TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Lördagskrönika: Vi är alla slavar

Publicerad 24 november, 2018

Att kontrollera andra människor har varit den mest lönsamma och destruktiva ockupationen i vår historia. Ni har säkert alla hört om slaveriet i gamla Egypten eller i romarriket, där man med piskor och våld tvingade människor att arbeta, eller slaveriet i Amerika. Men faktum att vi än i dag bygger samhället på mänskligt slaveri, även om det sker lite mer indirekt, skriver Daniella af Geijerstam.

Efter romarrikets fall introducerades den feodala modellen där man i stället för att vara en direkt slav fick äga mark i utbyte mot att betala skatter till sina lokala krigsherrar. Detta ökade produktiviteten under senare medeltiden, med effektivare jordbrukstekniker, gjorde gårdarna större och effektivare och krävde färre människor. Med mer mat per person kunde fler och fler flytta in till storstäderna och efter industrialismen kunde den härskande klassen tjäna mer pengar genom att låta folket välja sina egna yrken.

Din frihet är lönsam för dina ägare

Nästa steg var den demokratiska modellen, för härskarna började inse att om folket tror på illusionen att de kan välja sina egna härskare så kommer de att bli mer produktiva. Du får också jobba med vad du vill, men en gång varje månad tar staten en stor del av dina pengar, och staten i sin tur betalar höga räntor till de långivare som är våra riktiga härskare. Dina få friheter bevaras eftersom de är lönsamma för dina ägare. Men den stora utmaningen är att frihet och mer rikedomar, som ger mer skattepengar till våra härskare, också gör människor mer kritiska och gör att de börjar ifrågasätta varför de behöver en härskare till att börja med, och varför vi behöver systemet i sig som inte gynnar oss.
För att hålla oss förslavade har eliten därför kommit på några sätt att fortsätta hålla oss i schack och kuvade. Först och främst är det viktigt att indoktrinera unga genom statlig utbildning. Med tidig propaganda kan man delvis kontrollera folks tankar och åsikter, och försäkra sig om att den stora massan kommer att lydigt fortsätta rösta på systemet. Kritiska röster disciplineras tidigt, alla ska in i ledet och man hatar kritiskt tänkande eller ifrågasättande av systemet. Vi ser till exempel i dag hur vår läroplan är direkt vänsterpropaganda och ungdomar som är kritiska kan bli mobbade, få lägre betyg, bli sparkade från skolan eller rent av få ungdomsvård.

Vänd medborgare mot varandra

Det andra vapnet är att skapa konflikter och vända medborgarna mot varandra. Genom kulturmarxism hittar de på konflikter mellan raser, kön, sexualiteter, ålder, klasser och så vidare. Så länge vi slåss mot varandra sitter eliten säkert. För att underlätta detta ser man till att rasera alla traditioner och all gemenskap och kärlek till sitt eget folk. Man ska också se till att så många kulturer och folk som möjligt ska få plats i Sverige, för att i framtiden skapa nya konflikter att slåss om.
Man ser även till att göra så många människor som möjligt beroende av staten och välfärden, och en stor invandring av analfabeter och liknande säkerställer detta. När många är beroende av den befintliga hierarkin blir dessa soldater som lydigt kommer att attackera alla oliktänkande, frihetliga eller nationalister som påpekar slaveriet och som vill se en förändring. På detta sätt tystar du ner all kritik och kan fortsätta förslavningen av folket och behålla makten. Med statligt kontrollerade och finansierade massmedier skapar man ett verktyg för att påverka NPCerna, människor med slavmentalitet som inte kan tänka själva, och kan använda dessa slavar som pöblar.

Vi måste våga tänka själva

Slutligen – för att kontrollera folket och göra oss beroende av staten hittar man på yttre hot och konflikter. Det är därför massmedierna tjatar om Ryssland hela tiden och vill starta krig i Mellanöstern, för detta gör att vi känner att vi behöver staten för att skydda oss. Det distraherar oss också, skapar mer konflikter och får oss att glömma slaveriet. Det är dags att vi på riktigt vaknar upp och inser att vänsterliberala och globalistiska krafter försöker förslava oss för alltid. Vi måste våga tänka kritiskt och sluta vara hjärndöda får eller NPCer, och vi måste börja rösta och agera utifrån våra egna intressen, vårt folk och vår frihet.
FOTNOT: NPC anspelar på non-player character, alltså en datorgenererad figur i ett spel, som till skillnad från en mänsklig motspelare har en extremt begränsad repertoar vad gäller repliker och agerande.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

3 Kommentarer

 1. Avatar

  En kanonbra och allvarligt IQ tänkande krönika, som bara kan läsas på ett fritt och öppet internet i våran” Svenska demokratur”

  Allt gott ?.

  Svara
 2. Avatar

  precis.
  så är det.

  Svara
 3. Avatar

  Kul att läsa sanningen i svensk media för en gångs skull. Tyvärr lär ju inte dessa memer o sanningar komma fram i msm media. Kan vi hoppas på att kongressförhören om en vecka blir tillräckligt uppmärksammade i msm, svenskar verkar extremt svåra att väcka med någon typ av sanning. Det som inte står i Aftonbladet,Expressen eller SVT är inte något att kolla på närmare eller ha en åsikt om.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.