TACK för ditt stöd! – För att Ingrid&Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp.

Swisha  ditt stöd: 070 996 33 77 eller via  Donorbox

Det muslimska klanröstandet sätter hela demokratin i fara

Publicerad 16 september, 2018

Leila Ali Elmi, en helt okänd somalisk kvinna från Hammarkullen i Göteborg, har kryssats in i riksdagen för Miljöpartiet. 30-åringen förde hela sin kampanj på somaliska och vände sig bara till sina landsmän och andra muslimer.

– Varför förstår inte ni svenskar att somalierna och de andra muslimerna är här för att ta makten? undrar exmuslimen och debattören Mona Walter.

Sverige har varit ett unikt land i världen. Ingen annanstans har vi brytt oss så lite om släktskap och vänskap när vi har tillsatt viktiga positioner eller politiska uppdrag. Tvärtom har superindividualistiska svenskar satt en ära i att aldrig hjälpa släkt och vänner till arbete eller andra förmåner, för det vore ju orättvist mot andra kompetenta människor.

Denna moral sitter så djupt i etniska svenskar att de flesta av oss vägrar tro att människor från andra delar av världen tycker att det är vi som är konstiga. De ser det tvärtom som en moralisk självklarhet att hjälpa familjemedlemmar, klanmedlemmar och landsmän till viktiga positioner. En majoritet av svenska folket tror fortfarande att alla som kommer hit tar till sig svenska värderingar och så fort som möjligt vill bli en del av vårt samhälle, omfamna våra värderingar och kalla sig svenskar. Medan vi går omkring och tror/låtsas att allt ska bli bra, flyttar muslimerna sakta men säkert fram sina positioner.

Mona Walter, som själv är somaliska, bodde många år i Göteborg. Trots att hon aldrig varit religiös i hemlandet, gjorde grupptrycket att hon snart hamnade i moskén och tvingades börja bära hijab. Efter ett par år gjorde Mona Walter uppror. Hon lämnade islam, blev ateist men kom så småningom till tro på Jesus och den kristna guden.

– I många år har jag nu försökt få Svensson att fatta vad muslimernas mål är, nämligen att sakta men säkert ta över Sverige. Det första de vill ha är rätten till shariadomstolar där de själva får avgöra familjerättsliga mål, precis som det är i Storbritannien, säger Mona Walter till Ingrid & Maria.

Svenskar slår ifrån sig

Mona Walter har i åratal försökt sprida denna information till svenska folket. Mainstream-medierna är dock helt ointresserade av hennes budskap och kallar henne ”kontroversiell”. Och vanliga svenskar slår ifrån sig.

– Svensson är så övertygad om att svensk lag alltid kommer att gälla i Sverige. Men fråga vilken engelsman som helst om de för 30 år sedan hade kunnat föreställa sig att det skulle finnas godkända shariadomstolar i deras land. Alla hade svarat nej. Om inte svenskarna vaknar snart så går vi samma öde till mötes.

Shariazon utropad i Hamlet Towers, London.

2008 godkände Storbritannien shariadomstolar och självaste ärkebiskopen av Canterbury gav sitt stöd och kallade det ”oundvikligt”. I dag finns över 130 shariadomstolar i landet. Redan 2011 kom kraven på att sharia helt skulle ersätta brittisk lag i städer eller områden med en stor muslimsk befolkning, exempelvis Birmingham, Manchester, Luton, Liverpool, Leeds och Londonstadsdelen Hamlet Towers. I den sistnämnda sitter redan plakat med varningstexten: ”Du går nu in i en shariakontrollerad zon: Islamiska regler gäller här.”

– Det första målet för muslimerna i Sverige är att få lagliga shariadomstolar. Det andra är att helt utan inblandning från det svenska samhället få styra sina egna enklaver. Slutmålet är att sharia ska råda över hela Sverige. Och finns det fortfarande några blonda och blåögda kvar i Sverige så gör det inget – de sitter då ändå bakom niqab och burka, säger Mona Walter.

Hot mot demokratin

Debattören Rebecca Weidmo Uvell skriver i dag om klanröstandet som ett hot mot den svenska demokratin, men menar att Leila Ali Elmi inte är något större hot mot den svenska demokratin eftersom hon ändå inte har en chans att åstadkomma något i riksdagen:

”Nu finns det inget skäl för panik just för vad den här helt okända 23-åringen [30 år] kan tänkas göra. Svaret är nämligen ingenting. Partiet ville inte ha henne i riksdagen men nu sitter hon där. Sannolikheten att hon kommer få något ansvar är nära noll och kommer utgöra den delen av ledamöterna som är röstboskap. Och det är ju just det folk som inte har politisk erfarenhet inte förstår – i riksdagen ska man trycka på de knappar i voteringar partiet bestämt.”

Abdirizak Waberi.

Men här tänker Uvell som en typisk svensk. Mona Walter förklarar varför Elmi och moderaten Abdirizak Waberi före henne gärna vill sitta i riksdagen:

– Det de vill är att ändra lagarna, i första hand så att muslimer i Sverige får laglig rätt att leva efter sharialagarna. De vill ta över sina områden och göra dem till självbestämmande enklaver där svensk lag inte gäller. Detta är det långsiktiga målet, och islam har massor med tålamod. Som de brukar säga: Ni har klockorna, vi har tiden.

Livrädda för NMR, men inte för islam

Klanröstning är ett uppenbart hot mot demokratin – den styresform som alla politiker påstår sig till varje pris vilja skydda. När Nordiska motståndsrörelsen, NMR, meddelade att de ställde upp i riksdagsvalet visste ilskan inga gränser – tänk om ett icke-demokratiskt parti tog sig in i riksdagen! Den totalitära nazismen lurade runt hörnet och därför framförde flera partier krav på att förbjuda partier med nationalsocialistisk ideologi.

Nu vet vi hur det gick. NMR fick ynka 2 106 röster i riksdagsvalet vilket visar att svenskarna ställer sig helt kallsinniga till nazism som gör stor skillnad på etniska svenskar och folk med annan etnisk bakgrund.

Men ingen varnar för islam som också är en totalitär ideologi med enorma skillnader för muslimer och icke-muslimer. Trots att islam har uppskattningsvis en miljon anhängare i vårt land, varav flera av dem infiltrerar riksdagspartierna för att främja den egna gruppens intressen.

Kan bilda eget parti

Inom några år är det fullt möjligt att de byter taktik och bildar ett eget parti. I Belgien har exempelvis Islamiska partiet haft framgångar med politiska mål som att förvandla landet till en ”100 procent islamisk stat”, könssegregering på bussar och införande av sharialagar. Enligt dem kommer Belgien att redan om tolv år ha en majoritet muslimska invånare. Mona Walter:

– Jag menar att den enda räddningen för Sverige är en stor återvandring av människor som anser att allt här i landet är ”haram” [förbjudet], som inte vill bli en del av samhället och vägrar ta sedan dit de kommer. Vi bör också införa möjligheten att ta ifrån dessa grupper medborgarskapet.

– Om vi inte gör så, tar islam över om 50 år. Demografin talar sitt tydliga språk – om 100 år är det game over.


Gillade du den här artikeln? För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Sätt in ett engångsbelopp via bankgiro, Swish eller PayPal – eller bli månadsgivare via Donorbox här nedanför. Tack för ditt bidrag!

BG: 831-4742

Swish: 0760-311017

Paypal: ingridcarlqvist@gmail.com

DONERA MED SWISH

Stötta Ingrid & Maria. Bli månadsgivare – bara tre klick med MediaLinq.

Köp boken ”Från Sverige till Absurdistan” här.

Från Sverige till Absurdistan

INGRID&MARIAS TWITTERFAVORITER

Stötta Ingrid och Maria

För att Ingrid & Maria ska kunna fortsätta arbetet med att dra fram mörkermännen i ljuset, behöver vi din hjälp. Använd MediaLinq-knappen  för att stötta oss med mindre belopp, sätt in ett engångsbelopp via bankgiro eller Swish – eller via Donorbox här nedanför.

Du kan också välja att blir månadsgivare via Donorbox.

Tack för ditt bidrag!

Donera via BANK

Bankgiro: 831-4742

IBAN: SE9430000000006011090161
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

 Donera via SWISH

Swish nr: 070 996 33 77

Donera via Medialinq

 

Donera via Donorbox

Villkor för kommentarsfältet

Ingrid & Maria tar inget ansvar för kommentarer som skrivs på denna webbsida. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig. Kommentarer förhandsgranskas inte och är inte redaktionellt material. Kommentarer som bryter mot våra regler tas bort vid efterhandsmoderering.
Klicka här för att läsa mer om våra kommentarsregler. >

14 Kommentarer

 1. Avatar

  Vilken klockren artikel du har skrivit. Exakt däri ligger faran med vårt nuvarande valsystem som möjliggör att minoritetsgrupper kan nästla sig in hela vägen upp i riksdagen. Att folk är mer rädda för s k ”nazism” och ”rasism” än för islamism är för mig en gåta.

  Svara
 2. Avatar

  Jag vet inte om jag håller med riktigt inte när det gäller arbetsmarknaden i varje fall. I det här landet satsas miljarder på att arbetslösa ska gå hos coacher som ska lära dem att utnyttja sin sociala nätverk när de söker jobb. Lägg sedan till a kassregler som tvingar arbetslösa att söka jobb som de inte är kvalificerade för eller kraftigt överkvalificerade för, för att få sin ersättning. Det leder till att arbetsgivarna rekryterar inom sina nätverk för att slippa annonsera. Dvs vi har en aktiv arbetsmarknadspolitik så främjar nepotism framför att mest kvalificerad har en chans att söka jobben. Mig veterligen satsar inte ens bananrepubliker pengar för att lära befolkningen att utnyttja nepotism för att få ett jobb.

  Svara
  • Ingrid Carlqvist

   Så är det nog – myndigheterna använder numera nepotism för att få ut vissa grupper på arbetsmarknaden, de tar till vilka trix som helst för att få upp låtsassiffrorna. Jag syftar på Svensson, helt vanliga människor som jag menar till största delen fortfarande är hederliga.

   Svara
 3. Avatar

  Nej man har inte godkänt Sharia law i Storbritannien! Jag bor där och här är det brittisk lag som gäller.

  Svara
  • Avatar

   Du har uppenbarligen inte läst artikeln. Ingen påstår att shari’a har övertagit engelsk/skotsk lag, däremot att det finns av staten sanktionerade shari’adomstolar vilka kan döma i familjerättsliga mål. Vilket är helt sant. Visserligen är dessa domslut endast vägledande, men undersökningar visar att muslimerna, framför allt de muslimska kvinnorna, inte känner till detta. De tror att shari’adomstolarna är jämställda med de vanliga domstolarna. Vilket är vad muslimernas ledare vill.

   Svara
   • Ingrid Carlqvist

    Jag skrev aldrig att shariadomstolarna har tagit över! Givetvis handlar det om att muslimerna själva får avgöra familjerättstvister i dem, men de är accepterade av det brittiska rättsväsendet och däri ligger problemet. Det finns givetvis shariadomstolar i Sverige också (varenda moské är en sådan) men de är inte erkända, vilket ändå är en stor skillnad.

    Svara
   • Avatar

    det faktum att sharia tas i beaktande är en kapitulation inför islam.

    Svara
  • Avatar

   Skönt med lite perspektiv. Även om jag är den första som förfasas över svenskarnas naivitet.

   Svara
  • Avatar

   GB är oerhört drabbat av mångkultur.
   muslimer är på väg att bli en majoritet av befolkningen.
   än så länge tillämpas soft sharia i GB.
   men!
   när muslimerna är i majoritet så blir det stenhård sharia och ett oerhört förtryck av icke muslimer.

   Svara
 4. Avatar

  det är bara att konstatera.
  99,7% av svenskarna är idioter.
  vägen ligger nu öppen för ett muslimskt maktövertagande i sverige.

  Svara
 5. Avatar

  Vi har ett hot, okej? – Islam.
  Hotbilden är inte kollektivt accepterat med övertygelse för vare sig samhället i stort eller gemene man. Kanske då den i sin tur bygger på ett hypotetiskt betraktande av en världsbild som inte är möjlig att bevisa – ens finns, men i sin tur är det faktiska resultatet av männniskans strikt begränsade sinneliga upptagningsområde. Oförmåga att skapa förklaringar på sådant: kunskap, vishet, erfarenheter går vet på att finna giltiga förklaringar till.
  Dessa sinnen är utvecklade under människans villkorade anpassning till/efter levnadsomständigheternas olika faktorer, allt för att erbjuda bästa möjligheter för artens/populationens överlevnad
  ”Betraktandet” av en hypotetisk förklaring kalllas att: ’Tro’.
  En kollektivt ordnad ’tro’, på sådant som inte finns, inte kan bevisas utifrån ett naturvetenskapligt ’betraktande’, kallas ’religion’.
  Således ett kollektivt betraktande av en fiktiv, ’passande’ ’lösning’ på mänsklighetens, den sociala gruppens olösbara problem.

  Islam är en tro som ordnats som en religiös lära. Bekännande av omkr. 1.500.000.000 människor på vår planet.
  – Ska den religiösa läran islam, ordnas i Sverige, som en godkänd religion?

  Tack o lov, har svensk författning ett glasklart svar på den frågan!
  – NEJ.

  Är det någon intresserad att förstå mer? Så fråga mig eller Ingrid (om hon kommer ihåg svaret?).

  Svara
 6. Avatar

  Nej,de vill inte ta seden dit de kommer men pengarna vill de ha från oss. Innan de kommer hit spelar de offer och efter de fått uppehållstillstånd visar de sitt rätta ansikte. De vill både äta upp kakan och behålla den och detta pga den svenska naiviteten som tror gott om alla. Jaa,öppna armarna ännu mer så får ni se vad händer snart. Inom hela Eu förbereds miljoner ekonomiska migranter och Sverige ska föregå med gott exempel som alltid,eller hur?
  Tror att en politiker sa för inte länge sedan att vi får ta emot flera miljoner själva för landet är ju så avlångt och rik.Det kommer bli ett muslimsk parti med sharialagar i Sverige inom kort om inte alla vaknar och sätter stop för detta!!!

  Svara
 7. Avatar

  Att ha möjligheten att kryssa fram någon man gillar har ju adderats för att ”vi” anser det vara bra…..
  Att någons bästa vänner tycker lika och kryssar lika är inte helt osannolikt . .
  .
  Varför inte ta bort möjligheten att kryssa? På så sätt styr ju partierna helt och hållet…. för de som är aktiva, medlemmar osv., i ett parti kommer man ju ändå till tals….
  .
  OCH på en valsedel ser man då utfallet av sitt och alla andras röstande rörande mandaten…..
  Och de flesta som röstar borde veta att det rör sig om 349 mandat till riksdagen och opinionssiffrorna 10% 20% osv är iaf ett överslag på om en specifik kandidat är på s.k. valbar plats…..

  Svara
 8. Avatar

  Vi köpte våra röster för pengar,
  för oss fanns ej andra att få,
  sjung vackert, I skorrande strängar,
  sjung vackert om demokrati ändå.

  Den drömmen, som aldrig besannats,
  om utopin bakom dimridå,
  för oss, som av folket förbannas,
  är Makten, Makten ändå.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan 277 Platinasponsorer: Lars M, Svante H - Kör hårt tjejer!!, John- Erik B - Gud välsigne dig Ingrid, Hans J – Hårda tider, Hans J – Kämpa vidare, Hans G – Gåva till rättvisan, Susanne NF – Rättegångsbidrag. Heja Ingrid!, Roland N – Mor, far och son, Magnus L, Peter B, Gudmundur&Anki, Anonym LH: För De Fria Orden - vilka de än är, Janne G, Richard, Niklas N, Jeanette L - Till två toppentjejer som gör ett fantastiskt jobb, Anonym CE. Övriga: Stefan L – Gåva, Charlie M, Örjan W - Stöd för Ingrids dom, Bengt-Åke F – Gåva, Simon W, Marie-Louise O, Andre K – Gåva. Tack!, Annica B, Matte W – Ni är bäst, Marie L – Gåva, Mikael P - Tack Ingrid för ditt vittnesbörd om frälsningen, Håkan A, Elisabeth B, Lena B, Lars J, Ingemar A – Gåva, Peter H, Ari L, Anders L, Lars A, Kjell M, Christina L – Gåva, Mikael J - Ingrids rättegångskostnader, Bo K, Kjell H – Tack, Anders H, Maria K - Till Ingrids rättegångskostnad, Lars A, Yvonne S, Stina O – Ingrids förtalsmål, Rasmus A, Agneta N – Gåva, Michael N – Tack, Robert N, Jörgen V - Till rättegångskostnad, önskar Guds välsignelse, Per P – För insamling till rättegångskostnader, Pontus L – Stöd, Glenn E – Till advokatkostnader, Ulla-Karin A, Annica B, Marie E – Gåva, Patrik Å – Lagens långa arm, Mikael J – Rättegångskostnader, Monica S – Gåva, Marie H – Gåva, Marie H – Tack för bra program, Roger E – Kram, Inger O – Kämpa på ni är bäst, Carina H – För att ni är så bra, Kjell M – Gud välsigne eder, Daniel F, Eva B - Guds välsigne önskar jag er!, Roger N – Borgen, Pirko T – Till Ingrid, Sven-Olof S – Gåva, Fredrik Å, Christina B, Anonym KE, Yvonne, Torsten, Ingolfur, Daniel, Marianne B, Mats, Linnea, Alf, Karin, Kai, David, Gudmundur AT, Hans, Christina E, Agneta, Glenn, Anonym EF, Jimmy, Anonym LJ, Milada, Lasse B, Dag, Pär, Anonym KS, Margareta, Hendrik, Anonym NL, Anders, Camilla, Anonym Sa, Jenny, Anonym BJ, Lars H, Carola, Anonym IG, Anonym MM, Per O, Dan, Anonym AO, Kristine, Maria L, Marianne M, Alexander, Ulf, Anonym RH, Mona, Katrine, Ann-Kristin, Per W, Daniel, Lotta, Börje, Monica, Torpedbåt, Jan, Anna, Kristian, Maria L2, Anonym MB, Anonym AO2, Anonym BM, Anonym TS, Sofia, Angelica, Andreas, Göran, Carin, Tommy, Anonym KÖ, Maria H, Annette.