TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Lördagskrönika: Ett livsfarligt migrationsavtal

Publicerad 3 november, 2018

Sverige planerar att signera ett livsfarligt globalt migrationsavtal som undergräver vår självständighet, innebär en enorm säkerhetsrisk och riskerar att rasera hela vårt välfärdssystem. Ändå har avtalet inte fått särskilt mycket uppmärksamhet i etablerade svenska medier och det förs nästan ingen debatt om det, skriver Daniella af Geijerstam.

I juli i år samlades alla FNs medlemsländer, utan att upplysa eller fråga sina respektive befolkningar, och gick med på att underteckna ett globalt självmordsavtal. Dokumentet, Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration, lovordar invandring som en gåva till världen och ska fungera som ett verktyg för att enklare kunna förflytta illegala invandrare till Europa.

Avtalet har fått hård kritik för att det hotar medlemsländernas suveränitet, innebär en allvarlig säkerhetsrisk, inte skiljer på lagliga och illegala invandrare och riskerar att förstöra ländernas välfärdssystem. USA, Australien, Ungern, Österrike, Kroatien, Tjeckien och Polen har redan meddelat att de inte kommer att skriva på avtalet och fler länder är på väg.

Ska eliminera all kritik

Det läskigaste i dokumentet är dock inte att de vill tvinga medlemsländerna att ta emot illegala invandrare, utan det är vad som står i ”Objective 17”, som handlar om att eliminera all form av invandringskritik. De vill främja medieutbud som innehåller “oberoende, objektiv kvalitetsrapportering” och bestämma vad etablerade medier får säga. De vill även stoppa finansiering till, och göra det lättare att förbjuda, medieutbud som “systematiskt främjar intolerans, främlingsfientlighet, rasism eller andra former av diskriminering gentemot invandrare”. Med andra ord alternativmedier och invandringskritiker.

Även om detta dokument inte är juridiskt bindande så kan stora företag som Google och Youtube använda det som ursäkt för att banna konton och förbjuda aktörer från sina tjänster, vilket skulle innebära ett enormt slag mot yttrandefriheten. Jag är förvånad över att inte fler pratar om det här.

En del av en större agenda

Även om migrationsavtalet först inte kommer att vara bindande så är tanken att detta snart ska bli internationell lag. Det är en del av en större globalistisk agenda. Den 25 september 2015 antog FNs generalförsamling den historiska resolutionen Agenda 2030 för hållbar utveckling. Där berättar man att invandringen från u-länder till västerländska länder beräknas bli ungefär 2,6 miljoner människor per år i 34 års tid, och att populationen i västerländska nationer under denna period till 80 procent kommer att bestå av invandrare. De strävar även efter en global regering och vill kunna kontrollera och detaljstyra ländernas ägande av land, handel, teknologi, lagar, ekonomi, välfärd, utbildning och omfördelning av resurser och folkgrupper.

Många gånger är globalisterna häpnadsväckande öppna med vad de vill åstadkomma.

Den irländske bankmannen Peter Sutherland (1946-2018), kallad ”globalismens fader”, var bland annat chef för Goldman Sachs och BP, styrelsemedlem i Bilderberggruppen, ordförande i Trilaterala kommissionen och särskild representant för FNs generalsekreterare i frågor om internationell migration och utveckling. Han sa: “Europeiska unionen bör göra sitt bästa för att undergräva homogeniteten i sina medlemsstater.”

”Negroid framtidsras”

Greven Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972), en europeisk aristokrat som anses vara grundare av EU, skrev i sin bok Paneuropa: “Dagens raser och kast skall falla offer åt den tilltagande övervinningen av rum, tid och fördom. Den eurasisk-negroida framtidsrasen, till det yttre lik den gammalegyptiska, skall ersätta folkens mångfald med personlighetens mångfald.” EU ger ut ett pris varje år i hans ära som kallas Karlspriset. Bland dem som tilldelats priset hittar vi mångkulturvurmaren Angela Merkel.

Centerpartiets partiledare, flyktingentusiasten Annie Lööf, som röstade för den så kallade gymnasielagen för 9 000 afghaner och är medlem i globalistiska organisationer som Trilaterala kommissionen och Bilderberggruppen, har sagt att hon kan tänka sig att ta in 30 miljoner invandrare till Sverige och att invandringen förbättrar Sveriges ekonomi.

Men faktum är att invandringen är en kostnad. Joakim Ruist skrev en rapport tidigare i år och kom fram till att en genomsnittlig flykting utgör en kostnad på 74 000 kronor per år för offentliga finanserna. Vissa menar att denna siffra är kraftigt underskattad.

Sverige allt sämre

Gång på gång läser man i tidningarna om den höga tillväxten i Sverige. Men det är en ren och skär lögn eftersom om man kollar på BNP per capita har vi lägst tillväxt av samtliga 28 EU-länder, vilket självklart beror på invandringen. (Konjunkturinstitutet kom sedan med en annan beräkning som påstår att Sverige ”bara” har den sjätte sämsta tillväxten.)

Dessutom är det väl känt att Sveriges skolresultat sjunker, kriminaliteten ökar och vår sociala trygghet går neråt. Invandringen är alltså inte i svenskarnas intresse. Som jag nämnt tidigare så är en stor majoritet av befolkningen emot invandringen, men ändå vill politikerna tvinga på oss den. Frågan är varför?

Jag vill att så många som möjligt ska lyfta detta och kräva en offentlig debatt och en folkomröstning om invandringen. Våra politiker är på väg att skriva under ett avtal som är ett första steg mot att ta bort makten från folket och ge den till överstatliga krafter.

Fotnot: Här kan du skriva under en namninsamling mot att Sverige skriver under FN-avtalet i Marrakesh 10 december.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

9 Kommentarer

 1. Avatar

  bra artikel.
  men, felaktig uppgift om svenska folkets vilja.
  i detta valet så förelåg ett klart och tydligt val.
  återvandring eller folkutbyte.
  0,3% röstade för återvandring, 99,7% röstade för folkutbyte.
  så det är frivilligt med öppna ögon och med full medvetenhet som svenskarna i demokratisk ordning har godkänt folkutbytet. ingen höll en pistol mot huvudet på svensken.
  svenskarna är för invandring, islamisering och folkutbyte. svenskarna vill bara inte ha bråk.
  usch och fy för dom som bråkar, tänker svensken. dom är rasister.

  för mer info om hur folkutbytet fortskrider.
  http://www.affes.wordpress.com

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Nä, så ser inte jag det. Det stora problemet är att så få svenskar förstår att ett folkutbyte är på gång. De flesta läser bara MSM och där får man definitivt inte veta något om Sveriges demografi. Lägg till det att de flesta svenskar inte VILL veta hur illa situationen är, de är fega och gömmer huvudet i sanden och låtsas att allt är som vanligt.

   Svara
   • Avatar

    du är snäll du ingrid=))).
    men jag har gett upp. svenskarna är ohjälpliga.
    hur kan man missa att det pågår ett folkutbyte?
    man behöver ju bara öppna dörren så vimlar det ju av araber/afrikaner!!!
    nej, detta kan inte förklaras med dumhet.
    allt tyder på att svenskarna vill ha till stånd ett folkutbyte.
    jag tror på valresultatet. 99,7% vill ha öppen svenskhet och mångkultur.

    http://www.affes.wordpress.com

    Svara
    • Avatar

     Affe, ytterst får är uppmärksamma eller ens intresserade av politik, att se på SVT tror många är tillräckligt för att vara intresserad av politik och för att följa vad som händer. Mina föräldrar är precis så, min bror också, alla i min släkt. Ingen av dem vet vad alternativ media är för något. Många har SVT lite som sin bibel. Fler än vad du nog anar. Du måste inse att vi är en försvinnande liten del som förstår att man måste ta till sig alternativa medier och att intressera sig för politik innebär mer än att titta på SVT och då och då läsa ledaren i Aftonbladet. Det är lätt att missa tror jag, speciellt om man hänger med många som är faktiskt vaknat, då tror man det är normen..

     Svara
 2. Avatar

  Ännu ett exempel på ordets makt över tanken, när man väljer att kalla ett dekret för ”avtal”. Detta är helt i linje med att man numera kallar olösliga problem för ”utmaningar” och inkräktande utbölingar för ”nyanlända”. Frågan är varför vi förväntas att acceptera ett ”avtal” som inte ger oss några som helst fördelar utan endast innebär skyldigheter? Och varför i herrans namn tänker våra politiker skriva under detta giljotinkontrakt, och varför är det så tyst om det?

  Globalismen skall tydligen genomföras till varje pris, om man så går under på kuppen – vilket är precis vad som kommer att ske, och vilket man rimligen borde vara fullt medveten om. Så den förunderliga gåtan är: ”Vadan denna självmordsbenägenhet” ?

  Svara
 3. Avatar

  Jättebra initiativ ? ,men varför ska alla mina uppgifter ( vilka sidor jag besöker,vad jag handlar, osv, osv) vara tillgängliga för att få skriva under? Namn och e-mail räcker väl? Mvh Anders Ahlström andersargentina@gmail.com

  Svara
 4. Avatar

  En fråga. Kan en övergångsregering verkligen besluta i en sådan här fråga?

  Svara
 5. Avatar

  Hur fan kan kulturer som inte är demokratiska var välkomna till Sverige? Sossar, Moderater, Miljömuppar, Komunister FI är alla skyldiga till det helvete som kommit till Sverige.

  Svara
 6. Avatar

  Om man tar emot miljoner av outbildade okvalificerad människor från MENA länder som inte är efterfrågade av västvärlden eller Svenska folket , samt jobbmarknaden, eller det som tidigare var basindustrin i Sverige.
  Så kommer det Svenska välfärdsamhället att kollapsa och Sverige kommer att vara ett ruinerat krossat U-Land 2030.
  Helt enligt efter ( FN:s UN Agenda 21-2030 plan).

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.