blir du inlåst för överskådlig tid.

– Domstolsväsendet måste se till att inkapacitera dessa farliga människor och få bort dem från gatorna, det är enda sättet att komma åt problemen.

”Tycka synd”-modellen, med dalt, kaffe och bullar, som man gärna ägnar sig åt i Sverige ger han inte mycket för. Det är upp till de boende själva i utanförskapsområdena att ta sig i kragen och ta sig därifrån, lägga av med droger och kriminalitet. Alla har ett individuellt ansvar för sig själva. Fortsätter det så här ser Olle Fjordgren bara en tänkbar utveckling i förlängningen – inbördeskrig.

– Absolut. Titta på vad som hände i Libanon, när maktkampen mellan de olika grupperna till slut nådde kokpunkten där. I Sverige kan det startas i utanförskapsenklaverna, av klanerna och gängledarna, eller den dagen då svenskarna till slut får nog och bestämmer sig för att det inte finns någon annan utväg än att ta till vapen. Det finns människor med stort våldskapital även bland de etniska svenskarna, det ska man ha klart för sig, varnar Olle Fjordgren.

Än är det inte för sent

Han understryker att det inte är för sent, även om klockan är fem i tolv. Men då måste politikerna repa mod och sluta se till sina egna intressen.

– Att det blivit så här menar jag är en olycklig kombination av röstfiske, att man vill försöka ställa sig in hos de grupper det handlar om, och att rasistkortet snabbt kommit fram så fort någon försökt påtala problemen. Politikerna måste vara beredda att verkligen handla resolut om vi ska ha minsta chans att bryta utvecklingen.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

57 kommentarer angående “Säkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig

 1. är inbördeskrig verkligen rätt ord? fienden är ju faktiskt utländsk.
  är inte raskrig mer korrekt? det är ju faktiskt svenskar mot babbar det handlar om.
  i övrigt en bra artikel.

  1. Jo det bör bli inbördeskrig då för få anser att vi har blivit invaderade de senaste 20 åren det är ju inte längst med någon gräns konflikterna pågår.

  2. Inbördeskrig betyder ju precis att olika grupper inom landet slåss mot varandra – inte en invaderande styrka.

   1. tycker termen inbördeskrig hör samman med termen brödrakrig.
    personligen så kommer jag att kalla kriget för raskrig. det är mer korrekt. det är inga bröder det är inga landsmän som invaderat oss. det är rasfrämlingar som med hjälp av rasförrädare har övertagit vår fosterjord. det är en extern fiende.

    1. Det beror på helt och hållet vad Du påstår med svenskar mot babbar! Glöm inte att du tar dig och alla andra svenskar med glädje till en utländsk restaurang och äter från deras händer. Utan invandringen hade Sverige inte varit så starkt heller, jag tycker att Sverige ska ta på sig hårt att straffa de kriminella och om dem har en utländsk bakgrund så ska dem t o m kunna utvisas om dem förstör samhället. Men glöm inte att invandrare har hjälpt Sverige i utvecklingen. Utan dem hade vi svenskar suttit hemma och bara ätit spaghetti och köttfärssås eller köttbullar till middag

     1. Fast, nej. Jag är bosatt i Polen för tillfället och vi har tillgång till all sorts mat du kan tänka dig, men ingen massinvandring. Du kan ha utländskt mat utan att ha en massinvandring. Det är inte den externa kulturella differensen mellan den inhemska befolkning och den utomstående, som vi anser vara ett problem. Utan snarare den interna kulturella differensen, med andra ord värderingsskillnader.

     2. Ja, vem vill ha spaghetti och köttfärssås eller köttbullar när man kan få bilbränder, gruppvåldtäkter och eviga skjutningar?

     3. det är väl förfan värre saker än mat det handlar om, ett fredligt sverige håller på att rasa.

    2. Va faan spelar det för roll vad ni vill kalla den här eventuellt kommande ”väpnade konflikten ”.
     När svenskarna har ingenting kvar att förlora, kommer det förmodligen att explodera. Vad det ska kallas är väl helt ointressant.!!

  3. Det finns fiender mitt ibland oss…! ” antirasister” = antivita , expo hanterar miljoner och kan ständigt anställa fler till skyhöga löner . I princip är hela samhället mot oss vettiga och förnuftiga.

  4. Enligt mig är inbördeskrig rätt ord, pågrund av att det började med att oppontionsgrupper demosterade mot regimen. Det regimen då gjorde var att svara med dödligt våld vilket ledde till att oppontionsgrupperna började använda vapen och allt fler gäng började ta del i ”kriget”.

 2. Race War

  I glanced at a news article about a fight on a basketball court between a black player and a white player when something began to rise up in my spirit. I felt great sadness and I saw something terrible coming by design of the enemy that will crush many lives, and grieve the heart of our Lord. Lord, what is this You are showing me?
  My child, a time approaches when nation shall indeed rise against nation. Peoples of every tribe will turn on each other and fight to the death. This is not My will, or by My design, but the enemy’s. It is the enemy pouring his hatred out into the world through hatred of other races and you see it even now increasing as never before. Soon it will erupt and its consequences will be irreversible. Thousands upon thousands of lives will be forever changed as lives are taken in hatred.
  As He spoke to me, I saw that many otherwise loving men would fight in this battle, though they did not want to, because they felt they must stand with their “tribe” or color against others. I saw women violently attacking other women in the work place. Many, many lives will be lost and families destroyed in this war if it is not stopped.
  Pray, My children. Pray against this terrible war that will pit My people against each other and fill the earth with hate, for it will bring much grief to you and it is not My will. The enemy has drawn many into this hatred already. Now he desires to fill their hearts with violence and murder.

  http://wingsofprophecy.blogspot.se/2018/01/color-war.html

  1. Till ettavgudsbarn. De sk Svenska prästerna har redan valt sida: muslimernas! Svenska sk präster protesterar mot ert demokratiskt parti som vill behålla kristendomen, medan Svenska prästerna hyllar kommunisterna, vänstern, och barnäktenskap, månggifte och slöjförtycket! Våra sk präster beter sig som politruker!

  2. Vilket nonsenstjafs.
   Be böner till nån gud??? Vilken? Vem ? Vad skulle en sån åstadkomma. ??

   1. Jesus är ”ingen” för många. men som Han lär förtält och som citerat i bibeln så förtäljer Han sig för människor.

    sök Honom

 3. Ja är man lite historiskt intresserad och har en normal begåvning så kommer man fram till, att det tyvärr ligger till så här.
  Övertygad, att det kommer till en andra halvlek. Har politikerna inte insett vad deras handlande lett till länge, så blir det en annan vardag för dem sen än de planerat
  Kallt järn eller varmt bly istället för guld torde märkas vara reella löneförhandlingar utifrån kompetens och ambition

 4. De invällare som kommer, mellan 18-30 år, killar…unga män, är till stor del militärer utan uniniform, är min tro….jag har sett och träffat flera sådana grupper. Så vi har nog en invasionsstyrka i landet.

 5. Det här kallar jag för en riktig internet kvalitativ intervju journalistik läsning.😀
  PS- har ni kanske redan nu storm framtids säkrat fartyget i utländska internet hamnar och redan flyttat ut internet servrarna från Sverige, eftersom EUsovjeten och (Svenska marionett landsförrädare låtsaspolitiker vill släcka ner och censurera politisk internet opposition.) Mvh allt gott 😊

 6. Ja, olika grupper kan slåss mot varandra men att svenskarna skulle vara med här har jag svårt att tro. Vi har ju inte ens medborgargarde. Finns de någonstans är de helt fredliga. Våld är den yttersta konsekvensen och vi är inte där på ett bra tag ännu. Föraktet finns där. Men än så länge har det inte blivit mer.

  1. Det e bara att skaffa medborgaregarde direkt! Annars e landet förlorar för gott tyvär. Dom har redan nästla sig in i olika politiska parti för att få genom sina vilkor o regler. Sen har ju vår underbara statsminister skakat hand o lovat att muslimerna får ha eget parti. Va tror ni tröga människor hönder då? Att vi får behålla kristendomen el våra kyrkor? Vi ska betala våra kyrkor med skattepengar som vi jobbar ihop. Dom kommer hit kräver massa moskéer för våra pengar? Bara det är fel! Vad tror ni muslimerna gått med på vi hade lika höga böneutrop som dom?? Knappast för det är kränkande .. Finns Videos över allt att denna gången ska dom inte kriga sig in pmi europa på samma sätt som innan utan kör på allt är rasistiskt kränkande. Får inte prata illa om dom o vi ska ta emot fler. Även IS krigarna måste ju ha hem o komma till medans våra pensionärer fryser ihjäl på gatan. Barnfamiljer blir utslängda från lägenheter till fördel för nya svenskar som vill jobba o leva efter svenskkultur. Om nått val e dom så många o stora aå vi kan ibte säga ett ljud. Sharialagar här med snart. Svenskar får straff o dom nya våldtäktsmännen skrattar till banken för extra pengar. Som man kan resa hem till igen o få bidrag från sverige. Flyktingar kan väll inte va hemma utan flydde. Nä dra tillbaka svenska medborgarskapet bara dom tittar på resa ner där el inte bidrar till svenska samhället. Att folk har svårt o öppna ögonen. Ser ni inte skillnaden på 15 år sen o hur det ser ut nu? Allt som vanligt eller? Idioter alla ihopa!!

 7. Lysande och intressant artikel och glädjande nog mycket väl formulerande kommentarer. .tänk om man kunde se mer sån journalistik

  1. Tack Tim, det där värmer ska du veta! Mer sådan journalistik blir det om läsarna stöttar oss. Genom att dela artiklarna på sociala medier, berätta för vänner och bekanta att vi finns och genom donationer. Trevlig helg!

 8. En libanesisk frisör som jag klippt mej hos säger att blir det inbördeskrig i Sverige så kommer det inte stå mellan svenskar och invandrare utan mellan svenskar och svenskar. Tänk på vilka order som Löfven m.f.l skulle ge i det läget och så många dårar som röstar på de partierna.

 9. Låt inbördeskriget komma med all sin vidrighet och fullständiga vanvett. Det går inte att stoppa inbördeskriget och det skall inte stoppas. Låt Sverige gå under, som ett varnande exempel på ett vansinnigt samhällsexperiment, där ansvarsfulla medborgare bestraffas och oansvariga får förmånliga bidrag. Där kriminella får bostäder och städhjälp som betalas av de arbetande skattebetalarna. Sverige, landet där handgranater kastas mot polisbilar och hundratals bilar brinner runt om i landet. Där brandmän och ambulanspersonal utsätts för våld och stenkastning. Allt detta medans vår Riksdag diskuterar ”vegansk dag” i skolan, allmänna toaletter för ett tredje kön och reformer för att män skall sitta och kissa. Sverige måste gå under.

 10. Nyfiken på hur hårdare vapenlagar ska ha någon effekt. Brottslingar är väl notoriskt dåliga på att följa just lagen.

  Det bästa vore nog ändå att sluta importera brottslingarna samt avhysa alla, inklusive familj, som begår grövre eller våldsbrotts. Kan gärna förlängas till 2:a eller 3:e generationen.

 11. In every WESTERN country where Muslims are in the minority, they are obsessed with minority rights.
  In every ISLAMIC country with a Muslim majority, …there are no minority rights!

  islam is NOT a religion of peace!!
  islam is a sick and twisted terrorist ideology that is
  completely incompatible with western civilization!!

  Deport all muslims, CITIZENS OR not, from the west at once!!
  Ban all muslims from traveling to the west, …FOREVER
  Implement muslim control, NOT gun control.

  Defending your person, your family, your country from attack and invasion from those forcing a violent, terrorist, genocidal ideology on western civilization…is …not … islamophobia ….or racist. ….It is just common sense.

  The people of Europe, Britain and Canada must throw down their treasonous leaders forcing this evil upon them. The USA just did, Nov. 2016!

 12. Vi vet nog alla med lite hjärna vart de kriminella korrupta kräken sitter i detta land inte fan är det på gatorna.
  Redigera eller ta bort detta
  Det är klart när man har en korrupt tjänstekår utan ansvarstvång som förskingrar miljarder med fabricerade rättegångar och kidnappar barn och skapar gäng och kriminalitet så de kan sko sig och gömma sina brott till gränsen att bilarna börjar brinna så är det helt klart att det blir inbörderskrig mot de korrupta svinen

 13. Hur ska de kunna gå att få ordning på Sverige när dom styrande inte kan komma överens om något över huvudtaget.Det hela ’r ju en parodi.Vi skulle nog behöva lite vettiga politiker som fattar att det här landet snart går åt helvete.Ett tjuvsamhälle där alla oavsett position i samhället roffar åt sig det man kan.Säger inte att ett extra val är någon lösning men då kanske dom värsta skojarna försvinner (mp och L)

 14. Du menar att staten inte äger sitt eget casino cosmopol längre? Du snackar skit i så fall är det ju någon som tagit bankväsendet från USA in i Svensk stat. Vem säljer svenskt kött i krig? Ja du har säkert myst med många hajar och njuter av skräck propaganda.

 15. I do understand you need to label it such. I have as well been drinking tea in Pakistan with herbal experts in the field of ecology and healing. Before Gaza blew I sat in a hot spring with a retired man from the Navy who owns hospitals. He was going to Sweden you know meeting big Pharma running it all. I told him Mahatma Gandhi change is possible, consciousness is. This. I am change. You are who? Not me. Du som skriver är kanske kriminell?, skifta perspektiv förändring är möjlig när staten slutar sälja kvinnan i spelet som leder in i krig. Du talar bajs alltså. Det du säger kan inte ge frihet ökad kontroll leder till värre fascistiskt spel i världen och självklart så chillar du, du är inte kvinna ju. Dessutom han hajen i spelet är cool för gubbar som du.

 16. Det är inte ett ”ras” krig som kommer att utbryta, snarare ett rent politiskt krig med ideologiska/religösa intressen i bakgrunden, med flera olika angrepsvinklar, det kommer troligen inte att bli ett 2 ”fronters” krig snarare, extrem islamism/vänster, globalister ej vänster, extrem nationalister, kriminella organisationer och resten av befolkningen (oavset religös eller etnisk tillhörighet också troligen majoriteten av befolkningen) som drabbas av maktkampen. Det sovande folket myntade någon för några år sedan, skulle vilja påstå: Väck inte den björn som sover. Tyvärr är det exack vad som håller på att hända, tyvärr aldeles för tidigt för the poppet masters.

 17. Tror det är försent då det inte fins någon vilja ifrån denna regeringen att agera, hur någon kan rösta på dessa dummerjönsar är oförsvarbart. Svensken är och förblir en vänster indoktrinerad sopsäck.
  Vilka rötägg.

 18. Jag håller inte med om att vi behöver skärpa vapenlagarna, för de är bra som de är om bara polis, tull och domstolarna tillämpar dem. Vi har bland de strängaste vapenlagarna redan, det är inte de legala vapnen vi behöver få bort det är de illegala och det är redan olagligt att inneha vapen som man inte har licens för. Ändå straffades inte killen som gick runt och sköt med ett automatvapen i närheten av en lekplats, när polisen gjorde husrannsakan hos killen så påträffades vapnet i en garderob, men han friades. Hade det varit en jägare som inte låst in sitt vapen hade han blivit av med alla sina vapen samt fått fängelse uppe på det. Domstolarna måste sluta dalta med brottslingar, de ska sitta bakom lås och bom, ta bort all straffrabatt och starta upp ungdomsfängelser igen, inget daltande ungdomsvårdshem utan ett riktigt fängelse. För kan de begå brott så kan de förbaske mig ta konsekvenserna av sitt agerande också.

  1. Vi behöver samma vapenlagar som USA dvs en konstitution som garanterar oss rätten att bära och använda vapen. Sveriges vapenlagar är patetiska och håller oss svenskar borta från den moderna vapen marknaden då alla moderna vapen mer eller mindre är indirekt förbjudna pågrund av utseende, magasin kapacitet, funktion ( dom flesta nya vapen är halvautomater) och det faktum att vi inte får äga vapen som från början är konstruerade för annat än jakt.
   Enbart tävlings skyttar får äga vapen som tex AR-15 och dylikt.

   Det svenskarna behöver göra är att kräva rätten att få försvara sig och bära vilket jävla vapen dom vill öppet och kräva det med våld om det så behövs.

   Kom ihåg att bland det första Hitler gjorde när han tog makten var att förbjuda civilt ägda vapen. Likaså Mao, Stalin m.m

 19. För att råda bot på detta mpste vi först och främst få bort den regering som nu sitter, som på ett mkt odemokratiskt sätt skaffade sig makten. Dessa personer lever i en annan värld än vi vanliga. Antingen förstår dom inte allvaret eller oxå är det med uppsåt dom har gjort som dom gör.
  Stefan Löfven och dom andra militanta feministerna är direkt farliga för Sverige

 20. SVERIGE ÄR PÅ VÄG MOT INBÖRDESKRG

  SVERIGE på vilseledande orsaker om att det finns hot från Ryssland vill utrusta militär, men verkligheten är annan.
  Svensk Regering utrustar militären på grund av ORO för INBÖRDESKRIG som Sverige inte hade på 200-år. DET FGINNS I Sverige över 500.000,- IS-terrorister och deras anhängare som INTE ÄR RRGISTRERADE I SVERIGE, dvs. de befinner sig olaglig., eftersom Sverige saknar gränsbevakning. Nuvarande Regering med Statsminister Stefan Löfven saknar förmåga att styra kunna modern tänka. De flesta politiker eller fifflar de med traktamentet eller med hyresersättningar eller missbrukar de kreditkort. Ingen som kontrollerar detta eftersom detta GÖR DE FLESTA VID MAKTEN.

  PÅ ena sidan ett impotenta och tandlösa POLITIKER och på andra sidan förhärdade yrkeskriminella med ett oändligt våldskapital. Internationelle säkerhetsrådgivare, politiskt tiggeri, utlandshjälpen som finansierar terrorism, Transportstrålens handlingar, osv. är som en halka på isen. Sveriges Regering och återstående makthavare har i princip gett upp makten till de kriminella som motsätter sig gränskontroller och utvisningar. Våld, olika Bränder, Våldtäkter, Mord, Konkurser, Inbrott, Smuggel av narkotika, utförsel av stöldgods, osv. och för detta ansvarar SVERIGES REGERING.

  ALLA vet att 99% av de som vi kallar nyanlända, har kommit på falska ID-HANDLINGAR/DOKUMENT eller falsk URSPRUNG information. DE NYANLÄNDA lurade svenska myndigheter och den Svenska Regeringen och nu Sverige har ett stort problem, med att inte går att utvisa de som inte fick stanna i landet.
  Sverige är ett populär LAN, på grund av DEN generösa bidragssystem samt naivtänkande att människor kan ändras. Svenska Regeringen inte tänkte på att de nyanlända vill ha pengar och inte arbete. Deras religion förbjuder de att arbeta åt andra som inte är Muslimer.
  Fråga NUMMER ETT? Varför människor i vissa länder kan bygga ekonomi och i andra länder är fattiga??? Svaret är enkelt.
  Människor har olika GENETISKA förutsättningar och Genetiska defekter, som barn erhåller efter sina föräldrar, där på den nya generationen överförs olika genetiska sjukdomar såsom: missbruk av alkohol, narkotika, sexuella hormon rubbningar, missbruk av olika medicin från bantningspiller till wiagra, genetisk religiös fanatism, genetisk falskhet, genetisk lathet, genetiska psykiska rubbningar, samt genetiska vardags Jagfunktioner, osv.

  INOM KORT IS-TERRORISTER och deras anhängare kommer att kräva från REGERINGEN markområdet i Sverige, för att DE kan arbeta med RADIKALISLAMISTISKA VERKSAMHETER och RELIGIÖSA ÖVERTYGELASE, SAMT ÖVERTAGANDE AV MAKTEN i Sverige.
  Samma terroristverksamheter IS har drivits och nummer drivs vidare den tysta i ex. Irak, Syrien, Egypten, Sir Lanka, Sverige, Belgien, Frankrike, osv, och IS-TERRORISTER behöver stabil grund i Sverige.
  Sverige måste förbjuda att på offentliga platser skall bäras RELIGIÖSA SYMBOLER och religiösa kläder, som delar vanliga människor i olika grupperingar. I SVERIGE MINORITETEN BESTÄMMER ÖVER MAJORITETEN och detta strider mot DEMOKRATI.
  Det fortfarande göras i Sverige olika omskärelser på små flickor och i den tysta förekommer undersökningar om tjejer HAR oskuld eller om de har sex i anal.
  SVERIGE, behöver en Regering som bygger verksamheten på ÄRELIGHETEN och ÄRLIGHETEN kräver SANNINGEN och SANNINGEN GÖR ONT. Politiska HYCKLARE skall avskedas från MAKTEN.
  Om du anser att vi inte framför sanningen skriv och klaga på:
  info@detektiven.eu

 21. Kraftfull och effektiv kärleksspell caster för att hjälpa till med att ta tillbaka din ex, make / fru och lösa
  relationer problem hälsoproblem som cancer, herpes, hiv & fibroid e.t.c oroa sig inte mer han är en pålitlig kraftfull stavningsgivare som kan lösa alla trasiga relationer eller bota någon sjukdom du lider av idag, du kan nå honom på
  ultimatesolutionspellcaster@gmail.com Ring eller WhatsApp honom på +2348050676586

 22. Min ex-man slutade vår relation för 6 månader sedan efter att jag anklagade honom för att ha sett en annan kvinna och förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrade att ha någon kontakt med mig. Han ändrade sin linje, blockerar mig från att skicka honom e-post och ringa honom. Jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra. Så jag räcker till Internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur denna kraftfulla stavskärmhjälp hjälper människor att få tillbaka sitt ex. Så jag kontaktar stavskäraren vars namn är Dr Ilekhojie och förklarar mitt problem för honom och han kastade en förtrollning för mig och försäkra mig om att mitt ex kommer tillbaka till mig, och till min största överraskning den andra dagen som min ex kom och knackade på min dörr och ber mig förlåta honom. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen. Än en gång tack Dr Ilekhojie, du är verkligen begåvad och begåvad. Skicka e-post till Dr Ilekhojie, han är det enda svaret på dina problem. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera hans namn för det bra arbete han gjorde för mig och folk pratar fortfarande om honom på Internet. e-post: gethelp05@gmail.com eller Whats App honom på +2348147400259

 23. Jag är fru Edith Marcel från Frankrike, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min man Lucas, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Amerika började han prata med en kvinna som heter Ashley. Han berättade sedan för mig att han inte är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Agnes, hon sa att jag inte skulle oroa mig för att hon hade liknande problem innan och presentera mig för en man som heter profeten Moguba som kastade en förtrollning på henne ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter 3 dagar. Agnes ber mig att kommunicera med profeten Moguba. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig föra tillbaka min man och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade efter tre dagar att han kommer att gå med jag och min man tillsammans. Verkligen efter 3 dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen att jag borde vänligen träffa honom eller så skulle han komma och träffa mig var jag än är, han förvånade mig när jag såg honom omedelbart han gick ner på hans knän började gråta för förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen av vad den här stora profeten gjorde för mig och min man med detta beslutade jag att dela min kommentar kan du kontakta hans e-post: (profetgiftmoguba@gmail.com). eller whatsapp .. honom i det här numret. (2348154643314). Kontakta honom om alla problem så blir du välsignad.

 24. Jag är fru CONDILLA VINCENT från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min man VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen av vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (omonbabalola@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348134046638) . Kontakta honom om alla problem, till exempel: (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka (2) om du alltid har dåliga drömmar. (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill ha ett barn. (5) växtbaserade läkemedel (6) Du vill bli rik. (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp. (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill (10) ETC-fall-lösning Kontakta honom igen på (omonbabalola@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348134046638). och välsigna

 25. HUR JAG HAR MITT EX EX KONSEKVIK MED HJÄLPEN AV DR ODION …… Hej alla, jag heter Robert Jason, efter 15 års äktenskap bodde jag och min fru lyckligt tillsammans vi älskade varandra så mycket och jag älskade min familj de var min högsta prioritet, tills en morgon hade jag och min fru ett litet argument som jag vet att alla par har eftersom det inte finns några perfekta par i den här världen efter argumentet jag gick på jobbet när jag kom hem kunde jag inte hitta min fru och våra barn, hon packade också sina väskor och barnens och lämnade jag försökte ringa henne men jag kunde inte nå henne, jag gick till hennes väns hus men de kunde inte säga mig var de skulle hitta henne, jag var frustrerad Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började dricka alkohol varje dag och natt. Jag slutade gå på jobbet, det var en svår sak för mig eftersom hon och mina barn betyder allt för mig att det var som att en del av min kropp lämnade mig, jag kunde inte fungerar bra, en dag surfar jag på internet när jag såg ett vittnesbörd om någon som vittnade om en man c alled Dr. ODION och hur han tog tillbaka sin fru inom tre dagar, jag tänkte inte två gånger om det jag messaged honom och berättade för honom allt som hände mellan mig och min fru och han sa att han tycker att mitt problem är mycket lätt för honom att lösa han sa också att jag skulle lita på honom att min fru kommer tillbaka och jag sa till honom att jag litar på honom och han bad om lite information som jag gav honom, 3 dagar senare kom min fru hem hem med barnen att jag var så förvånad över att se henne att det var som en dröm för mig började hon gråta och ber om ursäkt för mig. Jag sa till henne att det är okej, jag förlåter henne att hon är glad att hon är tillbaka, vi lever nu lyckligt tillsammans. Om du är hjärtbruten för att din fru eller make lämnade dig, kontakta honom via hans e-post för någon form av dödsstavning, skyddsstavning och även för att lösa rättsfall. (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

 26. Jag är fru CONDILLA VINCENT från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för var och en. Jag var gift med min man VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han gick på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp att jag inte vet vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria och berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig föra tillbaka min man och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar kommer att kämpa för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen; Han förvånade mig när jag såg honom och började gråta förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan i världen för vad den här fantastiska Dr. OMON har gjort för mig och min make. Du kan kontakta hans e-postadress: (omonbabalola@gmail.com). Eller whatsapp .. han i det här numret. (+2348134046638) Kontakta honom om problem som:(1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka(2) Om du alltid har mardrömmar.(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.(4) Om du vill ha ett barn.(5) växtbaserade läkemedel(6) Du vill bli rik.(7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid.(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.(9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill.(10) ETC-boxslösningKontakta honom igen på (omonbabalola@gmail.com) eller whatsApp .. på detta nummer. (+2348134046638). och bli välsignad

 27. Hej alla jag är Valentina och är här för att dela det underbara arbete som Dr ODION gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr ODION som hjälper människor med relation och äktenskapsproblem genom kärlekens magt, till att börja med tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

 28. Jag kunde få min man med hjälp av en stavläkare som heter dr Ajayi när jag upptäckte att han blev charmad av en annan kvinna, jag var väldigt glad att jag kontaktade stavskärmaren eftersom han var anledningen till att jag kunde vinna min man tillbaka och vi lever i fred nu. Kontakta dr Ajayi för allt ditt stavarbete han hjälpte mig att få tillbaka min hus och jag tror att han kommer att hjälpa dig med det som stör dig. E-post: drajayi1990@gmail.com eller whatsapp: +2347084887094.

 29. Mycket snack om ett inbördeskrig och vissa verka verkligen vilja ha ett. Men är det inte bättre att först försöka få upp den krampaktigt knutna näven ur fickan och ge sig ut och protestera mot vansinnet. Ett par hundra tusen utanför Rosenbad skulle nog få den debile svetsaren att försöka tänka till. För i ett inbördeskrig kommer många runt omkring er försvinna.

 30. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

 31. Hälsning,
  Har du svårigheter i ditt liv?
  Dr Ajayi stavmästaren erbjuder de lösningar du behöver tack vare de metoder som har vunnit under åren.
  Jag kontaktade honom först via WhatsApp efter att ha fått sitt nummer online, han ställde mig några frågor om mig själv som jag gav svar på,
  Efter några minuter skrev han tillbaka till mig och berättar för mig hur jag ska lösa mina problem tack vare dess framsynsgåvor som han gav honom av sina förfäder, för han kommer från en stavningsledning.
  Den stora trollspelaren Dr Ajayi som kommunicerar med andens rike, arbetar med fotografier, böner och många produkter.
  Stavekasteren Dr Ajayi ger dig daglig övervakning och du kan ringa Dr Ajayi när som helst på dygnet.
  Om du har problem kan du ta reda på vad som har gjort Dr Ajayi framgångsrik på så många år. Resultaten är överraskande och han använder bara ren och gynnsam magi som ger goda och bättre effekter, så du har inget att vara heligt för. Han är bra på följande kung av stavarbete

  • Återkomst av en älskad
  • Sök efter stor kärlek
  • Återvinna din tidigare eller förlorade kärlek
  • Förbättra ditt förhållande som par
  • Harmoni i ditt förhållande
  • Skydda din familj
  • Din professionella framgång
  • Välståndet för ditt företag
  • Avbryt dåliga trollformler mot dig eller dina nära och kära
  • och andra

  whatsApp: +2347084887094

  Som ni ser är Dr Ajayi det ljus du behöver för att förbättra ditt dagliga liv och ge fred och skydd till ditt hem.

  whatsApp: +2347084887094
  E-post: drajayi1990@gmail.com

 32. Jag vill använda detta tillfälle för att tacka en man som heter Dr Ajayi, han är en stavskärare som hjälpte mig att få tillbaka min man efter att vi hade varit separerade i ett år. Jag får veta om stavskärmaren genom ett vittnesbörd om en kvinna som heter loreta som hon förklarade hur stavspelaren Dr Ajayi hjälpte henne att vinna tillbaka sin fästman efter att ha kastat en kärleksförtrollning för henne, jag vill verkligen ha min man hemma så jag bestämde mig för att ge Dr Ajayi ett försök jag nådde honom på whatsapp och förklarade mig själv för honom, sa han mig vad jag behöver göra, jag följde hans instruktioner och till min överraskning efter ungefär en vecka av den stava som min man ringde mig efter ett år med att inte prata med varandra och ber om ursäkt berätta för mig att han kommer hem igen att han inte vet vad som kom i honom och just nu lever vi ett lyckligt liv tillsammans. Om du behöver hjälp av en stavhjul för någon form av stavning rekommenderar jag Dr Ajayi, kan du kontakta honom på Viber eller WhatsApp-nummer: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com

 33. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 34. REAL> ”> LOVE SPELLS ♡” +27660670249, HERBALIST LÄKARE + 27660670249 OCH TAPT KÄRLEK SPELL CASTER + 27660670249, TRADITIONAL HEALER AND LOST LOVE STAV CASTER, SPIRITUAL HEALER AND LOST LOVE SPELL CAST LOVE CASTR, CAST
  • Förhållande problemlösning / make fru problemlösning / få tillbaka förlorad älskare
  • Arbetsrelaterade problem / bli befordrad vid ditt arbete / vinn utfrågning
  • Brottmål / juridiska ärenden / domstolsärenden / skilsmässoärenden • Lotterivinst / lotto / hästar / fotboll stora vinster / all spelaktivitet • Kroppsrengöring / fastighetsrensning / affärsrengöring. • Affärsreklam / säljfrämjande / kundattraktion. • Oavslutade jobb av andra läkare / Försenade jobb / misslyckade jobb • Magisk ring / magisk plånbok / magisk pinne för rikedom och äktenskap.
  • Trollformler för att gifta sig med ditt livs älskare.
  • Trollformler för kärlek, seger och sympati.
  • Fixa trasiga äktenskap, relationer och hitta en saknad person.
  • Trollformler för att få jobb / anställning / högre lön / jobbskydd.
  • Trollformler för återbetalning av lån / skulder och ekonomiska problem.
  • Expert på att förstöra effekterna av svart magi / onda häxhantverk.
  • Att bli av med effekterna av onda ögon / onda andar.
  • Fertilitetsläkemedel / impregnering av en kvinna / födelsemedicin
  • Trollformler för frigivning av en fånge / fånge.
  • Trollformler för att uppfylla alla behov.
  • Se dina fiender i drömmar / i spegel.
  • Gratis telefonläsning / palmläsning / tarotläsning / fotoläsning.
  • Trollformler för dåliga drömmar / nattston / sömnlöshet.
  • botemedel mot stress / hysteri och alla former av oro.
  • Godkända tentor på alla nivåer / och intervjuer.
  • Arbete / visum / resor / boende.
  • Läkemedel mot diabetes och högt blodtryck.
  • Trollformler för att uppnå rikedom och näring.
  • Trollformler för att bli av med onda mönster av fiender / onda andar.
  • Skydd av liv / rikedom / företag.
  • botemedel mot kolik, spetälska, skakande pares, epilepsi.
  • Hiv-aids botar örter
  https://www.psychicremmy.com/

 35. +27660670249 Traditionella afrikanska helande kärleksformer för att lösa kärleks- och äktenskapsproblem. Lös andligt problem i ditt liv med hjälp av läkande trollformler. Afrikanska läkningspengar för att lösa pengar och affärsproblem. Lugna förfädernas andar, förvisa negativ energi och rengör ditt liv andligt.
  Prof Remmy® var begåvad med förmågan att lindra smärta och lidande med sina afrikanska helande trollformler. Lås upp ditt syfte och upptäck dolda möjligheter i ditt liv. Afrikansk healer som har makten att kommunicera med de högre makterna för att hjälpa dig med pengar, kärlek, förlorad kärlek och rikedom.
  Prof Remmy® har trollformler och utfört traditionella ritualer från en mycket ung ålder. Som trollformler och African Healer har jag förmågan att hjälpa dig att uppfylla dina önskemål om framgång & överflöd i rikedom, hälsa, kärlek och välstånd med hjälp av kraftfulla afrikanska helande trollformler.
  Trollformler för att öka din andliga kraft, trollformler för att andligt läka orsakerna till dina problem och ta bort dålig energi från ditt liv. Spells casting för att öka din lycka, locka positiv energi till ditt liv, öka ditt företag och övervinna ekonomiska problem med hjälp av spells casting.
  Förfäder spådom för att kommunicera med förfädernas andar på dina vägnar för att lösa problem i ditt liv. Traditionell helande för att kanalisera energi från förfäderna för att hjälpa andligt rena ditt liv och hjälpa dig att få andlig kraft, rikedom, kärlek, politisk makt eller uppnå framgång i ditt liv med hjälp av Prof Remmy®. Anden är livets andliga centrum. Ta bort negativa energier från ditt liv med hjälp av traditionell förfäder spådom. Andliga ritualer för att stärka din själ och för att rensa och öppna ditt sinne för högre vägledning. Helhetsläkning för att kanalisera andlig energi för att fixa alla dina problem.

  Besök: https://www.psychicremmy.com/

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #161 Platinasponsorer: Tommy D, Lena B – Gåva, Lisbeth O – Sanna nyheter, levereras av bästa journalisterna, C o P – Gåva. Håller er journalistik högt! Tack!, Monica D – Hoppas att vi ses på mässan i oktober, Monica D igen – Till favoriterna som försvarar det fria ordet, Cecilia W – Hopp blågula, Gammelmormor – Min lilla månadspeng. Ibland mer ibland mindre. Kram, Jan P – Kämpa på. Övriga: Agneta S – Gåva, Peter B, Rolf, Marie W – Tack för det ni gör!, Tomas K – Bra nyhetsveckanprogram, trevlig kväll, Ylva – Tack, Rolf A – Gåva, Bo O – Gåva, Alf – Donation, Erik S – Tack!, Lotta – Bästa svenska politiska podden!, Åsa S, Cecilia S – Gåva, Maria O, Maria E – Intervjua Erik Enby, Knut L, Jim – Gåva, Magnus S – Gåva, Mikael J – Tack för allt ni gör för att rädda Sverige!, Hans L – Tack för att ni talar klarspråk, Mikael Jo – Gåva till er, Erik – Tack, Monica O – Gåva, Gustaf B – Kör över konkurrenterna, Ingvar J – Gåva. För gediget arb. Ingvar J. Fab, Lennart O – Månatligt bidrag, Eva och Lasse – Bra jobbat, Margareta B – Tack för ert eminenta arbete! Kram, Margareta M – Gåva, Britt – Donation, Tord – En gåva, Pirkko T, Erik N – Gåva, Marita P – Gåva, Magnus, Alf, Lars Gunnar – Donation, kämpa på, Anders W – Gåva till Ingrid&Maria, Stefan F – Gåva, Niklas, Kristina, Mikael F, Bo L, Anonym M, Mikael S, Cecilia, Daniel, Åke, Krister, Renaud, Dag, Pär, Maja, Susann, Anonym L, Carola, Leif E, Leif H, Kerstin, Eva, Lars T.