TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Insändare: Annie Lööf hyllar nazistkollaboratör

Publicerad 12 november, 2018

I helgen hyllade globalisten Annie Lööf den gamle nazistkollaboratören George Soros på Instagram. I Sverige är han mest känd för att han 1992 spekulerade i derivatpapper som i princip knäckte den svenska valutan. Nu behöver Sverige mer än någonsin ett genuint bondeuppror, skriver insändarskribenten H. Virde.

Vad som enligt George Soros själv formade hans karaktär var hur han som tonåring under Andra världskriget, trots att han själv är jude, samarbetade med nazisterna i Ungern – bland annat med att konfiskera andra judars egendom. I en intervju med amerikanska 60 Minutes från 1998 berättade Soros öppenhjärtigt för journalisten Steve Kroft att detta inte har inneburit några emotionella problem för honom i livet, och att 1944 faktiskt var det bästa året i hans liv.

KROFT: My understanding is that you went out with this protector of yours who swore that you were his adopted godson.

SOROS: Yes. Yes.

KROFT: Went out, in fact, and helped in the confiscation of property from the Jews, friends and neighbors.

SOROS: Yes. That’s right. Yes.

KROFT: I mean, that sounds like an experience that would send lots of people to the psychiatric couch for many, many, years. Was it difficult?

SOROS: No, not at all. Maybe as a child you don’t see the connection, but it created no problem at all.

KROFT: No feelings of guilt? For example I’m Jewish and here I am watching these people go, I could just as easily be there, I should be there – none of that?

SOROS: No, of course I could be on the other side, I could be the one from whom things is taken away, but … there was no sense I shouldn’t be there.

Efter att intervjun på senare år uppmärksammats av alternativmedier har de globalistkontrollerade medierna gått på högvarv för att försöka tvätta bort bevisen och i stället porträttera psykopatmiljardären Soros som ”en överlevare av förintelsen.”

Vill förinta Europas nationalstater

Att globalisten Annie Lööf hyllar nazistkollaboratören har givetvis att göra med att han genom sin NGO, Open Society Foundations, är en av de främsta aktörerna som nu arbetar för att förinta de europeiska nationalstaterna. Bland annat genom det pågående folkutbytet.

Det viktiga med Annie Lööfs smicker av den gamle nazistmedlöparen och folkrättsbrottslingen är inte att hon ännu en gång genomskådats som en fullbordad globalist – detta är allmänt vedertaget efter avslöjandet om hennes deltagande i Bilderberggruppen samt medlemskapet i den ännu värre Trilaterala kommissionen.

Nej, det som svenskarna nu bör inse en gång för alla är att vartenda ett av Lööfs argument för att inte samarbeta med Sverigedemokraterna, på grund av deras ”nazistiska rötter”, enbart är svepskäl – lögner. För Sverigedemokraterna, till skillnad från hennes idol Soros, var ju trots allt aldrig delaktiga i nazismens faktiska folkrättsbrott.

Lööfs sabotage av Alliansen

Vad Lööfs sabotage av Alliansen och Sverige i själva verket handlar om är att SD är det riksdagsparti som genuint står upp för försvar av nationalstaten Sverige, och därmed utgör ett reellt hinder för globalisterna. Det är detta som Annie Lööf (precis som Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt dessförinnan), har i uppdrag att undanröja.

Tyvärr är den här ekvationen sannolikt alltför svår för storstads-NPCentern att ta till sig. Men förhoppningsvis finns det sunda förnuftet fortfarande kvar bland landsbygdens centerväljare, så pass att de nu tar avstånd från Röda Faran – femtekolonnaren som perverterat deras fina gamla bondeparti. Sverige behöver nämligen nu mer än någonsin ett genuint bondeuppror.

H. Virde


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

6 Kommentarer

 1. Avatar

  Annie Lööf resonerar och fungerar på samma sätt som George Soros gjorde 1944. Mot sitt eget folk för sin egen vinning. Tyvärr är svenskar svaga för skådespelare, vi har ett värre exempel än Annie Lööf och det är Ingvar Carlsson, Sveriges i särklass bästa skådespelare någonsin. Han spelade rollen som socialdemokrat så trovärdigt att folk fortfarande än idag tror att han var socialdemokrat, trots att han rev ner folkhemmet inifrån. Det han och Kjell Olof Feldt gjorde hade aldrig en borgerlig regering kunnat genomdriva. Detta kunde dessa liberala globalister genomdriva genom att förråda dem som litade på dem.

  Svara
 2. Avatar

  under mellankrigstiden genomled ungern och ungrarna ett folkmord.
  detta folkmord organiserades och genomfördes av bolsheviker.
  deras ledare kallade sig bela kun.
  nazisterna och pilkorsarna var befriare. de goda.

  att soros överlevt naziförtryck är en myt.

  idag genomlider europa och europeerna ett folkmord.
  detta folkmord organiseras och genomförs av globalister.
  globalisterna kallar sig liberaler. en av ledarna kallar sig soros.
  orban är en befriare. den gode.

  Svara
 3. Avatar

  Nazistkollaboratör?? Han var 13-14 år och överlevde trots sitt judiska ursprung genom att vara lite tjänstvillig gentemot nazisterna som hade makt över liv och död.
  Lite proportioner här, tack!

  Svara
 4. Avatar

  George Soros was 14. Sweden was the biggest collaborator with Hitler in WW2 and made a fortune from the war. Järnmalm, permittent tågen osv var lysande- vidriga affärer som bar svensk ekonomi lång inne på 70 talet. (sorry – det var inte facken) Min far som var I amerikanska armén (300+ dagar i krigszon) kunde trösta sig med att det mesta av nazi vapen och ammunition var tillverkad av genuint svenskt stål. Hur Sverige klarade sig från krigsskadestånd av ffa USSR är en gåta.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Det Sverige gjorde var att undvika att även vårt land skulle bli ockuperat som Danmark och Norge. Det är varje regerings skyldighet att på bästa sätt skydda sitt folk, vi hade inget ansvar mot någon annan. Genom att vi höll oss utanför kriget så kunde vi rädda alla danskar judar och många av de norska. Hade det varit bättre att vi också blivit ockuperade så att judarna kunnat dö?

   Svara
   • Avatar

    jadu ingrid. när man ser tillbaka på historien så hade sverige kanske inte sådan tur ändå. kanske hade det varit bättre om sverige allierat sig med tyskland och med liv och lust stridit tillsammans med tyskarna på östfronten. då hade sverige också intagits av röda armen och hamnat på rätt sida av järnridån.
    faktum är att så mycket hade varit bättre idag i sverige om vi fått leva under sovjetisk ockupation.
    rivningarna av samtliga svenska städers äldre bebyggelse hade aldrig skett.
    invandringen hade aldrig skett.
    sverige hade idag efter en sovjetisk ockupation varit ett vackert kulturellt land med en etniskt homogen befolkning.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 282 Platinasponsorer: Hans J - Jag älskar er!!!, Hans J – Ett helt underbart program tjejer, Tomas J – För Ingrid och Maria i tiden, En okänd välgörare. Övriga: Tomas K - Ingrid å Tryckfrihetssällskapet, äntligen swish go, Ingemar L – Gåva, Hans K, Göran B - Tack för torsdagens program, Carina K, Annica B, Jan P, Monica S – Gåva, Juhani S – Gåva, Gry T – Tack för det ni gör!, Tomas F – Tummen upp!, Maria D, Annika B, Bo B - Heja Maria vilken njutbar salva du levererade, Björn J, Christer B, Jörn V – Tack Ingrid och Maria, Marie W, Magnus H, Patrik Ö, Rolf S, Rune F – Gåva, Marie-Louise O, Marie H – Gåva, Inger B – Ni är bäst, Ingemar L, Göran L, Göran E – Gåva, Monica G – Tack för att ni finns!, Anders G, Daniel W – Ni är fantastiska, Carina H, Annica B, Billy T, Anders K – Tyvärr kan jag inte skicka mer, Anders J, Lotta, Margareta R, Sofia O, Elej, Stig E, Dennis B, Berit N – Ett litet bidrag, Monica A – Gåva, Ingela J – Tack för ert stöd till SD, Sofia O – Tack bästa tjejerna!, Renaud, Mikael S, Anonym MS, Harriet, Christian, Susann, Tomas, Lars T, Eva, Magnus.