TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Lördagskrönika: Är Sverige verkligen förlorat?

Publicerad 13 oktober, 2018

När verkligheten inte når upp till ens förväntningar blir man alltid besviken och det är därför naturligt att många är deprimerade och känner ilska och hopplöshet över valresultatet, skriver Ingrid&Marias nya lördagskrönikör, pseudonymen och Twitterprofilen Daniella af Geijerstam.

Att känna ilska och hat över vart Sverige är på väg är i grunden något bra. Du ska vara arg över att våldtäkterna blir fler, vårdköerna blir längre, pensionen blir sämre, laglösa områden mångdubblas och att skolresultaten sjunker. Det är ett friskhetstecken och betyder att du bryr dig om och älskar ditt land.

Positiv förändring sker bara om vi har fått nog och bestämmer oss för att göra något. Att vi gemensamt höjer vår standard, våra krav på vad som är okej för oss själva och vårt samhälle.

De flesta av er ser vart landet är på väg och vill se en förändring. Tyvärr ser jag några som har tappat hoppet och tror att det är försent. Att det inte går att rädda Sverige.

Jag förstår att man kan känna så, men den goda nyheten är att det visst går och att vi är närmare målet än vad vi tror!

Bara 7 procent vill öka invandringen

Enligt Demoskops undersökning 2016 vill 70 procent sänka invandringen, 22 procent är osäkra och bara 7 procent vill öka den! Om vi hade fått en folkomröstning skulle alltså invandringen sänkas redan i dag, trots att etablissemanget har försökt propagera för invandring i alla dessa år.

Sanningen är också att Sverigedemokraterna ökat kraftigt, debatten har flyttats högerut och partier som tidigare varit för fri invandring nu är för en restriktiv invandring. En majoritet av Alliansväljarna vill hellre se ett samarbete med SD än med vänstern, och nya partier på högerkanten har bildats och har många smygsympatisörer.

Man märker att Moderaterna och Kristdemokraterna innerst inne vill samarbeta med Sverigedemokraterna och hade gjort det öppet om stödet varit tillräckligt stort. Även Liberalernas väljare vill det, men Jan Björklund agerar låtsasopposition och bryr sig mer om etablissemanget än sina väljare.

Bara 6,4 procent kvar!

M, KD och SD tillsammans fick 43,6 procent. Det är alltså bara 6,4 procent eller 420 000 väljare kvar till en konservativ majoritet med restriktiv invandringspolitik. Och det är en bra början.

Om invandringen fortsätter i samma takt som i dag blir svenskar en minoritet i Sverige om ungefär 20 år. Och om vi lyckas vinna över bara 6,4 procent väljare till och sänker invandringen så vinner vi flera år. Tänk också på att även i länder där “vita” är i minoritet, som Brasilien, väljs högernationalistiska presidenter.

Med den högervåg som sveper genom hela Västvärlden, och med många mittenväljare som “halvvaknat” (det vill säga förstår att invandringen kostar pengar men ännu inte tagit sista steget till att våga rösta nationalistiskt) ser framtiden ser faktiskt väldigt ljus ut!

Hur räddar vi Sverige?

Huruvida Sverige “vaknar” snabbt, långsamt eller inte alls hänger på oss invandringskritiker. Det handlar om vilken sida som är bäst på att övertyga mittenväljarna, vi eller globalisterna.

I den klassiska retoriken pratar man om pathos (känsla), ethos (talarens förtroende) och logos (förnuft). Vi är nog alla överens om att nationalismens styrka är förnuftet. Vi har kalla fakta och undersökningar på vår sida. Det vi har saknat är däremot förtroendet och känsloargumenten, och det är där vi måste jobba.

Många klagar på att för få kvinnor röstar på Sverigedemokraterna och motsvarande i Sverige, och det är sant att kvinnor ofta har mer empati och tänker mindre logiskt när de fattar beslut. Men kollar vi på Ungern så röstar fler kvinnor än män på Orbans parti Fidesz, och Putin är oerhört populär bland kvinnor i Ryssland. Så kvinnors höga empati är alltså inte ett problem i sig, vi måste bara rikta den mot vårt eget folk i stället för mot ekonomiska migranter. Det är bara att öva på känsloargumenten.

SD – stöd alternativmedierna!

För att öka förtroendet vill jag be alla, speciellt Sverigedemokrater, att stödja alternativmedier mer och sluta legitimera mainstream-medier som vill vårt folk illa. Lyssna mer på alternativa poddar, bli aktiv på sociala medier, stöd Youtubekanaler och “swish-journalister” som kämpar för dig och ditt folk. Jag tror att Sverigedemokraterna förlorade mycket på att länka mer till Expressen än till Samhällsnytt.

Kriget i Sverige är än så länge bara ett metapolitiskt krig, och om vi alla gör vårt bästa och vinner så slipper vi förhoppningsvis ett riktigt inbördeskrig i framtiden.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

9 Kommentarer

 1. Avatar

  Välkommen och tack för den uppmuntrande artikeln. Att miljöpartiet ”Bündnis 90 die Grünen” hotar med 20 % i Bayernvalet är skrämmande och beror nog på alla känslostyrda fanatiska unga feminister av alla kön i alla universitet i Bayern. Jag lärde känna München 1973-1994 som en säker stad överallt alla tider på dygnet. Ständig polisnärvaro på Hauptbahnhof och inget klotter och ingen nedskräpning. Sådan skillnad då mot sossestyrda Hamburg med bordelldistrikt och öppen knarkhandel och allmän nedskräpning i och kring Hauptbahnhof Hamburg. Fortfarande är Bayern och München bättre men den muslimska utomeuropeiska närvaron i dag är chockerande påtaglig. Den katolska kyrkans ledare är ulvar i fårakläder som sviker sina lamm och gynnar invasorerna. Bajuvarerna som levat i Bayern sedan 700-talet är ett sturskt släkte som hatar ”preussarna” dvs Berlinregeringen och allt tyskt som är icke bayerskt. Jag hoppas verkligen att AfD får fler röster än Die Grünen i morgon.

  Svara
 2. Avatar

  denna krönika hade varit relevant 1987.
  ni minns väl sven-olle i sjöbo?
  idag 2018 så utgör u-landsmänniskor 30% av sveriges befolkning.
  idag 2018 så föds 50% av alla barn av u-landsmänniskor, ibland inflyttade och ibland födda här.
  TIDEN HAR RUNNIT UT!!!!!
  enda sättet att göra sverige svenskt igen är att idag 2018 deportera 3 miljoner u-landsmänniskor.
  väntar man till 2022 så måste man deportera 4 miljoner u-landsmänniskor.
  INGET GÅR ATT LÖSA GENOM VAL LÄNGRE!!!!!!

  Svara
  • Avatar

   Sluta vara defaitistisk, som uppmaningen för svenskar i krigstid löd, ”Vi ger aldrig upp! Varje meddelande att motståndet skall uppges är falskt!”. Detsamma gäller idag civilt. Vi kommer kämpa till sista blodsdroppen, det finns inget annat. Det är aldrig för sent och det går alltid att lösa. Brighten up my friend och kämpa istället för att lägga dig ner.

   Svara
   • Avatar

    Det er vel ikke defaitisme at nævne demografiske fakta. AB skriver ikke noget, som ikke passer.

    Demografi är öde.

    Svara
   • Avatar

    du är väldigt naiv robin om du tror att detta skall sluta fredligt.
    val kan inte ändra något längre.
    mitt råd till dig robin är, om du kan emigrera, alternativet är att beväpna dig, förbereda dig för våld, ett våld du knappast kan föreställa dig idag.
    och ärligt talat, oddsen för att svenskarna skall överleva denna strid är väldigt liten.
    det krävs en hel del av den som skall bli martyr.

    Svara
  • Avatar

   Men anledningen till att de är här och att de vill vara här är ekonomi. När ekonomin tar slut tar önskan att vara här slut.

   Svara
 3. Avatar

  Sverige är kört, det finns inget att göra åt detta. För tillfället hänger Sverige i luften G-kraften har inte startat accelerationen nedåt än. Det är en ny 90-tals kris med skillnaden att 90-tals krisen var en bris jämfört med den orkan som väntar. Skuldsättningen idag är helt sjuk, pensionerna är redan förskingrade för att betala 90-tals krisen, det finns inga reserver kvar. Därför planerar man för att sno det sista ur pensionsfonderna samtidigt som vården försämras. Höjd pensionsålder samtidigt som den verkliga medellivslängden minskar möjliggör att dessa pengar används till annat. Den förväntade medellivslängden som är ett SCB fejk kommer hela tiden att öka, eventuellt kommer det att bli förbjudet att ha både födelse år och döds år på gravstenar eftersom det kan skapa tvivel på SCBs statistik vilket kan tyckas märkligt eftersom SCB är en ”seriös” statlig myndighet som alltid följt regeringens direktiv. Hur illa kan det gå för Sverige? Troligen mycket illa. 1990-talets skurkpolitiker dör troligen en naturlig död men är inte så säker att detta även gäller 2020-talets skurkpolitiker.

  Svara
  • Avatar

   Det har aldrig funnits några pensionsfonder. Det var det alternativet som vann 1958.

   Svara
   • Avatar

    där har du fel.
    sverige har tills nyligen varit ett välordnat land.
    pensionssystemen har varit mycket väl finansierade.
    det som hänt är att invandrare kommit till sverige, det kostar.
    anledningen att svenskarna trallande och lallande nu går mot sin undergång är det faktum att svenskarna inte inser invandringens kostnader.
    invandringen finansieras på två sätt.
    staten lånar av de fonderade pensionsmedlen. därav snacket om att vi måste höja pensionsåldern. höjs pensionsåldern så avslöjas aldrig den förskingring som skett.
    kommunerna lånar till den löpande driften via kreditinstitutet kommuninvest. på så sätt döljs det faktum att samhällsservicen upprätthålls med lånade medel.

    naturligtvis kommer detta att sluta med en samhällskollaps.
    men i dagsläget så fattar svensken ingenting. vi har det ju så bra.

    källor: läs böcker eller lyssna på swebbtv. jan tullberg. hans jensevik.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.