Finansmannen och globalisten George Soros är en av Annie Lööfs favoriter. Foto: Wikipedia.

Finansmannen och globalisten George Soros är en av Annie Lööfs favoriter. Foto: Wikipedia.

Insändare: Annie Lööf hyllar nazistkollaboratör

I helgen hyllade globalisten Annie Lööf den gamle nazistkollaboratören George Soros på Instagram. I Sverige är han mest känd för att han 1992 spekulerade i derivatpapper som i princip knäckte den svenska valutan. Nu behöver Sverige mer än någonsin ett genuint bondeuppror, skriver insändarskribenten H. Virde.

Vad som enligt George Soros själv formade hans karaktär var hur han som tonåring under Andra världskriget, trots att han själv är jude, samarbetade med nazisterna i Ungern – bland annat med att konfiskera andra judars egendom. I en intervju med amerikanska 60 Minutes från 1998 berättade Soros öppenhjärtigt för journalisten Steve Kroft att detta inte har inneburit några emotionella problem för honom i livet, och att 1944 faktiskt var det bästa året i hans liv.

KROFT: My understanding is that you went out with this protector of yours who swore that you were his adopted godson.

SOROS: Yes. Yes.

KROFT: Went out, in fact, and helped in the confiscation of property from the Jews, friends and neighbors.

SOROS: Yes. That’s right. Yes.

KROFT: I mean, that sounds like an experience that would send lots of people to the psychiatric couch for many, many, years. Was it difficult?

SOROS: No, not at all. Maybe as a child you don’t see the connection, but it created no problem at all.

KROFT: No feelings of guilt? For example I’m Jewish and here I am watching these people go, I could just as easily be there, I should be there – none of that?

SOROS: No, of course I could be on the other side, I could be the one from whom things is taken away, but … there was no sense I shouldn’t be there.

Efter att intervjun på senare år uppmärksammats av alternativmedier har de globalistkontrollerade medierna gått på högvarv för att försöka tvätta bort bevisen och i stället porträttera psykopatmiljardären Soros som ”en överlevare av förintelsen.”

Vill förinta Europas nationalstater

Att globalisten Annie Lööf hyllar nazistkollaboratören har givetvis att göra med att han genom sin NGO, Open Society Foundations, är en av de främsta aktörerna som nu arbetar för att förinta de europeiska nationalstaterna. Bland annat genom det pågående folkutbytet.

Det viktiga med Annie Lööfs smicker av den gamle nazistmedlöparen och folkrättsbrottslingen är inte att hon ännu en gång genomskådats som en fullbordad globalist – detta är allmänt vedertaget efter avslöjandet om hennes deltagande i Bilderberggruppen samt medlemskapet i den ännu värre Trilaterala kommissionen.

Nej, det som svenskarna nu bör inse en gång för alla är att vartenda ett av Lööfs argument för att inte samarbeta med Sverigedemokraterna, på grund av deras ”nazistiska rötter”, enbart är svepskäl – lögner. För Sverigedemokraterna, till skillnad från hennes idol Soros, var ju trots allt aldrig delaktiga i nazismens faktiska folkrättsbrott.

Lööfs sabotage av Alliansen

Vad Lööfs sabotage av Alliansen och Sverige i själva verket handlar om är att SD är det riksdagsparti som genuint står upp för försvar av nationalstaten Sverige, och därmed utgör ett reellt hinder för globalisterna. Det är detta som Annie Lööf (precis som Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt dessförinnan), har i uppdrag att undanröja.

Tyvärr är den här ekvationen sannolikt alltför svår för storstads-NPCentern att ta till sig. Men förhoppningsvis finns det sunda förnuftet fortfarande kvar bland landsbygdens centerväljare, så pass att de nu tar avstånd från Röda Faran – femtekolonnaren som perverterat deras fina gamla bondeparti. Sverige behöver nämligen nu mer än någonsin ett genuint bondeuppror.

H. Virde


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

6 kommentarer angående “Insändare: Annie Lööf hyllar nazistkollaboratör

 1. Annie Lööf resonerar och fungerar på samma sätt som George Soros gjorde 1944. Mot sitt eget folk för sin egen vinning. Tyvärr är svenskar svaga för skådespelare, vi har ett värre exempel än Annie Lööf och det är Ingvar Carlsson, Sveriges i särklass bästa skådespelare någonsin. Han spelade rollen som socialdemokrat så trovärdigt att folk fortfarande än idag tror att han var socialdemokrat, trots att han rev ner folkhemmet inifrån. Det han och Kjell Olof Feldt gjorde hade aldrig en borgerlig regering kunnat genomdriva. Detta kunde dessa liberala globalister genomdriva genom att förråda dem som litade på dem.

 2. under mellankrigstiden genomled ungern och ungrarna ett folkmord.
  detta folkmord organiserades och genomfördes av bolsheviker.
  deras ledare kallade sig bela kun.
  nazisterna och pilkorsarna var befriare. de goda.

  att soros överlevt naziförtryck är en myt.

  idag genomlider europa och europeerna ett folkmord.
  detta folkmord organiseras och genomförs av globalister.
  globalisterna kallar sig liberaler. en av ledarna kallar sig soros.
  orban är en befriare. den gode.

 3. Nazistkollaboratör?? Han var 13-14 år och överlevde trots sitt judiska ursprung genom att vara lite tjänstvillig gentemot nazisterna som hade makt över liv och död.
  Lite proportioner här, tack!

 4. George Soros was 14. Sweden was the biggest collaborator with Hitler in WW2 and made a fortune from the war. Järnmalm, permittent tågen osv var lysande- vidriga affärer som bar svensk ekonomi lång inne på 70 talet. (sorry – det var inte facken) Min far som var I amerikanska armén (300+ dagar i krigszon) kunde trösta sig med att det mesta av nazi vapen och ammunition var tillverkad av genuint svenskt stål. Hur Sverige klarade sig från krigsskadestånd av ffa USSR är en gåta.

  1. Det Sverige gjorde var att undvika att även vårt land skulle bli ockuperat som Danmark och Norge. Det är varje regerings skyldighet att på bästa sätt skydda sitt folk, vi hade inget ansvar mot någon annan. Genom att vi höll oss utanför kriget så kunde vi rädda alla danskar judar och många av de norska. Hade det varit bättre att vi också blivit ockuperade så att judarna kunnat dö?

   1. jadu ingrid. när man ser tillbaka på historien så hade sverige kanske inte sådan tur ändå. kanske hade det varit bättre om sverige allierat sig med tyskland och med liv och lust stridit tillsammans med tyskarna på östfronten. då hade sverige också intagits av röda armen och hamnat på rätt sida av järnridån.
    faktum är att så mycket hade varit bättre idag i sverige om vi fått leva under sovjetisk ockupation.
    rivningarna av samtliga svenska städers äldre bebyggelse hade aldrig skett.
    invandringen hade aldrig skett.
    sverige hade idag efter en sovjetisk ockupation varit ett vackert kulturellt land med en etniskt homogen befolkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #157 Platinasponsorer: Katarina G – Till 2 vackra intelligenta, modiga, klarsynta pärlor!, Siwert – Grattis till 6000 pren. och 3 mandat, Siwert – Glöm inte att flummedia är första statsmakten nu, Siwert – Fortsätt att kämpa, ej bortkastad röst, Anette S – Septemberslant, Gammelmormor – Vad ska myndigheterna hitta på nu för att knäcka oss ovaccinerade? Olustigt!, Ingegerd – En extra slant till fågelfrön!, Owe och Maj-Britt – Journalister som är fria, Ingrid och Maria Dom har ordning och reda, både måndag och freda’. Vi älskar er och ber, att den sanning som ni ger, ska vara ren och skär som en ros, inte som medias fake news. Sprut-nytt är ett stående inslag att skippa vaccinet är ett bra förslag. När programmet är slut, har ni den fina hälsningen på lut. Att önska Guds välsignelse, är en mycket fin påminnelse, att utan Herrens nåd och frid blir det bara kiv och strid. Så till sist blir det en salut, och en liten slant utan prut. STORT TACK!!! Övriga: Lena J – Alltid toppenprogram, Judit – Tack för allt ni gör!, Carl – Donation, Richard J – Bidrag till er verksamhet, Alf – Donation, Monica – Gåva, Tommy – Gåva, Conny – Underbara töser! Tack!, Bo, Anders G – Go ladies go, Ulla – Gåva, Magnus H, Peter F – Rädda barnen!, Maria M – Två riktigt duktiga journalister ni e', Iréne, Ulrika S – Ni är modiga!, Lennart – Gåva, Niklas H – Till 2 vackra kvinnor!, Reijo – Tack!, Berndt – Liten gåva, Patrik – Gåva - Mkt bra ni är o gör, Laila – Gåva, Håkan – Gåva till två riktiga journalister, Peter V, Daniel – Flat Earth!, Inger, Ingvar J –Programmet med Lennart var så bra tack, Christer J – Mycket bra intervju med Matikainen 29!!, Maria K – Bidrag, Britt – Donation, A-S – Jag skriver som sist: Vad är mina 100 kr i månaden mot de över 2000 som vissa har möjlighet att stötta med. Kram, Pirkko T, Marita – Månadsgivare, Magnus, Lennart F – Gåva till IoM, Alf, Lars Gunnar – Donation. Kämpa på, Peter A – Gåva, Stefan S – Gåva. Veckornas högtidsstunder!, Karl Erik – Gåva, Renaud, Dag, Pär - Tack för ert fantastiska arbete, blir månadsgivare från och med nu, Maja, Susann, Anonym L, Leif E, Leif H, Kerstin, Lars F - fortsätt att avslöja! TACK!, Lars T, Eva, Pontus, Stefan.