TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Opinion: ”Anständighetens gräns är passerad. Nu har jag fått nog.”

Publicerad 14 november, 2018

En fråga jag ofta får är: ”Hur orkar du, Ingrid? Hur orkar du ständigt befinna dig i stridens hetta, hur står du ut med att bli kallad rasist, fascist, nazist och högerextremist?”

Men frågan är fel ställd – jag orkar för att jag vet att jag inte är någon av de sakerna, och för att jag vet att Mahatma Gandhi hade rätt när han sa:

”Först ignorerar de dig, sedan skrattar de åt dig, sedan bekämpar de dig och sedan vinner du.”

Jag har alltid tagit min roll som journalist på stort allvar eftersom det är en viktig uppgift att gräva fram de sanningar som makten vill dölja för folket. Ganska snart insåg jag att de flesta av mina kolleger hade ”viktigare” saker för sig än att gräva fram de obehagliga sanningarna – de använde sina presskort för att åka gratis på färjorna till Helsingör och för att gå in gratis på Tivoli i Köpenhamn. Jo, det är sant – på 1980-talet kom man in gratis på en massa ställen genom att visa presskortet, och ingen kontrollerade om man var där för att göra reportage eller rent privat.

Ingen etisk diskussion om mörkandet

Om detta talades det mycket i journalistkretsar. Vårt fackförbund var oroligt för att sådant här beteende skulle sänka folks förtroende för kåren. En god journalist skulle vara etisk och inte låta sig bjudas på saker eftersom man då kunde misstänkas för att skriva positivt om exempelvis Tivoli av helt fel anledning.

Nu när journalisterna skiter högaktningsfullt i sin viktigaste uppgift – att granska makten – förs inga diskussioner om etik. För Svenska Journalistförbundet är det inga problem att deras medlemmar ägnar sig åt mörkläggning av obekväma fakta om det mångkulturella samhället och gör allt de kan för att demonisera de få som vågar opponera sig mot förtrycket av svenskar i vårt eget land. Den dumme ”Nisse i Hökarängen” begriper inte sitt eget bästa och därför ska han uppfostras av journalistkastet.

Numera är jag härdad, men jag minns tydligt hur obehagligt det var i början att bli kallad rasist och högerextremist. Facebook-vännerna flydde, mina gamla kolleger kallade mig galen och spred fula rykten om mig – som att jag blivit islamkritisk när min muslimske make lämnade mig. Att det i själva verket var jag som lämnade honom (vilket alla visste) och att han på den tiden inte var det minsta religiös undvek de att nämna.

Westerholm har fått nog

En som fortfarande tycker det är ärekränkande att bli kallad högerextremist är den före detta socialdemokraten Johan Westerholm som driver sajten Ledarsidorna.se. Den 25 september avslöjade han den så kallade 261-listan där 261 tjänstemän på Utrikesdepartementet skrivit under ett upprop som kräver att deras ”värdegrund” ska bestå, oavsett vilken regering som kommer till makten. Uppropet initierades av Pernilla Nilsson, kansliråd vid UDs ”folkrättsgrupp”. Efter att Westerholm exponerat de opolitiska tjänstemännens i allra högsta grad politiska upprop, surnade Pernilla Nilsson till och kallade Ledarsidorna.se för ”högerextrem”.

Det har nu fått Westerholm att JO-anmäla Nilsson. I en artikel beskriver han varför och avslutar så här:

”Min gräns har passerats. Anständighetens gräns är passerad. Priset har blivit för högt. Nu har jag fått nog.”

Både nazist och sionist

När jag som journalist upptäckte ett antal felaktigheter i berättelsen om Förintelsen och därför dristade mig till att säga att nya historiska studier borde vara på sin plats, blev jag genast kallad Förintelseförnekare. Det är ett ord som fortfarande biter på de flesta och får dem att i avsky vända ryggen åt en. Jag har dock aldrig förnekat Förintelsen, bara begärt nya granskningar, men jag är ändå en ”förnekare” i vissas ögon.

Men att jag omväxlande kallas nazist och sionist (beroende på vem avsändaren är) tar jag dock med knusende ro. Det är faktiskt precis där jag som journalist vill befinna mig – där ingen människa riktigt kan sätta etikett på mig.

Det vore mycket bra om Justitieombudsmannen satte ner foten mot de maktfullkomliga tjänstemännen på regeringskansliet. Efter att själv ha ringt och spelat in hundratals, kanske tusentals, samtal dit under tio års tid, vet jag att många av tjänstemännen fullständigt spårat ur. Kvinnorna är värst. De blir personligt förnärmade när man ställer kritiska frågor om deras arbete, de kräver att man ska tala om vem man är (trots att Offentlighetsprincipen förbjuder dem att göra så), de hänvisar alla frågor till regeringens hemsida och är alltid just på väg in i ett möte. Om man envisas med att få svar på sina frågor slänger de helt sonika på luren, eller ”klickar” en som det heter på modern svenska.

Därför hoppas jag att Pernilla Nilsson får en rejäl snubba av JO. Det är hög tid att dessa kvinnor sätts i skolbänken och gnuggas i Axel Oxenstiernas principer om att ”ämbetsmännen skall handla med rikets bästa för ögonen och även sträva efter att underlätta andra ämbetsmäns arbete”. Detta är helt avgörande om vi ska kunna rädda vårt Sverige.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

15 Kommentarer

 1. Avatar

  Det är en fröjd att få ta del av det du skriver. Tyvärr är jag än en gång blockad från Facebook i 30 dagar så jag får väl sätta tummen upp här i stället. Fortsätt med ditt grävande. Sanningen sipprar nämligen förr eller senare ut ändå. Kalla det för naturlag eller vad du vill men det är omöjligt att förneka denna i all evighet. Vi människor är smartare än så. Kram!

  Svara
 2. Avatar

  HEJ. BRUKAR JO BRY ANMÄLNINGAR MOT STATEN+ DESS TM?? KANSKE WESTERHOLMs MEN SK VANLIG MÄNNISKA KAN SE SIG OM EFTER FÅ SITT ÄRENDE OMHÄNDERTAGET AV JO-SOM DESSUTOM! INTE LÄMNAR SKÄLEN(SKYLDIGHET ENL FPL!!) TILL SITT AVVISANDE. FÅR IAF HÅLLA TUMMAR WESTERHOLM BLIR HÖRSAMMAD! JU FLER UPPMÄRKSAMMAR HUR TJÄNSTEMÄNNEN MISSKÖTER SINA UPPDRAG- VARFÖR ÄR TM-ANSVARET ÄNNU INTE ÅTERINRÄTTAT!?- JU STÖRRE MÖJLIGHET TILL RÄTTVISA FÖR MEDBORGARNA.DET ÄR ALLDELES FÖR TYST OM JO(+ STATENS MEDVETNA SNÅLHET INTE TILLSE FULLGOD JO EKONOMI- SOM JO MÄRKLIGT NOG INTE STÄLLER SKARPA KRAV OM+ VAD SÄGER ISF DET!).

  Svara
 3. Avatar

  Visste inte att du var förintelseförnekare Ingrid Carlqvist? Dom oändliga bevismaterial det finns i form av bilder och dokument om detta brottet vad nazisterna gjorde mot judarna, men ändå betvivlar du detta alltså? Är ganska ny till denna tidningen men detta var direkt osmakligt och inget jag kan stödja genom fortsatt läsning, tyvärr.

  Svara
  • Avatar

   Adu! Läs Leuchter-rapporten. Fred Leuchter var något så ovanligt som en riktig expert på gaskammare. Han arbetade nämligen för det amerikanska fängelsesystemet och rekommenderades av någon högre chef i samband med nån av Zündel-rättegångarna på 80-talet. Han visste direkt när han läste ”överlevarnas” berättelser att de ljög. De påstod att de tvingades gå in i kammaren och hämta ut kroppar bara efter några minuter. Iklädda sina fångkläder dessutom. I USA skedde gasningarna i slutna kammare med max två stolar. Det tar mellan 10-13 timmar att vädra ut gasen med fläktar. När personalen går in och hämtar ut kroppen så har dom heltäckande dräkter. Beträffande likhögarna på bilder så går det inte att avgöra om dom är judar eller tyska civila.

   Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Gunnar, det vore ju bra om du läste ordentligt innan du skriver en kommentar. Jag skriver uttryckligen att jag INTE förnekat Förintelsen, men anser att den liksom alla andra historiska händelser, ska vara möjlig att granska på nytt.

   Svara
   • Avatar

    Varför skriver du förintelsen med stort F? Vill du visa en sån oerhörd stor respekt för den judiska lögnen att det ska skrivas så? Vägra skriva förintelsen med stort F, det är ett jävla sätt judarna trollat i världen att den ska göras för att alltid framhålla förintelsen som extra viktig.

    Svara
    • Avatar

     Enig, judarna måste rkänna att den riktigt stora Förintelsen som den judiska kommunizmen startade år 1917 på 10-tals miljoner kristna ryssar är minst lika grym som den lilla förintelsen. Men skyll inte alla judar för detta. Det var några enstaka superförmögna judiska bankirer på USA:s östkust som finansierade den judiska revolutionen i Ryssland 1917. De flesta judar var emot.

     Svara
     • Avatar

      Hur många judar är det som har försökt rätta till den bedrägliga historiebeskrivningen?
      I Sverige har vi t.ex. Lasse Wilhelmsson, men inte många fler.
      Befolkningen i Israel lever till en väldigt stor del på blodspengar från Tyskland och USA.
      Det verkar inte vara speciellt många där som säger något om det.
      Så länge det inte på något sätt drabbar dem själva, vill säga.

  • Avatar

   Från krigsåren finns inga bilder på gaskammare för människor, inga dokument eller ritningar.
   Ej heller några flygfoton gjorda av de allierade, vilka gjorde ständiga överflygningar.
   Inga rapporter från Röda Korset som besökte koncentrationslägren.
   Ingen tysk radiotrafik, vilken de allierade kunde avlyssna under stor del av kriget.
   Utöver detta är gaskammare för människor som de har beskrivts en teknisk omöjlighet.
   Hundratals av tidningsartiklar om 6 miljoner judar i trångmål (svältande, plågade, dödade etc),
   i Ryssland såväl som i Tyskland, längt innan andra världskriget ens startat.

   Att skuld och skambelägga ett helt folk baserat på rena lögner är inget annat än ondska.

   Svara
   • Avatar

    Ett berömt foto visar t.ex. schaktmaskinen som skyfflar döda människor framför sig.
    Soldaten är brittisk och offren kommer från ett tyskt koncentrationsläger som utsatts för de allierades folkmordsbombning i slutet av kriget.
    Då det som bekant var fullständigt kaos i hela Tyskland, vilket drabbade alla där, tyskar såväl som andra. Svält, inga kommunikationer etc.

    Svara
 4. Avatar

  Vi borde starta en klubb eller förening ”Vi som kallats nazister – utan att vara så”. Vi kan sedan söka bidrag.
  Vi kan ha medlemsavgift också, 100:-/ år.

  1,2 miljon x 100 kr = 110 miljoner! Kanske ska vi starta aktiebolag istället? 🙂

  Svara
  • Avatar

   Jag menar 1,1 miljon x 100 = 110 miljoner såklart – jag blev så upphetsad över min goda idé så jag tappade kontrollen! 🙂 🙂

   Svara
 5. Avatar

  Sverige är svenskarnas fiende och alltid så varit. Dess enda funktion var att skydda mot invasion. Denna funktion är nu defunkt*. Den enda vägen framåt är sveriges förstörelse. Och de enda som kan åstadkomma det är sjuklövern. SDs vision är en fruktansvärd, skrämmande Frankensteins monster som kommer sluta i samma dike, fast ett decennium senare och med oss svenskar i ett ännu mer förtvivlat läge.

  *Defunkt är inte ett ord på svenska. Jag sökte en översättning till Obsolete på engelska. Men det fanns ingenting. Föråldrad, förlegad, urmoda etcetera, alla orden gör inget hårt avbrott, alla orden på svenska antydde att saker hade råkat hamna ur bruk eller att de skulle kunna tas i bruk igen. Det är märkligt hur folkkynnet hos folket i det minst konservativa landet i världen är så enastående konservativt. Alltså konservativ i det naturliga språkets betydelse, inte den politiska ideologin.

  Svara
 6. Avatar

  Kommer någon ”äkta” journalist granska om Lööf i sin sondering har ”goda” avsikter eller jobbar hårt på globalist agendan och hon i mötena kommer att köra någon typ av utpressning mot sex klövern, ett erbjudande de inte kan säga nej till. V och SD går naturligtvis inte att utpressa med en globalist agenda. Något skumt är det att hon skall ställa samma frågor på ett nytt övertygande sätt, samt få ett nytt resultat.

  Svara
 7. Avatar

  Mitt bolag blev uppringt av DN och Norra Halland. Tidningarna tyckte att vi hade för många svenskar i vårt bolag. Bolaget består endast av svenskar – vilket journalister ogillar föstås.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.