TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Nyhetsveckan #10 – Folkets makt

Publicerad 19 oktober, 2018

Veckan som gått har förvånande nog innehållit en del vita piller, alltså goda nyheter, vilket vi förstås inte är sena att hugga på. Lille Denis, 6 år, skulle utvisas till Ukraina men får stanna tack vare folklig vrede mot det orättvisa i hans öde. Eller är det hela bara en testballong, som Ingrid menar? Hon envisas också med att vi ska tala om den så kallade regeringsbildningen, vilket Maria möter med en gäspning. Vi snackar också om anarkotyranni och NPC-memen, som gör vänsterblivna världen över alldeles skogstokiga.

https://www.youtube.com/watch?v=oD7DVYWxbaI&feature=youtu.be

Det går också bra att lyssna på PODBEAN


Gillade du den här podden? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

7 Kommentarer

 1. Avatar

  ukraina!!!!

  nu är det så här att sverige kan inte adoptera bort barn som är medborgare i andra länder.
  denis morföräldrar måste ombesörja adoptionen i ukraina.
  när denis blivit deras son så kan han få put i sverige under förutsättning att föräldrarna har put i sverige.

  arbetskraftsinvandring!!!!

  reglerna är glasklara. seriösa företag kan hantera detta utan problem. de fall där arbetskraftsinvandrare avvisats beror på att arbetsgivaren är oseriös. dom har ljugit och försökt fuska. dessa människor skulle aldrig ha kommit. dessa arbeten har haft för låg lön och eller arbetsförhållandena har ej varit av svensk standard.

  köp ej dessa ständiga snyfthistorier. land skall med lag byggas. allt annat är anarki.

  Svara
  • Maria Celander

   Nu resonerar du ganska fyrkantigt tycker jag ab. Som jag säger i podden så finns det ju någonting som kallas särskilt ömmande omständigheter, och det tycker jag nog är klart applicerbart på en föräldralös sexåring. Ser inte någon anledning till att svenska och ukrainska myndigheter inte skulle kunna samarbeta om ett adoptionsärende medan pojken bor kvar hos sina närmaste anhöriga, dvs morföräldrarna.
   Vad gäller arbetskraftsinvandrarna är det inte alls bara oseriösa företag och arbetstagare som råkat illa ut. Det finns till och med ett namn för detta – ”kompetensutvisning”, och att det blivit så stökigt beror bland annat på att man ändrade reglerna 2014, just i syfte att komma åt oseriösa aktörer. Resultatet blev dock att väldigt många seriösa också fastnade i byråkratins irrgångar. Sedan någon månad tillbaka har techbranschen i samarbete med Migverket ett nytt avtal på plats som man hoppas ska motverka att sådana här situationer uppstår.
   https://www.breakit.se/artikel/15108/teknikforetagen-och-migrationsverket-i-avtal-om-arbetskraftsinvandring

   Svara
   • Avatar

    med ditt synsätt så har alla rätt att få stanna i sverige.
    sverige åt alla=)))).
    nu finns ju prejudikat på att det handlar bara om att befinna sig inom landets gränser så ska man få stanna här=))))).
    vill man så är det ju synd om alla människor alltid.
    denna känslostyrda missriktade empati som du och många andra företräder är det som gjort folkutbytet möjligt.
    egohumanism helt enkelt.
    din egohumanism blir sveriges undergång, du är medansvarig till folkutbytet.
    inga lagar gäller längre, inga lagar tillämpas längre, allt är bara tyckande, allt är bara känslor. anarki helt enkelt.
    sverige är förlorat, folkutbytet är oundvikligt. godnatt sverige.

    Svara
    • Maria Celander

     Hahaha nädu ab, nu är du snett ute! Land ska med lag byggas, det stämmer. Men lagen får inte uppfattas som orättfärdig, det undergräver tilltron till rättssamhället. Skrivningen om särskilt ömmande omständigheter har tillkommit just för att man ska kunna vara lite flexibel i fall där tillämpning av lagen gör mer skada än nytta. Den ska användas mycket sparsamt och med omdöme, och är definitivt inte tillämplig på ”alla”, det är just det som är grejen – det handlar om undantagsfall.
     Tror det är första gången någon anklagar mig för att vara egohumanist! Du vet att det är jag som har översatt boken Egohumanisterna från danska va? Känner inte igen mig kan jag säga.

     Svara
     • Avatar

      du tycker synd om ukrainska barn, OK. därför skall dom få stanna. fastän morföräldrarna hade kunnat ordna med adoption i ukraina. precis som man ska.
      andra tycker synd om afghanska pojkar, OK. därför skall dom få stanna. fastän ålderstester visar att dom fyllt arton.
      man tyckte synd om romska prostituerade som vittnat i en kopplerihärva. fastän dom var här illegalt och sysslat med kriminell verksamhet.
      man tyckte synd om de afghanska tolkarna som inte skulle få komma till sverige.
      DET FINNS ALLTID NÅGON ATT TYCKA SYND OM.
      redan idag dyker nästa snyfthistoria upp, lille pillunittige mike fick sin mor mördad. nu vill (aftonbladet) att han ska få stanna.
      DET TAR ALDRIG SLUT!!!!
      inga utvisningsbeslut verkställs ju. det dyker alltid upp någon ursäkt för att häva utvisningen.
      NEJ!
      du är en del av folkutbytet.
      hur skall en framtida återvandring kunna ske?
      det är ju så synd om alla.
      inga lagar kan följas, det är ja alltid någon som kommer i kläm.
      VAD ÄR DET FÖR FEL MED SVENSKARNA?

 2. Ingrid Carlqvist

  Du resonerar som om det bara fanns två lägen, av: Ja till alla eller nej till alla. Så är det förstås inte. Vi är många som vill ha en kraftfull återvandring av folk från dysfunktionella kulturer och länder, men inte har något emot européer som behöver skydd eller kan tillföra någonting.

  Svara
  • Avatar

   det finns bara ett läge!
   NEJ TILL ALLA!
   en massiv återvandring är absolut nödvändig.
   denna återvandring kommer inte att ske frivilligt.
   det kommer att krävas en skoningslös attityd från svenskarnas sida.
   OCH NI TYCKER SYND OM ALLT OCH ALLA!!!!!
   en sak kan jag garantera, när vi gamla svenskar är en liten minoritet så får ni be en stilla bön att de nya svenskarna är lika blödiga och lättlurade som oss gamla svenskar.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 281 Platinasponsorer: Hans J – Kämpa tjejer, Hans J - Ett helt underbart program fortsätt så här!, Hans J - Greta usch å fy, Anonym CE, Anders, Christoffer, Maria - Ni behövs mer än någonsin, Erwin, Annikki. Övriga: Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria, Rolf S, Mona F – Gåva, Alice L, Lennart J – Stöd, Masi A - Glad Kristi himmelsfärdsdag, Mats O – Gåva, Mikael S – Gåva, Vasti E – Gåva, Hans H – Gåva, Inger J – Ni är super, Sven-Olof S – Gåva, Rich Daniel – Länge leve Ingrid&Maria plus ert nya funkia intro. Skål!, Johan H – Donation, Guddi R – Många fler nollor från Guddi om jag haft men önskar er lycka på alla nivåer – kramis, Stefan H, Göran S – Ingrid o Maria.