TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Opinion: När slutade politikerna se till landets bästa?

Publicerad 4 december, 2018

Världen är organiserad i nationalstater och det är dessa som garanterar att medborgarna kan leva sina liv i trygga demokratier med mänskliga rättigheter. Men svenska politiker tjänar oss inte längre – de har nya herrar.

Sir Paul Collier, professor i nationalekonomi och offentlig politik vid Oxford University, kom 2013 ut med boken Exodus – How migration is changing our world. I den skriver han att nationalstaterna är det bästa vi har för att bygga ett samhälle som kännetecknas av tillit samt gemensam generositet och välvilja mellan medborgarna. Han säger att nationalstatens belackare oavsiktligt kväver det bästa sättet att bygga social sammanhållning.

De globala företagen däremot arbetar enbart för sina aktieägares ekonomiska bästa. Det är det som är deras uppdrag, det de är skapade att göra.

Mellanstatliga organ som FN, Nato och EU kom till för att nationalstaterna ska samarbeta och för att garantera fred. Några globala alternativ till nationerna finns inte.

Resultatet av den globalistiska politiken

FNs Agenda 21 och Agenda 2030 är på nu god väg att införas i Europa, vilket varenda europé kan se på gator och torg, där vi allt oftare börjar känna oss som en minoritet i våra egna länder. I Sverige översvämmas medierna av rapporter om de brott nykomlingarna begår mot oss: Våra flickor våldtas, våra hem plundras, vi rånas på ytterkläder, klockor och smycken, det stjäls från butiker, ungdomar misshandlas, vägpirater härjar på vägarna och utländska ungdomsgäng skriker fula ord åt oss. För att inte tala om resursbristen inom samhällets alla sektorer; sjukhus, skolor, polis och bostäder. Våra gamla kastas ut från sina bostäder och blir hemlösa.

Många svenskar planerar nu att lämna sitt land, jag har särskilt hört flera unga familjer nämna detta på senaste tiden. De vägrar att utsätta sina barn för de faror det innebär att bo kvar i Sverige. Många är rådvilla gällande vart de ska flytta, och det är en bra fråga. Vart ska svenskarna flytta när deras land har getts bort? Det vore bra om vi kunde ha en öppen debatt om detta i Sverige.

Vill vi ge upp Sverige som vårt land?

”Det viktigaste är globalismen”, säger Jan Björklund. Foto: Wikimedia Commons.

Om vi tar bort gränserna och ger upp våra nationella intressen, vilket många av våra politiker tycks förorda, kastar vi oss i händerna på globala företag och deras ekonomiska intressen. Liksom hajar kommer de att kasta sig över det lilla landet som gav upp sin suveränitet. Vi riskerar att gå in i anarki, och man kan anta att den lilla människan kastas ut på ett internationellt gungfly. Min gissning är att den lilla grupp i världen som kallas svenskar skulle spridas för vinden till olika länder och upphöra att existera som grupp. Varför är vi inte stolta över vårt vackra land med dess naturresurser, skogar och öppna landskap? Över all infrastruktur och industrier som tidigare generationer har byggt, över vår skärgård och våra vackra städer?

Majoriteten av FNs länder är inte demokratiska

Vår utrikesminister är populär i FN. Foto: Wikimedia Commons.

De flesta länder i FN är icke demokratiska och i många fall svårt vanstyrda. Man kan förstå att dessa länder röstar för FN-avtalet eftersom det inte påverkar dem negativt – inte många människor vill flytta till deras länder.

Nu har det dessutom dykt upp ett nytt parallellt avtal, där det talas om att Sverige skulle ha kapacitet att ta emot 440 miljoner flyktingar. Som det verkar kommer de svenska politikerna även att skriva på det avtalet. Man förstår nu vad Fredrik Reinfeldt menade när han sa att ”Sverige är ett invandringsland”. Kanske är tanken att göra just Sverige till Europas flyktingförläggning, eftersom vi troligtvis är det land som varit mest följsamma mot FN. Det är inte konstigt att våra politiker får fina poster där.

Våra korrupta politiker får fina poster

Att vara nationell, det vill säga se till sitt lands bästa, har blivit något fult. Enligt globalisterna är nationell detsamma som nazist, och många av våra politiker har gått på det. Genom detta bedrägeri med ord har man lyckats övertyga många av Europas politiker att frivilligt montera ner sina nationalstater och lämna över makten till globala intressen.

Åsa Regnér gick till ett flott jobb på FN. Foto: Wikimedia Commons

Så här är det inte i övriga delar av världen, där anses det självklart att den person som leder landet arbetar för landets bästa. Att likt Åsa Regnér hoppa mellan uppdraget som svensk jämställdhetsminister den ena dagen och biträdande chef för FNs kvinnoorganisation i världen nästa dag, kan tyda på att hon hela tiden hade sin lojalitet någon annanstans än i Sverige.

– Nya jobbet är oemotståndligt. Det var stenhård konkurrens, så jag är jätteglad, sa Åsa Regnér i en intervju med Svenska Dagbladet.

Eller att som Fredrik Reinfeldt ena dagen vara statsminister i Sverige och andra dagen ha uppdrag för globala banker, antyder också dubbla lojaliteter och så kallad retroaktiv korruption, det vill säga att man får sin belöning i efterskott.

Fredrik Reinfeldt är häpnadsväckande öppen med sina globalistiska åsikter när han i intervjun nedan säger att Sveriges gränser bara är några streck på en karta och att Sverige ägs inte av svenskarna. Visst får man tycka så, men då är man naturligtvis helt olämplig som regeringschef i ett land.

I dag jobbar han för Bank of America Merrill Lynch

Slutet för Sverige som vi känner det?

Världen är och har alltid varit en mycket tuff plats, där det kämpas om resurser. I några hundra år har Sverige varit en trygg plats för sina medborgare, men det verkar vara slut på det nu. De som var satta att leda landet var inte tillräckligt smarta för att förvalta det vi hade, eller så var de helt enkelt inte på vår sida.

Källor:
https://www.expressen.se/dinapengar/fredrik-reinfeldt-har-fatt-ett-nytt-jobb/

Läs mer i tidigare artiklar här på I&M:

Det är hög tid att avslöja Förenta Nationernas totalitära agenda

Stor demonstration mot regeringens planer att skriva på FN-avtalet

Ett livsfarligt migrationsavtal

Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  vi kan ju hoppas att reinfeldt blir utan jobb om de centralbanker som ligger bakom globalisterna kollapsar. har inte så mycket kunskap på området men brukar följa x22report på youtube och där finns info som är intressant. vad som är sant får någon specialist avgöra.

  Svara
 2. Avatar

  Vad frågan i rubriken anbelangar så är det naturligtvis svårt att ange ett specifikt årtal. Det har varit en gradvis ”utveckling”. Man kan peka på riksdagsbeslutet 1975 om Sverige som en mångkulturell nation. Men mycket talar för att ytterst få, om ens någon, politiker insåg konsekvenserna av sitt beslut. Processen inleddes utan tvivel på 70-talet, när det var uppenbart för den som ville se att det började spåra ur. Under 80-talet stod det väl och vägde, även om handfallenheten och valhäntheten i migrationsfrågan var påtaglig. Sista gången svenska politiker såg till landets bästa var kanske 1989 när regeringen Carlsson tog det så kallade Luciabeslutet. På 90-talet var definitivt trossarna kapade med Bengt Westerberg et consortes katastrofala politik. Då hade etablissemanget definitivt tappat sin lojalitet till land och folk. Då hade man skaffat sig andra lojaliteter och prioriteringar.

  Svara
 3. Avatar

  ”Sveriges bästa” hamnade i skamvrån iom att landet förklarades för ”mångkulturellt”.
  Något man aldrig lyckats genomföra med gott resultat.
  I nån form av psykotiskt glädjerus genomfördes detta i (s)ant (s)amförstånd.
  Ingen (politiker) begrep troligen vad man egentligen beslutade, ingen konsekvensanalys gjordes, ingen framtidsanalys, ingen…….etc etc…
  Kort sagt man visste inte vad man genomförde och de framtida konsekvenserna!
  Men alla kände sig sannolikt ”himmelskt Goda” och berusade i alla sin Godhet, och det var ju det viktigaste…
  ..och Olof Palme lurade här skjortan av alla andra partier. Den Store Guden hade ju talat och alla böjde sig inför Denna Vishet som flödade….

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.