TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 123 587 22 54 eller via  Donorbox

Steve Bannon talar på Brothers of Italy´s konferens i Rom.

Trump-rådgivaren Steve Bannon vill rädda Europa med The Movement

Publicerad 1 oktober, 2018

Steve Bannon är i Europa för att tala om sitt initiativ The Movement – en löst sammansatt grupp bestående av patriotiska individer och partier som alla är kritiska till EU, globalismen och rovkapitalismen. Nu vill man implementera samma strategi i Europa som hjälpte Donald Trump att vinna presidentvalet i USA.

 1. Förra helgen talade Steve Bannon på en konferens i Rom anordnad av Brothers of Italy. Likt en romersk kejsare äntrade han scenen och inledde med att ta upp den demografiska krisen i Italien. Den finansiella krisen 2008 som drabbade Italien hårt var direkt orsakad av det han kallar The party of Davos, det vill säga den finansiella, mediala och tekniska elit som åker till World Economic Forum varje år. Där predikar de att vi alla är rasister, xenofober och nationalister. Deras inkompetens och girighet skapade den kris som den italienska ekonomin egentligen aldrig har återhämtat sig från.

–  Om man har ägt aktier eller fastigheter har man haft de bästa tio åren i historien, men om man är arbetare eller från medelklassen har det varit de värsta tio åren, med nollräntor på sparande. Den globala eliten har vilselett folket, och kallar oss rasister och populister när vi pratar om att unga måste få en möjlighet till jobb, familjebildning och ett bra liv.

Accepterar inte längre sakernas tillstånd

Brexit i Storbritannien, att Donald Trump valdes till president i USA och att partiet La Lega röstades fram till regeringsställning i Italien i mars hänger samman. Det visar att den lilla människan inte längre accepterar sakernas tillstånd.

Men trots att folket i England röstat för Brexit arbetar eliten aktivt emot valresultatet. President Trump i USA har samma situation, där han trots stora framgångar med 4 procents tillväxt och ett nytt handelsavtal med Kina har mycket starka krafter emot sig, med en administration som öppet talar om en kupp mot presidenten. Steve Bannon tycker att vi ska sluta säga The Deep State eftersom det inte finns någon dold konspiration med frimurarna eller Illuminati – allt sker i stället helt öppet, rakt framför våra ögon. Själva kallar de sig för The Steady State och säger sig stå för ansvarstagande, stabilitet och demokrati.

– Så länge de vann val var de för demokrati, men nu när de inte längre gör det säger de att motståndarna är odemokratiska! Trump, Nigel Farage i UKIP, La Lega och Brothers of Italy är de ”störande faktorerna”.

Steve Bannons meriter är imponerande. Han gick ut Harvard Business School som en ”Honor Graduate”, det vill säga med högsta betyg, han har arbetat på banken Goldman & Sachs avdelning för företagsfusioner samt varit en del av USAs marinkår.

Ny finanskris byggs upp

– Jag kan räkna, säger Bannon, och allt tyder på att vi håller på att bygga upp en ny finanskris som kommer att få den som inträffade 2008 att framstå som en västanfläkt. Det blir en kris på liv och död.

Steve Bannon vänder sig sedan direkt till den unga Milleniegenerationen – de som väljer att inte skaffa familj och barn.

– Ni som är unga har redan förstått att centralbankernas minusräntor inte är hållbara. Ni har förstått att detta är ett ekorrhjul som leder till ruin. Ni kan inte spara eftersom det är nollräntor på sparande och inte heller köpa fastigheter eller fast egendom, eftersom priserna är uppblåsta på grund av de låga räntorna. Att ni väljer att inte skaffa barn är ett rationellt beslut.

– Ni är som möss som springer runt i ekorrhjulet och är bara två månadslöner från finansiell konkurs. Och de stora teknikbolagen, vad gör de? Jo, de tar era intellektuella rättigheter, er personliga data och säljer tillbaka det dyrt. De skapar algoritmer för att hålla kvar er i slaveriet.

Denna onda utveckling måste brytas, menar Bannon, och säger att det är just detta som Brothers of Italy menar när de pratar om ett mer traditionellt samhälle. Ett samhälle byggt kring familjen och de grundvärderingar som gått i arv till oss i årtusenden – från Jerusalem, till Aten och vidare till det antika Rom.

Vi måste få tillbaka det sunda samhället

– Det är därför jag är så hedrad av att vara just här i Rom i dag. Vi måste få tillbaka det sunda samhället. Vi är trötta på att anklagas för att vara rasister, xenofober och nazister när det handlar om att skydda våra familjer, våra länder, våra samhällen och vår civilisation.

– Jag är populist därför att jag kommer från arbetarklassen, min far var en enkel man och det är för sådana som han som jag kämpar. Det är därför jag dedikerat tio år av mitt liv åt denna rörelse, säger han.

Det började med Farage och UKIP i Storbritannien, gick sedan vidare till det som Donald Trump genomför i USA och nu har stafettpinnen skickats över till Italien.

Han pratar därefter om mediernas roll och undrar varför medierna inte skriver om de ekonomiska brott som Italien utsatts för.

– Vet ni varför alla internationella medier är här i dag, frågar Bannon och sveper med handen över salongen. De väntar på minsta lilla misstag så att de kan dokumentera det. De är smarta och de förstår att om den här revolutionen fungerar i Italien så kommer den att sprida sig.

Ska stötta patrioter inför EU-valet

Tillsammans med sina partner startar Steve Bannon nu The Movement i Europa, som en lös sammanslutning av liktänkande partier och individer. Efter mellanårsvalet i USA i november 2018, planerar han att spendera 80 procent av sin tid i Europa – för att stötta europeiska patrioter inför EU-valet 2019. The Movement ska bidra med tekniskt arbete, såsom dataanalyser och opinionsundersökningar.

– Vi ska sätta upp ett likadant ”krigsrum” som vi gjorde för Donald Trump, och bistå med allt det som man behöver för att vinna val, säger Bannon.

Bryssel är rädda för de europeiska folken nu. De förstår vad verklig politisk makt är, och att de i USA som röstade för Trump, de som röstade för Lega i Italien och de som röstade för Brexit i Storbritannien är exempel på rå politisk makt.

”Skyr inga medel för att förfölja er”

– Glöm inte att eliten hatar er och allt ni står för. De kommer inte kommer att sky några som helst medel för att förtala era ledare och förfölja er, avslutar Bannon.

Som en illustration till precis detta valde Dagens Nyheter att sätta rubriken Bannon vill upprätta krigsrum när de skrev om hans tal i Italien, vilket bevisar att Bannon har rätt när han säger att eliten inte skyr några som helst medel för att förtala honom.

https://www.youtube.com/watch?v=qIL2veAtk4w&feature=youtu.be&t=570


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 123 587 22 54

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

5 Kommentarer

 1. Avatar

  Mitt förtroende för Bannon är mycket lågt. Han är en amerikansk ”civic nationalist” muuh konstitution. Han förstår ej Europa och hans hållning är mycket olämplig för vad vi behöver.

  Fast jag antar att man inte ska skåda given häst i munnen. Men Europeernas fiender har en mycket lång historia av att ”hoppa framför paraden” och sedan leda in den på en bakgata efter att ha låtsats gå först och slagit på trumman i en minut. Mitt förtroende för Bannon är minimalt.

  Svara
 2. Avatar

  Visst kan man undra om Bannon representerar Trumps administration, eller om han agerar på egen hand. Å andra sidan har amerikanarna flera gånger kommit till Europas hjälp vid krig och kriser, de har starka band med oss och europeiska rötter och verkar ha svårt att bara se på när det går utför. Man får väl hoppas på det bästa helt enkelt – att The Movement är en god kraft. Har svårt att se att Bannon skulle vara en fiende till Europa som bara är här för att skapa kaos.

  Svara
  • Avatar

   Kommit till Europas hjälp?!?!?!?!
   USA har utnytjat krig i Europa för att göra sig till världshärskare.
   Ta första världskriget till exempel. Om Brittiska Imperiet inte blandat sig i hade det lett till en snabb ochs märtfri seger för Tyskland. Om USA inte hade blandat sig i hade det lett till oavgjort och balans i Europa. Men USA blandade sig i och det ledde till en fullständigt obalanserad fred som gjorde andra världskriget oundvikligt.
   Läs historia först. Gör historiska argument efteråt. Istället för tvärtom.

   Svara
   • Avatar

    Men känner du inte någon tacksamhet för att USA kom till vår räddning under andra världskriget? Det gör i alla fall jag.

    Svara
    • Avatar

     ”U.S. occupation forces were under strict orders not to share their food with the German population, and this also applied to their wives when they arrived later in the occupation. The women were under orders not to allow their German maids to get hold of any leftovers; ’the food was to be destroyed or made inedible’ ”
     https://en.wikipedia.org/wiki/Food_in_occupied_Germany

     Det dog fler tyskar under amerikansk ockupation än under kriget. Amerkanerna lät inte röda korset besöka deras fångläger förrän i februari 1946 fast tilläts inte förmedla mer än minimala mängder mat. Röda Korset vittnade om hemska förhållanden för fångarna och att de som fortfarande levde var helt utmärglade. Vilket ger trovärdighet till boken ”other losses”.

     Amerkanerna godkände under kriget USSRs plan att genomföra den största etniska rensningen i Europas historia. Upp till 15 miljoner tyska civila fördrevs från östeuropa till det redan svältande Tyskland. Upp till 3 miljoner av dessa dog/dödades under själva fördrivningen.

     USAs ockupation av Tyskland och Europa har aldrig tagit slut, deras soldater är fortfarande här. USAs världsherravälde har varit en katastrof för oss europeer. Massinvandringen och förstörelsen av Europa är vad Pax Americana innebär.

     Trailer till Other Losses:
     https://www.youtube.com/watch?v=ZlesqpdyE2w

     Att USSR betedde sig omänskligt mot tyskarna är förståeligt och ursäktligt i och med den förstörelse och det lidande och dödande tyskarna orsakat i USSR. Men amerikanerna hade inte lidit någonting alls. Ändå betedde de sig ännu sämre än britter och till och med fransmän. Många miljoner tyskar svalt ihjäl under USAs ockupation. Mest framstår det som USA började att genomföra Morgenthalplanen, planen för att utrota tyskarna som nation.

     Amerikanerna var dessutom framstående som våldtäktsmän i ockuperade Tyskland:

     ”As in the eastern sector of the occupation, the number of rapes peaked in 1945, but a high rate of violence against the German and Austrian populations by the Americans lasted at least into the first half of 1946, with five cases of dead German women found in American barracks in May and June 1946 alone.[53]”
     https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_during_the_occupation_of_Germany

     Så vad finns att tacka för? För oss svenskar har USAs dominans av Europa och vår kultur varit en katastrof. USA ingrep efter att tyskarna utfört sina brott. Enligt officiell historieskrivning var förintelsen avslutad 1944. Och Amerikanerna genomförde ett massivt folkmord på det tyska folket.

     Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 284 Platinasponsorer: Jeanette, Ann-Marie L – Till bästa journalisterna, Sara & Andreas - Uppskattande sommarpeng, Kjell M - Semesterpeng. Gud välsigne eder, Kjell M – Semesterpeng. Övriga: Lars T, Eva E, Christian, Ulla, Stefan, Anita, Ema, Magnus, Birgitta, Johnny, Anonym RMS, Angelique, Helena, Eva A, Pär, Susanne, Anonym MB, Anonym RT, Cecilia S, Monika S – Lite men välment!, Helena I - Glad sommar! Gud välsigne er!, Lotta, Jim T – Gåva, Ingemar L – Gåva, Mats F, Carola E, Annica B, Bengt P, Eva N, Jonathan S – WWG1WGA, Carina H, Bo B, Rune F – Gåva, Nanna K, Kurt L, Björn J, Alf Å – Gåva, Inger J – Tur att ni finns, Eva T – Keep up the good work, Siv B – Ni är bäst, Mattias D – Bidrag, Ulf H – Månadssstöd, Laila W – Gåva, Karin S – Gåva.