TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Ingrid Carlqvist: Slopa den kvinnliga rösträtten!

Publicerad 4 november, 2018

Lördagen 28 oktober höll Ingrid Carlqvist ett föredrag med rubriken De största förlorarna på feminismen är kvinnorna och barnen. Nästa år är det 100 år sedan kvinnor fick rösträtt i Sverige – och aldrig har kvinnor och barn mått så dåligt som i dag. Är det dags att ta rösträtten ifrån kvinnorna, undrar Carlqvist provokativt.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLGnJyZ9VG0


Gillade du det här klippet? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

21 Kommentarer

  • Ingrid Carlqvist

   Hur gamla är du och din mamma?

   Svara
 1. Avatar

  Jag har heller aldrig haft något emot att vara vid spisen.
  Kvinnan ska ta hand om hemmet, sina barn ich mannen.
  En självklarhet för mig.
  Idag jobbar två, gatan fostrar barnen ( se hur det fungerar… inte), och ständigt fattas de pengar ändå.
  Usch för feminister!

  Svara
 2. Avatar

  Feminizterna har orsakat den laglöshet och kaos vi ser idag i Sverige.

  Svara
 3. Avatar

  Det var en konstig svenska, Ingrid.
  ”Hur gamla är du och din mamma”?
  *Hur gamal är du och din mamma?
  Eller
  * Hur gamla är ni, du och din mamma?

  Tror jag 😉

  Svara
 4. Avatar

  Titta hur det är i djurens värld, där tar mamman hand om telingarna i början på livet, ibland tillsammans med pappan. Detta gäller nästan alla djur, och vi människor är ju också i grund o botten också en slags djur? Hade evolutionen velat nåt annat så hade det ju inte sett ut så? Varför motarbeta detta?
  Så håller med fullständigt med att underlätta både ekonomiskt och socialt för att bilda familj och ta hand om barnen själv istället för kollektivt omhändertagande.
  Med detta sagt skall det ju inte vara tvingande att ha det så här, men de som väljer det skall inte motarbetas av staten utan respekteras!

  Svara
 5. Avatar

  Bra att du reser ämnet.

  Som du påpekade blir det alltid dålig stämning när jag som man gör det, oavsett mina argument.

  Svara
 6. Avatar

  magnifikt ingrid! magnifikt!

  Svara
  • Avatar

   det finns en kanal på youtube
   HOWARD DARE
   han avhandlar mansförtrycket och hur mansförtrycket är ett medel för att skapa en lydig befolkning.

   Svara
 7. Avatar

  Ingrid, du är helt fantastisk och enastående när det kommer till klarsynthet vad gäller bluffen om kvinnans frigörelse. Jag känner igen mig i mycket av vad du sade. Min pappa träffade mamma under studietiden. När jag föddes stannade självklart mamma hemma och uppfostrade oss. Min yngsta bror föddes 1972 så där blev det några hårda år för familjen då marginalskatten för höginkomsttagare var väldigt hög samtidigt som mamma inte ens fick ett tack från staten. Först 1978 när min yngsta bror omkom och jag själv var 14 år gammal återupptog hon sin karriär och lyckades väldigt bra. Hon har aldrig någonsin ångrat sitt val och har heller aldrig förstått sig på feminismen. Mina övriga syskon har båda två totalt satt 6 barn till världen, något som idag är nog ganska unikt. De har däremot inte kunnat välja själva vad gäller barnuppfostran men idag när de har vuxna, välartade barn så är faktiskt ingen av mina syskon skilda.

  Hatten av för ett så informativt föredrag! Kram!

  Svara
 8. Avatar

  Jag som riktig feminist håller inte med Ingrid. Men jag uppskattar att hon vill dela med sig av sina argument mot kvinnlig rösträtt. Alla åsikter är intressanta åsikter.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Bra där, Rebecka!

   Vi måste kunna bryta våra argument mot varandra utan att börja skrika och kasta tillmälen. Vad är det du invänder mest mot?

   Svara
 9. Avatar

  Bra att få en biologistisk synvinkel på viktiga frågor. Men dina argument är ofta ganska onyanserade. Och vad ska kvinnan göra om mannen lämnar familjen, som i dina föräldrars fall?

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Hej Sofia!

   Det går inte att ta upp alla aspekter i ett föredrag, som ändå drog ut åtta minuter mer än tiden jag fått! Jag koncentrerade mig på att ta upp allt sådant som aldrig sägs i debatten, men det finns såklart en miljon saker till att ta hänsyn till.
   Det jag menar att vi bör gå tillbaka till är att hylla kärnfamiljen. Förmå kvinnor och män att skaffa barn tidigt och göra allt de kan för att hålla ihop. Kvinnor kan förstås skaffa sig utbildning efter att de har fått barn, inget hindrar dem att börja arbeta när barnen blivit lite större. Det viktiga är att förstå att barnen är så enormt mycket viktigare än karriär – både för den egna lyckan och för vårt folk.

   Svara
 10. Avatar

  Grymt bra tal Ingrid! Tänker tillbaka på ditt tal om hur Sverige blev en mångkultur och slås av vilken bra talare du är! Tack.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Tack, Albert!

   Svara
 11. Avatar

  Vad har kvinnlig rösträtt med att stanna hemma med barnen att göra? Varför kan man inte både ha rösträtt och ta hand om barnen? Är detta ännu en typisk svensk allt-eller-inget-debatt? Botten! Det finns ingen motsats i att värna om kärnfamiljen och att värna om rösträtten. Jag kan rekommendera debattskriverskan att konvertera till islam eftersom det uppenbarligen är det hon eftersträvar. Jag undrar om det existerar någon enda svensk som kan debattera nyanserat och inte i svartvitt, uppenbarligen inte. Det enda som skiljer debattskriverskan från extremfeminister är hon står på andra sida barrikaden. Vad ni tråkar ut mig.

  Svara
 12. Avatar

  Tyvärr, enda lösningen.

  Kvinnans psyke har en mängd svagheter som gör henne alldeles för öppen för manipulation, något som redan visat sig oerhört ödesdigert flera gånger i historien. Förutom att de alltid varit först av alla att frivilligt kasta sig i ockupationsmakters och ”segrares” famnar (dvs. de som mördat hennes egen befolkning, våldtagit hennes döttrar, systrar, henne själv osv.), så var det de som t.ex. valde Hitler till makten. Det är bara att kontrollrera fakta. Kolla också upp hur div. specialstyrkor prioriterar fientliga mål vid insatser: Kvinnliga terrorister skall likvideras först, det är sanningen. Man vet att de är hjärntvättade bortom räddning.
  Det är inte för inte, som kvinnan traditionellt lämnats över från far till make. Man VET inom vetenskapen, att de är lättast att hjärntvätta och förvrida huvudet på (varför inriktar sig den mesta reklamen mot kvinnor, någon bra förklaring?), och precis därför är ”progressiva forskare” mycket måna om att värna kvinnors rösträtt, och gör allt för att få kvinnor att nå makt och inflytande.

  Män tycker – åtminstone i västerländsk kultur – om kvinnor. De är vår svaghet. De ger oss ett samvete. De uppfostrade (tyvärr) oss. Det är dem vi åtrår. Det är dem vi vill beskydda. Det mesta män gör med sina liv, är i grund och botten pga. kvinnor. Vill man krossa oss som ett folk, så krossar man männen. Att krossa männen görs genom att gå genom vår svaghet – kvinnorna.

  Svara
 13. Avatar

  Hej Ingrid! Jag tycker att du och Maria är jätteduktiga. Men vi tycks ha skilda åsikter om kvinnlig rösträtt. Jag kan inte avstå den för att jag anses vara en ”gråtande barnslig” kvinna enligt starka krafter som tycks vara igång . Jag kan tänka mig att villkora rösträtten för båda könen med någon form av test, höjd ålder och yrkeskrav efter att vi fått en författningsdomstol. mvh

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Hej Törnrosa!
   Jag är förstås medvetet provocerande när jag säger att vi borde slopa kvinnlig rösträtt – för att få fart på diskussionen. Det jag vill är att vi slutar med principen att alla som kan andas får rösta, precis som du vill jag införa vissa krav för förmånen att få rösta! Jag önskar dig ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!

   Svara
   • Avatar

    Hahaha. Nog misstänkte jag att du var ute på lite utmaningsmanövrer. Ja, då är vi överens. Gillade KOA:s senaste som ni tog upp. Har precis avslutat er nyårskrönika med Jeff . En bra blandning av trista grejer och hoppfulla inslag. Önskar Maria och dig Ett Gott Nytt År.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.